Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες τα ζώδια, τον μήνα Νοέμβριο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε κι όσοι δεν τον γνωρίζετε, αν ξέρετε την ακριβή ώρα γέννησή σας , στείλτε μου τα στοιχεία σας για να σας το πω, (δωρεάν).

Στις 6/11/18  ο Ήλιος θα είναι σε  τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα ευνοηθούν οι Σκορπιοί-Ιχθείς και Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου.

Θα νοιώθουμε ιδιαίτερα ρομαντικοί , ευαίσθητοι, ονειροπόλοι . Εμπιστευθείτε το ένστικτο σας  οι καλλιτέχνες γιατί  θα νοιώθετε  ιδιαίτερα δημιουργικοί. Θα υπάρχει και η τάση να μας παραπλανήσουν οι άλλοι κι εμείς να είμαστε ευκολόπιστοι η και το αντίθετο. Μ’ αυτή την όψη αυξάνεται η ευαισθησία μας, η ανάγκη μας για φιλανθρωπία και αυτοθυσία. Χρειάζεται προσοχή όμως για να μην το παρακάνουμε η πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης. Θα έχουμε επίσης την τάση ν’ ασχοληθούμε με πνευματικά η θρησκευτικά θέματα.

Στις  7-11-18  η Νέα Σελήνη στην 15η μοίρα του Σκορπιού θα κάνει  εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, οπότε:

Θα υπάρξουν ευκαιρίες να τακτοποιήσουμε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με άλλους όπως Τράπεζες, εφορία, κληρονομικά κ.α.  Επίσης κρυφές ερωτικές σχέσεις μπορεί να δημιουργηθούν που θα έχουν  πάθος, ένταση, ρομαντισμό και έντονο ερωτισμό και αισθησιασμό.

Στις 8/11/18 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο που κυβερνά, τον Τοξότη. Θα ευνοηθούν τα ζώδια της φωτιάς (Τοξότες- Κριοί- Λέοντες), τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι-Ζυγοί-Υδροχόοι) καθώς και Παρθένοι-Ιχθύες, σε δεύτερη φάση.

Ο Δίας θα παραμείνει για ένα χρόνο στο ζώδιο του Τοξότη και καθώς θα μετακινείται θα ευνοήσει σιγά-σιγά όλα τα δεκαήμερα. Οπότε μην περιμένετε την εύνοια του όλα τα ζώδια από την πρώτη μέρα. Το σίγουρο είναι ότι γενικά θα υπάρχει αισιοδοξία, καλή διάθεση και  θα ευνοηθούν τα ταξίδια, τα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, θέματα φιλοσοφίας, θρησκείας και ότι έχει να κάνει με  νομικές και  δικαστικές υποθέσεις.

Στις 9-11-18  η Αφροδίτη θα είναι σε Τρίγωνο με τον Άρη. Ευνοούνται Ζυγοί-Υδροχόοι και Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου και σε δεύτερη φάση Κριοί-Λέοντες-Υδροχόοι.

θα έχετε την δυνατότητα να ερωτευθείτε, η να περάσετε πολύ όμορφα με το ταίρι σας, δημιουργώντας ένα πολύ ερωτικό περιβάλλον με πάθος και ένταση. Είναι μια πολύ ερωτική όψη και θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες ερωτικές σχέσεις. Μπορείτε επίσης να πετύχετε θετική έκβαση σε υποθέσεις σας χρησιμοποιώντας την διπλωματία. Ευνοούνται και τα οικονομικά οπότε  μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση αν θέλετε να πετύχετε καλές συμφωνίες η να βγάλετε χρήματα.

Στις 11/11/18  ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Επηρεάζονται οι Σκορπιοί-Αιγόκεροι-Παρθένοι, του 2ου προς 3ου δεκαημέρου, σε δεύτερη φάση Ταύροι-Καρκίνοι και Ιχθείς.

Θα έχετε ευκαιρίες για να επιτύχετε αλλαγές που θέλετε και να αξιοποιήσετε θέματα που σας απασχολούν. Αυτή η όψη δίνει  δύναμη, γοητεία, σεξουαλικότητα, μαγνητισμό και  έντονη ερωτική διάθεση.  Μπορείτε να κάνετε αλλαγές από τις οποίες θα επωφεληθείτε υλικά και πνευματικά.

Στις 15/11/18  ο Άρης  σε εξάγωνο με τον Ουρανό. Θα επηρεαστούν Υδροχόοι-Κριοί και Δίδυμοι των τελευταίων ημερών του 3ου δεκαημέρου.

Μ’ αυτή την όψη θα νοιώθετε πολύ δυναμικοί , γεμάτοι ενέργεια , θα θέλετε να ξεφύγετε από κάθε είδους καταπίεση και δέσμευση. Θα υπάρχουν ευκαιρίες για αλλαγές,  δυναμικά ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Μπορεί να έχετε και μια δυνατή ερωτική εμπειρία, αμφιβόλου διάρκειας.

Στις 16/11/18  ο Άρης θα περάσει στα ψάρια. Δεν είναι καλή αυτή η θέση για τον Άρη, τον θεό του πολέμου. Θα επηρεαστούν Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες.

Οπότε θα νοιώθουμε ανασφαλείς, δεν θα έχουμε την ορμή να διεκδικήσουμε πράγματα, θα υπάρχει ψυχολογική πίεση, φοβίες θα βγουν στην επιφάνεια και γενικά δεν θα έχουμε την διάθεση να κάνουμε καινούρια ξεκινήματα. Προσοχή στις ιώσεις, τις λοιμώξεις και τα ατυχήματα.

Την ίδια μέρα ο Ερμής θα είναι σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Επηρεάζεται το 2ο δεκαήμερο των μεταβλητών (Τοξότης-Ιχθύες-Παρθένοι).

Καλό θα είναι αυτές τις μέρες να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην εμπιστευόμαστε ό,τι ακούμε γιατί θα κυριαρχούν οι εξαπατήσεις, οι ψευδαισθήσεις, η παραπληροφόρηση και η σύγχυση του μυαλού. Μην δανείζετε χρήματα, και μην υπογράφετε σοβαρά έγγραφα ακόμη κι αν έχετε διαβάσει τα ψιλά γράμματα. Προσέξτε τι τρώτε για ν’ αποφύγετε τυχόν δηλητηριάσεις και μακριά από καταχρήσεις με τα  οινοπνευματώδη ποτά, κ.λ.π. Γενικώς θα τα βλέπουμε όλα με ροζ γυαλιά. Καλές μέρες για ονειροπόληση και διαλογισμό.

Στις 18/11/18  η Αφροδίτη ορθοδρομεί και ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του μέσα στο ζώδιο του Τοξότη που  τελειώνει στις 8/12/18.

Η επιρροή του όμως αρχίζει λίγες μέρες πριν την αναδρομή και συνεχίζετε λίγες μέρες μετά την ορθοδρόμηση του πλανήτη. Η ανάδρομη πορεία του θα ξεκινήσει από 13η μοίρα του Τοξότη, έως την 27η του Σκορπιού.  Βέβαια όλοι επηρεαζόμαστε από την ανάδρομη πορεία του Ερμή, άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο.

Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα, αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες. Μην αγοράζετε ακριβά πράγματα γιατί το πιο πιθανόν είναι να είναι ελαττωματικά  η να σας  χαλάσουν  γρήγορα. Βέβαια εσείς αποφασίζετε τι θα κάνετε κι όχι εγώ. Είναι μια καλή εποχή για να τελειώσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Να βρείτε χαμένα η ξεχασμένα αντικείμενα.

Θα πρέπει να περιμένουμε καθυστερήσεις σε ταξίδια, παρανοήσεις στην επικοινωνία,  προβλήματα με υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, έγγραφα που μπορεί να χάσουμε η να πέσουν σε λάθος χέρια.

Στις 20/11/18  ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία. Επηρεάζονται Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένοι και Δίδυμοι των πρώτων-πρώτων ημερών. 

Προσέξτε τις υπερβολές σε ότι κάνετε, αποφύγετε τις σπατάλες, τις επιπολαιότητες και γενικά χρειάζεται περισσότερη σύνεση σε ότι κάνετε και ότι λέτε γιατί θα υπάρχει  υπέρ ένταση και πιθανόν να εμπλακείτε σε καυγάδες. Αν  παρουσιαστούν προβλήματα με τον νόμο, καλό θα είναι να μην  τα αψηφήσετε. Κάποιοι μπορεί να υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητες τους και να κάνουν τους ήρωες. Δεν αποκλείονται και οι σεξουαλικές υπερβολές, οι οποίες όμως δεν προσφέρουν ουσιαστική ικανοποίηση. Οτιδήποτε υπερβολικό  μπορεί να  φέρει κούραση και σωματική εξάντληση.

Στις 23/11/18  έχουμε μια πανσέληνο στον άξονα Τοξότη-Διδύμων στην 0η μοίρα, η οποία κάνει σύνοδο με τον Δία και τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθύες.

Επηρεάζονται τα μεταβλητά ζώδια Τοξότες- Δίδυμοι-Παρθένοι και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου. Χαρακτηρίζεται αυτή η πανσέληνος από υπερβολές, επιπολαιότητες, υποσχέσεις που δεν τηρούνται, κουτσομπολιά, ταξίδια, ατολμία και γενικά ότι αναφέρεται στην πιο πάνω όψη.

Στις 26/11/18  ο ανάδρομος Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη και

Ο Ήλιος σύνοδο με τον Δία,

θα υπάρχει πολύ ένταση, εκνευρισμός, λάθος επιλογές, ανυπομονησία, λεκτική επιθετικότητα, ισχυρή κριτική σε ότι μας λένε. Ας προσέχουμε για να έχουμε, μέρες είναι και θα περάσουν, ας κάνουμε λίγη υπομονή για να μην χαλάσουμε κάποιες  σχέσεις μας και μετά μετανιώσουμε. Προσοχή χρειάζεται στις μετακινήσεις μας για ν’ αποφύγουμε ατυχήματα και πιθανές ζημιές στο μεταφορικό μας μέσον.

Στις 27/11/18  ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερο και θα επηρεάσει Αιγόκερους-Ιχθύες και Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου.

Την ίδια μέρα  ο Ήλιος θα κάνει σύνοδο με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη. Ευνοούνται Τοξότες-Δίδυμοι-Παρθένοι και Ιχθύες  του 1ου δεκαημέρου.

Μ’ αυτή την όψη  θα νοιώθουμε ανθεκτικοί, δυνατοί, δραστήριοι. Θα  έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων,  θα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε στόχους που έχουμε βάλει και να ολοκληρώσουμε πράγματα. Αν υπάρχουν καθυστερήσεις θα είναι για καλό. Δίνονται ευκαιρίες για σταθεροποίηση κάποιας επαγγελματικής προσφοράς που όμως θα χρειαστεί δουλειά και κόπος. Θα είμαστε οργανωτικοί και  πειθαρχημένοι.

Θα υπάρχει καλή   επικοινωνία , σωστή κρίση και αντίληψη . Μπορούμε να συζητήσουμε πράγματα που μας απασχολούν και πιθανόν να βρούμε λύσεις ,γιατί θα υπάρχει αλληλοκατανόηση. Όμως χρειάζεται προσοχή για να μην μας παρασύρει ο ενθουσιασμός και η υπέρ – αισιοδοξία του Τοξότη και κάνουμε υπερβολές και επιπολαιότητες.

Στις 30/11/18  η Αφροδίτη θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό και θα επηρεαστούν Κριοί-Ζυγοί-Καρκίνοι και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών του 3ου δεκαημέρου.

Θα νιώθετε πιθανόν ανήσυχοι και ότι κάτι απειλεί την αισθηματική σας ζωή, με αποτέλεσμα να προκαλέσετε τον/την  ερωτικό σας σύντροφο και να καταλήξετε σε καυγά. Μία δεύτερη εκδοχή είναι να είστε παράλογα  απαιτητικοί από τον /την σύντροφο και μια τρίτη να ενθουσιαστείτε από κάποιο τρίτο πρόσωπο  να έχετε έντονα τη διάθεση να φλερτάρετε και να προκαλέσετε με την συμπεριφορά σας το έτερο ήμισυ. Βέβαια οι αδέσμευτοι εννοείτε ότι είστε ελεύθεροι  να απολαύσετε τα ερωτικά παιχνιδίσματα. Μην ενθουσιαστείτε όμως και πολύ γιατί οι σχέσεις που δημιουργούνται υπό την επήρεια του Ουρανού , έχουν κάτι το κεραυνοβόλο, το τρελό, το εκκεντρικό, αλλά  ελλοχεύει και  ο κίνδυνος όσο ξαφνικά και απρόσμενα δημιουργηθεί μια σχέση, άλλο τόσο και να χαλάσει.  Χαρείτε το όμως γιατί αν έρθει στο δρόμο σας, σημαίνει ότι  κάτι έχει να σας δώσει.  Όπως και να είναι τα πράγματα, προσέξτε με τις σχέσεις σας γιατί δοκιμάζονται απ’ αυτή την όψη και κλυδωνίζονται  αισθητά,  ιδιαίτερα όσες δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις . Αν υπάρχει σταθερή υποδομή , πιθανόν μέσα από κάποιες διαφωνίες να γίνουν αποκαλύψεις που θα βοηθήσουν στη μεγαλύτερη σύσφιξη των σχέσεων .

Θα έχουμε την τάση να ντυθούμε εκκεντρικά και προκλητικά.   Θα πρέπει επομένως να προσπαθήσουμε να έχουμε αυτοπειθαρχία και σοβαρότητα για ν’ αποφύγουμε τις εντάσεις. Προσοχή χρειάζεται και με τα οικονομικά μας  όπου πιθανόν να προκύψουν ξαφνικά  έξοδα .

Για προσωπική πρόβλεψη, καλείς 14724!

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της Εβδομάδας 29 Οκτωβρίου – 4 Νοεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΗμερολόγιο Όψεων Νοεμβρίου 2018
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here