Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Νοέμβριο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Στις ημερομηνίες που γράφω, τότε η όψη γίνεται ακριβείας, να ξέρετε όμως ότι η επιρροή της κάθε όψης, όταν πρόκειται για προσωπικούς πλανήτες,  έχει διάρκεια  2-3 μέρες πριν και μετά.

 

1/11/20 Ο ανάδρομος Ερμής  σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 26 μοίρες του Ζυγού με 26 μοίρες του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Ζυγοί-Αιγόκεροι-Καρκίνοι-Κριοί του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 25,26,27 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Η όψη αυτή φέρνει τόσο σωματική όσο και πνευματική κούραση. Καλό θα είναι ν’ αποφύγουμε ν’ ασχοληθούμε με εργασίες  που είναι απαιτητικές.                                                                         Όσον αφορά την επικοινωνία μας με τους άλλους θα είναι αρκετά δύσκολη.

θα είμαστε  επιφυλακτικοί, σοβαροί και απόμακροι.                                          Μπορούμε όμως ν’ ασχοληθούμε με πρακτικά θέματα που απαιτούν υπομονή, επιμονή και  προσοχή στην λεπτομέρεια.                                                                     Πιθανόν να νοιώθουμε απαισιόδοξοι, απογοητευμένοι, καταπιεσμένοι, δειλοί  και φοβισμένοι.                                                                                                                               Καλό θα είναι ν’ αποφύγουμε  τις εμπορικές συναλλαγές και την υπογραφή εγγράφων. Δεν αποκλείεται να έχουμε καθυστερήσεις σε διάφορες υποθέσεις μας.

 

Στις 4/11/20 ο Ερμής θα γυρίσει ορθόδρομος  στις 25 μοίρες του Ζυγού.

 

6/11/20  Ο Ερμής ορθόδρομος πια από το ζώδιο του Ζυγού στις 26 μοίρες θα επαναλάβει το τετράγωνο με τον Κρόνο που είχε κάνει στην αναδρομή του στις 1/11/20, οπότε και γι’ αυτές τις μέρες ισχύουν τα ίδια.

 

9/11/20 η Αφροδίτη θα είναι σε αντίθεση με τον Άρη στις 15 μοίρες του Ζυγού με 15 μοίρες του Κριού.

 Θα επηρεαστούν Ζυγοί- Κριοί -Αιγόκεροι-Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 14,15,16, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη θα λειτουργήσει σε ερωτικό επίπεδο. Καλό θα ήταν να εκφράσετε την ερωτική σας διάθεση στον/στην σύντροφο και να περάσετε πολύ όμορφα.                         Τώρα αν έχετε διαφορές μεταξύ σας, θα νοιώσετε απογοήτευση, θα λειτουργήσει η εγωιστική διάθεση και θα υπάρξουν  εντάσεις.

 

Την ίδια μέρα ο Δίας θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα που θα συνεχιστεί μέχρι 12/11/20 . Την ανάλυση της όψης την γράφω στη συνέχεια.

 

10/11/20  Ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, από το ζώδιο του Σκορπιού στις 18 μοίρες,  με τις 18 μοίρες των Ιχθύων.

Θα επηρεαστούν τα ζώδια του νερού, (Σκορπιοί- Ιχθύες και Καρκίνοι) του 2ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 17,18,19 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα νοιώθουμε ιδιαίτερα ρομαντικοί, ευαίσθητοι, ονειροπόλοι . Εμπιστευθείτε το ένστικτο σας  οι καλλιτέχνες γιατί  θα είστε  ιδιαίτερα δημιουργικοί. Θα υπάρχει και η τάση να μας παραπλανήσουν οι άλλοι γιατί εμείς θα είμαστε ευκολόπιστοι η και το αντίθετο.                                                                                                                                                 Μ’ αυτή την όψη αυξάνεται η ευαισθησία μας, η ανάγκη μας για φιλανθρωπία και αυτοθυσία. Χρειάζεται προσοχή όμως για να μην το παρακάνουμε η πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης. Θα έχουμε επίσης την τάση ν’ ασχοληθούμε με πνευματικά η θρησκευτικά θέματα.

 

Την ίδια μέρα ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού.

 

12/11/20  Ο Δίας θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 22 μοίρες του Αιγόκερου. Θα επηρεαστούν Αιγόκεροι-Ζυγοί- Κριοί – Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 21,22,23 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Η όψη αυτή μας ωθεί να υλοποιήσουμε κάποια οράματα που  είχαμε και δεν τολμούσαμε να το κάνουμε πριν. Υπάρχει η κρυμμένη δύναμη του Πλούτωνα που ο Δίας βοηθάει για να υλοποιηθεί και να βγει προς τα έξω. Μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε συνειδητά και με συγκεκριμένο σκοπό.                                          Αποφύγετε να λειτουργήσετε επιπόλαια και παρορμητικά γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα.                                                                                                                                        Υπό την επιρροή αυτής της όψης, δίνεται η ευκαιρία να κερδίσουμε δύναμη, σεβασμό και αναγνώριση. Το καλύτερο θα είναι να στραφούμε σε πιο πνευματικά μονοπάτια και να έχουμε μια εξελικτική πορεία,  έξω από τα γήινα. Μπορούμε ν’ αποκτήσουμε γνώση και σοφία. Αυτή η όψη είναι η του ύψους η του βάθους, γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

 

14/11/20 Ο Ήλιος θα κάνει εξάγωνο από το ζώδιο του Σκορπιού στις 22 μοίρες, με τον Πλούτωνα στις 22 μοίρες του Αιγόκερου.

Υπό την επιρροή αυτής της όψης μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα στις σχέσεις μας με τους άλλους, αρκεί να είμαστε διακριτικοί και να μην δείχνουμε ότι ασκούμε πίεση και εξαναγκασμό. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα έχουμε θετικές εξελίξεις στις συνεργασίες μας.

Την ίδια μέρα 14/11/20, ο Άρης θα γυρίσει ορθόδρομος στις 15 μοίρες του Κριού.

 

15/11/20 θα έχουμε Νέα Σελήνη ( σύνοδο ¨Ήλιου-Σελήνης ), στις 23 μοίρες στο ζώδιο του Σκορπιού.

Από την Νέα Σελήνη θα επηρεαστούν τα ζώδια της νερού ( Σκορπιοί-Καρκίνοι-Ιχθύες ) του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 22,23,24 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Συγχρόνως την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Ζυγού στις 22 μοίρες,  με 22 του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Ζυγοί-Αιγόκεροι-Κριοί-Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες στις 21,22,23 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Προσέξτε πως θα εκφράσετε τα πολύ έντονα συναισθήματα που θα νοιώθετε αυτές τις μέρες. Θα κυριαρχούν το πάθος, η ζήλεια, η ερωτική διάθεση, ο ανταγωνισμός και παιχνίδια εξουσίας. Θα μας διακατέχει η τάση για  οικονομικό και ερωτικό έλεγχο απέναντι στους άλλους. Είναι μια όψη χωρισμού για όσους δεν προσέξουν.  Μπορεί να υπάρξει συναισθηματική η ερωτική απομόνωση για κάποιους.

Την ίδια μέρα ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού στις 23 μοίρες θα κάνει εξάγωνο με τον Δία στις 23 μοίρες του Αιγόκερου. Θα επηρεαστούν πάλι τα ίδια ζώδια, θετικά όμως από αυτή την όψη.

Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε κάποιο επαγγελματικό σας θέμα και να κάνετε συναντήσεις με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε νομικά σας θέματα. Γενικά θα υπάρχει καλή διάθεση και η πρόθεση να βοηθήσουμε.

 

Την επόμενη μέρα 16/11/20  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού στις 23 μοίρες θα κάνει τετράγωνο με τον Δία στις 23 μοίρες του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Ζυγοί-Αιγόκεροι-Κριοί-Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 22,23,24 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Χρειάζεται  πολύ προσοχή με τις σχέσεις μας και τα οικονομικά μας. Πιθανόν να έχουμε υπερβολική έκφραση συναισθημάτων, να συμπεριφερθούμε με υπερβολή και επιπολαιότητα, ν’  απατήσουμε η να μας απατήσουν, να κάνουμε υπερβολές με το φαγητό, γιατί θα έχουμε την ανάγκη να ικανοποιήσουμε το ΕΓΩ μας και τα ΘΕΛΩ μας.

 

17/11/20  Ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού στις 8 μοίρες θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό στις 8 μοίρες του Ταύρου.

Θα επηρεαστούν Σκορπιοί-Ταύροι-Λέοντες-Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 7,8,9 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Εσείς αυτό το διάστημα μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις , προσέξτε τι λέτε γιατί μετά μπορεί να μετανιώσετε, μην προσπαθήσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας γιατί θα είναι πολύ εύκολο να οδηγηθείτε σε καυγάδες με το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον και όχι μόνο.

Θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε γιατί θα υπάρχει υπερβολική νευρική υπερένταση και το μυαλό μας θα είναι σκορπισμένο σε πολλές κατευθύνσεις . Να προσέξουμε γιατί θα υπάρχει η τάση να εκφράσουμε μια ωμή και ίσως επιθετική ειλικρίνεια. Το να μην υπερφορτώνουμε το μυαλό μας αυτές τις μέρες θα μας βοηθήσει ν’ αποφύγουμε και τυχόν πονοκεφάλους και ημικρανίες. Διαλογισμός και ξεκούραση θα είναι ότι καλύτερο.

 

19/11/20  Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού στις 22 μοίρες θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στις 22 μοίρες του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Ζυγοί-Αιγόκεροι-Κριοί-Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 21,22,23 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη θα φέρει δυσκολίες στις σχέσεις, όπως ψυχρότητα, απομάκρυνση και  ανάγκη για απομόνωση. Θα δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και όλα αυτά μπορεί να μας απομακρύνουν από αγαπημένα πρόσωπα.                           Θα θέλουμε να επιβάλουμε τις απόψεις μας με πολύ αυταρχικό και απόλυτο τρόπο, χωρίς να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας πόσο σωστές η λάθος είναι. Θα μας κάνει καχύποπτους και δεν θα δείχνουμε εμπιστοσύνη στους άλλους.

Σε οικονομικά θέματα μπορεί να προκύψουν δυσκολίες, όπως το να πάρουμε λιγότερα χρήματα απ’ ότι υπολογίζαμε. Δεν ευνοούνται νέες συνεργασίες, γιατί μπορεί να κάνουμε κακή εκτίμηση των πραγμάτων η μπορεί να έχουμε άδικο και να μην το παραδεχόμαστε.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος, από το ζώδιο του Σκορπιού στις 27 μοίρες θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στις 27 μοίρες του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Σκορπιοί-Αιγόκεροι-Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 26,27,28 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα πρέπει ν’ ασχοληθούμε σοβαρά με τις διάφορες υποθέσεις μας,  να είμαστε αξιόπιστοι, μεθοδικοί, χωρίς ξεροκεφαλιές και εγωισμούς.

 

21/11/20  Ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και θα φέρει ανεμελιά, αισιοδοξία, γενναιοδωρία, ενθουσιασμό και την ανάγκη να χαρούμε, να ταξιδέψουμε.

Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού, κρυφές σχέσεις και παρασκήνιο. Προσέχετε γιατί αυτά κάποια στιγμή φανερώνονται!!!!

 

24/11/20  Ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού στις 18 μοίρες θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 18 μοίρες των Ιχθύων.

Θα επηρεαστούν Σκορπιοί-Ιχθύες-Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 17,18,19 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Είναι μια μέρες που μπορούμε να ξεχάσουμε κακίες και να συγχωρέσουμε.  Θα νοιώθουμε ιδιαίτερα ρομαντικοί, ευαίσθητοι, ονειροπόλοι . Εμπιστευθείτε το ένστικτο σας  οι καλλιτέχνες γιατί  θα είστε  ιδιαίτερα δημιουργικοί

Ευνοούνται  καλλιτεχνικές δημιουργίες. Η διάθεσή μας θα είναι καλοπροαίρετη, θα υπάρχει η επιθυμία να βοηθήσουμε, να συμπαρασταθούμε σε όσους έχουν ανάγκη, να φροντίσουμε τους άλλους, να κάνουμε κάποια αγαθοεργία, να συγχωρέσουμε όποιον μας πίκρανε.

Είναι μέρες χαλάρωσης, ονειροπόλησης  κι όχι για ν’ ασχοληθούμε με πράγματα που θέλουν δράση και ένταση.

27/11/20  Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού στις 7 μοίρες θα κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στις 7 μοίρες του Ταύρου.

Θα επηρεαστούν Σκορπιοί-Ταύροι-Λέοντες-Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 6,7,8 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Είναι από τις δύσκολες όψεις. Τι θα μας φέρει; Ξαφνικούς έρωτες, χωρίς μεγάλη διάρκεια, χωρισμούς, ανατροπές στα οικονομικά και συναισθηματικά. Ερωτικά θα μας έλκουν ασυνήθιστα και διαφορετικά άτομα. Μπορεί να κάνουμε σχέση με φιλικό μας άτομο. Θα υπάρχει το αίσθημα του ανικανοποίητου αυτές τις μέρες. Είναι καλή όψη για καλλιτεχνική και δημιουργική έκφραση, που θα είναι όμως  εντελώς πρωτοποριακή και ασυνήθιστη.

Η συμπεριφορά μας μπορεί να είναι απότομη η αδιάκριτη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καυγάδες. Θα έχουμε την τάση να ντυθούμε εκκεντρικά και προκλητικά.   Θα πρέπει επομένως να προσπαθήσουμε να έχουμε αυτοπειθαρχία και σοβαρότητα για ν’ αποφύγουμε τις εντάσεις. Προσοχή χρειάζεται και με τα οικονομικά μας  όπου πιθανόν να προκύψουν ξαφνικά  έξοδα.

 

Την ίδια μέρα ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού στις 23 μοίρες θα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 23 μοίρες του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Σκορπιοί-Αιγόκεροι-Ιχθύες  του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 22,23,24 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Καλή όψη για να επανορθώσουμε λάθη του παρελθόντος η να λύσουμε παρεξηγήσεις.

 

29/11/20  Ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού στις 25 μοίρες θα κάνει εξάγωνο με τον Δία στις 25 μοίρες του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Σκορπιοί-Αιγόκεροι-Ιχθύες  του 3ου δεκαημέρου.

Θα υπάρχει το αίσθημα της αισιοδοξίας, της σιγουριάς και μπορούμε να κάνουμε κινήσεις για να επεκτείνουμε κάποια μας σχέδια. Σε όλες μας τις συναλλαγές να είμαστε μετριόφρονες και όχι προκλητικοί.

 

Την ίδια μέρα θα ορθοδρομήσει ο Ποσειδώνας στις 18 μοίρες των Ιχθύων.

 

Πληροφοριακά να σας πω ότι,  σε μία Νέα Σελήνη η Πανσέληνο, έχουμε συγχρόνως και έκλειψη γιατί συμμετέχουν η ο Βόρειος η ο Νότιος δεσμός της Σελήνης.

 

30/11/20  Θα έχουμε Πανσέληνο ( αντίθεση Ήλιου-Σελήνης ) και έκλειψη στις 8 μοίρες του άξονα  Διδύμων και Τοξότη.

Θα επηρεαστούν  Δίδυμοι-Τοξότες- Παρθένοι-Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 7,8,9 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Συγχρόνως ο Ερμής, που είναι κυβερνήτης της Πανσελήνου, από το ζώδιο του Σκορπιού στις 28 μοίρες θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στις 28 μοίρες του Αιγόκερου.

Από αυτή την όψη θα επηρεαστούν Σκορπιοί-Αιγόκεροι-Ιχθύες  του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 27,28,29 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Οι Πανσέληνοι-Εκλείψεις μας δείχνουν ότι κάτι θα πρέπει ν’ αφήσουμε πίσω στη ζωή μας και να προχωρήσουμε. Ανάλογα ποιον τομέα της ζωής μας επηρεάζει, εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε και να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, να βάλουμε νέες βάσεις και να προχωρήσουμε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Οκτώβριο 2020
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Δεκέμβριο 2020
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here