Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Ιούνιο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε κι όσοι δεν τον γνωρίζετε, αν ξέρετε την ακριβή ώρα γέννησή σας , στείλτε μου τα στοιχεία σας για να σας  πω που έχετε τον ωροσκόπο σας  (δωρεάν).

Στις 3/6/19  έχουμε Νέα Σελήνη στις 12 μοίρες στο ζώδιο των Διδύμων, επηρεάζονται τα μεταβλητά ζώδια, Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Θα έχετε την τάση  να κάνετε νέα ξεκινήματα, προσέξτε όμως να είναι ρεαλιστικά τα σχέδια σας και να υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και θα επηρεάσει τα ζώδια της γης, Ταύρους-Παρθένους και αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη είναι πολύ καλή για τα αισθηματικά μας. Δημιουργούνται δυνατές ερωτικές σχέσεις με πάθος, ένταση, ερωτισμό και ειλικρινή έκφραση των συναισθημάτων και συνήθως νοιώθουμε μια πολύ δυνατή έλξη για τον άλλο άνθρωπο.

Είναι επίσης μια πολύ καλή όψη για τα οικονομικά μας, τα οποία βλέπουμε να ευνοούνται και ν’ αυξάνονται κάνοντας καλή διαχείριση αυτών. Πιθανόν να λειτουργούμε περισσότερο με την διαίσθηση.

Θα υπάρχουν βαθιά και έντονα συναισθήματα, ερωτικό πάθος, αξιοπιστία. Καλή όψη για σχέσεις, με έντονο το ερωτικό στοιχείο και το μυστήριο,  καλός δείκτης για γάμο.

Στις 9/6/19  ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Δία, θα επηρεαστούν Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι και Ιχθύες που είναι γεννημένοι στο τέλος  του 2ου δεκαημέρου.

Όσοι ανήκουν σ’ αυτά τα ζώδια και επηρεάζονται, θα πρέπει να προσέχουν γιατί λόγω  υπέρ-αισιοδοξίας και εγωισμού, μπορεί να κάνουν λάθος κινήσεις και επιλογές, σε θέματα νομικά, δικαστικά, σε σχέση με τα παιδιά και τα οικονομικά.

Δεν θα λείψουν οι  εξαπατήσεις, οι ασάφειες,  τα ψέματα,  οι απογοητεύσεις, η ροπή στις καταχρήσεις, η σωματική αδυναμία και εξάντληση. Προσέξτε λίγο περισσότερο τα ανδρικά ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας σας. Μπορεί να εξιδανικεύσετε κάποιο άτομο αυτό το διάστημα και αργότερα ν’ απογοητευθείτε. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση και θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί.

Αποφύγετε τις υπερβολές και τις καταχρήσεις σε οτιδήποτε σας φέρνει σε καταστάσεις εκτός πραγματικότητας.

Στις 14/6/19  ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Κρόνο. Θα επηρεαστούν Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί και Αιγόκεροι, που είναι γεννημένοι στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου

Πιθανόν να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα με τις σχέσεις σας, τα επαγγελματικά σας και με την οικογένειά σας. Το άγχος και η ανασφάλεια θα σας επηρεάσουν και θα είστε ιδιαίτερα γκρινιάρηδες. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε πιέσεις και να παρουσιαστούν εμπόδια που πρέπει να υπερπηδήσετε.

Η ερωτική διάθεση θα είναι πεσμένη και ίσως να έχετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι. Προσοχή χρειάζεται στο μυοσκελετικό σας σύστημα όπου μπορεί να έχετε κάποιες ενοχλήσεις.

Στις 16/6/19  ο Δίας θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα επηρεαστούν Τοξότες-Ιχθύες-Δίδυμοι και Παρθένοι που είναι γεννημένοι στο τέλος με αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την ίδια μέρα ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της σκέψης, των ιδεών, των ειδήσεων θα κάνει αντίθεση με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. 

Αυτές τις μέρες χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί θα υπάρχουν  πολύ έντονα τα στοιχεία της επιπολαιότητας  και της υπερβολής, σε συνδυασμό με την ασάφεια, την θολούρα και την ρευστότητα.

Είναι απατηλές μέρες, θ’ ακούσουμε η θα πούμε ψέματα, θα υπάρχει γενικά μια σύγχυση και ίσως  εκδηλώσεις  θρησκευτικού φανατισμού από  κάποια άτομα.

Στις 17/6/19  έχουμε Πανσέληνο και συγχρόνως  τον Δία να κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Επηρεάζονται οι Τοξότες-Δίδυμοι-Παρθένοι και  Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Συνεχίζεται η επιρροή της προηγούμενης μέρας ( 16/6/19 ) .

Στις 19-20 /6/19  ο Ερμής θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Άρη. Επηρεάζονται Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

Είναι πολύ δύσκολες αυτές οι μέρες, θα έχουμε την τάση να επιβάλουμε τις απόψεις μας με δικτατορικό τρόπο, ακόμη και εις βάρος των άλλων. Ο λόγος μας θα είναι σκληρός και απόλυτος. Θα μας διακρίνει ισχυρογνωμοσύνη,  φανατισμός και καχυποψία για τα λόγια και τις απόψεις των άλλων.  Νευρική υπερένταση θα μας διακατέχει και θα υπάρχει  ιδιαίτερος εκνευρισμός. Προσοχή στα ατυχήματα  λόγω ανυπομονησίας και βιασύνης.

Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες.

Στις 23/6/19  η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον Δία και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα επηρεάζοντας τα μεταβλητά ζώδια, Διδύμους-Τοξότες-Παρθένους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Αυτές  οι όψεις φέρνουν  ψευδαισθήσεις και υπερβολές, σε θέματα που αφορούν τις συναισθηματικές μας σχέσεις  αλλά και τα οικονομικά μας. Πιθανόν να υποψιαζόμαστε τον/την σύντροφο μας χωρίς λόγο και να δημιουργούμε ζηλοτυπίες με αποτέλεσμα να κάνουμε την ζωή μας δύσκολη. Γενικά αυτή η όψη μας κάνει να φανταζόμαστε πράγματα και καταστάσεις και να θολώνει την κρίση μας. Είναι πολύ πιθανόν να μας  πουν, αλλά και να πούμε ψέματα. Θα υπάρχει γενικά μια τάση υπερβολής σε ότι κάνουμε και λέμε. Ας αποφύγουμε  να ξοδέψουμε  χρήματα για καλλυντικά κ.λ.π  γιατί θα αποδειχθούν περιττά η ελαττωματικά.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 20 εως 27/5
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 27 Μαΐου ως 2 Ιουνίου
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here