Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Μάρτιο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Στις 1/3/19  η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στην 29η μοίρα  του Αιγόκερου και θα επηρεάσει Αιγόκερους-Καρκίνους-Κριούς και Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου.

Όσοι επηρεάζονται μπορεί να ερωτευθούν, η να γνωρίσουν  άτομα εκκεντρικά, πολύ φιλελεύθερα όμως,  που δύσκολα δεσμεύονται. Αυτές οι σχέσεις συνήθως δεν έχουν διάρκεια, είναι όμως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γιατί  έχουν έντονο ερωτισμό. Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες θα είναι ασυνήθιστες, και πρωτοποριακές.

Υπό την επιρροή αυτής της όψης μπορεί να συμβούν  ξαφνικά κι αναπάντεχα γεγονότα στα αισθηματικά μας και να μας αναστατώσουν.  Μπορεί να χαλάσουν κάποιες σχέσεις.  Η συμπεριφορά μας πιθανόν  να είναι απότομη η αδιάκριτη,  με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καυγάδες. Θα έχουμε την τάση να ντυθούμε εκκεντρικά και προκλητικά.   Θα πρέπει επομένως να προσπαθήσουμε να έχουμε αυτοπειθαρχία και σοβαρότητα για ν’ αποφύγουμε τις εντάσεις. Προσοχή επίσης χρειάζεται και με τα οικονομικά μας  όπου πιθανόν να προκύψουν ξαφνικά  έξοδα η και έσοδα.

Στις 5/3/19  έως  30/3/19  ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων και θα επηρεάσει τους Ιχθείς-Παρθένους-Τοξότες και Διδύμους του 3ου δεκαημέρου.

Η επιρροή του όμως αρχίζει λίγες μέρες πριν την αναδρομή και συνεχίζετε λίγες μέρες μετά την ορθοδρόμηση του πλανήτηΒέβαια όλοι επηρεαζόμαστε από την ανάδρομη πορεία του Ερμή, άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο.

Οπότε μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα, αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες. Μην αγοράζετε ακριβά πράγματα γιατί το πιο πιθανόν είναι να είναι ελαττωματικά  η να σας  χαλάσουν  γρήγορα. Βέβαια εσείς αποφασίζετε τι θα κάνετε κι όχι εγώ.

Είναι μια καλή εποχή για να τελειώσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος, να ξανασκεφτείτε και πιθανόν να αναθεωρήσετε αποφάσεις που είχατε  σε εκκρεμότητα. Ψάξτε αυτές τις μέρες  να βρείτε χαμένα η ξεχασμένα αντικείμενα.

Να ζητήσετε πίσω χρήματα που σας  χρεωστάνε. Μην κάνετε όμως το λάθος να δανείσετε χρήματα, δεν θα τα πάρετε ποτέ πίσω.

Θα πρέπει επίσης  να περιμένουμε καθυστερήσεις και  πιθανές αναβολές σε ταξίδια, σε νομικά-δικαστικά θέματα, παρανοήσεις στην επικοινωνία,  προβλήματα με υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, έγγραφα που μπορεί να χάσουμε η να πέσουν σε λάθος χέρια.

Στις 6/3/19 θα έχουμε Νέα Σελήνη στην 15η μοίρα των Ιχθύων, όπου θα συμμετέχει και ο Ποσειδώνας. Θα επηρεαστούν τα μεταβλητά ζώδια, Ιχθύες-Παρθένοι-Τοξότες και Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου.

Αυτή η Νέα Σελήνη βοηθάει  για να κάνουν νέα ξεκινήματα τα ζώδια που επηρεάζονται. Ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται με καλλιτεχνικά, θα έχουν περισσότερη έμπνευση και επιτυχία.  Γενικά είναι μια όψη που δεν δίνει σταθερότητα  κι έτσι  τα νέα ξεκινήματα θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια, ανισορροπία, σύγχυση  και  αβεβαιότητα. Οπότε λίγη προσοχή παραπάνω είναι απαραίτητη.

Στις 13-3-19  ο Ήλιος θα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και θα επηρεαστούν Ιχθύες-Αιγόκεροι-Παρθένοι και Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου.

Θα έχετε ευκαιρίες για να επιτύχετε αλλαγές που θέλετε και να αξιοποιήσετε θέματα που σας απασχολούν. Αυτή η όψη δίνει  δύναμη, γοητεία, σεξουαλικότητα, μαγνητισμό και  έντονη ερωτική διάθεση.  Μπορείτε να κάνετε αλλαγές από τις οποίες θα επωφεληθείτε υλικά και πνευματικά.

Στις 14/3/19  ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο, θα επηρεαστούν Ταύροι-Αιγόκεροι-Παρθένοι-Σκορπιοί-Καρκίνοι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Μ΄ αυτή την όψη  θα νοιώθουμε ανθεκτικοί, δυνατοί και δραστήριοι. Θα  έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων,  θα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε στόχους που έχουμε βάλει και να ολοκληρώσουμε πράγματα. Αν υπάρχουν καθυστερήσεις  θα είναι για καλό. Θα είμαστε υπεύθυνοι και θα έχουμε την υπομονή και την επιμονή που χρειάζεται σε διάφορες περιστάσεις.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Δία. Αυτή η όψη θα επηρεάσει τα μεταβλητά ζώδια Ιχθύες-Τοξότες-Παρθένους και Διδύμους του 3ου δεκαημέρου.

Οπότε όσοι ανήκουν σ’ αυτά τα ζώδια θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και ν’ αποφύγουν να πάρουν σοβαρές αποφάσεις σε σχέση με  θέματα νομικά , δικαστικά , σε σχέση με τα παιδιά και τα οικονομικά τους , γιατί  λόγω υπεραισιοδοξίας και εγωισμού είναι πιθανόν να κάνουν λάθος και αυτό να είναι εις βάρος τους.

Στις 20/3/19   ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Ευνοϊκή  επιρροή από αυτή την όψη θα έχουν οι Παρθένοι-Καρκίνοι-Ιχθύες και Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη φέρνει πολλές  σημαντικές  και δυνατές αλλαγές, ανάλογα σε  ποιόν τομέα του ωροσκοπίου μας πραγματοποιείται. Μας κάνει να νοιώθουμε δυνατοί, ατρόμητοι, ενεργητικοί, δημιουργικοί, έτοιμοι να πετύχουμε σε επαγγελματικό επίπεδο πράγματα για τα οποία κοπιάσαμε αρκετές εβδομάδες πριν και τώρα βλέπουμε τ’ αποτελέσματα των κόπων μας.

Μ’ αυτή την όψη δεν θα πρέπει να κοιτάμε μόνο το προσωπικό μας συμφέρον, να μην είμαστε απόλυτοι στις απόψεις μας, να μην πιέζουμε τους άλλους, αλλά να δουλεύουμε συλλογικά για το καλό όλων.

Όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό θα έχουν ιδιαίτερες επιδόσεις γιατί αυτή η όψη δίνει γενικά  καλή υγεία,  σωματική ευρωστία και μας κάνει να διεκδικούμε την διάκριση και την πρωτιά.

Θα υπάρχει έντονη  ερωτική διάθεση και μπορούμε να περάσουμε πολύ όμορφα με τη σχέση μας. Οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να φλερτάρουν και να ζήσουν όμορφες ερωτικές στιγμές.

Στις 21/3/19  θα έχουμε Πανσέληνο στην μηδενική μοίρα του Ζυγού. Θα επηρεαστούν Ζυγοί-Κριοί- Καρκίνοι και Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι την πρώτη μέρα αυτών των ζωδίων.

Θα έχει κάποιες δυσκολίες αυτή η Πανσέληνος γιατί η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με τον Δία.

Ανάλογα ποιόν τομέα του ωροσκοπίου μας θα επηρεάσει θα έχουμε τα αντίστοιχα  θέματα. Γενικά θα πρέπει να προσέχουμε σε σχέση με τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και συνεργασίες όπου θα υπάρχουν εντάσεις και υπερβολές.

Στις 24/3/19  ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Θα επηρεαστούν Ιχθύες-Παρθένοι-Καρκίνοι και Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου.

Καλό θα είναι αυτές τις μέρες να μην εμπιστεύεστε ότι ακούτε κι ότι βλέπετε, γιατί θα υπάρχει η τάση της εξαπάτησης και της  παραπληροφόρησης.  Αποφύγετε να  υπογράψετε διάφορα έγγραφα, ακόμη κι αν έχετε διαβάσει τα ψιλά γράμματα. Προσέξτε επίσης τι τρώτε γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος για  τυχόν δηλητηριάσεις, επίσης  αποφύγετε τις καταχρήσεις με τα οινοπνευματώδη, τα φάρμακα,  κ.λ.π.

Μέχρι 26/3/19 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και από αυτή τη θέση ευνοεί καινούριες γνωριμίες με ενδιαφέροντα και ξεχωριστά άτομα, που όμως δεν θα θέλουν ιδιαίτερες δεσμεύσεις.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 4 ως 10 Μαρτίου 2019
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 11 ως 17 Μαρτίου 2019
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here