Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Ιούνιο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Στις ημερομηνίες που αναφέρομαι, τότε η όψη γίνεται ακριβείας, να ξέρετε όμως ότι η επιρροή της κάθε όψης, όταν πρόκειται για τους προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιος-Σελήνη- Ερμής- Αφροδίτη-Άρης), έχει διάρκεια 2-3 μέρες πριν και μετά.

Ας δούμε πρώτα τις θέσεις των πλανητών γι’ αυτόν τον μήνα.

Ο Ήλιος αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 10η μοίρα των Διδύμων έως την 8η μοίρα του Καρκίνου. Στις 21/6 θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου.

Ο Ερμής ήδη από 30/5/21 κινείται ανάδρομα από την 24η μοίρα των Διδύμων έως την 18η μοίρα των Διδύμων. Στις 23/6/ θα γυρίσει ορθόδρομος στην 16η μοίρα.

Όπως έχουμε ξαναπεί αυτό το διάστημα που ο Ερμής κινείται ανάδρομα, καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, να υπογράψετε συμφωνίες, να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα, ν’ αγοράσετε κινητά τηλέφωνα και γενικά ότι απαιτεί, να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Να ξέρετε πως ότι καινούριο κάνουμε με ανάδρομο Έρμη, δεν έχει διάρκεια, η αργότερα μετανιώνουμε. Οπότε είναι στην κρίση του καθ’ ενός να πάρει τις αποφάσεις του. Προσοχή επίσης χρειάζεται και στην επικοινωνία μας με τους άλλους, γιατί θα επικρατεί μια ασυνεννοησία γενικώς. Αν είναι να ταξιδέψετε κοιτάξτε να είστε πιο νωρίς στο σταθμό η στο αεροδρόμιο για να μην χάσετε το δρομολόγιο. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να γυρίσουμε σε παλιές αγάπες η να συναντήσουμε άτομα που είχαμε πολύ καιρό δούμε η να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Είναι όμως ευκαιρία να τελειώσουμε πράγματα που έχουμε σε εκκρεμότητα και να κλείσουμε παλιές υποθέσεις. Οπότε ας εστιαστούμε στο να τελειώσουμε ότι εκκρεμότητες έχουμε και ν’ αποφύγουμε να κάνουμε καινούρια ξεκινήματα.

Η Αφροδίτη θα κινηθεί από την 28η μοίρα των Διδύμων έως την 3η μοίρα του Λέοντα. Στις 2/6 θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και στις 27/6 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα.

Ο Άρης από την 23η μοίρα του Καρκίνου έως την 11η μοίρα του Λέοντα. Στις 11/6 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα.

Ο Δίας από την 1η μοίρα των Ιχθύων έως την 2η μοίρα Ιχθύων. Στις 20/6 θα γυρίσει στην φαινομενικά ανάδρομη πορεία του.

Ο Κρόνος θα κινείται ανάδρομα από την 13η μοίρα του Υδροχόου έως την 12η μοίρα.

Ο Ουρανός από την 12η μοίρα του Ταύρου έως την 13η.

Ο Ποσειδώνας όλον τον μήνα θα κινείται στην 23η μοίρα των Ιχθύων γιατί στις 25/6 θα γυρίσει στην φαινομενικά ανάδρομη πορεία του.

Ο Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομα στην 26η μοίρα του Αιγόκερου.

Στις 3/6/21 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο ( 13η μοίρα Διδύμων με 13η μοίρα Υδροχόου). Θα επηρεαστούν Δίδυμοι-Υδροχόοι- Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 12,13,14, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης θα λειτουργούμε με πειθαρχία, υπομονή, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και θα έχουμε σωστή κρίση. Όλα αυτά μας δίνουν την δυνατότητα να κινηθούμε με σύνεση και να διεκπεραιώσουμε τις διάφορες υποθέσεις μας με επιτυχία.

Στις 4/6/21 η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία ( 1η μοίρα Καρκίνου με 1η μοίρα Ιχθύων). Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Ιχθύες-Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 0,1,2, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη θα μας κάνει να νοιώσουμε αισιόδοξοι, ευχάριστοι, συνεργάσιμοι, με πολύ καλή διάθεση. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή τη μέρα και να κάνουμε κάποια επαγγελματική συμφωνία με οικονομικό όφελος.

Στις 5/6/21 ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ( 23η μοίρα Διδύμων με 23η μοίρα ιχθύων). Θα επηρεαστούν Δίδυμοι-Ιχθύες-Παρθένοι-Τοξότες του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 22,23,24, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Προσέξτε στις συναλλαγές σας να μην εξαπατηθείτε αλλά και να μην εξαπατήσετε εσείς τους άλλους. Αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική η εμπορική συνδιαλλαγή γιατί τα πράγματα θα διέπονται από ασάφεια, αστάθεια, επιπολαιότητα, κακή συνεννόηση, αθέτηση συμφωνιών. Αποφύγετε στις επικοινωνίες σας το ψέμα, την υποκρισία και την απάτη, γιατί μπορεί να κάνετε ανθρώπους δυστυχισμένους, ίσως και χωρίς να το θέλετε. Προσοχή επίσης χρειάζεται και με το μεταφορικό μας μέσον για να μην έχουμε κάποιες ζημιές. Μη δίνετε υποσχέσεις, γιατί δύσκολα θα είστε συνεπείς και αποφύγετε τις καταχρήσεις ( ποτό, ουσίες, κλπ). Καλή μέρα για ονειροπόληση, αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση για φευγάτες δημιουργίες.

Την ίδια μέρα ο Άρης σε αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα ( 26η μοίρα Καρκίνου με 26η μοίρα Αιγόκερου). Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Αιγόκεροι-Κριοί-Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 25,26,27, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή είναι μια αρκετά δύσκολη όψη. Καλό θα είναι όσοι επηρεάζονται ν’ αποφύγουν να κάνουν συναντήσεις και συζητήσεις που έχουν έναν βαθμό δυσκολίας στο να διευθετηθούν. Υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί ο έλεγχος μιας κατάστασης και να υπάρξουν σκηνές βίας, ασέβειας, επιβολής ισχύος και να χαθεί η αυτοκυριαρχία. Δεν ευνοείται το ξεκίνημα καινούριων δραστηριοτήτων. Καλό θα είναι να υποχωρούμε όπου βλέπουμε ότι μια κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και υποψιασμένοι για σεξουαλική παρενόχληση. Ιδιαίτερα όσοι έχουν αυτή την όψη στο χάρτη τους και ενεργοποιείται από αυτή τη διέλευση. Προσοχή επίσης σε ατυχήματα και μολύνσεις, σε σχέση με τα σεξουαλικά όργανα.

Όπως καταλαβαίνεται είναι πολύ δύσκολες αυτές οι μέρες και χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στις 10/6/21 θα έχουμε Ηλιακή έκλειψη ( Νέα Σελήνη) στην 19η μοίρα των Διδύμων στις 12:42μμ. Θα επηρεαστούν τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού ( Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι-Ιχθύες) στο τέλος του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 18,19,20, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η έκλειψη επηρεάζεται από την παρουσία του ανάδρομου Ερμή που είναι σε όψη συνόδου.

Δεν θα συνιστούσα καινούρια ξεκινήματα μ’ αυτή την Νέα Σελήνη γιατί θα υπάρχει παραπληροφόρηση, χαοτικές καταστάσεις, παραπλάνηση, νευρικότητα, κακή συνεννόηση, αστάθεια και απογοήτευση.

Την ίδια μέρα ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτή είναι μια καλή θέση για τον Άρη. Μας κάνει αποφασιστικούς και δυναμικούς. Δεν θα διστάζουμε, ν’ αντιμετωπίσουμε και να διεκδικήσουμε, με θάρρος ότι μας ανήκει. Η σεξουαλική διάθεση θα είναι αρκετά έντονη. Στην αρνητική της πλευρά αυτή η όψη μπορεί να μας ωθεί να κάνουμε πράγματα με σκοπό να αποσπάσουμε το “ χειροκρότημα” και τον θαυμασμό των άλλων.

Στις 13/6/21 η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό ( 13η μοίρα Καρκίνου με 13η μοίρα Ταύρου). Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Ταύροι του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 12,13,14, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα έχουμε την ευκαιρία για να εκπληρώσουμε διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις, να κάνουμε καινούριες γνωριμίες, ίσως μέσα από το διαδίκτυο, η με αλλοδαπούς και να περάσουμε καλά χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Δεν αποκλείονται τα απρόσμενα οικονομικά έσοδα και έξοδα.

Στις 14/6/21 ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ( 23η μοίρα Διδύμων με 23η μοίρα Ιχθύων). Θα επηρεαστούν Δίδυμοι-Τοξότες-Ιχθύες-Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 22,23,24, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Εδώ χρειάζεται προσοχή γιατί αυτή την ημέρα η διάθεσή θα είναι υποτονική και θα νοιώθετε λίγο κουρασμένοι και καλό θα ήταν να τονώσετε λίγο το ανοσοποιητικό σας γιατί είμαστε και σε περίοδο ιώσεων!!!! Αποφύγετε να κάνετε βαριές δουλειές και ξεκουραστείτε. Προσοχή στις συναλλαγές σας με τους άλλους γιατί δεν θα λείψουν οι εξαπατήσεις, οι ασάφειες, τα ψέματα, οι απογοητεύσεις. Επειδή θα νοιώθετε συναισθηματικά ευάλωτοι, αποφύγετε να εκφράσετε τα προσωπικά σας παράπονα με σκοπό να προκαλέσετε τον οίκτο των άλλων γιατί απλώς θα δώσετε το δικαίωμα για να σχολιαστείτε. Προσέξτε λίγο περισσότερο τα ανδρικά ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας σας. Μπορεί επίσης να εξιδανικεύσετε κάποιο άτομο αυτό το διάστημα ( να ερωτευτείτε) και αργότερα ν’ απογοητευθείτε. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις καταχρήσεις με οτιδήποτε σας φέρνει σε καταστάσεις εκτός πραγματικότητας. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση και θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί.

Στις 15/6/21 ο ανάδρομος Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ουρανό ( 13η μοίρα Υδροχόου με 13η μοίρα Ταύρου). Θα επηρεαστούν Ταύροι-Υδροχόοι-Λέοντες-Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 12,13,14, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη είχε ξανά γίνει τον Φεβρουάριο και τώρα που ο Κρόνος είναι ανάδρομος, επαναλαμβάνεται. Για σκεφτείτε ποιό γεγονός αντιμετωπίσατε τότε. Τι έπρεπε ν’ αλλάξετε και δεν το κάνατε, τι απόφαση έπρεπε να πάρετε και δεν την πήρατε γιατί δεν θέλατε ν’ αλλάξετε την ζωή σας. Τώρα ξανά έρχεται στο προσκήνιο το ίδιο γεγονός και σας παρακινεί να πάρετε θέση. Αν δεν λύσετε το θέμα σας οριστικά τώρα, μ’ αυτή τη διέλευση, όταν θα ορθοδρομήσει ο Κρόνος τότε θα έρθει και η λύση του θέματός σας, ίσως μ’ έναν τρόπο που δεν θα σας αρέσει. Γιατί πολλές ανακατατάξεις και αναστατώσεις θα μας συμβούν υπό την επιρροή αυτής της όψης, ειδικά σε κάποιους που δεν είναι έτοιμοι να δεχτούν τις αλλαγές που ζητάει ο Ουρανός και τους περιορισμούς που επιβάλλει ο Κρόνος. Υπό την επιρροή αυτής της όψης αναγκαζόμαστε από την πίεση του περιβάλλοντος μας να πάρουμε κάποιες αποφάσεις που θα μας ξεβολέψουν.

Ουσιαστικά ωθούμαστε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα που δεν μας ικανοποιούσαν μέχρι τώρα αλλά δεν τολμούσαμε να το κάνουμε, για πολλούς και διαφόρους λόγους. Είτε αυτό έχει να κάνει με την απόλυση από μια δουλειά, ( που ουσιαστικά δεν ήμασταν ευχαριστημένοι), είτε μ’ ένα χωρισμό από μια σχέση που είχε βαλτώσει και δεν είχαμε το σθένος και το θάρρος να την τερματίσουμε.

Στις 20/6/21 ο Δίας γυρίζει στην φαινομενική ανάδρομη πορεία του στην 2η μοίρα των Ιχθύων. Ο Δίας όταν κινείται ανάδρομα δημιουργεί προβλήματα και καθυστερήσεις στους τομείς που θέλουμε να επεκταθούμε, ανάλογα τι κυβερνάει στο χάρτη μας. Οπότε θα κοιτάξουμε πως μπορούμε ν’ αξιοποιήσουμε καταστάσεις του παρελθόντος για να έχουμε την επέκταση που θέλουμε κι όχι σε καινούρια δεδομένα.

Στις 21/6/21 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ( 23η μοίρα Καρκίνου με 23η μοίρα Ιχθύων). Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Ιχθύες-Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 22,23,24, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Οι αδέσμευτοι ερωτευθείτε, οι δεσμευμένοι περάστε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση για να δημιουργήσετε. Θα επικρατεί ρομαντισμός, τρυφερότητα, αλληλεγγύη, πνευματικότητα, ιδεαλισμός και ευγενική έκφραση των αισθημάτων.

Αυτές οι μέρες θα χαρακτηρίζονται από ρομαντισμό και καλή διάθεση για να συγχωρέσουμε, να κατανοήσουμε και να εκδηλώσουμε συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας. Μην ασχοληθείτε με επαγγελματικές δραστηριότητες εκτός κι αν είστε καλλιτέχνες.

Θα υπάρχει πολύ καλλιτεχνική έμπνευση, ερωτική διάθεση και ρομαντισμός .Θα έχουμε τη διάθεση να φροντίσουμε την οικογένειά μας,να περάσουμε όμορφες και γλυκές στιγμές μαζί τους και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Στις 23/6/21 ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος στην 16η μοίρα των Διδύμων. Είναι γεγονός ότι θα δεχόμαστε την ανάδρομη επιρροή του, μέχρι να περάσει την 24η μοίρα των Διδύμων, όπου είχε ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του. Δηλαδή μέχρι το τέλος του μήνα.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία ( 2η μοίρα Καρκίνου με 2η μοίρα Ιχθύων). Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Ιχθύες-Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 1,2,3, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη μας κάνει χαρούμενους, αισιόδοξους και μας δίνει μια πολύ καλή διάθεση. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα, να ξοδέψουμε για να περάσουμε καλά, να πάρουμε μια προαγωγή, να κλείσουμε μια συμφωνία, να προωθήσουμε τη δουλειά μας.

Στις 24/6/21 θα έχουμε Πανσέληνο ( αντίθεση Ήλιου-Σελήνης) στην 3η μοίρα του άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου 20:37μμ.

Αυτή η Πανσέληνος θα χρωματίζεται από την αντίθεση της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Πλούτωνα ( 26η μοίρα Καρκίνου με 26η μοίρα Αιγόκερου). Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Αιγόκεροι-Κριοί-Ζυγοί του 1ου και του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 2,3,4, 25,26,27, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Προσέξτε πως θα εκφράσετε τα πολύ έντονα συναισθήματα που θα νοιώθετε αυτές τις μέρες. Θα κυριαρχούν το πάθος, η ζήλεια, η κτητικότητα, η ανάγκη για να ελέγξουμε και να επηρεάσουμε τους άλλους, η έντονη ερωτική διάθεση, ο ανταγωνισμός και τα παιχνίδια εξουσίας. Θα μας διακατέχει η τάση για οικονομικό και ερωτικό έλεγχο απέναντι στους άλλους. Είναι μια όψη χωρισμού για όσους δεν προσέξουν. Μπορεί να υπάρξει συναισθηματική η ερωτική απομόνωση για κάποιους.

Στις 25/6/21 ο Ποσειδώνας γυρίζει κι αυτός στην φαινομενική ανάδρομη πορεία του.

Στις 27/6/21 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα. Το ζώδιο του Λέοντα κάνει την Αφροδίτη να είναι γενναιόδωρη στα συναισθήματά της, περήφανη, φιλόδοξη και με αυτοπεποίθηση. Θα θέλει να περάσει καλά, να ξοδέψει, να δημιουργήσει, να την χειροκροτήσουν, να παίξει, να χαρεί, να απολαύσει. Άρα κι εμείς κάπως έτσι θα λειτουργούμε.

Αυτά και για τον μήνα Ιούνιο. Καλά να περνάτε.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Μάιο 2021
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Ιούλιο 2021
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here