Widgets Magazine

 

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Ιούνιο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Στις ημερομηνίες που γράφω, τότε η όψη γίνεται ακριβείας, να ξέρετε όμως ότι η επιρροή της κάθε όψης, όταν πρόκειται για προσωπικούς πλανήτες,  έχει διάρκεια  2-3 μέρες πριν και μετά.

Λοιπόν  3/6/2020  θα έχουμε την ανάδρομη Αφροδίτη να κάνει σύνοδο με τον Ήλιο  στις ( 13 μοίρες Διδύμων) και τον Άρη από τους Ιχθείς να τετραγωνίζει αυτή τη σύνοδο.

Θα επηρεαστούν Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι-Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου.

Θα υπάρχει έντονη ερωτική διάθεση αλλά και ανάγκη για έλεγχο του/της συντρόφου μας. Παρεξηγήσεις, έντονες αντιδράσεις και επιθετικότητα, μεταξύ ανδρών και γυναικών. Αλλά και λόγω οικονομικών διαφωνιών.  Όποιον τομέα του ωροσκοπίου μας επηρεάσουν αυτές οι όψεις εκεί θα εκδηλωθεί και η ένταση.

Στις 5/6/20  θα έχουμε Σεληνιακή Έκλειψη στις 15 μοίρες του άξονα Τοξότη-Διδύμων και  η επιρροή της θα είναι περισσότερο συναισθηματική.

Θα επηρεαστούν Τοξότες-Δίδυμοι-Παρθένοι-Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Αυτή η έκλειψη θα είναι ορατή από την Ελλάδα κι αυτό την κάνει ακόμη πιο δύσκολή για την χώρα μας. Επειδή συμμετέχει και ο Άρης, ο θεός του πολέμου, θα υπάρχουν καυγάδες, εντάσεις, διαφωνίες. Θα βγουν  προβλήματα για τα οποία εθελοτυφλούσαμε μέχρι τώρα και θα πρέπει να πάρουμε οριστικές αποφάσεις κι όχι να συνεχίσουμε να τα κουκουλώνουμε.

Στις 11/6/20  ο Ήλιος  ( 20 μοίρες Διδύμων) θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ( 20 μοίρες Ιχθύων).

Πάλι θα επηρεαστούν τα μεταβλητά ζώδια, Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι –ιχθύες που έχουν πλανήτες στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Εδώ χρειάζεται προσοχή γιατί αυτή την ημέρα η διάθεσή  θα είναι  υποτονική και θα νοιώθετε λίγο κουρασμένοι και καλό θα ήταν να τονίσετε λίγο το ανοσοποιητικό σας γιατί είμαστε και σε περίοδο ιώσεων!!!!  Αποφύγετε να κάνετε βαριές δουλειές και  ξεκουραστείτε. Προσοχή στις συναλλαγές σας με τους άλλους να μην τους εξαπατήσετε η να μην σας εξαπατήσουν εκείνοι. Επειδή θα νοιώθετε συναισθηματικά  ευάλωτοι, αποφύγετε να εκφράσετε τα προσωπικά σας παράπονά με σκοπό να προκαλέσετε τον οίκτο των άλλων γιατί θα δώσετε το δικαίωμα να σχολιαστείτε.

Μετά από 2 μέρες στις 13/6/20 ο Άρης θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, ( 20 μοίρες Ιχθύων) επηρεάζοντας και πάλι τα ίδια ζώδια, των ίδιων δεκαήμερων.

Όπως καταλαβαίνετε  έχουμε πολλές όψεις που γίνονται αυτό το διάστημα η μία μετά την άλλη και όλες επηρεάζουν τα μεταβλητά ζώδια  (Διδύμους-Τοξότες-Παρθένους- Ιχθύες )  του 2ου και προς το τέλος του 3ου δεκαημέρου.

Άρα αυτά τα ζώδια, όλο αυτό το διάστημα, άλλες μέρες περισσότερο κι άλλες λιγότερο, θα έχουν εκνευρισμό, ένταση, θα εμπλέκονται σε  καυγάδες και παρεξηγήσεις,  θα υπάρχουν διαφωνίες,   θα  λειτουργούν εγωιστικά, με επιθετικότητα και ριψοκίνδυνα.    Από τη στιγμή βέβαια που γνωρίζουν τις τάσεις που επικρατούν αυτό το διάστημα μπορούν να εκτονώσουν όλη αυτή την ένταση με γυμναστική, δραστηριότητες στη φύση, με αυτοπειθαρχία και βήματα υποχώρησης.

Η ανάγκη για κοινωνική ζωή, διασκέδαση και απολαύσεις, θα είναι ιδιαίτερα  αυξημένη.

Δεν ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα οπότε οι επανασυνδέσεις με ανθρώπους που χωρίσαμε η με φίλους που παρεξηγηθήκαμε  μπορεί να ξανά επικοινωνήσουμε, αλλά πιστεύω ότι θα είναι κάτι παροδικό και δεν θα έχει μελλοντική εξέλιξη. Μια δοκιμή όμως θα μας πείσει, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.

Επειδή και η σεξουαλική διάθεση θα είναι έντονη,  με αυξημένη την λίμπιντο για φλέρτ και έρωτα, είναι μια καλή ευκαιρία ν’ αξιοποιήσουμε  αυτή την διάθεση. Βέβαια δεν δημιουργούνται σταθερές σχέσεις αυτό το διάστημα και θα υπάρχουν δυσκολίες στις σχέσεις γιατί η παραπλάνηση, η εξιδανίκευση  και η ψευδαίσθηση θα πρωταγωνιστούν, καθώς και η ανάγκη για να δραπετεύσουμε από την πραγματικότητα.  Καλό θα ήταν ν’ αποφευχθούν οι καταχρήσεις παντός είδους.

Η Έκλειψη, σε συνδυασμό με τον Άρη και τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα υγείας, το νευρικό σύστημα θα είναι πολύ ευαίσθητο. Δεν θα λείπουν  οι εξαπατήσεις, οι ψευδαισθήσεις, οι απογοητεύσεις, τα  ατυχήματα .  Κάποιοι ενδεχομένως να έχουν επαγγελματικές και οικογενειακές αλλαγές και καταστάσεις που δεν θα  τους είναι ιδιαίτερα ευχάριστες.

Με τις όψεις του Ήλιου και του  Άρη με τον Ποσειδώνα , συνεχίζονται  οι τάσεις για εξαπατήσεις, η εξασθένηση του οργανισμού,  οι φοβίες,  οι απογοητεύσεις,  η σύγχυση,  τα νεύρα,  οι εντάσεις,  οι ιώσεις.

Ευνοημένοι από όλες αυτές τις όψεις θεωρώ ότι θα είναι όσοι ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά γιατί θα έχουν πολύ δημιουργική φαντασία.

Στις  18/6/20  ο Ερμής ξεκινάει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του που θα διαρκέσει  έως 19/7/20 .

Οπότε καλό θα ήταν να μην πάρουμε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα, ν’  αποφύγουμε να υπογράψουμε συμβόλαια και συμφωνίες. Ας μην αγοράσουμε ακριβά πράγματα γιατί το πιο πιθανόν  να είναι ελαττωματικά  η να μας  χαλάσουν  γρήγορα. Βέβαια ο καθ’ ένας αποφασίζει τι θα κάνει. Είναι μια καλή εποχή για να τελειώσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος, να ζητήσουμε χρήματα που μας χρωστάνε, να ψάξουμε για αντικείμενα που έχουμε χάσει. Δεν δανείζουμε  οτιδήποτε  αυτό το διάστημα γιατί το πιο πιθανό είναι να μην τα πάρουμε ποτέ πίσω.

Θα πρέπει να περιμένουμε γενικά καθυστερήσεις σε ταξίδια, παρανοήσεις στην επικοινωνία,  προβλήματα με υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, έγγραφα που μπορεί να χάσουμε η να πέσουν σε λάθος χέρια.

Πιθανόν παλιοί μας έρωτες να επικοινωνήσουν μαζί μας, όπως και άτομα που έχουμε πολύ καιρό να συναντήσουμε

Στις 21/6/20  θα έχουμε Ηλιακή  Έκλειψη (Νέα Σελήνη), στην μηδενική μοίρα του Καρκίνου. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα για την αστρολογία, οπότε φέρνει και δύσκολα γεγονότα.

Θα επηρεαστούν Ιχθύες που γεννήθηκαν 20/3 ,  Κριοί 21/3,  Δίδυμοι 20/6,   Καρκίνοι 21/6,  Παρθένοι 22/9,   Ζυγοί 23/9,  Τοξότες 20/12,   Αιγόκεροι 21/12.

Κι αυτή η έκλειψη είναι ιδιαίτερα έντονη και επιθετική, θα φέρει εμπόδια, αυταπάτες, θέματα υγείας, περιορισμούς, περιουσιακά θέματα, θα δοκιμαστούν οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, (γάμοι- έρωτες). Βέβαια  θα υπάρχουν και πολλές  αποκαλύψεις. Γεγονός είναι ότι θα πρέπει ν’ αφήσουμε πίσω μας καταστάσεις που δεν εξελίσσονται για να προχωρήσουμε την ζωή μας.

Στις 22/6/20  ο Ποσειδώνας ξεκινάει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του (στις  20μοίρες και 57 λεπτά στους Ιχθύες) έως 28/11/20

Στις 28/6/20 ο Άρης ( 0η μοίρα Κριού) θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο (0η μοίρα Υδροχόου).

Οπότε επηρεάζονται Κριοί-Υδροχόοι, που είναι γεννημένοι τις πρώτες-πρώτες μέρες αυτών των ζωδίων.

Οι τομείς που επηρεάζονται από αυτή την όψη θα πρέπει τα ζητήματά τους να τα’ αντιμετωπίσουμε με πρακτικότητα και αποφασιστικότητα, δεν θα πρέπει να λειτουργήσουμε απερίσκεπτα. Αν κάποιοι θελήσουν να σας μειώσουν η να σταθούν εμπόδιο στις ενέργειες σας, απλά αγνοήστε τους.

Στις 30/6/20  ο Δίας στην ανάδρομη πορεία του, θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα  στην 24η μοίρα, στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Σκοπός αυτής της όψης είναι να προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε κάποιους παλιούς μας  στόχους. Η κρυμμένη δύναμη του Πλούτωνα έχει την βοήθεια του Δία για να εκδηλωθεί και ν’ αξιοποιηθεί σε κάποιες δραστηριότητές μας. Έχουμε την δυνατότητα και την εύνοια να πετύχουμε κάτι επαγγελματικό. Είναι όμως και η όψη που λέμε “ η του ύψους η του βάθους”, επομένως χρειάζεται και προσοχή.

Επειδή ο Δίας θα κινείται ανάδρομα σε όλα αυτά θα υπάρχουν καθυστερήσεις και παρανοήσεις. Θα βοηθούσε πολύ αν, αυτό το διάστημα,  κάναμε μια στροφή προς τον εσωτερικό μας κόσμο και φροντίζαμε για την αυτοβελτίωσή μας.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Μάιο 2020
Επόμενο άρθροΣεληνιακή Έκλειψη Ιουνίου – 2020
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here