Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Νοέμβριο, ανά δεκαήμερο!

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε!

Από 1/11/19 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην 27η μοίρα του Σκορπιού έως 22/11/19, βέβαια η επιρροή του αρχίζει λίγες μέρες πριν και διαρκεί λίγες μέρες μετά από αυτές τις ημερομηνίες.

Οπότε καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα, αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες και να δώσετε υποσχέσεις, που είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Μην αγοράζετε ακριβά πράγματα γιατί το πιο πιθανόν  να είναι ελαττωματικά  η να σας  χαλάσουν  γρήγορα. Βέβαια εσείς αποφασίζετε τι θα κάνετε κι όχι εγώ.

Είναι μια καλή εποχή για να ρυθμίσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος, να ολοκληρώσετε μισοτελειωμένες δουλειές, να ζητήσετε χρήματα που σας χρωστάνε, να ψάξετε για αντικείμενα που έχετε χάσει. Μη δανείσετε οτιδήποτε  αυτό το διάστημα γιατί το πιο πιθανό είναι να μην τo πάρετε ποτέ πίσω.

Επίσης,  γενικά θα έχουμε  καθυστερήσεις σε ταξίδια, παρανοήσεις στην επικοινωνία,  προβλήματα με υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, που θα χαλάνε η θα μπλοκάρουν, έγγραφα που μπορεί να χάσουμε η να πέσουν σε λάθος χέρια.

Πιθανόν παλιοί μας έρωτες να επικοινωνήσουν μαζί μας, όπως και άτομα που έχουμε πολύ καιρό να συναντήσουμε. Βέβαια δεν αποκλείονται οι επανασυνδέσεις με άτομα που έχουμε χωρίσει αλλά πολύ αμφιβάλλω αν θα έχει διάρκεια μια επανασύνδεση με ανάδρομο Ερμή. Βέβαια τίποτα δεν μας εμποδίζει να δοκιμάσουμε….και βλέπουμε τι θα κάνουμε στην πορεία.

Στις 3/11/19 ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό. Θα επηρεαστούν Σκορπιοί-Καρκίνοι και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου.

Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης θα έχουμε βοήθεια από τους άλλους ( γονείς- σύντροφοι- συνεργάτες- φίλοι), για να μπορέσουμε να εξελιχτούμε και να προχωρήσουμε στη ζωή μας.

Στις 5/11/19  ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Θα επηρεαστούν (Ζυγοί-Αιγόκεροι- Κριοί και Καρκίνοι) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Αυτή είναι μια πολύ δυνατή όψη και φέρνει εντάσεις μέσα στην οικογένεια και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Επίσης χρειάζεται προσοχή στο πώς διεκδικούμε πράγματα, αλλά και πως συμπεριφερόμαστε σε ανωτέρους μας και σε άτομα κύρους γιατί θα είμαστε ιδιαίτερα επιθετικοί, απαιτητικοί, εμμονικοί και αυτοκαταστροφικοί. Δεν θα λείπει βέβαια και η έντονη σεξουαλική διάθεση, η ανάγκη να ελέγξουμε τους άλλους, να επιβάλουμε τις απόψεις μας και  να διεκδικήσουμε πράγματα. Αυτή η όψη εκτός του ότι είναι πολύ δυνατή, γίνεται και σε παρορμητικά ζώδια και μας ωθεί να λειτουργήσουμε με εμπάθεια, εγωισμό, αδίστακτα και να προκαλέσουμε εχθρότητες. Δεν θα λείπει βέβαια και το παρασκήνιο.

Μεγάλη προσοχή επίσης χρειάζεται στις μετακινήσεις μας γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος των ατυχημάτων.

Στις 8/11/19 ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα κι  εξάγωνο με τον Κρόνο. Θα επηρεαστούν τα ζώδια του νερού, (Σκορπιοί- Ιχθύες και Καρκίνοι) του 2ου δεκαημέρου.

Θα νοιώθουμε ιδιαίτερα ρομαντικοί, ευαίσθητοι, ονειροπόλοι . Εμπιστευθείτε το ένστικτο σας  οι καλλιτέχνες γιατί  θα είστε  ιδιαίτερα δημιουργικοί. Θα υπάρχει και η τάση να μας παραπλανήσουν οι άλλοι γιατί εμείς να είμαστε ευκολόπιστοι η και το αντίθετο. Μ’ αυτή την όψη αυξάνεται η ευαισθησία μας, η ανάγκη μας για φιλανθρωπία και αυτοθυσία. Χρειάζεται προσοχή όμως για να μην το παρακάνουμε η πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης. Θα έχουμε επίσης την τάση ν’ ασχοληθούμε με πνευματικά η θρησκευτικά θέματα.

Ο Κρόνος από την άλλη σαν αντιστάθμισμα μας προσγειώνει στην πραγματικότητα, μας δίνει σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε ότι κάνουμε και αποφασίζουμε. Οπότε πιστεύω ότι θα υπάρχει μια ισορροπία.

Στις 12/11/19 θα έχουμε Πανσέληνο στις 20 μοίρες του άξονα Σκορπιού-Ταύρου.

Θεωρώ ότι αυτή η Πανσέληνος θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της γης ( Παρθένους- Ταύρους- Αιγόκερους) και του νερού ( Σκορπιούς-Ιχθύες-Καρκίνους), γιατί κάνει θετικές όψεις με Πλούτωνα. Οπότε δίνει την δυνατότητα να ολοκληρωθούν πράγματα που ξεκίνησαν με την Νέα Σελήνη στις 28/10/19.

Την επόμενη μέρα στις 13/11/19 ο Ήλιος θα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και ο Ερμής εξάγωνο με τον Κρόνο. Θα επηρεαστούν και πάλι τα ζώδια της γης και του νερού, που είναι γεννημένα στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Θα υπάρχουν ευκαιρίες για να δράσουμε με δυναμισμό, αυτοπεποίθηση, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα.

Στις 14/11/19  η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και ο Ερμής τρίγωνο. Θα επηρεαστούν τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού ( Τοξότες-Δίδυμοι-Παρθένοι και Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου αλλά και οι Καρκίνοι – Σκορπιοί.

Αυτή η όψη μας κάνει να εξιδανικεύουμε καταστάσεις και  ανθρώπους και μετά ν’ απογοητευόμαστε. Η σκέψη θα είναι μπερδεμένη και θα δυσκολευόμαστε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από τα ψέματα. Θα είμαστε ευκολόπιστοι και  επιρρεπείς στο να εξαπατήσουμε η να μας εξαπατήσουν. Προσοχή να μην ξοδεύουμε απερίσκεπτα τα χρήματά μας κάνοντας λάθος επιλογές. Θα νοιώθουμε υπέρ ευαίσθητοι συναισθηματικά και θα έχουμε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας.

Στις 22 του μηνός ορθοδρομεί ο Ερμής αλλά θα συνεχίσει να μας επηρεάζει η ανάδρομη πορεία του μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε αν μπορείτε να καθυστερήσετε την έναρξη κάποιων σημαντικών καταστάσεων, καλό είναι να περιμένετε.

Στις 24/11/19  ο Άρης θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό και η Αφροδίτη σύνοδο με τον Δία. Επηρεάζονται τα ζώδια της γης και του νερού ( Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι, Σκορπιοί-Ιχθύες-Καρκίνοι),  του 1ου δεκαημέρου και οι Τοξότες  του 3ου δεκαημέρου.

Όσοι επηρεάζεστε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί θα επικρατεί μια εκρηκτική κατάσταση. Αυτή η όψη  φέρνει  εντάσεις, φιλονικίες, εγωιστική  διάθεση. Ο θυμός, τα ξαφνικά ξεσπάσματα, η επιθετικότητα και οι εκρηκτικές συμπεριφορές,  θα είναι στο προσκήνιο . Προσοχή και στα ατυχήματα που έχουν σχέση με τον ηλεκτρισμό, τα αιχμηρά αντικείμενα,  τα μεταφορικά μέσα και τα αεροπλάνα. Μπορεί να έχουμε θέματα με φωτιές, σεισμούς και εκρήξεις.

Προσοχή με την πίεση και τους πονοκεφάλους, όσοι έχετε θέματα, αποφύγετε τους καυγάδες και τις εντάσεις, για να μην σας ανέβει η πίεση.

Η ερωτική διάθεση, οι σπατάλες, οι επιπολαιότητες, οι υπερβολές, η ανάγκη για ταξίδια και περιπέτεια θα είναι στο κόκκινο. Διαλέγετε και παίρνετε.

Στις 26/11/19  θα έχουμε Νέα Σελήνη στις 4 μοίρες του Τοξότη. Αυτή η Νέα Σελήνη θα επηρεαστεί από το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, όψεις που γίνονται τις επόμενες 2 μέρες.

Θα επηρεαστούν τα ζώδια της γης του 1ου δεκαημέρου και τα ζώδια του νερού του 2ου δεκαημέρου.

Οι όψεις είναι θετικές, επομένως είναι ευκαιρία να ξεφύγουμε από την ρουτίνα, να κάνουμε καινούριες και αρκετά εντυπωσιακές γνωριμίες με άτομα ¨αλλιώτικα¨ εκκεντρικά, πολύ φιλελεύθερα, που δύσκολα όμως δεσμεύονται. Ζήστε τις συγκινήσεις μιας τέτοιας σχέσης αλλά μην επενδύετε συναισθηματικά γιατί μπορεί να διακοπή ( η σχέση) χωρίς καμία προειδοποίηση.   Αυτές οι σχέσεις συνήθως δεν έχουν διάρκεια, είναι όμως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες θα είναι ασυνήθιστες, και πρωτοποριακές. Κάποιοι ξαφνικά κι αναπάντεχα μπορεί να πάρουν χρήματα που δεν περίμεναν.

Η φαντασία θα είναι γόνιμη, θα υπάρχει ευαισθησία, διαίσθηση, έμπνευση που θα ευνοεί όσους ασχολούνται με τη συγγραφή, την ποίηση και γενικά με το γράψιμο. Προσοχή να μην παρασυρθείτε σε ουτοπικά σχέδια και καταστάσεις γιατί θα λείπει η πρακτική σκέψη. Στο ερωτικό κομμάτι προσέξτε τις παράλληλες σχέσεις.

Στις 30/11/19  ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο. Θα επηρεαστούν Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου.

Η σκέψη θα είναι συγκροτημένη και θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε σωστές αποφάσεις και κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις, να σταθεροποιήσουμε κάποια θέματά μας.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 21 έως 27 Οκτωβρίου
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας, από 11 έως 17 Νοεμβρίου
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here