Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες τα ζώδια ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον Ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Στις 1/3/18  ο Δίας κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη επηρεάζοντας Ιχθείς-Σκορπιούς και Καρκίνους του 3ου δεκαημέρου. Ετοιμαστείτε για ρομαντικές και παθιασμένες σχέσεις .

Την ίδια μέρα  ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη και θα επηρεάσει τους Ιχθείς τους Τοξότες και τους Παρθένους που είναι γεννημένοι στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Προσέξτε να μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα και  να μην προσβάλετε τους άλλους. Θα έχετε όμως και μια νευρικότητα και ανησυχία. Προσοχή στους καυγάδες.

Την ίδια μέρα ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερου.  Θα επηρεαστούν οι Ιχθείς και οι Αιγόκεροι του  3ου δεκαημέρου. Αυτή η όψη θα  σας βοηθήσει να δείτε  τα πράγματα περισσότερο σε βάθος κι όχι επιφανειακά και επιπόλαια. Όσοι ασχολούνται με ανάλυση και έρευνα θα έχουν την ευκαιρία να πετύχουν πράγματα.

Στις 2/3/18 και στις 11 μοίρες  στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, θα έχουμε μια πανσέληνο όπου θα συμμετέχει και ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της ουτοπίας, της εξαπάτησης,  της ονειροπόλησης, του ρομαντισμού, της καλλιτεχνίας, της θρησκείας. Θα επηρεαστούν οι παρθένοι, οι Ιχθείς, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες που είναι γεννημένοι στο τέλος του 1ου με αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Όσοι βέβαια είναι καλλιτέχνες θα έχουν έμπνευση και θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί.

Ανάλογα ποιόν τομέα του ωροσκοπίου σας επηρεάζει, θα πρέπει να προσέχετε τι υπογράφετε και  να μην δανείσετε χρήματα. Μπορεί ν’ απογοητευθείτε από κοντινά σας άτομα και γενικά να έχετε το νου σας και να μην είστε ευκολόπιστοι.

Είναι καλές μέρες για διαλογισμό, ρομαντισμό και ονειροπόληση.

Συγχρόνως την ίδια μέρα έχουμε και το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία. Αυτή η όψη θα επηρεάσει τους Σκορπιούς, τους Ιχθύες  και τους Καρκίνους του 3ου δεκαημέρου.  Ευνοούνται οι  καινούριες ιδέες, η συγγραφή, η  εποικοδομητική επικοινωνία και  το κλείσιμο συμφωνιών.

Στις 4/3/18  θα έχουμε την σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα μέσα στους Ιχθείς. Επηρεάζονται  οι  γεννημένοι  το 2ο δεκαήμερο των Ιχθύων. Ρομαντισμός, ευαισθησία, καλλιτεχνία, διαίσθηση,  ουτοπία στο φόρτε τους. Βρεθείτε σε μια ρομαντική συνάντηση με το ταίρι σας, ονειροπολήσετε και δημιουργήσετε. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε καταχρήσεις.

Στις 11/3/18 θα έχουμε ένα τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Αυτό θα επηρεάσει τους Κριούς,  τους Τοξότες και  τα Λιοντάρια  του  3ου δεκαημέρου.

Θα είστε πολύ δραστήριοι και δυναμικοί, θα έχετε πολύ ενέργεια, πρωτοπόρες ιδέες που θα βιάζεστε να τις υλοποιήσετε. Πολύ καλή όψη για τους αθλητές που θέλουν  ν΄ αυξήσουν  τις επιδόσεις τους. Ανάγκη για ελευθερία , ταξίδια περιπέτεια και σεξουαλικές εμπειρίες.

Την ίδια μέρα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη επηρεάζει τους Ιχθείς και τους Αιγόκερους που είναι γεννημένοι στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Θα νοιώθετε δυνατοί ν’ αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες μπορεί να σας παρουσιαστούν.

Την ίδια όμως μέρα έχουμε και το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο. Αυτή η όψη επηρεάζει τους Κριούς και τους Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου.

Αποφύγετε να κάνετε καταθλιπτικές και απαισιόδοξες σκέψεις. Μια μελαγχολία θα την έχετε , οπότε βρεθείτε με φίλους και μην απομονώνεστε. Καλό θα είναι να προσέχετε πως θα μιλάτε γιατί μπορεί να είστε ιδιαίτερα καυστικοί και να παρεξηγηθείτε.

Στις 13/3/18  ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Δία, επηρεάζοντας τα ζώδια του νερού, Ιχθείς-Σκορπιούς-Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου.

Θα έχετε πολύ καλή διάθεση, αισιοδοξία και ανάγκη να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε.

Την ίδια μέρα έχουμε και την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Αυτή η όψη επηρεάζει τους Κριούς και τους Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου.

Προσέξτε με τις σχέσεις σας γιατί μπορεί να βγάλετε μια σκληρή συμπεριφορά, να είστε καχύποπτοι, εξ αιτίας δική σας ανασφάλειας και γενικά ν’ απομακρυνθείτε από το ταίρι σας.

Προσοχή και με τα οικονομικά σας, ίσως να μην πάρετε κάποια χρήματα που πιθανόν περιμένατε και ν’ απογοητευθείτε.

Στις 17-3-18  έχουμε Νέα Σελήνη  στους Ιχθείς και κάνει τετράγωνο με τον Άρη. Επηρεάζονται οι  Ιχθείς- οι Παρθένοι- οι Τοξότες και οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου.

Προσέξτε τις εντάσεις και τις διαμάχες με το ταίρι σας αλλά και τους διαπληκτισμούς με τους γονείς και όχι μόνο. Αν είναι να υπογράψετε κάποιες συμφωνίες ίσως να υπάρξουν διαφωνίες, αφήστε να περάσουν 2-3 μέρες και υπογράφετε μετά.

Οι καλλιτέχνες θα έχουν έμπνευση και τη δυνατότητα να δημιουργήσουν.

Στις 20-3-18  ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού επηρεάζοντας Κριούς-Ζυγούς-Καρκίνους και Αιγόκερους  του 2ου δεκαημέρου.

Στις 22-3-18  θα έχουμε και τον Ερμή ο οποίος θα ξεκινήσει  την φαινομενικά  ανάδρομη πορεία του μέχρι 16 Απριλίου,  οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί  και με τις σχέσεις μας αυτό το διάστημα , για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.

Αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, να υπογράψετε συμφωνίες, να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα, ν’ αγοράσετε κινητά τηλέφωνα και γενικά ότι απαιτεί να ξοδέψετε χρήματα. Να ξέρετε πως ότι καινούριο κάνουμε με ανάδρομο Έρμη ,δεν έχει διάρκεια. Οπότε είναι στην κρίση του καθ’ ενός να πάρει τις αποφάσεις του. Προσοχή  χρειάζεται στην επικοινωνία μας με τους άλλους, γιατί  άλλα θα λέμε κι άλλα θα καταλαβαίνουν.

Είναι όμως ευκαιρία  να τελειώσετε πράγματα που έχετε σε εκκρεμότητα και  να κλείσετε παλιές υποθέσεις.

Στις 24-3-18  θα έχουμε ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη  που  θα διαρκέσει μέχρι 29-3-18, επηρεάζοντας,  τους Κριούς – Αιγόκερους – Ζυγούς  και καρκίνους του 1ου δεκαημέρου. Είναι μια δύσκολη όψη που φέρνει εντάσεις, καυγάδες, πείσμα, ισχυρογνωμοσύνη, βία και  απερισκεψία στη λήψη αποφάσεων. Προσοχή χρειάζεται και σε ατυχήματα με φωτιά και αιχμηρά αντικείμενα.

Συγχρόνως την ίδια μέρα έχουμε ένα τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που θα επηρεάσει πάλι Κριούς – Αιγόκερους – Καρκίνους και Ζυγούς  που είναι γεννημένοι στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Κάποιοι μπορεί να ερωτευθούν κεραυνοβόλα, θα υπάρχει υπερβολική σεξουαλική επιθυμία αλλά και έντονα συναισθήματα ζήλειας, καχυποψίας που μπορεί να πληγώσουν τον/την σύντροφο μας χωρίς λόγο.

Στις 29/2/18  το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο , θα επηρεάσει Κριούς – Αιγόκερους – Ζυγούς και Καρκίνους του 1ου δεκαημέρου.

Είναι μια δύσκολη όψη , όσοι επηρεάζεστε προσέξτε την υγεία σας, αποφύγετε να είστε πολύ σκληροί, εγωιστές και καχύποπτοι με τους άλλους .Πιθανόν να  έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις  αυτό το διάστημα και να νοιώθετε πολύ κουρασμένοι. Θα έχετε ανάγκη από απομόνωση.

Την ίδια μέρα έχουμε την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που γίνεται στο ζώδιο του Κριού και επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο του Κριού – Ζυγού – Καρκίνου  και Αιγόκερου.

Η όψη αυτή φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες ,με πολύ έντονο ερωτισμό, αλλά πιθανόν να μην έχουν διάρκεια. Προσέξτε με τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Δεν αποκλείεται να προκύψουν ξαφνικά έξοδα.

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη και Μερική Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου 2018
Επόμενο άρθροΠανσέληνος στην Παρθένο στις 2 Μαρτίου 2018 και προβλέψεις για τα ζώδια.
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here