Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Mάρτιο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Ο Μάρτιος θα είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας από κάθε άποψη, για όλους μας.

Στις 3/3/20  η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο. Θα επηρεαστούν Κριοί-Αιγόκεροι-Ζυγοί-Καρκίνοι των τελευταίων ημερών.

Εδώ χρειάζεται να προσέχουμε με τις σχέσεις μας και τα οικονομικά μας.

Αυτή η όψη θα φέρει δυσκολίες στις σχέσεις μας, όπως ψυχρότητα, απομάκρυνση και  ανάγκη για απομόνωση. Θα δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και όλα αυτά μπορεί να μας απομακρύνουν από  τ’ αγαπημένα μας πρόσωπα. Θα μας κάνει καχύποπτους και δεν θα δείχνουμε εμπιστοσύνη στους άλλους. Σε οικονομικά θέματα μπορεί να προκύψουν δυσκολίες, όπως το να πάρουμε λιγότερα χρήματα απ’ ότι υπολογίζαμε η να πρέπει να πληρώσουμε κάποιους έξτρα λογαριασμούς που δεν υπολογίζαμε.

Στις 4/3/20  ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη. Θα επηρεαστούν Υδροχόοι-Κριοί-Τοξότες των τελευταίων ημερών.

Αυτή η όψη προσφέρεται για κοινωνικές επαφές περισσότερο παρά για συζητήσεις που αφορούν τα συναισθηματικά μας. Οπότε βγείτε έξω και περάσετε καλά με φίλους.

Στις 8/3/20  η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στις 4 μοίρες του Ταύρου. Θα επηρεαστούν Ταύροι-Σκορπιοί-Λέοντες-Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.

Εδώ θα περιμένουμε ξαφνικά και απρόοπτα γεγονότα στα αισθηματικά μας, όπως να χωρίσουμε, αλλά και στα οικονομικά μας μπορεί να βγουν κάποια έξτρα έξοδα. Μπορεί βέβαια να δημιουργηθεί ξαφνικά μια καινούρια γνωριμία, για την διάρκεια της οποίας όμως δεν υπάρχουν εχέγγυα σταθερότητας και διάρκειας. Επίσης ίσως  να συναντήσουμε κάποιο άτομο που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε η να μάθουμε νέα του.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 18 μοίρες των Ιχθύων. Ιχθύες-Παρθένοι-Δίδυμοι-Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.

Ρομαντισμός, ευαισθησία, καλλιτεχνία, διαίσθηση, ουτοπία, ψέματα, παραπλάνηση, στο φόρτε τους. Βρεθείτε σε μια ρομαντική συνάντηση με το ταίρι σας, ονειροπολήσετε και δημιουργήσετε αλλά μην λαμβάνεται σοβαρά τις βαρύγδουπες υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια. Μπορεί να υπάρχει ψυχική κούραση η οποία να μας παρασύρει σε κατανάλωση αλκοόλ. Αποφύγετε την χρήση  φαρμάκων και ουσιών. Προσοχή στις δηλητηριάσεις.

Στις 9/3/20  θα έχουμε Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων στις 19 μοίρες, στις 7,47 μμ.

Πράγματα και καταστάσεις που ξεκίνησαν με την Νέα Σελήνη που έγινε στις 23/2/20 τώρα ολοκληρώνονται

Στις 11/3/20  ο Ήλιος θα κάνει εξάγωνο με τον Δία. Θα επηρεαστούν Ιχθύες-Αιγόκεροι-Ταύροι στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Μ’ αυτή την όψη μας δίνεται η ευκαιρία να προωθήσουμε ένα επαγγελματικό μας θέμα και να καταλάβουμε τι πραγματικά αξίζει για μας. Υπάρχει η πιθανότητα να συναντήσουμε άτομα που θα μας βοηθήσουν σε νομικά η επαγγελματικά μας θέματα. Ας αποφύγουμε τις οικονομικές σπατάλες. Γενικά θα έχουμε μια καλή διάθεση και κάποια αισιοδοξία.

Στις 14/3/20  ο Ήλιος θα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και ο Άρης θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Από την πρώτη όψη θα επηρεαστούν Ιχθύες-Αιγόκεροι-Ταύροι του 3ου δεκαημέρου και από την δεύτερη, τα ίδια ζώδια του 2ου δεκαημέρου.

Υπό την επιρροή της πρώτης όψης μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα στις σχέσεις μας με τους άλλους, αρκεί να είμαστε διακριτικοί και να μην δείχνουμε ότι ασκούμε πίεση και εξαναγκασμό. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα έχουμε θετικές εξελίξεις στις συνεργασίες μας.

Με την δεύτερη όψη, είναι μια καλή μέρα για να περάσουμε καλά και  να διασκεδάσουμε μαζί με ανθρώπους που έχουν έξυπνο χιούμορ, η να βρεθούμε σε χώρους όπου συγκεντρώνονται καλλιτέχνες.

Στις  20/3/20  ο Άρης θα κάνει σύνοδο με τον Δία και ο Ήλιος εξάγωνο με τον Κρόνο. Θα επηρεαστούν Αιγόκεροι-Ιχθύες-Ταύροι του 3ου δεκαημέρου.

Μ΄ αυτή την όψη θα νοιώσουμε αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Μπορούμε να τακτοποιήσουμε θέματά μας που έχουν σχέση με δικαστικές και νομικές υποθέσεις. Μπορούμε να δούμε φίλους, να περάσουμε καλά και να κάνουμε σχέδια για το παρόν και το μέλλον.

Η αρνητική πλευρά αυτής της όψης είναι να φερθούμε επιπόλαια λόγω της υπέρ αισιοδοξίας μας και της επιπολαιότητάς μας , να κάνουμε απερισκεψίες και να βγούμε ζημιωμένοι.

Η δεύτερη όψη του Ήλιου με τον Κρόνο, απαιτεί να είμαστε αξιόπιστοι, μεθοδικοί και υπεύθυνοι. Ο εγωισμός και η ξεροκεφαλιά δεν θα μας οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα. Επομένως ας ασχοληθούμε σοβαρά με τα καθήκοντά μας και τις υποθέσεις μας,

Στις 22/3/20  ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό. Θα επηρεαστούν Ιχθύες-Ταύροι-Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου.

Καλό θα ήταν να φερθούμε έξυπνα, να είμαστε ευέλικτοι στις συζητήσεις μας και στα σχέδιά μας. Δεν μας συμφέρει να κάνουμε τον έξυπνο ούτε και να τραβάμε τα πράγματα στα άκρα.

Στις 23/3/20 ο Άρης θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα και θα επηρεαστούν Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου.

Είναι μια πολύ δυνατή όψη γιατί βγάζει δύναμη, θάρρος, απληστία, κτητικότητα, πάθος, βία, φανατισμό, φόβο, σεξουαλικότητα. Όπως καταλαβαίνετε σε όλες μας τις συναλλαγές, με τους άλλους θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να μη βγουν στην επιφάνεια όλες αυτές οι εντάσεις και κάνουμε πράγματα που πιθανόν να μην μπορούμε να διορθώσουμε εκ των υστέρων. Επίσης χρειάζεται προσοχή για πιθανούς τραυματισμούς, ατυχήματα, μολύνσεις και αφροδίσια.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και θα επηρεαστούν Ιχθύες-Ταύροι-Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.

Μ’ αυτή την όψη θα έχουμε την ανάγκη να προσφέρουμε και να δεχτούμε στοργή και τρυφερότητα.

Στις 24/3/20 θα έχουμε Νέα Σελήνη στις 4 μοίρες του Κριού στις 11,28 το πρωί.

Στις 28/3/20  η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Δία. Θα επηρεαστούν Ταύροι-Αιγόκεροι-Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη θα μας κάνει να νοιώσουμε αισιόδοξοι, ευχάριστοι, συνεργάσιμοι, με πολύ καλή διάθεση. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή τη μέρα και να κάνουμε κάποια επαγγελματική συμφωνία με οικονομικό όφελος.

Στις 29/3/20  η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Θα επηρεαστούν Ταύροι-Αιγόκεροι-Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη είναι πολύ καλή για τα αισθηματικά μας. Δημιουργούνται δυνατές ερωτικές σχέσεις με πάθος, ένταση, ερωτισμό και ειλικρινή έκφραση των συναισθημάτων και συνήθως νοιώθουμε μια πολύ δυνατή έλξη για τον άλλο άνθρωπο.

Είναι επίσης μια πολύ καλή όψη για τα οικονομικά μας, τα οποία βλέπουμε να ευνοούνται και ν’ αυξάνονται κάνοντας καλή διαχείριση αυτών. Πιθανόν να λειτουργούμε περισσότερο με την διαίσθηση.

Θα υπάρχουν βαθιά και έντονα συναισθήματα, ερωτικό πάθος, αξιοπιστία. Καλή όψη για σχέσεις, με έντονο το ερωτικό στοιχείο και το μυστήριο,  καλός δείκτης για γάμο.

Στις 31/3/20  ο Άρης θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στην μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Θα επηρεαστούν Υδροχόοι-Λέοντες-Ταύροι-Σκορπιοί, των πρώτων-πρώτων ημερών.

Ο συνδυασμός αυτών των όψεων είναι αρκετά δύσκολος. Φέρνει πολλές εντάσεις, λειτουργούμε πολύ εγωιστικά, παρορμητικά. Μπορεί να πούμε σκληρές κουβέντες, να διαπληκτιστούμε με ανθρώπους από το φιλικό μας περιβάλλον η τον εργασιακό μας χώρο και να  χαλάσουμε τις σχέσεις μας. Μη δίνετε υποσχέσεις για τις οποίες δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τις κρατήσετε.  Επομένως χρειάζεται πολύ προσοχή.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροHellenic Astrology Forum 2020: Στην δίνη των πλανητικών κύκλων
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 9 έως 15 Μαρτίου
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here