Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες τα ζώδια, τον μήνα Ιανουάριο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε κι όσοι δεν τον γνωρίζετε, αν ξέρετε την ακριβή ώρα γέννησή σας , στείλτε μου τα στοιχεία σας για να σας  πω που έχετε τον ωροσκόπο σας  (δωρεάν).

Στις 2/1/19  ο Ήλιος θα είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο, στις 11 μοίρες του Αιγόκερο.  Θα επηρεαστούν οι Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί που έχουν πλανήτες στις 10-11-12 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Ήρθε η ώρα να δείτε με περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα θέματα που θα επηρεαστούν απ’ αυτή τη διέλευση .  Σίγουρα θα φέρει μια πίεση εξ αιτίας των πολλών υποχρεώσεων  και θα πρέπει να γίνετε πιο οργανωτικοί.   Δεν θα λείπει το άγχος , η ανασφάλεια και κάποια σωματική κούραση. Μπορεί να προκύψουν   κάποια προβλήματα με την υγεία σας και ιδιαίτερα με τα κόκαλα η τα δόντια.

Στις 4/1/19  ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα.

Επηρεάζονται Αιγόκεροι, Ιχθείς, Ταύροι, Παρθένοι, Καρκίνοι και Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου.

Θα υπάρχει η ανάγκη για φιλανθρωπία,  θα νοιώθουμε  ιδιαίτερα ρομαντικοί , ευαίσθητοι, ονειροπόλοι . Ας εμπιστευθούμε  το ένστικτο μας,  οι  δε καλλιτέχνες θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί.

Την ίδια μέρα ο Ερμής θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό και θα επηρεάσει Τοξότες, Κριούς και Λέοντες του 3ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη μας δίνει μια πνευματική εγρήγορση και την δυνατότητα να έχουμε καινούριες και πρωτοποριακές ιδέες, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την προηγμένη τεχνολογία. Δεν αποκλείονται απρόσμενες συναντήσεις και απρόοπτα ταξίδια.

Στις 6/1/19  θα έχουμε μερική Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στις 15 μοίρες του Αιγόκερου. Θα συμμετέχουν με σύνοδο ο Κρόνος και ο Πλούτωνας.  Θα επηρεαστούν Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.

Θα πρέπει να πάρετε σοβαρές και υπεύθυνες αποφάσεις και ν’  αλλάξετε πράγματα και καταστάσεις στη ζωή σας, που πιθανόν να μην σας άφηναν να εξελιχθείτε. Θα νοιώσετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τα θέματα σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα που θα έχουν πιο γερές βάσεις.

Στις 8/1/19  ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη και θα επηρεάσει το 1ο δεκαήμερο των Αιγόκερων, Καρκίνων, Κριών και Ζυγών.

Αυτή η όψη φέρνει  εκνευρισμό, ένταση και  καυγάδες. Να  προσέχουμε  να μην βγάζουμε  βιαστικά συμπεράσματα και  να μην προσβάλουμε τους άλλους, γιατί θα μιλάμε χωρίς να φιλτράρουμε αυτά που λέμε και μπορεί να πληγώσουμε αγαπημένα άτομα. Θα υπάρχει  μια νευρικότητα και ανησυχία. Ας μην είμαστε  αυταρχικοί και να θέλουμε  να γίνει το δικό μας. Είναι επίσης μέρα ατυχημάτων λόγω ανυπομονησίας και βιασύνης.

Στις 11/1/19  ο Ήλιος θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 20 μοίρες του Αιγόκερου. Θα επηρεαστούν Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί του 2ου προς 3ο δεκαήμερο.

Όσοι επηρεάζεστε, προσέξτε αυτές τις μέρες γιατί θα λειτουργείτε πολύ εγωιστικά, θα θέλετε όχι μόνο να επιβληθείτε στους άλλους αλλά και θα εμμένετε να ενστερνιστούν τις απόψεις σας. Δηλαδή ο τρόπο σας θα είναι απόλυτος και θα έχετε την τάση να χτυπήσετε την ¨γροθιά στο μαχαίρι¨. Προσέξτε γιατί το να είναι κανείς απόλυτος στις απόψεις του και τις πεποιθήσεις του, χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψιν του και τους άλλους, λειτουργεί  τελικά εις βάρος του.

Στις 13/1/19  ο Δίας θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και θα επηρεάσει Τοξότες, Ιχθείς, Διδύμους και Παρθένους του 2ου δεκαημέρου.

Μ’ αυτή την όψη είναι εύκολο να παραβλέψουμε τις ηθικές μας αξίες και να παρεκτραπούμε στους διάφορους πειρασμούς, γιατί οι ηθικές μας αντιστάσεις θα είναι ιδιαίτερα χαλαρές. Μπορεί να θελήσουμε να παραπλανήσουμε κάποια άτομα με σκοπό την κερδοσκοπία προς όφελός μας.

Επειδή θα υπάρχει  και μια υπέρ αισιοδοξία θα πρέπει να προσέχουμε τις επιπολαιότητες  και την ροπή προς τα τυχερά παιχνίδια γιατί θα κάνουμε λάθος επιλογές και θα την πατήσουμε.

Την ίδια μέρα, ο Ερμής θα είναι σε σύνοδο με τον Κρόνος στις 12 μοίρες του Αιγόκερο. Θα επηρεαστούν Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί του 2ου δεκαημέρου.

Ας αποφύγουμε  αυτές τις μέρες να κάνουμε καταθλιπτικές και απαισιόδοξες σκέψεις. Μια μελαγχολία θα την έχουμε, οπότε ας βρεθούμε  με φίλους και να μην απομονωθούμε. Καλό θα είναι να προσέχουμε πως θα μιλάμε γιατί μπορεί να είμαστε  ιδιαίτερα καυστικοί και να παρεξηγηθούμε.

Η σκέψη θα είναι σοβαρή, συντηρητική, υπεύθυνη, συγκροτημένη και καθόλου επιπόλαιη  αλλά και κάποιες φορές μπλοκαρισμένη.  Θα  είμαστε επιφυλακτικοί και  δύσπιστοι. Θα υπάρχει μια δυσκολία στο  να υλοποιήσουμε  στόχους και ιδέες. Μπλοκάρει η σκέψη με τα πολλά ΄πρέπει΄.  Δύσκολα θα εκφράζουμε τις απόψεις  μας και όταν θα το κάνουμε, θ’ ασκούμε σκληρή κριτική και  θα είμαστε πεισματάρηδες, και ξεροκέφαλοι.

Στις 18/1/19  ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στην 21η μοίρα του Αιγόκερο. Θα επηρεαστούν  Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί του 2ου προς 3ο δεκαημέρο.

Θα έχουμε την τάση να επιβάλουμε τις απόψεις μας με δικτατορικό τρόπο, ακόμη και εις βάρος των άλλων. Ο λόγος μας θα είναι σκληρός και απόλυτος. Θα μας διακρίνει ισχυρογνωμοσύνη,  φανατισμός και καχυποψία για τα λόγια και τις απόψεις των άλλων.  Νευρική υπερένταση θα μας διακατέχει.

Χρειάζεται πολύ προσοχή γιατί θα λειτουργούμε πολύ εγωιστικά,  δεν θ’ ακούμε τι μας λένε οι άλλοι και πιθανόν να έρθουμε σε ρήξη με άτομα στον εργασιακό μας χώρο η στο οικογενειακό μας περιβάλλον  και να έχουμε πρόβλημα.

Είναι μια καλή όμως όψη για διαλογισμό, γιόγκα κλπ.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Άρη και θα επηρεάσει Τοξότες, Κριούς και Λέοντες του 2ου δεκαημέρου.

Όσοι επηρεάζεστε θα έχετε την δυνατότητα να ερωτευθείτε, και να περάσετε πολύ όμορφα με το ταίρι σας, δημιουργώντας ένα πολύ ερωτικό περιβάλλον με πάθος και ένταση.

Στις 19/1/19  ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό και θα επηρεάσει Αιγόκερους, Καρκίνους, Κριούς και Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη προκαλεί αναστατώσεις, νεύρα,  ένταση, ξαφνικά και απρόσμενα γεγονότα, στις σχέσεις μας και τις συναλλαγές μας με τους άλλους. Παρ’ όλο που μπορεί να είστε έτοιμοι για καυγά, φροντίστε να τον αποφύγετε αυτές τις μέρες,  για να μη χαλάσετε κάποια σχέση σας και μετά το μετανιώσετε.  Θα έχετε μια επαναστατική διάθεση και την ανάγκη  για ελευθερία, ανεξαρτησία και ν’ απαλλαγείτε απ’ ότι σας καταπιέζει.

Στις 21/1/19  Θα έχουμε Πανσέληνο και έκλειψη στην μηδενική μοίρα του Λέοντα. Θα  επηρεαστούν Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί τις 3 πρώτες μέρες των ζωδίων αυτών.

Προσέξτε γιατί θα υπάρξουν πολλές εντάσεις, επειδή συμμετέχει με τετράγωνο ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού. Τομείς που θα επηρεαστούν είναι οι διαπροσωπικές  σας σχέσεις, τα επαγγελματικά σας και η υγεία. Ξαφνικές αναστατώσεις,  απρόοπτα γεγονότα και ανατρεπτικές καταστάσεις θα δυσκολεύουν τη ζωή σας. Θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας είτε το θέλετε είτε όχι. Επειδή όμως εσείς είστε από τα σταθερά ζώδια και δεν σας αρέσουν οι αλλαγές, κάτω από αυτή την πλανητική  επιρροή θα ταλαιπωρηθείτε γιατί θα το κάνετε, είτε θέλοντας είτε όχι.

Συγχρόνως θα έχουμε τη σύνοδο του Δία με την Αφροδίτη στην 15η μοίρα του Τοξότη που θα κάνει τρίγωνο με τον Άρη από τον Κριό. Ευνοούνται οι Τοξότες, Κριοί, Λέοντες, Υδροχόοι-Δίδυμοι και Ζυγοί  του 2ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη είναι ευνοϊκή για την δημιουργία σχέσεων, για γάμους, για σταθεροποίηση σχέσεων. Επειδή συμμετέχει με τετράγωνο ο Κρόνος από τον Αιγόκερο, θα υπάρχουν αυξημένες υποχρεώσεις, πολλές ευθύνες και δεν θα λείπουν τα εμπόδια σε όλα αυτά.

Επίσης ο Δίας με την Αφροδίτη θα κάνουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Θα επηρεαστούν οι μεταβλητοί, Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένοι και Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου.

Θα είναι πολύ θετικά τα πράγματα για σας, καθώς θα έχετε ευκαιρίες για ρομαντικές σχέσεις, συνεργασίες και γάμους. θα έχετε πολύ καλή ευχάριστη και χαρούμενη διάθεση. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί ο Ποσειδώνας θολώνει τα πράγματα, μας μπερδεύει και μπορεί να εξιδανικεύσουμε ανθρώπους, να κάνουμε λάθος επιλογές και μετά να απογοητευθούμε. Να προσέχουμε τις καταχρήσεις, παντός είδους, γιατί θα έχουν επιπτώσεις στην υγεία μας.

Στις 23/1/19  ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό και θα επηρεάσει Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του 3ου  δεκαημέρου.

Προσέξτε  αυτό το διάστημα να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις , προσέξτε τι λέτε γιατί μετά μπορεί να μετανιώσετε, μην προσπαθήσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας γιατί θα είναι πολύ εύκολο να οδηγηθείτε σε καυγάδες με το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον . θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε  γιατί θα υπάρχει υπερβολική νευρική ένταση και το μυαλό σας θα είναι σκορπισμένο σε πολλές κατευθύνσεις . Επίσης θα υπάρχει  η τάση να εκφράσετε μια ωμή και ίσως επιθετική ειλικρίνεια. Το να μην υπερφορτώνετε το μυαλό σας αυτές τις μέρες θα σας βοηθήσει ν’ αποφύγετε  τυχόν πονοκεφάλους και ημικρανίες. Διαλογισμός και ξεκούραση θα είναι ότι καλύτερο. Προσοχή και στα ατυχήματα.

Στις 25/1/19  ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Δία και θα επηρεάσει τους Κριούς, Τοξότες και Λέοντες του 2ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη θα σας κάνει αισιόδοξους, με αυτοπεποίθηση, να κάνετε σωστές κινήσεις, να δραστηριοποιηθείτε, να πάρετε πρωτοβουλίες και να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε σωστές κατευθύνσεις.

Η ζωτικότητά σας θα είναι αυξημένη, καθώς και η ερωτική σας διάθεση. Θα μπορούσατε ν’ ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες και γενικά θα είσαστε αρκετά δραστήριοι.  Δικαστικά και νομικά θέματα ευνοούνται  στο να  έχουν θετική έκβαση.

Στις 31/1/19  ο Κρόνος θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και θα επηρεάσει Αιγόκερους,  Ιχθείς, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ταύρους του 2ου δεκαημέρου.

Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης θα έχετε  ευκαιρίες για να δώσετε δομή στα όνειρά σας και να τα πραγματοποιήσετε. Πολύ ευνοϊκή  αυτή η όψη για τους καλλιτέχνες οι οποίοι την έμπνευσή τους  θα έχουν την ικανότητα να  την κάνουν πράξη.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΜερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου 2019
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας 7 έως 13 Ιανουαρίου 2019
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here