Widgets Magazine

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία και αγάπη.

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Ιανουάριο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε!

Στις 2/1/20  ο Κρόνος είναι πολύ κοντά με τον Πλούτωνα, (μια μοίρα απόσταση, η σύνοδος ακριβείας θα γίνει στις 12/1/20), οπότε ήδη νοιώθουμε την επιρροή αυτών των δύο πλανητών, η οποία θα μας επηρεάσει όλη την χρονιά.

Επηρεάζονται Αιγόκεροι-Καρκίνοι-Κριοί-Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.

Ανάλογα ποιον τομέα του ωροσκοπίου μας ενεργοποιεί, εκεί θα δούμε και τις αλλαγές στη ζωή μας.

Είναι μια δύσκολη σύνοδος γιατί ο Πλούτωνας  θέλει να μεταμορφώσει οτιδήποτε υπάρχει άσχημα δομημένο, είναι παλιό και ξεπερασμένο, οποιαδήποτε μορφή σκληρότητας, καταπίεσης, κακίας, που αντιπροσωπεύει ο Κρόνος. Οι έχοντες την οποιαδήποτε μορφή εξουσίας και την εμμονή σε για κάθε παλιό και ξεπερασμένο θα έρθουν σε σύγκρουση με την συμπαντική ανάγκη για αλλαγή και βαθιά αναγέννηση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές μέσα από πολύ πόνο. Θα πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, ν’ ακολουθήσουμε τις όποιες αλλαγές θα έρθουν, ν’ αποφύγουμε τον φανατισμό, την βία, να γίνουμε καλύτεροι, να στραφούμε στον εσωτερικό μας κόσμο και να κάνουμε μια ειλικρινή αυτοκριτική για να μπορέσουμε ν’ αλλάξουμε εμείς και κατ’ επέκταση οι άνθρωποι που είναι γύρο μας.

Την ίδια μέρα ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Δία. Θα επηρεαστούν οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου.

Η κρίση θα είναι σωστή, υπεύθυνη και σοβαρή, θα κάνουμε θετικές σκέψεις, είναι ευνοϊκές μέρες για να ξεκινήσουμε την συγγραφή πχ ενός βιβλίου, να κάνουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο, μια καλή συμφωνία, να παρακολουθήσουμε ένα σεμινάριο, να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας μέσα από την μάθηση.

Στις 3/1/20 ο Ερμής θα κάνει αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης.

Αυτή η όψη μας ωθεί να απελευθερωθούμε από καταστάσεις του παρελθόντος οι οποίες δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε στη ζωή μας και να εξελιχθούμε.

Στις 7 και 8/1/20   ο Ήλιος και ο Ερμής θα κάνουν εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Ιχθείς και Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου.

Είναι μέρες κατάλληλες για να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε σε ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη, να ονειρευτούμε, να κάνουμε διαλογισμό, να δημιουργήσουμε και να δράσουμε σε καλλιτεχνικό επίπεδο.

Στις 10/1/20  έχουμε την πρώτη έκλειψη του 2020 στις 20 μοίρες του Καρκίνου, σε σύνοδο με τον Ερμή. Συγχρόνως ο Κρόνος-Πλούτωνας θα είναι στην ίδια μοίρα, 22η του Αιγόκερο.

Θα επηρεαστούν Αιγόκεροι-Καρκίνοι-Ζυγοί και Κριοί του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες  από την 20η-24η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Είναι μια δύσκολη έκλειψη γιατί συμμετέχουν ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, ( δύο πλανήτες πολύ ιδιαίτεροι και δυνατοί), και οι αλλαγές που θα κληθούμε να κάνουμε στη ζωή μας, δεν θα είναι εύκολες. Καιρός είναι να βάλουμε μια τάξη σε ότι δεν πάει καλά στον τομέα της ζωής μας που επηρεάζεται από αυτές τις όψεις. Θα πρέπει ν’ αναλάβουμε υπεύθυνα τις υποχρεώσεις μας, ν’ αποφύγουμε τον φανατισμό, την βίαιη και σκληρή συμπεριφορά, την κατάχρηση εξουσίας.

Κάποιοι θα χωρίσουν από σχέσεις που δεν είχαν στέρεες βάσεις, κάποιοι θα χάσουν την δουλειά τους γιατί κάτι καλύτερο τους περιμένει, άλλοι θα έχουν προβλήματα υγείας που είχαν παραμελήσει. Οι αλλαγές πάντα είναι επώδυνες αλλά εκ των υστέρων αντιλαμβανόμαστε ότι ήταν το καλύτερο που μπορούσε να γίνει για την περαιτέρω εξέλιξή μας.

Ήρθε ο καιρός ν’ απομακρύνουμε από κοντά μας ανθρώπους τοξικούς που μας επηρεάζουν στην καθημερινότητά μας και μπαίνουν εμπόδιο στην εξέλιξή μας. Ας επιστρατέψουμε το θάρρος μας και το σύμπαν θα είναι σύμμαχός μας.

Στις 13/1/20  ο Ήλιος θα κάνει σύνοδο με τους Κρόνο-Πλούτωνα στην 22η μοίρα του Αιγόκερου και θα πυροδοτήσει, θα βγάλει προς τα έξω όλη την σκληρότητα, την βία, τις αλλαγές, τις πιέσεις, τις εντάσεις, αυτών των δυο πλανητών.

Ας προσπαθήσουμε όλο αυτό το χρόνο να μην κάνουμε στους άλλους ότι δεν θέλουμε να μας κάνουν, ας στραφούμε προς τον εσωτερικό μας εαυτό και να κάνουμε δουλειά μαζί του, για να γίνουμε καλύτεροι όχι μόνο για μας αλλά και για τους συνανθρώπους μας.

Στις 18/1/20  ο Ερμής  θα κάνει τετράγωνο  με τον Ουρανό. Θα επηρεαστούν Υδροχόοι-Λέοντες-Ταύροι-Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου.

Προσέξτε  αυτό το διάστημα να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, προσέξτε τι λέτε γιατί μετά μπορεί να μετανιώσετε, μην προσπαθήσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας γιατί θα είναι πολύ εύκολο να οδηγηθείτε σε καυγάδες με τους ανθρώπους που σας περιβάλουν. θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε  γιατί θα υπάρχει υπερβολική νευρική ένταση και το μυαλό σας θα είναι σκορπισμένο σε πολλές κατευθύνσεις . Επίσης θα υπάρχει  η τάση να εκφράσετε μια ωμή και ίσως επιθετική ειλικρίνεια. Το να μην υπερφορτώνετε το μυαλό σας αυτές τις μέρες θα σας βοηθήσει ν’ αποφύγετε  τυχόν πονοκεφάλους και ημικρανίες. Διαλογισμός και ξεκούραση θα είναι ότι καλύτερο. Προσοχή στα ατυχήματα εξ αιτίας εκνευρισμού και νευρικής υπερέντασης. Φροντίστε τις τυχόν  βλάβες στο μεταφορικό σας μέσον.

Στις 23/1/20  ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό. Θα επηρεαστούν Υδροχόοι-Λέοντες-Ταύροι-Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη προκαλεί αναστατώσεις, νεύρα,  ένταση, ξαφνικά και απρόσμενα γεγονότα στις σχέσεις σας και στις συναλλαγές σας με τους άλλους. Παρ’ όλο που μπορεί να είστε έτοιμοι για καυγά, φροντίστε να τον αποφύγετε αυτές τις μέρες,  για να μη χαλάσετε κάποια σχέση σας και μετά το μετανιώσετε.  Θα έχετε μια επαναστατική διάθεση και την ανάγκη  για ελευθερία, ανεξαρτησία και ν’ απαλλαγείτε απ’ ό,τι σας καταπιέζει.

Προσοχή μεγάλη χρειάζεται για μην έχετε ατυχήματα με το ρεύμα, το αέριο, τις εκρήξεις, τα αεροπλάνα.

Καλό θα είναι  ν’ αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις με αγάπη, για να έχουμε την λιγότερο πιθανή επιρροή από δύσκολες όψεις.

Πιστεύω ότι η γνώση, όταν την χρησιμοποιούμε, είναι πολύ καλός σύμμαχος.

Στις 25/1/20  θα έχουμε Νέα Σελήνη  1:44:21 το πρωί, στις 4 μοίρες του Υδροχόου.

Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα που έχουν σαν χαρακτηριστικό τους την πρωτοτυπία και ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Στις 27/1/20  η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη και σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Θα επηρεαστούν Τοξότες-Δίδυμοι-Ιχθείς-Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου.

Δεν είναι κατάλληλες μέρες για καινούριες ερωτικές σχέσεις. Στις ήδη υπάρχουσες θα έρθουν απογοητεύσεις, εξαπατήσεις, διπλές σχέσεις, ανεκπλήρωτοι ερωτικοί πόθοι, επιθυμία για ερωτικές διαστροφές, κατάχρηση της ερωτικής επιθυμίας. Είναι εύκολο να υπάρξουν εξαπατήσεις και σε οικονομικό επίπεδο. Προσοχή στα κρυολογήματα.  Η ενέργειά μας θα είναι πεσμένη και  πιθανόν να κάνουμε και λάθος επιλογές. Χρειάζεται μια προσοχή αυτές τις μέρες.

Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο  email:  korinava30@gmail.com  και στο τηλ.  69-84-84-61-62 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Δεκέμβριο 2019
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Φεβρουάριο 2020
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here