Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Μάιο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Στις 1/5/20  ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου. Θα επηρεαστεί το  πρώτο δεκαήμερο όσων ανήκουν σ’ αυτό το ζώδιο.

Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις. Θα υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία μας με τους άλλους γιατί θα έχουμε νεύρα, υπερένταση, επιθετικότητα, εριστικότητα και  άγχος. Θα παρουσιάζονται ξαφνικά κι αναπάντεχα προβλήματα που θα μας ωθούν σε αλλαγές που δεν θέλουμε να κάνουμε. Νέες ιδέες θα δυσκολευόμαστε να τις εφαρμόσουμε. Επειδή η σύνοδος γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου που έχει να κάνει και με τα οικονομικά μας, χρειάζεται προσοχή όσον αφορά την διαχείρισή  τους γιατί μπορεί να έχουμε ξαφνικές απώλειες. Γενικά θα υπάρχει μια αστάθεια σ’ αυτόν τον τομέα.

Στις 4/5/20 η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και θα επηρεάσει όσους έχουν πλανήτες στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου στους Διδύμους-Ιχθύες-Τοξότες-Παρθένους.

Αυτή η όψη μας κάνει να εξιδανικεύουμε καταστάσεις και  ανθρώπους και μετά ν’ απογοητευόμαστε. Η σκέψη θα είναι μπερδεμένη και θα δυσκολευόμαστε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από τα ψέματα. Θα είμαστε ευκολόπιστοι και  επιρρεπείς στο να εξαπατήσουμε η να μας εξαπατήσουν. Προσοχή να μην ξοδεύουμε απερίσκεπτα τα χρήματά μας κάνοντας λάθος επιλογές. Θα νοιώθουμε υπέρ ευαίσθητοι συναισθηματικά και θα έχουμε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας. Οι καλλιτέχνες θα έχουν έμπνευση και δεν θα λείπει η ρομαντική διάθεση.

Στις 7/5/20 θα έχουμε πανσέληνο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 17 μοίρες στις 12,45μμ.

Με αυτή την Πανσέληνο θα μας απασχολήσουν τα οικονομικά μας αλλά και οι συναλλαγές μας με Τράπεζες, Εφορία, δάνεια και γενικά η οικονομική μας κατάσταση όπου μπορεί να έχουμε καινούρια δεδομένα.

Στις 9/5/20  ο Ερμής θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και θα επηρεαστούν Αιγόκεροι-Ταύροι-Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη δίνει την ικανότητα της βαθειάς αυτοσυγκέντρωσης . Η διαίσθηση και η εσωτερική δύναμη βοηθούν να σκεφτούμε πιο ψύχραιμα και κυρίως σωστά. Αποφύγετε να προσπαθήσετε να επιβάλετε τις ιδέες σας στους άλλους,  θα έχετε όμως την ικανότητα με διπλωματικό τρόπο να τους πείσετε για κάτι. Όσοι ασχολούνται με το γράψιμο μπορεί να έχουν επιτυχία και  αναγνώριση.

Στις 10/5/20 ο Κρόνος  θα ξεκινήσει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του έως τις  28/9/20.

Όσο ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος θα νοιώθουμε πολύ έντονο περιορισμό και απογοήτευση γιατί δεν θα μπορούμε να εξελίξουμε και να ολοκληρώσουμε τα σχέδια μας. Από την άλλη όμως θα έχουμε πολύ υπομονή,  πειθαρχία και τον απαιτούμενο χρόνο για να οργανωθούμε.

Με τον ανάδρομο Κρόνο δεν ευνοούνται τα επαγγελματικά ξεκινήματα, μπορούμε όμως να τελειώσουμε δουλειές που αφήσαμε στη μέση.

Την ίδια μέρα ο Ερμής θα κάνει τρίγωνο με τον Δία και θα επηρεάσει Ταύρους-Αιγόκερους-Παρθένους του 3ου δεκαημέρου.

Και ο Ήλιος θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και θα επηρεαστούν Ταύροι-Ιχθύες-καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου.

Αυτές οι όψεις ευνοούν την επικοινωνία και μας προσφέρουν μια πολύ καλή διάθεση. Είναι μια καλή ευκαιρία να έρθουμε κοντά με τους αγαπημένους μας και να μιλήσουμε για τα συναισθήματά μας με γλυκύτητα και αγάπη.

Στις 11/5/20 ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη, θα επηρεαστούν Ταύροι-Υδροχόοι-Σκορπιοί-Λέοντες του 3ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη φέρνει  εκνευρισμό, ένταση και  καυγάδες. Να  προσέχουμε  να μην βγάζουμε  βιαστικά συμπεράσματα και  να μην προσβάλουμε τους άλλους, γιατί θα μιλάμε χωρίς να φιλτράρουμε αυτά που λέμε και μπορεί να πληγώσουμε αγαπημένα άτομα. Θα υπάρχει  μια νευρικότητα και ανησυχία. Ας μην είμαστε  αυταρχικοί και να θέλουμε  να γίνει το δικό μας. Είναι επίσης μέρα ατυχημάτων λόγω ανυπομονησίας και βιασύνης.

Στις 13/5/20  η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία της  στην 21η μοίρα των Διδύμων και θα ορθοδρομήσει πάλι στις  24/6/20 στην 5η μοίρα των Διδύμων.

Όλο αυτό το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα πιθανόν  κάποιοι να έχουν επανασύνδεση μ’ ένα άτομο από το οποίο είχαν χωρίσει. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι καλό να γυρίσουμε σε παλιές σχέσεις. Κάποιοι ίσως να συναντήσουν ανθρώπους από το παρελθόν που είχαν πολύ καιρό να δουν. Μην δανείζετε χρήματα αυτό το διάστημα και μην επενδύετε τα χρήματά σας γιατί είναι αμφίβολο το κέρδος που μπορεί να έχετε. Τώρα όσον αφορά αλλαγές στα μαλλιά μας, (κούρεμα- βάψιμο) και ότι αφορά τον καλλωπισμό, καλό θα ήταν να το αποφύγουμε αυτό το διάστημα γιατί δεν θα μείνουμε ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα.

Στις 14/5/20 ο Δίας ξεκινάει κι αυτός την φαινομενική ανάδρομη πορεία του στην 27η μοίρα του Αιγόκερου μέχρι  12/9/20 στην 17η μοίρα του Αιγόκερου.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της πνευματικότητας, της αφθονίας, του πλούτου  και της επέκτασης. Όταν όμως γυρίζει ανάδρομος και ιδικά μέσα στο ζώδιο του Αιγόκερου, δυσκολεύεται να λειτουργήσει θετικά και να προσφέρει τα δώρα του. Εδώ θα λειτουργήσει επιπόλαια και θα μας οδηγήσει σε μια  προσπάθεια  ν’ αποκτήσουμε πολλά αγαθά και ν’ αυξήσουμε τα ήδη υπάρχοντα, όλο αυτό όμως μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να κάνουμε λανθασμένες κινήσεις και να πάρουμε λάθος αποφάσεις.

Στις 15/5/20 ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Θα επηρεαστούν Ταύροι-Αιγόκεροι-Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου και σε δεύτερη φάση τα ζώδια του νερού ( Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθύες ).

Αυτή η όψη δίνει  δύναμη, γοητεία, σεξουαλικότητα και μαγνητισμό και πολύ έντονη ερωτική διάθεση.  Μπορείτε να κάνετε αλλαγές από τις οποίες θα επωφεληθείτε υλικά και πνευματικά.

Επίσης  θα μας κάνει να νοιώθουμε δυνατοί και ικανοί  ν’  αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες μπορεί να μας παρουσιαστούν.  Αναγνωρίζονται οι κόποι μας και  μπορούμε  να πετύχουμε τους στόχους μας.

Στις 17/5/20  ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Δία, πάλι από αυτή την όψη θα επηρεαστούν τα ζώδια της γης ( Ταύροι-Αιγόκεροι-Παρθένοι) και του νερού ( Ιχθύες-Καρκίνοι-Σκορπιοί) του 3ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη μας κάνει χαρούμενους, αισιόδοξους, μας δίνει μια πολύ καλή διάθεση. Μας δείχνει όμως ότι για να κερδίσουμε χρήματα η για να  έχουμε πρόοδο και επέκταση θα πρέπει να δουλέψουμε κι όχι να περιμένουμε την καλή μας τύχη να μας

βοηθήσει.  Επειδή  ο Δίας είναι ανάδρομος, είναι και μέσα σ’ ένα δύσκολο ζώδιο για κείνον, καλό θα ήταν να είμαστε προσεκτικοί σε ότι κάνουμε.

Στις 21/5/20  η Αφροδίτη τώρα στην αναδρομή της θα κάνει πάλι τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα επηρεαστούν και πάλι τα μεταβλητά ζώδια ( Δίδυμοι-Ιχθύες-Τοξότες-Παρθένοι ) που έχουν πλανήτες στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Με την αναδρομή της Αφροδίτης,  θα ξανά έρθουν στο προσκήνιο τα θέματα που μας είχαν απασχολήσει εκεί γύρω στις 4/5/20,  με το πρώτο τετράγωνο που έκαναν η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα. Πιθανόν να παρουσιαστούν τώρα οικονομικές και συναισθηματικές εξαπατήσεις και απογοητεύσεις.

Στις 22/5/20 θα έχουμε Νέα Σελήνη στη 2η μοίρα των Διδύμων στις 8 μμ. Αυτή η Νέα Σελήνη κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο και συγχρόνως ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Θα επηρεαστούν Δίδυμοι-Ζυγοί-Τοξότες του 1ου δεκαημέρου.

Με τη Νέα Σελήνη μπορούμε να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να πάρουμε κάποιες αποφάσεις για νέες συνεργασίες, έχουμε ευκαιρίες να βρούμε μια νέα εργασία η μια νέα σχέση. Το τρίγωνο του Ήλιου –Κρόνου βοηθάει στο να έχει διάρκεια ότι καινούριο κάνουμε. Ο Ερμής με την Αφροδίτη διευκολύνουν πολύ την καλή επικοινωνία αλλά η συμμετοχή του Ποσειδώνα μας προτρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να εξαπατηθούμε και να το ανακαλύψουμε εκ των υστέρων.

Στις 25/5/20 ο Άρης θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό και θα επηρεάσει τους Ιχθείς-Ταύρους-Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη δημιουργεί ευκαιρίες για δράση αλλά φέρνει και ένταση, εκνευρισμό και  μια υπέρ κινητικότητα. Καλό θα ήταν να το έχουμε υπ’ όψιν μας και να σκεφτόμαστε πριν δράσουμε.

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Απρίλιο 2020
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο 2020
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here