Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Ιούλιο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Στις ημερομηνίες που γράφω, τότε η όψη γίνεται ακριβείας, να ξέρετε όμως ότι η επιρροή της κάθε όψης, όταν πρόκειται για προσωπικούς πλανήτες,  έχει διάρκεια  2-3 μέρες πριν και μετά.

1/7/2020  ο Ήλιος θα κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στις 9 μοίρες του Καρκίνου και εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 9 μοίρες του Ταύρου.

Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Ταύροι-Ιχθύες που έχουν πλανήτες στις 8,9,10 μοίρες αυτών των ζωδίων η στο τέλος του 1ου με αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Να θυμάστε ότι ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος, οπότε μην πάρετε θάρρος και ξεκινήσετε καινούρια πράγματα, γιατί θα έχετε και τον Ουρανό να δημιουργεί ένταση και εκνευρισμό.

Έξυπνες και καινοτόμες ιδέες θα υπάρχουν με συναισθηματικό υπόβαθρο. Μπορεί να υπάρξουν βέβαια ξαφνικές κι αναπάντεχες ανατροπές στα επαγγελματικά, οικογενειακά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα έχετε μια επαναστατική διάθεση και την ανάγκη  για ελευθερία, ανεξαρτησία και ν’ απαλλαγείτε απ’ ότι σας καταπιέζει.  Λίγη υπομονή χρειάζεται 2-3 μέρες, μέχρι να περάσει η επιρροή της όψης, για να μην κάνετε κάτι και μετά μετανιώσετε.

5/7/2020  Θα έχουμε Πανσέληνο και Σεληνιακή έκλειψη στις 13 μοίρες του άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου στις 6,13 πμ.

Ενεργοποιείται ο σταυρός των παρορμητικών ζωδίων, Αιγόκεροι-Καρκίνοι-Ζυγοί-Κριοί του 2ου δεκαημέρου.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις μας επηρεάζουν σε συναισθηματικό επίπεδο.

Την ίδια μέρα ο Δίας θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 23 μοίρες του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Αιγόκεροι-Καρκίνοι-Ζυγοί και Κριοί του 3ου δεκαημέρου.

Θα είναι δύσκολη αυτή η έκλειψη οπότε χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξουν ανατροπές σε θέματα οικογενειακά, επαγγελματικά, κοινωνικά. Ο Πλούτωνας εκπροσωπεί την δύναμη, τον υπόγειο έλεγχο, την επιβολή, την βία, την εμμονή και ο Δίας αντιπροσωπεύει την επέκταση, τις θρησκείες, την ηθική, το δίκαιο, την υπερβολή, την επιπολαιότητα. Μέσα από την σύνοδο θα θέλουν να επικρατήσουν ο καθ’ ένας για να επιβάλει τα  δικά του χαρακτηριστικά.  Όπως καταλαβαίνετε θα υπάρχουν πολλές συγκρούσεις, οπότε ας προσέχουμε, στον τομέα που δεχόμαστε την επιρροή.

8/7/20  Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη. Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Κριοί-Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου

Αυτή η όψη φέρνει  εκνευρισμό, ένταση και  καυγάδες. Να  προσέχουμε  να μην βγάζουμε  βιαστικά συμπεράσματα και  να μην προσβάλουμε τους άλλους, γιατί θα μιλάμε χωρίς να φιλτράρουμε αυτά που λέμε και μπορεί να πληγώσουμε αγαπημένα άτομα. Θα υπάρχει  μια νευρικότητα και ανησυχία. Ας μην είμαστε  αυταρχικοί και να θέλουμε  να γίνει το δικό μας. Είναι επίσης μέρα ατυχημάτων λόγω ανυπομονησίας και βιασύνης. Χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή.

12/7/20  Ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και θα επηρεάσει Καρκίνους-Ιχθύες-Σκορπιούς στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Θα νοιώθουμε ιδιαίτερα ρομαντικοί, ευαίσθητοι, ονειροπόλοι. Εμπιστευθείτε το ένστικτο σας  οι καλλιτέχνες γιατί  θα είστε  ιδιαίτερα δημιουργικοί. Θα υπάρχει και η τάση να μας παραπλανήσουν οι άλλοι γιατί εμείς να είμαστε ευκολόπιστοι η και το αντίθετο. Μ’ αυτή την όψη αυξάνεται η ευαισθησία μας, η ανάγκη μας για φιλανθρωπία και αυτοθυσία. Χρειάζεται προσοχή όμως για να μην το παρακάνουμε η πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης. Θα έχουμε επίσης την τάση ν’ ασχοληθούμε με πνευματικά η θρησκευτικά θέματα.

14/7/20  ο Ερμής θα γυρίσει στην ορθόδρομη πορεία του.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος θα κάνει αντίθεση με Δία και Πλούτωνα στις 22 μοίρες Καρκίνου-Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν τα παρορμητικά ζώδια Καρκίνοι-Αιγόκεροι-Κριοί-Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου.

Αυτές τις μέρες προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους γιατί θα είστε ιδιαίτερα εκρηκτικοί  και θα θέλετε να εξουσιάσετε, να επιβάλλεται τις απόψεις σας, να χειραγωγήσετε και να ελέγξετε τους άλλους και μπορεί να έρθετε σε ρήξη με άτομα που συνεργάζεστε, με φίλους, με γονείς η με τα παιδιά σας. Θα υπάρχει πολύ έντονη  η επιθυμία για επεκτατικότητα, ανάληψη εξουσίας και έλεγχο.  Θα θέλετε να επιβληθείτε στους άλλους και  να υπερισχύσει η άποψή σας. Χρειάζεται πολύ προσοχή γιατί θα λειτουργείτε πολύ εγωιστικά, πιθανόν και βίαια.  Δεν θ’ ακούτε τι σας λένε οι άλλοι και ίσως να δημιουργήσετε δύσκολες καταστάσεις  με άτομα κύρους στον εργασιακό σας χώρο η στο οικογενειακό σας περιβάλλον  και να έχετε πρόβλημα, γιατί μπορεί να χάσετε τον έλεγχο.

Στις 20/7/20  θα έχουμε Νέα Σελήνη στις 28 μοίρες του Καρκίνου.

21/7/20   ο Ήλιος θα κάνει αντίθεση με τον Κρόνο και θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Αιγόκεροι-Κριοί-Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου.

Όπως καταλαβαίνετε αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι αρκετά δύσκολη γιατί θα χρωματίζεται από την  επιρροή του Κρόνου.

Κατά την διάρκεια αυτής της όψης κάποιοι θ’ αντιμετωπίσουν κρίση και ψυχρότητα  στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Γενικά θα έχουμε πολλές υποχρεώσεις, καθυστερήσεις και ανασφάλεια.  Χρειάζεται υπομονή και πειθαρχία. Δεν ευνοούνται αυτές οι μέρες για νέα ξεκινήματα και  επενδύσεις. Προσοχή στην σωματική κούραση.

22/7/20   Ο Ερμής θα ξανακάνει εξάγωνο με τον Ουρανό, οπότε θα επαναληφθούν τα θέματα που είχαμε αντιμετωπίσει στις 1/7/20 με την διαφορά ότι τώρα ο Ερμής θα είναι ορθόδρομος και μπορούμε να προβούμε στην υλοποίηση των ιδεών μας.

27/7/20  Ο Δίας θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και θα επηρεαστούν Αιγόκεροι-Ιχθύες- Σκορπιοί στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Καλοσύνη, συμπόνια, γνήσιος αλτρουισμός, πνευματικότητα, αρμονικές σχέσεις, πίστη, έμπνευση, επιτυχία, φώτιση. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης οπότε ας την χρησιμοποιήσουμε ανάλογα.

27/7/20  Η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και θα επηρεαστούν τα μεταβλητά ζώδια, Δίδυμοι-Ιχθύες-Τοξότες-Παρθένοι στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη φέρνει ψευδαισθήσεις σε θέματα που αφορούν τις συναισθηματικές σχέσεις  αλλά και τα οικονομικά. Πιθανόν να υποψιαζόμαστε τον/την σύντροφο χωρίς λόγο και να δημιουργούμε ζηλοτυπίες με αποτέλεσμα να κάνουμε την ζωή μας δύσκολη. Γενικά αυτή η όψη μας κάνει να φανταζόμαστε πράγματα και καταστάσεις και να θολώνει την κρίση μας. Είναι πολύ πιθανόν να μας  πουν, αλλά και να πούμε ψέματα. Αποφύγετε να ξοδέψετε χρήματα για καλλυντικά κ.λ.π  γιατί θα αποδειχθούν περιττά η ελαττωματικά.

Θα νοιώθουμε επίσης υπέρ ευαίσθητοι συναισθηματικά και θα έχουμε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας.

27/7/20  Ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη και θα επηρεάσει Καρκίνους-Αιγόκερους-Κριούς-Ζυγούς του 2ου δεκαημέρου.

θα υπάρχει πολύ ένταση, εκνευρισμός, λάθος επιλογές, ανυπομονησία, λεκτική επιθετικότητα και ισχυρή κριτική σε ότι μας λένε. Να  προσέχουμε  να μην βγάζουμε  βιαστικά συμπεράσματα και  να μην προσβάλουμε τους άλλους, γιατί θα μιλάμε χωρίς να φιλτράρουμε αυτά που λέμε και μπορεί να πληγώσουμε αγαπημένα άτομα. Θα υπάρχει  μια νευρικότητα και ανησυχία. Ας μην είμαστε  αυταρχικοί και να θέλουμε  να γίνει το δικό μας.

Είναι επίσης μέρα ατυχημάτων λόγω ανυπομονησίας και βιασύνης. Προσοχή χρειάζεται στις μετακινήσεις μας για ν’ αποφύγουμε ατυχήματα και πιθανές ζημιές στο μεταφορικό μας μέσον.

Ας προσέχουμε για να έχουμε, μέρες είναι και θα περάσουν, ας κάνουμε λίγη υπομονή για να μην χαλάσουμε κάποιες  σχέσεις μας και μετά μετανιώσουμε.

30/7/20   Ο Ερμής θα κάνει αντίθεση με τον Δία και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα.

Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Αιγόκεροι-Κριοί-Ζυγοί-Ιχθύες-Σκορπιοί στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Συναισθηματικές υπερβολές, επιπολαιότητα, απερισκεψία, ουτοπία, ευκολοπιστία, εξαπατήσεις, υπερβολική συναισθηματική έκφραση.

Αυτά είναι σε γενικές γραμμές τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, οπότε όποιον τομέα του ωροσκοπίου μας επηρεάζει θα πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί.

Όσοι βέβαια ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά θα έχουν πολύ έμπνευση.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣεληνιακή Έκλειψη Ιουνίου – 2020
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Αύγουστο 2020
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here