Widgets Magazine

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία και αγάπη.

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Ιανουάριο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Στις ημερομηνίες που γράφω, τότε η όψη γίνεται ακριβείας, να ξέρετε όμως ότι η επιρροή της κάθε όψης, όταν πρόκειται για προσωπικούς πλανήτες, έχει διάρκεια 2-3 μέρες πριν και μετά.

Για να δούμε τις θέσεις των πλανητών γι’ αυτόν τον μήνα.

Μέχρι 19/1/21 ο Ήλιος θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, μετά θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου.

Σε προσωπικό επίπεδο θα τονίσει τα θέματα του οίκου μας που η ακμή του βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου , στις 8/1/21 θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα.

Στις 29/1/21 ο Ερμής θα γίνει στάσιμος στην 26η μοίρα του Υδροχόου.

Μετά από 2 μέρες θα ξεκινήσει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του μέχρι 20/2/21, όπου θα γίνει και πάλι στάσιμος στην 11η μοίρα του Υδροχόου, για να ξεκινήσει μετά την ορθόδρομη πορεία του.

Μέχρι να περάσει και την 26η μοίρα απ’ όπου ξεκίνησε η αναδρομή του, θα κινείται στην σκιά του, όπως λέμε στην αστρολογία και μέχρι να βγεί από την σκιά του θα μας επηρεάζει η ανάδρομη πορεία του.

Στις 8/1/21 και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα.

Αυτή δεν είναι καλή θέση για την γλυκιά Αφροδίτη. Θα βγάλει μια ανασφάλεια σε θέματα ερωτικά και οικονομικά. Δεν θα δείχνουμε τα συναισθήματα μας, θα φαινόμαστε ψυχροί και απόμακροι. Θ’ αρχίσει να μας απασχολεί πολύ έντονα η οικονομική μας κατάσταση και θα στραφούμε σε νέους τρόπους ώστε ν’ αυξήσουμε το εισόδημά μας.

Στις 7/1/21 ο Άρης από το ζώδιο του Κριού θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα παραμείνει μέχρι 4 /3/21.

Ο Ουρανός που κάνει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Ταύρου στις 6 μοίρες, στις 13/1/21 θα γίνει στάσιμος για 2 μέρες και μετά θα ορθοδρομήσει.

Ο Δίας και ο Κρόνος θα κινούνται μέσα στον Υδροχόο, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερο και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες.

Στις 5/1/21 ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 24 μοίρες του Αιγόκερου. Θα επηρεαστούν Αιγόκεροι-Καρκίνοι-Ζυγοί-Κριοί του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 23,24,25 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα έχουμε την τάση να επιβάλουμε τις απόψεις μας με δικτατορικό τρόπο, ακόμη και εις βάρος των άλλων. Ο λόγος μας θα είναι σκληρός και απόλυτος. Θα μας διακρίνει ισχυρογνωμοσύνη, φανατισμός και καχυποψία για τα λόγια και τις απόψεις των άλλων. Νευρική υπερένταση θα μας διακατέχει.

Χρειάζεται προσοχή γιατί θα λειτουργούμε πολύ εγωιστικά, δεν θ’ ακούμε τι μας λένε οι άλλοι και πιθανόν να έρθουμε σε ρήξη με άτομα στον εργασιακό μας χώρο η στο οικογενειακό μας περιβάλλον και να έχουμε πρόβλημα.

Είναι μια καλή όμως όψη για διαλογισμό, γιόγκα κλπ.

Στις 9/1/21 η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Άρη, ( 1η μοίρα Αιγόκερου με 1η μοίρα Ταύρου).

Θα επηρεαστούν Αιγόκεροι-Ταύροι-Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 0,1,2, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Όσοι επηρεάζεστε θα έχετε την δυνατότητα να ερωτευθείτε, και να περάσετε πολύ όμορφα με το ταίρι σας, δημιουργώντας ένα πολύ ερωτικό περιβάλλον με πάθος και ένταση.

Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και για τα οικονομικά.

Την ίδια μέρα ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη ( 1η μοίρα Υδροχόου με 1η μοίρα Ταύρου).

Θα επηρεαστούν Υδροχόοι-Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 0,1,2, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη φέρνει εκνευρισμό, ένταση και καυγάδες. Να προσέχουμε να μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα και να μην προσβάλουμε τους άλλους, γιατί θα μιλάμε χωρίς να φιλτράρουμε αυτά που λέμε και μπορεί να πληγώσουμε αγαπημένα άτομα. Θα υπάρχει μια νευρικότητα και ανησυχία. Ας μην είμαστε αυταρχικοί και να θέλουμε να γίνει το δικό μας. Είναι επίσης μέρα ατυχημάτων λόγω ανυπομονησίας και βιασύνης.

Στις 10/1/21 ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στην 2η μοίρα του Υδροχόου.

Θα επηρεαστούν οι Υδροχόοι –Λέοντες-Ταύροι- Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 1,2,3 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Ας αποφύγουμε αυτές τις μέρες να κάνουμε καταθλιπτικές και απαισιόδοξες σκέψεις. Μια μελαγχολία θα την έχουμε, οπότε ας βρεθούμε με φίλους και να μην απομονωθούμε. Καλό θα είναι να προσέχουμε πως θα μιλάμε γιατί μπορεί να είμαστε ιδιαίτερα καυστικοί και να παρεξηγηθούμε.

Η σκέψη θα είναι σοβαρή, συντηρητική, υπεύθυνη, συγκροτημένη και καθόλου επιπόλαιη αλλά και κάποιες φορές μπλοκαρισμένη. Θα είμαστε επιφυλακτικοί και δύσπιστοι. Θα υπάρχει μια δυσκολία στο να υλοποιήσουμε στόχους και ιδέες. Μπλοκάρει η σκέψη με τα πολλά ΄πρέπει΄. Δύσκολα θα εκφράζουμε τις απόψεις μας και όταν θα το κάνουμε, θ’ ασκούμε σκληρή κριτική και θα είμαστε πεισματάρηδες, και ξεροκέφαλοι.

Στις 11/1/21 ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία στην 5η μοίρα του Υδροχόου. Στις 12/1/21 ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό ( 6η μοίρα υδροχόου με 6η μοίρα Ταύρου).

Από αυτές τις δύο όψεις θα επηρεαστούν Υδροχόοι- -Ταύροι- Λέοντες – Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 4,5, 6,7 , μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα πρέπει να προσέχουμε να μην πάρουμε βιαστικές αποφάσεις αυτές τις μέρες γιατί η υπέρ αισιοδοξία του Δία και η επαναστατική διάθεση του Ουρανού μπορεί να μας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές.

Στις 13/1/21 Θα έχουμε Νέα Σελήνη ( σύνοδο Ήλιου-Σελήνης ) στις 23,13 μοίρες του Αιγόκερου.

Αυτή η Νέα Σελήνη θα επηρεαστεί από τον Πλούτωνα , που θα συμμετέχει με σύνοδο.

Θα επηρεαστούν Αιγόκεροι-Καρκίνοι-Ζυγοί- Κριοί του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 22,23,24,25 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα είναι μια δύσκολη Νέα σελήνη. Να θυμάστε ότι κάθε φορά που έχουμε Νέα Σελήνη, ξεκινάει ένας νέος κύκλος πραγμάτων που εξελίσσονται και κορυφώνονται μέχρι την πανσέληνο. Ανάλογα σε ποιόν τομέα του ωροσκοπίου μας γίνεται αυτή η Νέα Σελήνη εκεί θα έχουμε και τα ανάλογα γεγονότα.

Την ίδια μέρα θα έχουμε το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο ( 3η μοίρα Ταύρου με 3η μοίρα Υδροχόου).

Θα επηρεαστούν Ταύροι-Υδροχόοι-Σκορπιοί-Λέοντες του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 1,2,3,4 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Πιθανόν να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα με τις σχέσεις σας, τα επαγγελματικά σας και με την οικογένειά σας. Το άγχος και η ανασφάλεια θα σας επηρεάσουν και θα είστε ιδιαίτερα γκρινιάρηδες. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε πιέσεις και να παρουσιαστούν εμπόδια που πρέπει να υπερπηδήσετε. Οι δύο αυτοί πλανήτες όταν κάνουν δύσκολες όψεις είναι σαν να πατάμε συγχρόνως γκάζι (Άρης) και φρένο( Κρόνος).

Η ερωτική διάθεση θα είναι πεσμένη και ίσως να έχετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι. Προσοχή χρειάζεται στο μυοσκελετικό σας σύστημα όπου μπορεί να έχετε κάποιες ενοχλήσεις.

Στις 14/1/21 η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό ( 6 μοίρες Αιγόκερου με 6 μοίρες Ταύρου).

Θα επηρεαστούν Αιγόκεροι-Ταύροι-Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 5,6,7 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Ευκαιρία να ξεφύγουμε από την ρουτίνα , να κάνουμε καινούριες και αρκετά εντυπωσιακές γνωριμίες με άτομα ¨αλλιώτικα¨. Ζήστε τις συγκινήσεις μιας τέτοιας σχέσης , αν σας χτυπήσει την πόρτα, αλλά μην επενδύετε συναισθηματικά γιατί μπορεί να διακοπή ( η σχέση) χωρίς καμία προειδοποίηση, είτε από εσάς είτε από το άλλο άτομο. Ουσιαστικά αναζητούμε σχέσεις ανεξάρτητες, από απόσταση και χωρίς πολλές δεσμεύσεις, που να μας προσφέρουν ελευθερία και ανεξαρτησία.

Όσοι ασχολούνται όμως με τα καλλιτεχνικά μπορεί να έχουν αρκετά εντυπωσιακές ιδέες. Αυτή η όψη δεν δίνει σταθερότητα ούτε στα συναισθηματικά αλλά ούτε στα οικονομικά, όπου πιθανόν να έχουμε ανατροπές ξαφνικές κι αναπάντεχες που δεν μπορούσαμε να υπολογίσουμε. Επίσης ο Ουρανός φέρνει όχι μόνο απρόσμενα γεγονότα αλλά και η συμπεριφορά μας είναι εκρηκτική και επαναστατική.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος θα είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα που θα γίνει στις 24 μοίρες του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Αιγόκεροι-καρκίνοι-Ζυγοί-Κριοί του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 23,24,25 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Όσοι επηρεάζεστε, προσέξτε αυτές τις μέρες γιατί θα λειτουργείτε πολύ εγωιστικά, θα θέλετε όχι μόνο να επιβληθείτε στους άλλους αλλά και θα εμμένετε να ενστερνιστούν τις απόψεις σας. Δηλαδή ο τρόπο σας θα είναι απόλυτος και θα έχετε την τάση να χτυπήσετε την ¨γροθιά στο μαχαίρι¨. Προσέξτε γιατί το να είναι κανείς απόλυτος στις απόψεις του και τις πεποιθήσεις του, χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψιν του και τους άλλους, λειτουργεί τελικά εις βάρος του.

Στις 18/1/21 ο Δίας θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό ( 6 μοίρες Υδροχόου με 6 μοίρες Ταύρου).

Θα επηρεαστούν Υδροχόοι-Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 4,5,6,7 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας γιατί ο Δίας φέρνει την υπερβολή, την επιπολαιότητα, την υπέρ- αισιοδοξία και ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που φέρνει τα ξαφνικά κι αναπάντεχα γεγονότα.

Οπότε χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και να μην επιχειρήσετε να κάνετε καινοτόμες επαγγελματικές δραστηριότητες. Αποφύγετε ν’ αγοράσετε αυτοκίνητο, ηλεκτρικές συσκευές και να προγραμματίσετε μακρινό ταξίδι.

Προσέχετε γενικά γιατί μπορεί να υπάρξουν και ατυχήματα γιατί ο Άρης συμμετέχει κάνοντας σύνοδο με τον Ουρανό και κάνει πιο εκρηκτική την όλη κατάσταση.

Στις 20/1/21 ο Άρης θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στις 6 μοίρες του Ταύρου. Αυτή τη μέρα γίνεται ακριβείας η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό.

Θα επηρεαστούν Ταύροι-Σκορπιοί-Λέοντες- Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 5,6,7 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Ο θυμός, τα ξαφνικά ξεσπάσματα , η επιθετικότητα και οι εκρηκτικές συμπεριφορές μέσα στην οικογένεια θα είναι στο προσκήνιο . Προσοχή και στα ατυχήματα. Αυτή η όψη φέρνει εντάσεις, καυγάδες, ξαφνικά κι αναπάντεχα γεγονότα και ανατροπές στα σχέδιά μας. Όσοι επηρεάζονται θα πρέπει να προσέχουν πολύ τα ατυχήματα με αιχμηρά αντικείμενα και με το ρεύμα. Πιθανόν να δούμε και αεροπορικά ατυχήματα.

Στις 23/1/21 ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Δία ( 7 μοίρες Ταύρου με 7 μοίρες Υδροχόου). Συνεχίζονται οι δύσκολες μέρες για:

Ταύρους-Υδροχόους-Σκορπιούς-Λέοντες του 1ου δεκαημέρου και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 6,7,8 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Προσέξτε τις υπερβολές σε ότι κάνετε, αποφύγετε τις σπατάλες, τις επιπολαιότητες και γενικά χρειάζεται περισσότερη σύνεση σε ότι κάνετε και ότι λέτε γιατί θα υπάρχει υπέρ ένταση και πιθανόν να εμπλακείτε σε καυγάδες. Αν παρουσιαστούν προβλήματα με τον νόμο, καλό θα είναι να μην τα αψηφήσετε. Κάποιοι μπορεί να υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητες τους και να κάνουν τους ήρωες. Δεν αποκλείονται και οι σεξουαλικές υπερβολές, οι οποίες όμως δεν προσφέρουν ουσιαστική ικανοποίηση. Οτιδήποτε υπερβολικό μπορεί να φέρει κούραση και σωματική εξάντληση.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα είναι σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ( 19 μοίρες Αιγόκερου με 19 μοίρες Ιχθύων).

Θα επηρεαστούν Ιχθύες-Αιγόκεροι-Ταύροι του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 18,19,20 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Είναι μια μέρα που μπορούμε να δεχτούμε αλλά και να προσφέρουμε στοργή και τρυφερότητα. Να μην τολμήσετε όμως να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο άτομο αν δεν είσαστε σίγουροι για τα αισθήματά του. Προτιμήστε να το κάνετε 2 μέρες αργότερα. Ασχοληθείτε με τα καλλιτεχνικά και την εμφάνισή σας. Καλή μέρα για διαλογισμό και συντροφιά με τον εαυτό μας.

Στις 24/1/21 ο Ήλιος θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στις 4 μοίρες του Υδροχόου.

Θα επηρεαστούν Υδροχόοι-Λέοντες-Ταύροι-Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 3,4,5 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Ήρθε η ώρα να δείτε με περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα θέματα που θα επηρεαστούν απ’ αυτή τη διέλευση . Σίγουρα θα φέρει μια πίεση εξ αιτίας των πολλών υποχρεώσεων και θα πρέπει να γίνετε πιο οργανωτικοί. Δεν θα λείπει το άγχος , η ανασφάλεια και κάποια σωματική κούραση. Μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα με την υγεία σας και ιδιαίτερα με τα κόκαλα η τα δόντια.

Στις 26/1/21 ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό ( 6 μοίρες υδροχόου με 6 μοίρες Ταύρου).

Θα επηρεαστούν Υδροχόοι-Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 5,6,7 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη προκαλεί αναστατώσεις, νεύρα, ένταση, ξαφνικά και απρόσμενα γεγονότα στις σχέσεις σας και στις συναλλαγές σας με τους άλλους. Παρ’ όλο που μπορεί να είστε έτοιμοι για καυγά, φροντίστε να τον αποφύγετε αυτές τις μέρες, για να μη χαλάσετε κάποια σχέση σας και μετά το μετανιώσετε. Θα έχετε μια επαναστατική διάθεση και την ανάγκη για ελευθερία, ανεξαρτησία και ν’ απαλλαγείτε απ’ ό,τι σας καταπιέζει.

Προσοχή μεγάλη χρειάζεται για μην έχετε ατυχήματα με το ρεύμα, το αέριο, τις εκρήξεις, τα αεροπλάνα.

Καλό θα είναι ν’ αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις με αγάπη, για να έχουμε την λιγότερο πιθανή επιρροή από τις δύσκολες όψεις.

Πιστεύω ότι η γνώση, όταν την χρησιμοποιούμε, είναι πολύ καλός σύμμαχος.

Στις 28/1/21 θα έχουμε Πανσέληνο ( αντίθεση Ήλιου-Σελήνης) στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 9,5 μοίρες και στις 21,16 μμ.

Θα επηρεαστούν Λέοντες-Υδροχόοι-Ταύροι-Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 8,9,10 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή είναι μια δύσκολη Πανσέληνος γιατί επηρεάζεται από τους Δία-Κρόνο που κάνουν σύνοδο με τον Ήλιο και τους Άρη-Ουρανό που δημιουργούν τον σχηματισμό, Ταυ-Τετράγωνο, με την Πανσέληνο.

Ανάλογα ποιόν τομέα του ωροσκοπίου μας επηρεάζει , εκεί θα έχουμε και τις δυσκολίες μας και τα ξεκαθαρίσματα.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στην 25η μοίρα του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Αιγόκεροι-Καρκίνοι-Ζυγοί- Κριοί του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 24,25,26 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη φέρνει έντονες συναισθηματικές αντιπαραθέσεις, σεξουαλικότητα και εμμονές με τις σχέσεις και μέσα στην οικογένεια. Προσοχή χρειάζεται με τα οικονομικά, να μην κάνουμε μεγάλα ανοίγματα και ριψοκίνδυνες κινήσεις.

Προσέξτε πως θα εκφράσετε τα πολύ έντονα συναισθήματα που θα νοιώθετε αυτές τις μέρες. Θα κυριαρχούν το πάθος, η ζήλεια, η ερωτική διάθεση, ο ανταγωνισμός και δεν θα λείπουν τα παιχνίδια εξουσίας. Θα μας διακατέχει η τάση για οικονομικό και ερωτικό έλεγχο απέναντι στους άλλους. Είναι μια όψη χωρισμού για όσους δεν προσέξουν. Όσον αφορά σε θέματα υγείας να προσέχετε με τα γυναικολογικά.

Μπορεί να υπάρξει συναισθηματική η ερωτική απομόνωση για κάποιους.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Δεκέμβριο 2020
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Φεβρουάριο 2021
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here