Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Ιούλιο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε κι όσοι δεν τον γνωρίζετε, αν ξέρετε την ακριβή ώρα γέννησή σας , στείλτε μου τα στοιχεία σας για να σας  πω που έχετε τον ωροσκόπο σας  (δωρεάν).

Ο Ιούλιος θα είναι ένας δύσκολος μήνας για όλους μας, καλό θα είναι λοιπόν να προσέχουμε πως μιλάμε, τι απαιτήσεις έχουμε από τους άλλους, πως κινούμαστε και  τι αποφάσεις παίρνουμε.

Στις 2/7/19  Θα έχουμε μια  έκλειψη στις 10 μοίρες του Καρκίνου. Θα επηρεαστούν Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί του 1ου-2ου δεκαημέρου.

Γενικά αυτά τα ζώδια θα έχετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας μέχρι και τα μέσα του 2020, εφ’ όσον επηρεάζεστε από τις εκλείψεις του Ιουλίου αλλά και από τις διελεύσεις του Κρόνου και του Πλούτωνα.

Ανάλογα ποιός τομέας  της ζωής  σας επηρεάζετε , εκεί θα έχετε και τις αλλαγές σας.

Στις 7/7/19 ξεκινάει η ανάδρομη πορεία του Ερμή και θα διαρκέσει έως το τέλος του μήνα.

Οπότε καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα, αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες. Μην αγοράζετε ακριβά πράγματα γιατί το πιο πιθανόν  να είναι ελαττωματικά  η να σας  χαλάσουν  γρήγορα. Βέβαια εσείς αποφασίζετε τι θα κάνετε κι όχι εγώ. Είναι μια καλή εποχή για να τελειώσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος, να ζητήσετε χρήματα που σας χρωστάνε, να ψάξετε για αντικείμενα που έχετε χάσει. Μη δανείσετε οτιδήποτε  αυτό το διάστημα γιατί το πιο πιθανό είναι να μην τα πάρετε ποτέ πίσω.

Θα πρέπει να περιμένουμε γενικά καθυστερήσεις σε ταξίδια, παρανοήσεις στην επικοινωνία,  προβλήματα με υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, έγγραφα που μπορεί να χάσουμε η να πέσουν σε λάθος χέρια.

Πιθανόν παλιοί μας έρωτες να επικοινωνήσουν μαζί μας, όπως και άτομα που έχουμε πολύ καιρό να συναντήσουμε.

Στις 9/7/19  ο Ήλιος θα κάνει αντίθεση με τον Κρόνο. Θα επηρεαστούν Καρκίνοι- Αιγόκεροι- Κριοί και Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου.

Κατά την διάρκεια αυτής της όψης κάποιοι θ’ αντιμετωπίσουν κρίση και ψυχρότητα  στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Γενικά θα έχουμε πολλές υποχρεώσεις, καθυστερήσεις και ανασφάλεια.  Χρειάζεται υπομονή και πειθαρχία. Δεν ευνοούνται αυτές οι μέρες για νέα ξεκινήματα και  επενδύσεις. Προσοχή στην σωματική κούραση.

Συγχρόνως ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα.

Αυτή η όψη θα φέρει πολλές εντάσεις, ανατροπές, αποκαλύψεις, καυγάδες. Προσοχή και στα ατυχήματα.

Στις 11/7/19  ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό και θα επηρεάσει Λέοντες –Ταύρους-Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου.

Όσοι επηρεάζεστε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί θα επικρατεί μια εκρηκτική κατάσταση. Αυτή η όψη θα φέρει  εντάσεις ,φιλονικίες , εγωιστική  διάθεση. Ο θυμός , τα ξαφνικά ξεσπάσματα , η επιθετικότητα και οι εκρηκτικές συμπεριφορές,  θα είναι στο προσκήνιο . Προσοχή και στα ατυχήματα που έχουν σχέση με τον ηλεκτρισμό, τα μεταφορικά μέσα και τα αεροπλάνα. Μπορεί να έχουμε θέματα με φωτιές, σεισμούς και εκρήξεις.

Προσοχή με την πίεση και τους πονοκεφάλους, όσοι έχετε θέματα, αποφύγετε τους καυγάδες και τις εντάσεις, για να μην σας ανέβει η πίεση.

Στις 14/7/19  ο Ήλιος θα βρίσκεται σε  αντίθεση με τον Πλούτωνα και θα επηρεάσει Καρκίνους-Αιγόκερους-Κριούς και Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου.

Αυτές τις μέρες προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους γιατί θα είστε ιδιαίτερα εκρηκτικοί  και θα θέλετε να εξουσιάσετε και να ελέγξετε τους άλλους και μπορεί να έρθετε σε ρήξη με άτομα που συνεργάζεστε, με φίλους, με γονείς η με τα παιδιά σας. Θα υπάρχει πολύ έντονη  η επιθυμία για εξουσία και έλεγχο.  Θα θέλετε να επιβληθείτε στους άλλους και  να υπερισχύσει η άποψή σας. Χρειάζεται πολύ προσοχή γιατί θα λειτουργείτε πολύ εγωιστικά, πιθανόν και βίαια.  Δεν θ’ ακούτε τι σας λένε οι άλλοι και ίσως να δημιουργήσετε δύσκολες καταστάσεις  με άτομα κύρους στον εργασιακό σας χώρο η στο οικογενειακό σας περιβάλλον  και να έχετε πρόβλημα.

Στις 17/7/19  θα έχουμε την δεύτερη έκλειψη μέσα στον μήνα και θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Αιγόκεροι-Κριοί και Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου.

Τις ίδιες  μέρες ο Άρης κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό και

η Αφροδίτη  αντίθεση με τον Κρόνο.

Αυτή είναι μια δύσκολη έκλειψη και οι όψεις των άλλων πλανητών που συμμετέχουν επιβαρύνουν το όλο σκηνικό. Θα γίνουν αποκαλύψεις, σκάνδαλα, θα βγουν γεγονότα στην επιφάνεια, θα μάθουμε πράγματα που θα μας αφήσουν άφωνους.

Θα έχουμε το αίσθημα του ανικανοποίητου και θα νοιώθουμε ότι έχουμε χάσει τις αξίες μας.

Θα υπάρχει πολύ ένταση, γκρίνια, νεύρα, πολλές στενόχωρες  αναμνήσεις από το παρελθόν θα τις ξανά θυμηθούμε και θα νοιώθουμε παραπονεμένοι και ανικανοποίητοι.

Στις 18/7/19  η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και θα επηρεάσει τα ζώδια του νερού, Καρκίνους-Ιχθύες και Σκορπιούς του 2ου δεκαημέρου.

Αυτή η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό και καλή διάθεση για να συγχωρέσουμε, να κατανοήσουμε και  να εκδηλώσουμε συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας. Μην ασχοληθείτε με επαγγελματικές δραστηριότητες εκτός κι αν είστε καλλιτέχνες.

Θα υπάρχει πολύ καλλιτεχνική έμπνευση , ερωτική διάθεση και ρομαντισμός .Θα έχουμε τη διάθεση να φροντίσουμε την οικογένειά μας ,να περάσουμε όμορφες και γλυκές στιγμές μαζί τους και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Μια ανάσα δροσιάς μέσα στην όλη ένταση.

Στις 21/7/18  η Αφροδίτη θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα και θα επηρεάσει Καρκίνους-Αιγόκερους-Κριούς και Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου.

Προσέξτε πως θα εκφράσετε τα πολύ έντονα συναισθήματα που θα νοιώθετε αυτές τις μέρες. Θα κυριαρχούν το πάθος, η ζήλεια, η ερωτική διάθεση, ο ανταγωνισμός και τα παιχνίδια εξουσίας. Θα σας διακατέχει η τάση για  οικονομικό και ερωτικό έλεγχο απέναντι στους άλλους. Είναι μια όψη χωρισμού για όσους δεν προσέξουν. Μπορεί να υπάρξει συναισθηματική η ερωτική απομόνωση για κάποιους.

Στις 25/7/19  ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Δία και ο ανάδρομος Ερμής σύνοδο με την Αφροδίτη. Θα επηρεαστούν τα ζώδια του νερού, του 3ου δεκαημέρου και της φωτιάς, του 2ου δεκαημέρου.

Θα υπάρχει έντονη δράση, υλοποίηση πραγμάτων, αισιοδοξία και επιτυχία, πιθανόν με κάποιες καθυστερήσεις και χωρίς πολύ διάρκεια.

Μπορεί να υπάρξουν επανασυνδέσεις για κάποιους που έχουν χωρίσει, αλλά χωρίς  πολλές ελπίδες για σταθερότητα και διάρκεια στη σχέση.

Στις 30/7/19  ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό και θα επηρεάσει Ταύρους- Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη προκαλεί αναστατώσεις, νεύρα,  ένταση, ξαφνικά και απρόσμενα γεγονότα στις σχέσεις μας και στις συναλλαγές μας με τους άλλους. Παρ’ όλο που μπορεί να είστε έτοιμοι για καυγά, φροντίστε να τον αποφύγετε αυτές τις μέρες,  για να μη χαλάσετε κάποια σχέση σας και μετά το μετανιώσετε.  Θα έχετε μια επαναστατική διάθεση και την ανάγκη  για ελευθερία, ανεξαρτησία και ν’ απαλλαγείτε απ’ ό,τι σας καταπιέζει.

Προσοχή μεγάλη χρειάζεται για μην έχετε ατυχήματα με το ρεύμα, το αέριο, τις εκρήξεις, τα αεροπλάνα.

Όπως καταλαβαίνετε ο Ιούλιος είναι αρκετά εκρηκτικός και δύσκολος μήνας.

Καλό θα είναι  ν’ αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις με αγάπη για να έχουμε την λιγότερο πιθανή επιρροή.

Πιστεύω ότι η γνώση, όταν την χρησιμοποιούμε, είναι πολύ καλός σύμμαχος.

Κι εσείς τώρα γνωρίζετε.

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 8 έως 14 Ιουλίου 2019
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 31 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου .
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here