Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Μάιο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε!

Στις 1/5/19  ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο. Θα επηρεαστούν αρνητικά Κριοί-Ζυγοί- Αιγόκεροι και Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου.

Αυτές τις ημέρες  θα είμαστε  αρκετά  επιφυλακτικοί, σοβαροί και  μπορούμε ν’ ασχοληθούμε με πρακτικά θέματα που απαιτούν υπομονή, επιμονή και  προσοχή στην λεπτομέρεια. Από την αρνητική πλευρά όμως πιθανόν να νοιώθουμε πιο απαισιόδοξοι, καταπιεσμένοι, δειλοί η και φοβισμένοι.

Στις 3-5-19  ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και συγχρόνως τρίγωνο με τον Δία.

Από το τετράγωνο θα επηρεαστούν Κριοί-Αιγόκεροι-Καρκίνοι και Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου.

Θα έχουμε την τάση να επιβάλουμε τις απόψεις μας με δικτατορικό τρόπο, ακόμη και εις βάρος των άλλων. Ο λόγος μας θα είναι σκληρός και απόλυτος. Θα μας διακρίνει ισχυρογνωμοσύνη,  φανατισμός και καχυποψία για τα λόγια και τις απόψεις των άλλων. Νευρική υπερένταση θα μας διακατέχει. Θα υπάρξουν και πολλές αποκαλύψεις σε σχέση με άτομα εξουσίας.

Από το τρίγωνο θα επηρεαστούν θετικά Κριοί-Τοξότες και Λέοντες του 3ου δεκαημέρου.

Θα υπάρχει αισιοδοξία, πολύ καλή διάθεση, καλή επικοινωνία, ευνοούνται  οι υπογραφές συμβολαίων και το κλείσιμο συμφωνιών. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι η επιπολαιότητα, η αφέλεια, η  απροσεξία  η  το να παραβλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες , οι οποίες όμως μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Επίσης μπορεί να καταπιαστούμε με πολλά πράγματα συγχρόνως η να κλείσουμε δύο ραντεβού την ίδια ώρα και να εκτεθούμε.

Στις 5/5/19  ο Άρης θα κάνει αντίθεση με τον Δία. Θα επηρεαστούν Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Την ίδια μέρα θα έχουμε και Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου.

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι καλή για νέα ξεκινήματα τα οποία μπορούν να ολοκληρωθούν με την Πανσέληνο που θα γίνει στις 18/5/19.

Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις, εξ αιτίας της υπερβολής  του Δία και του αυθορμητισμού του Άρη. Προσέξτε τις υπερβολές σε ότι κάνετε, αποφύγετε τις σπατάλες, τις επιπολαιότητες και γενικά χρειάζεται περισσότερη σύνεση σε ότι κάνετε και ότι λέτε γιατί θα υπάρχει  υπέρ ένταση και πιθανόν να εμπλακείτε σε καυγάδες. Αν  παρουσιαστούν προβλήματα με τον νόμο, καλό θα είναι να μην  τα αψηφήσετε. Κάποιοι μπορεί να υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητες τους και να κάνουν τους ήρωες. Δεν αποκλείονται και οι σεξουαλικές υπερβολές, οι οποίες όμως δεν προσφέρουν ουσιαστική ικανοποίηση. Οτιδήποτε υπερβολικό  μπορεί να  φέρει κούραση και σωματική εξάντληση.

Στις 7/5/19  η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο και θα επηρεάσει Κριούς-Ζυγούς-Καρκίνους και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου.

Θα φέρει δυσκολίες στις σχέσεις, όπως ψυχρότητα, απομάκρυνση, ανάγκη για απομόνωση. Θα μας κάνει καχύποπτους και δεν θα δείχνουμε εμπιστοσύνη στους άλλους. Σε οικονομικά θέματα μπορεί να προκύψουν δυσκολίες, όπως το να πάρουμε λιγότερα χρήματα απ’ ότι υπολογίζαμε. Γενικά θα υπάρχει στέρηση ικανοποίησης οικονομική και συναισθηματική.

Στις 8/5/19 ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου.

Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις. Θα υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία μας με τους άλλους γιατί θα έχουμε νεύρα, υπερένταση, επιθετικότητα, εριστικότητα και  άγχος. Θα παρουσιάζονται ξαφνικά κι αναπάντεχα προβλήματα που θα μας ωθούν σε αλλαγές που δεν θέλουμε να κάνουμε. Νέες ιδέες θα δυσκολευόμαστε να τις εφαρμόσουμε.

Στις 10/5/19  η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Θα επηρεαστούν  Κριοί-Ζυγοί-Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

Προσέξτε πως θα εκφράσετε τα πολύ έντονα συναισθήματα που θα νοιώθετε αυτές τις μέρες. Θα κυριαρχούν το πάθος, η ζήλεια, η ερωτική διάθεση, ο ανταγωνισμός και τα παιχνίδια εξουσίας. Θα μας διακατέχει η τάση για  οικονομικό και ερωτικό έλεγχο απέναντι στους άλλους. Είναι μια όψη χωρισμού για όσους δεν προσέξουν. Όσον αφορά θέματα υγείας, προσοχή στα γυναικολογικά. Επίσης μπορεί να υπάρξει συναισθηματική η ερωτική απομόνωση για κάποιους.

Επειδή την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Δία, όλη η προηγούμενη ένταση θα είναι πιο ήπια και ο Δίας θα επηρεάσει θετικά την όλη κατάσταση.

Στις 11/5/19 ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο και στις

15/5/19 θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα .Θα επηρεαστούν Ταύροι-Αιγόκεροι και Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου.

Αυτές είναι πολύ καλές όψεις για νέα ξεκινήματα.  Αυτές  τις μέρες μπορείτε να πετύχετε και να σταθεροποιήσετε κάποιες προσδοκίες σας , να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας και να έχετε όφελος γιατί δουλέψατε σκληρά .

Θα νοιώθετε ότι έχετε  δύναμη, γοητεία, σεξουαλικότητα και μαγνητισμό.  Μπορείτε να κάνετε αλλαγές από τις οποίες θα επωφεληθείτε υλικά και πνευματικά.

Στις 17/5/19 ο Ερμής θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο. Θα επηρεαστούν Ταύροι –Αιγόκεροι και Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου.

Είναι καλές οι μέρες για σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις  σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά, με συνεργασίες, με ανωτέρους, με άτομα εξουσίας . Θα είναι πιο συγκροτημένη η σκέψη και μπορείτε να οργανώσετε πράγματα και καταστάσεις . Κινήσεις που θα κάνετε τώρα θα έχουν διάρκεια.

Στις 18/5/19  η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου.

Συγχρόνως θα έχουμε και πανσέληνο στο ίδιο ζώδιο.

Οπότε Ταύροι ετοιμαστείτε  για κεραυνοβόλους έρωτες και συναισθηματικές αναστατώσεις, θετικές και αρνητικές.

Πιθανόν να προκύψουν ξαφνικά οικονομικά έξοδα αλλά και εντάσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις . Μπορεί να χαλάσουν κάποιες σχέσεις . Δημιουργούνται όμως και νέες με έντονο ερωτισμό αλλά πιθανόν να μην έχουν διάρκεια.

Στις 30/5/19  ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα επηρεαστούν Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Καλό θα είναι αυτές τις μέρες να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην εμπιστευόμαστε ό,τι ακούμε γιατί θα υπάρχει η τάση της εξαπάτησης του ψέματος και της  παραπληροφόρησης. Ν’ αποφεύγουμε να δίνουμε υποσχέσεις που είναι δύσκολο να πραγματοποιήσουμε. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σε ότι συμφωνίες κάνουμε και σε ότι χαρτιά υπογράφουμε.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Θα επηρεαστούν Ταύροι-Αιγόκεροι και Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου.

Είναι καλές μέρες για να σταθεροποιήσουμε σχέσεις, συνεργασίες, να κάνουμε σημαντικές αγορές, να κάνουμε ένα γάμο, να κλείσουμε μια συμφωνία και γενικά ότι κάνουμε θα έχει επιτυχία και διάρκεια.

Θα πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας , το τι λέει και ο γενέθλιος  χάρτης μας, δεν είναι όλα για όλους.

Αυτές είναι οι γενικές τάσεις που υπάρχουν στο σύμπαν. Το προσωπικό ωροσκόπιο του καθ’ ενός θα μας δώσει τις ακριβείς προβλέψεις για τον καθ’ ένα ξεχωριστά.

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 6/5 ως 12/5/2019
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 13/5 ως 19/5.
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here