Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν τα ζώδια οι πλανήτες ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας,  όσοι τον γνωρίζετε.

 

Στις 5/7/18  ο Ερμής θα κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη. Από αυτή την όψη θα επηρεαστούν οι Λέοντες- Υδροχόοι-Ταύροι και Σκορπιοί που έχουν πλανήτες στις 7,8,9 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Μ’ αυτή την όψη υπάρχει η τάση  για  καυγάδες, φασαρίες, φιλονικίες. Θα θέλουμε να επιβάλουμε τις απόψεις μας, θα υπάρχει ισχυρογνωμοσύνη, πείσμα, ξεροκεφαλιά, νευρικότητα, λανθασμένες σκέψεις.

Όλα αυτά δεν θα είναι πολύ έντονα βέβαια και θα εκδηλώνονται σε πιο εσωτερικό επίπεδο, γιατί ο Άρης είναι ανάδρομος, από 27/6/18  έως  27/8/18.  Αυτό το διάστημα και η σεξουαλική διάθεση θα είναι πεσμένη.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Δία. Θα επηρεαστούν τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι- Σκορπιοί- Ιχθύες, που έχουν πλανήτες στις 12,13,14 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη μας κάνει χαρούμενους, αισιόδοξους, μας δίνει μια πολύ καλή διάθεση. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα, να ξοδέψουμε για να περάσουμε καλά, να πάρουμε μια προαγωγή.

Στις 8/7/18  ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα επηρεαστούν και πάλι τα ζώδια του νερού Καρκίνοι- Σκορπιοί- Ιχθύες  του 2ου δεκαημέρου και όσοι  έχουν πλανήτες στις 15,16,17 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη ευνοεί την φιλανθρωπία, τον ρομαντισμό, την φαντασία. Οι καλλιτέχνες θα έχουν έμπνευση, φωτίζονται τα όνειρά μας και οι σχέσεις μας γίνονται πιο αγαπησιάρες.

Στις 9/7/18  ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Δία. Θα επηρεαστούν τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Λέοντες-Σκορπιοί- Υδροχόοι και Ταύροι  του 2ου δεκαημέρου και όσοι  έχουν πλανήτες στις 12,13,14 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Προσοχή στις επιπολαιότητες του λόγου, θα κάνουμε ότι τα ξέρουμε όλα, θα μιλάμε πολύ, θα δίνουμε υποσχέσεις που πιθανόν να μην κρατήσουμε και θα έχουμε μεγαλεπήβολα σχέδια. Προσοχή στις εξαπατήσεις, όπου θ’  ακούτε πολλές υποσχέσεις μην δίνεται και πολύ βάση.

Στις 12/7/18   η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό. Επηρεάζονται Παρθένοι-Ταύροι και Αιγόκεροι  του 1ου δεκαημέρου και όσοι  έχουν πλανήτες στις 1,2,3 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Όσοι επηρεάζονται μπορεί να ερωτευθούν, η να γνωρίσουν  άτομα εκκεντρικά, πολύ φιλελεύθερα, που δύσκολα δεσμεύονται. Αυτές οι σχέσεις συνήθως δεν έχουν διάρκεια, είναι όμως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες θα είναι ασυνήθιστες, και πρωτοποριακές.

Κάποιοι ξαφνικά κι αναπάντεχα μπορεί να πάρουν χρήματα που δεν περίμεναν.

Στις 13/7/18,    5,20 το πρωί, έχουμε μια έκλειψη Ηλίου που γίνεται στην 20η μοίρα του Καρκίνου και κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα.

Καρκίνοι- Αιγόκεροι- Ζυγοί και Κριοί που είναι γεννημένοι στο τέλος του 1ου  με αρχές του 2ου  δεκαημέρου, δηλ. όσοι  έχουν πλανήτες στις 17, 18,19,20,21, 22, 23  μοίρες αυτών των ζωδίων,  θα περάσουν δύσκολα.

Είναι μια δύσκολη όψη, τα άτομα θα λειτουργούν  εγωιστικά, θα θέλουν  να επιβληθούν  στους άλλους, να τους ελέγξουν, γιατί υπάρχει έντονη η επιθυμία για εξουσία.  Η συμπεριφορά γίνεται πολύ κτητική, γινόμαστε καχύποπτοι, ζηλιάρηδες και αυτοκαταστροφικοί.

Κάποιοι μπορεί να έχουν προβλήματα με την δουλειά τους, άλλοι με το γάμο τους η τις συνεργασίες τους, άλλοι με τα οικονομικά τους, ανάλογα ποιόν τομέα του ωροσκοπίου τους επηρεάζει.

Στις 14/7/18  η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο και θα επηρεάσει τα ζώδια της γης, Παρθένους, Αιγόκερους και Ταύρους του 1ου δεκαημέρου.

Θα υπάρχει ανάγκη  για σοβαρότητα σε θέματα οικονομικά και σχέσεων. Θα είμαστε πιο υπεύθυνοι,  θα επικρατεί η δικαιοσύνη,  η λογική και οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν θα έχουν διάρκεια.

Στις 24/7/18  η Αφροδίτη θα κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Παρθένοι-Ιχθείς-Δίδυμοι και Τοξότες που έχουν πλανήτες στις 14,15,16,17 μοίρες και έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο.

Καλή όψη για ονειροπόληση, φαντασία, καλλιτεχνική δημιουργία, ρομαντισμό, διαλογισμό.  Προσοχή στην τάση για εκμετάλλευση και  τα ψέματα, να πούμε αλλά και να μας πουν. Τάση για  κακή οικονομική διαχείριση, εξαπατήσεις, εξιδανικεύσεις ατόμων και μετά  έπονται οι  απογοητεύσεις, καχυποψίες, φοβίες.

Στις  25/7/18  έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και στις 27/7/18  έχουμε την δεύτερη έκλειψη μέσα στον Ιούλιο, που είναι Σεληνιακή, και θα συμμετέχει ο Άρης που θα είναι ανάδρομος μέχρι 27/8/18. 

Επηρεάζεται  το 1ο  δεκαήμερο του σταθερού σταυρού, δηλ. Υδροχόοι- Λέοντες- Ταύροι  και Σκορπιοί  και όσοι  έχουν πλανήτες στις 1,2,3,4,5,6 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της βίας, του πολέμου, της επιθετικότητας, της διεκδίκησης, του θυμού, των ατυχημάτων, του ανταγωνισμού.  Αυτός ο συνδυασμός είναι αρκετά δύσκολος και θα μας επηρεάσει όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και συλλογικό επίπεδο.  Θα υπάρχουν απρόβλεπτες καταστάσεις, επαναστατική και   αυτοκαταστροφική διάθεση, πείσμα ξεροκεφαλιά, καμία διάθεση για συμβιβασμό, ανατροπές στις σχέσεις, τα επαγγελματικά, επιθετικότητα κλπ. Μεγάλη προσοχή  στα ατυχήματα και σε θέματα υγείας για όσους επηρεάζονται από αυτή την όψη.

Επειδή ο Άρης θα είναι ανάδρομος θεωρώ ότι όλα του τα αρνητικά στοιχεία δεν θα είναι τόσο εμφανή. Θα υπάρχει η τάση για υποχωρητικότητα,  η αποφυγή πολλών εντάσεων, η επιθετικότητα μετριάζεται , όπως και η ερωτική μας διάθεση. Όσοι δεν επηρεάζονται ας μην έχουν πολλές απαιτήσεις από τους/τις συντρόφους τους που δέχονται αυτή την επιρροή.

Ο Ουρανός που συμμετέχει κι αυτός, φέρνει ανατροπές, ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα. Είναι αυτός που μας ξυπνάει από τον λήθαργο, μας ωθεί να επαναστατήσουμε και ν’ απαλλαγούμε απ’ ότι μας καταπιέζει και ν’ αναζητήσουμε την ελευθερία μας.

Συγχρόνως  η Αφροδίτη από το ζώδιο της παρθένου, θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Θα επηρεάσει τα ζώδια της γης που είναι γεννημένα στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στις 17,18,19,20,21  μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα υπάρχουν βαθιά και έντονα συναισθήματα, πάθος, αξιοπιστία. Καλή όψη για σχέσεις με έντονο το ερωτικό στοιχείο και το μυστήριο,  καλός δείκτης για γάμο, αλλά δεν θα  συνιστούσα να κάνετε αυτό το βήμα τώρα μέσα στις εκλείψεις και με τόσο δύσκολες όψεις. Μπορούμε να κάνουμε καλή διαχείριση με τα οικονομικά μας και πιθανόν να λειτουργούμε περισσότερο με την διαίσθηση.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 Ιουνίου 2018 και προβλέψεις για τα ζώδια.
Επόμενο άρθροΠανσέληνος Ιουνίου 2018 στον Αιγόκερω και προβλέψεις για τα ζώδια.
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here