Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Ιούλιο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Στις ημερομηνίες που αναφέρομαι, τότε η όψη γίνεται ακριβείας, να ξέρετε όμως ότι η επιρροή της κάθε όψης, όταν πρόκειται για τους  προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιος-Σελήνη- Ερμής- Αφροδίτη-Άρης),  έχει διάρκεια  2-3 μέρες πριν και μετά.

Ας δούμε πρώτα τις θέσεις των πλανητών γι’ αυτόν τον μήνα.

Ο Ήλιος αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 9η  μοίρα του Καρκίνου  έως την 8η  μοίρα του Λέοντα. Στις 22/7  θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα.

Ο Ερμής  θα κινηθεί από την 18η μοίρα των Διδύμων έως την 6η μοίρα του Λέοντα.

Η Αφροδίτη θα κινηθεί από την 4η  μοίρα του Λέοντα  έως την 10η  μοίρα της Παρθένου.

Ο Άρης από την 12η  μοίρα του Λέοντα  έως την 0η μοίρα της Παρθένου.

Ο Δίας  θα κινείται ανάδρομα από την 2η  μοίρα των Ιχθύων έως την 29η   μοίρα του  Υδροχόου.

Ο Κρόνος θα κινείται ανάδρομα από την 12η  μοίρα του Υδροχόου έως την 10η.

Ο Ουρανός από την 13η  μοίρα του Ταύρου έως την 14η .

Ο Ποσειδώνας   θα κινείται ανάδρομα  από την 23η  μοίρα των Ιχθύων έως την 22η .

Ο Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομα στην 25η   μοίρα του Αιγόκερου.

 

1/7/21  Ο Άρης σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο ( 12η μοίρα Λέοντα με 12η μοίρα Υδροχόου).  Θα επηρεαστούν Λέοντες-Υδροχόοι-Ταύροι-Σκορπιοί του 2ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 11,12,13, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Είναι μια σκληρή όψη αυτή. Ο καλύτερος τρόπος για να την αντιμετωπίσουμε είναι η υπομονή και η υποχωρητικότητα. Μπορεί να δεχτούμε ψυχολογική βία η να νοιώσουμε ότι υπονομεύονται και τορπιλίζονται κάποιες υποθέσεις μας. Θα πρέπει να δείξουμε πολύ αυτοκυριαρχία για ν’ αντέξουμε τις επιθετικές  και εχθρικές διαθέσεις των άλλων. Το πιο δύσκολο είναι ότι θα νοιώθουμε ανίσχυροι στο ν’  ανταποδώσουμε τα χτυπήματα . Αυτού του είδους οι αντιπαραθέσεις σχεδόν πάντα δεν έχουν αίσιο αποτέλεσμα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από ατυχήματα,  τραυματισμούς και ζημιές. Θα πρέπει επίσης ν’  αποφύγουμε εξαγωγή δοντιών, να προσέχουμε με μολύνσεις και τραυματισμούς από αιχμηρά εργαλεία. Πολλές φορές θα νοιώθουμε ότι οι άλλοι μπλοκάρουν την δράση μας και  μας βάζουν τρικλοποδιές με πολύ σκληρό τρόπο.

 

4/7/21  Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό ( 13η μοίρα Λέοντα με 13η μοίρα Ταύρου). Θα επηρεαστούν Λέοντες-Υδροχόοι-Ταύροι-Σκορπιοί του 2ου   δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 12,13,14, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Όσοι επηρεάζεστε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί θα επικρατεί μια εκρηκτική κατάσταση. Αυτή η όψη θα φέρει  εντάσεις ,φιλονικίες , εγωιστική  διάθεση. Ο θυμός , τα ξαφνικά ξεσπάσματα , η επιθετικότητα και οι εκρηκτικές συμπεριφορές,  θα είναι στο προσκήνιο . Προσοχή και στα ατυχήματα που έχουν σχέση με τον ηλεκτρισμό, τα μεταφορικά μέσα και τα αεροπλάνα. Μπορεί να έχουμε θέματα  επίσης με φωτιές, σεισμούς και εκρήξεις.

Προσοχή με την πίεση και τους πονοκεφάλους. Όσοι έχετε θέματα, αποφύγετε τους καυγάδες και τις εντάσεις, για να μην σας ανέβει η πίεση.

 

5/7/21  Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό ( 13η μοίρα Καρκίνου με 13η Ταύρου). Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Ταύροι του 2ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 12,13,14, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Είναι μια μέρα που μπορείτε να τολμήσετε να κάνετε αλλαγές στους τομείς που ενεργοποιούνται   απ’ αυτή την όψη. Μπορεί να τακτοποιηθεί και κάποια υπόθεση σας, που ήταν καιρό σε εκκρεμότητα. Δεν θα λείπουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις.

 

6/7/21  Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα ( 23η μοίρα Διδύμων με 23η μοίρα Ιχθύων). Θα επηρεαστούν  Δίδυμοι-Τοξότες-Ιχθύες-Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 22,23,24, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Καλό θα είναι αυτές τις μέρες να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην εμπιστευόμαστε ό,τι ακούμε γιατί θα υπάρχει η τάση της εξαπάτησης του ψέματος και της  παραπληροφόρησης. Ν’ αποφεύγουμε να δίνουμε υποσχέσεις που είναι δύσκολο να πραγματοποιήσουμε. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σε ότι συμφωνίες κάνουμε και σε ότι χαρτιά υπογράφουμε. Καλό θα είναι να είμαστε πολύ σαφείς σε ότι λέμε,  για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Η εμπλοκή μας σε κουτσομπολιά μπορεί να  δημιουργήσει δύσκολες καταστάσεις.

 

7/7/21  η Αφροδίτη σε αντίθεση  με τον ανάδρομο Κρόνο ( 12η μοίρα Λέοντα με 12η Υδροχόου).  Θα επηρεαστούν Λέοντες-Υδροχόοι-Ταύροι-Σκορπιοί του 2ου   δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 11,12,13, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα έχουμε το αίσθημα του ανικανοποίητου και θα νοιώθουμε ότι έχουμε χάσει τις αξίες μας. Θα υπάρχει πολύ ένταση, γκρίνια και  νεύρα.  Πολλές στενόχωρες  αναμνήσεις από το παρελθόν θα τις ξανά θυμηθούμε και θα νοιώθουμε παραπονεμένοι και ανικανοποίητοι. Μπορεί επίσης  να νοιώσουμε δυσφορία, μοναξιά και απογοήτευση από την αχαριστία που θα εισπράξουμε , ακόμη και από πολύ κοντινούς μας ανθρώπους. Καλό θα είναι αυτές τις μέρες ν’ αποφύγουμε να συνδιαλαγούμε  για σοβαρές υποθέσεις μας. Ο σκοπός αυτής της διέλευσης είναι να δούμε την ποιότητα και την εξέλιξη κάποιων διαπροσωπικών μας σχέσεων και να αναθεωρήσουμε την στάση μας. Δυσκολίες, καθυστερήσεις  και αναποδιές σε θέματα οικονομικά, είναι αναμενόμενα.

 

8/7/21  Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ( 14η μοίρα Λέοντα με 14η Ταύρου). Θα επηρεαστούν Λέοντες-Υδροχόοι-Ταύροι-Σκορπιοί του 2ου   δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 13, 14,15, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Όσοι επηρεάζονται μπορεί να ερωτευθούν, η να γνωρίσουν  άτομα εκκεντρικά, πολύ φιλελεύθερα όμως,  που δύσκολα δεσμεύονται. Αυτές οι σχέσεις συνήθως δεν έχουν διάρκεια, είναι όμως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γιατί  έχουν έντονο ερωτισμό. Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες θα είναι ασυνήθιστες, και πρωτοποριακές.

Υπό την επιρροή αυτής της όψης μπορεί να συμβούν  ξαφνικά κι αναπάντεχα γεγονότα στα αισθηματικά μας και να μας αναστατώσουν.  Μπορεί να χαλάσουν κάποιες σχέσεις.  Η συμπεριφορά μας πιθανόν  να είναι απότομη η αδιάκριτη,  με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καυγάδες. Θα έχουμε την τάση να ντυθούμε εκκεντρικά και προκλητικά.   Θα πρέπει επομένως να προσπαθήσουμε να έχουμε αυτοπειθαρχία και σοβαρότητα για ν’ αποφύγουμε τις εντάσεις. Προσοχή επίσης χρειάζεται και με τα οικονομικά μας  όπου πιθανόν να προκύψουν ξαφνικά  έξοδα η και έσοδα.

10/7/21  Νέα Σελήνη ( σύνοδος Ήλιου-Σελήνης ) στην 18η μοίρα του Καρκίνου στις 3,16 το πρωί. Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Αιγόκεροι-Κριοί-Ζυγοί στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου  και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 17, 18,19, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα είναι μια δυναμική Νέα Σελήνη και θα μας ωθήσει ν’ ασχοληθούμε και να φροντίσουμε  την πατρική μας οικογένεια, τους γονείς, τα παιδιά, την ακίνητη περιουσία μας.

11/7/21  Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου.

12/7/21  Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο  Δία ( 1η μοίρα Καρκίνου με 1η  Ιχθύων). Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Ιχθύες-Σκορπιοί του 1ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 0,1,2, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Ευνοούνται οι  καινούριες ιδέες, η συγγραφή, η  εποικοδομητική επικοινωνία και  το κλείσιμο συμφωνιών. Λόγω του ανάδρομου Δία πιθανόν να μην καταφέρουμε να έχουμε το ποσοστό και το μέγεθος της επιτυχίας το οποίο θα θέλαμε. Καλό θα είναι  να προσέξουμε την υπερ αισιοδοξία με την οποία μπορεί να λειτουργήσουμε και να κάνουμε λάθος επιλογές και κινήσεις.

 

13/7/21  Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στην 19η μοίρα του Λέοντα. Αρκετά ερωτική αυτή η όψη και μας προτρέπει να δείξουμε τα συναισθήματά μας, να φλερτάρουμε, να διασκεδάσουμε, να απολαύσουμε, να χαρούμε.  Στις διαπροσωπικές μας σχέσεις θα πρέπει να προσέξουμε τα ξένο περπατήματα.

 

15/7/21  Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα ( 23η μοίρα Καρκίνου με 23η Ιχθύων).  Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Ιχθύες-Σκορπιοί του 3ου   δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 22,23,24, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα νοιώθουμε ιδιαίτερα ρομαντικοί, ευαίσθητοι, ονειροπόλοι. Εμπιστευθείτε το ένστικτο σας  οι καλλιτέχνες γιατί  θα είστε  ιδιαίτερα δημιουργικοί. Θα υπάρχει και η τάση να μας παραπλανήσουν οι άλλοι γιατί εμείς θα είμαστε ευκολόπιστοι η και το αντίθετο. Μ’ αυτή την όψη αυξάνεται η ευαισθησία μας, η ανάγκη μας για φιλανθρωπία και αυτοθυσία. Χρειάζεται προσοχή όμως για να μην το παρακάνουμε η πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης. Θα έχουμε επίσης την τάση ν’ ασχοληθούμε με πνευματικά η θρησκευτικά θέματα.

 

18/7/21  Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον  ανάδρομο Πλούτωνα ( 25η μοίρα Καρκίνου με 25η Αιγόκερου). Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Αιγόκεροι-Κριοί-Ζυγοί  του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 24,25,26, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτές τις μέρες προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους γιατί θα είστε ιδιαίτερα εκρηκτικοί  και θα θέλετε να εξουσιάσετε, να επιβάλλεται τις απόψεις σας, να χειραγωγήσετε και να ελέγξετε τους άλλους και μπορεί να έρθετε σε ρήξη με άτομα που συνεργάζεστε, με φίλους, με γονείς η με τα παιδιά σας. Θα υπάρχει πολύ έντονη  η επιθυμία για επεκτατικότητα, ανάληψη εξουσίας και έλεγχο.  Θα θέλετε να επιβληθείτε στους άλλους και  να υπερισχύσει η άποψή σας. Χρειάζεται πολύ προσοχή γιατί θα λειτουργείτε πολύ εγωιστικά, πιθανόν και βίαια.  Δεν θ’ ακούτε τι σας λένε οι άλλοι και ίσως να δημιουργήσετε δύσκολες καταστάσεις  με άτομα κύρους στον εργασιακό σας χώρο η στο οικογενειακό σας περιβάλλον  και να έχετε πρόβλημα, γιατί ενδέχεται να χάσετε τον έλεγχο.

 

20/7/21  Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό ( 14η μοίρα Καρκίνου με 14η Ταύρου). Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Ταύροι 2ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις  13,14,15, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη φέρνει πνευματική δραστηριότητα, πρωτοποριακές και απίθανες  ιδέες.  Ευνοείται η αστρολογία, η φιλοσοφία, η αστρονομία, τα μαθηματικά. Προσοχή  στα νεύρα και την ένταση.

22/7/21  Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα.

22/7/21  Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία ( 0η  μοίρα Παρθένου με 0η Ιχθύων). Θα επηρεαστούν  Ιχθύες-Παρθένοι -Δίδυμοι- Τοξότες  του 1ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 0,1,  μοίρες αυτών των ζωδίων.

Η Αφροδίτη και ο Δίας όταν βρεθούν σε όψη αρνητική, όπως θα είναι τώρα, θα μας ωθούν ώστε να θέλουμε όλες μας οι αισθήσεις να νοιώσουν την απόλαυση στην υπερβολή. Άρα θα θέλουμε να φάμε πολύ, να ερωτευθούμε, να διασκεδάσουμε πολύ, να τεμπελιάσουμε πολύ, να σπαταλήσουμε χρήματα. Προσέχετε να μην μπλεχτείτε σε ερωτικά σκάνδαλα και γενικά να έχετε ένα μέτρο γιατί η επιπολαιότητα δεν βγάζει σε καλό.

 

24/7/21  Θα έχουμε Πανσέληνο ( αντίθεση Ήλιου – Σελήνης ) στον άξονα  Υδροχόου-Λέοντα στις 1,26 μοίρα. Θα επηρεαστούν Υδροχόοι-Λέοντες-Σκορπιοί και Ταύροι του 1ου δεκαημέρου.

Αυτή η Πανσέληνος θα χρωματίζεται από το τρίγωνο που θα κάνει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα  22η μοίρα Καρκίνου με 22η Ιχθύων,

αλλά και από την αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα, ( στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου) που θα γίνει ακριβείας την επόμενη μέρα 25/7/21.

Αυτή η Πανσέληνος θα χαρακτηρίζεται από δύσκολα γεγονότα, βίαιες καταστάσεις και  συναισθηματική ψυχρότητα. Θα φέρει την κορύφωση κάποιων γεγονότων και το αίσθημα της καταπίεσης.

 

25/7/21  Ο Ερμής σε αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα ( 25η μοίρα Καρκίνου με 25η Αιγόκερου). Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Αιγόκεροι-Κριοί-Ζυγοί  του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις  24,25,26, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Είναι πολύ δύσκολες αυτές οι μέρες, θα έχουμε την τάση να επιβάλουμε τις απόψεις μας με δικτατορικό τρόπο, ακόμη και εις βάρος των άλλων. Ο λόγος μας θα είναι σκληρός και απόλυτος. Θα μας διακρίνει ισχυρογνωμοσύνη,  φανατισμός και καχυποψία για τα λόγια και τις απόψεις των άλλων.  Νευρική υπερένταση θα μας διακατέχει και θα υπάρχει  ιδιαίτερος εκνευρισμός.  Θα προσπαθούμε να κυριαρχήσουμε, θα έχουμε εμμονές, θα νιώθουμε μια ανασφάλεια, τάση για επιθετικότητα και δεν θα λείπουν οι συγκρούσεις. Προσοχή στα ατυχήματα  λόγω ανυπομονησίας και βιασύνης.

Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες.

28/7/21  Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και

ο ανάδρομος Δίας στο ζώδιο του Υδροχόου.

29/7/21  Ο Άρης θα κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία ( 29η  μοίρα Λέοντα με 29η Υδροχόου). Θα επηρεαστούν Λέοντες-Υδροχόοι-Ταύροι-Σκορπιοί του 3ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 28,29, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα πρέπει  να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις, εξ αιτίας της υπερβολής  του Δία και του αυθορμητισμού του Άρη. Προσέξτε επίσης τις υπερβολές σε ότι κάνετε, αποφύγετε τις σπατάλες, τις επιπολαιότητες και γενικά χρειάζεται περισσότερη σύνεση σε ότι αφορά το λόγο σας και τις πράξεις σας  γιατί θα υπάρχει  υπέρ ένταση και πιθανόν να εμπλακείτε σε καυγάδες. Αν  παρουσιαστούν προβλήματα με τον νόμο, καλό θα είναι να μην  τα αψηφήσετε. Κάποιοι μπορεί να υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητες τους και να κάνουν τους ήρωες. Δεν αποκλείονται και οι σεξουαλικές υπερβολές, οι οποίες όμως δεν προσφέρουν ουσιαστική ικανοποίηση. Οτιδήποτε υπερβολικό  μπορεί να  φέρει κούραση και σωματική εξάντληση.

29/7/21  Την ίδια μέρα ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο 2021
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Αύγουστο 2021
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here