Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Οκτώβριο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Στις ημερομηνίες που γράφω, τότε η όψη γίνεται ακριβείας, να ξέρετε όμως ότι η επιρροή της κάθε όψης, όταν πρόκειται για προσωπικούς πλανήτες,  έχει διάρκεια  2-3 μέρες πριν και μετά.

1/10/20  Έχουμε Πανσέληνο  ( αντίθεση  Ήλιου- Σελήνης), στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 9 μοίρες. Ισχύει ακόμη η επιρροή του τετραγώνου του Άρη,( που είναι κυβερνήτης της Πανσελήνου), με τον Κρόνο που ήταν ακριβείας στις 29/9/20 και ισχύει επίσης το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα.

 Θα επηρεαστούν Κριοί-Ζυγοί-Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 8,9,10 μοίρες αυτών των ζωδίων. Αλλά και οι του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις  22,23,24,25,26 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Όπως καταλαβαίνετε είναι μια δύσκολη Πανσέληνος με πολλές εντάσεις, κρίσεις, χωρισμούς και καυγάδες, ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Επίσης μπλοκάρεται η δράση μας, παρουσιάζονται διάφορα εμπόδια και ανασφάλειες.

Γενικά το κλίμα  θα είναι πολύ τεταμένο και δεν είναι κατάλληλες μέρες  για να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις. Χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να ελέγχουμε τις αντιδράσεις μας, να κρατάμε την ψυχραιμία μας, ν’ αποφεύγουμε να εμπλακούμε σε καυγάδες και αντιπαραθέσεις. Ο καθ’ ένας από την πλευρά του θα εμμένει στις απόψεις του, οπότε θα είναι άδικος κόπος να προσπαθούμε να πείσουμε τους άλλους ότι κάνουν κάτι λάθος, γιατί κανείς δεν θα υποχωρεί.

 

3/10/20 Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο της Παρθένου.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο της παρθένου είναι σε θέση πτώσης, οπότε θα έχουμε το αίσθημα του ανικανοποίητου, θα κριτικάρουμε, θα αναλύουμε πράγματα και καταστάσεις και θα είμαστε αρκετά γκρινιάριδες.                                                        Αυτά θα έχουν αντίκτυπο στις σχέσεις μας και τα οικονομικά μας.

 

4/10/20  Θα είναι στάσιμος για 2 μέρες ο Πλούτωνας και στις

6/10/20  Θα ορθοδρομήσει ο Πλούτωνας στις 22 μοίρες στο ζώδιο του Αιγόκερου.

 

7/10/20  ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού στις 9 μοίρες θα κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στις 9 μοίρες από το ζώδιο του Ταύρου.

Θα επηρεαστούν οι Σκορπιοί-Ταύροι-Λέοντες-Υδροχόοι στο τέλος του 1ου με αρχές του 2ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 8,9,10 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις. Θα υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία μας με τους άλλους γιατί θα έχουμε νεύρα, υπερένταση, επιθετικότητα, εριστικότητα, άγχος, ανυπομονησία, και  εκνευρισμό. Θα νοιώθουμε το νευρικό μας σύστημα σαν να έχει βραχυκυκλώσει.

Θα αντιμετωπίζουμε τους άλλους κι εκείνοι εμάς μ’ ένα επιθετικό και ανταγωνιστικό τρόπο γιατί ο καθ’ ένας θα εμμένει στις απόψεις του. Μέσα λοιπόν από αυτή την πνευματική σύγχυση θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε πράγματα που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.                                                          Αν ξαφνικά χρειαστεί να κάνουμε κάποιο ταξίδι, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί μπορεί  είτε οι άλλοι, είτε εμείς να προξενήσουμε κάποιο ατύχημα.

Θα παρουσιάζονται ξαφνικά κι αναπάντεχα προβλήματα που θα μας ωθούν σε αλλαγές που δεν θα είμαστε πρόθυμοι  να κάνουμε. Νέες ιδέες θα δυσκολευόμαστε να τις εφαρμόσουμε.

Ανάλογα βέβαια, ποιός τομέας του ωροσκοπίου μας θα επηρεαστεί, εκεί θα έχουμε και την εκδήλωση της όψης.

 

9/10/20 ο  ανάδρομος  Άρης από τον Κριό στις  22 μοίρες θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερου στις 22 μοίρες.

Θα επηρεαστούν τα ζώδια Κριοί-Αιγόκεροι-Καρκίνοι-Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 21,22,23 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή είναι μια πολύ δυνατή όψη και φέρνει εντάσεις μέσα στην οικογένεια και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Επίσης χρειάζεται προσοχή στο πώς διεκδικούμε πράγματα, αλλά και πως συμπεριφερόμαστε σε ανωτέρους μας και σε άτομα κύρους γιατί θα είμαστε ιδιαίτερα επιθετικοί, απαιτητικοί, εμμονικοί και αυτοκαταστροφικοί. Δεν θα λείπει βέβαια και η έντονη σεξουαλική διάθεση, η ανάγκη να ελέγξουμε τους άλλους, να επιβάλουμε τις απόψεις μας και  να διεκδικήσουμε πράγματα. Τα συναισθήματα  της ζήλιας και της εκδίκησης  μπορεί να μας τυφλώσουν και να κάνουμε απαράδεκτες κινήσεις έναντι των άλλων.

Αυτή η όψη εκτός του ότι είναι πολύ δυνατή, γίνεται και σε παρορμητικά ζώδια και μας ωθεί να λειτουργήσουμε με εμπάθεια, εγωισμό, αδίστακτα και να προκαλέσουμε εχθρότητες. Δεν θα λείπει βέβαια και το παρασκήνιο.

Μεγάλη προσοχή επίσης χρειάζεται στις μετακινήσεις μας γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος των ατυχημάτων.

 

11/10/20  ο Ήλιος από το ζώδιο του ζυγού στις 18 μοίρες θα κάνει τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερου στις 18 μοίρες.

Θα επηρεαστούν Ζυγοί-Αιγόκεροι-Κριοί-Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 17,18,19 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Όσοι ανήκουν σ’ αυτά τα ζώδια και επηρεάζονται, να προσέχουν γιατί λόγω  υπέρ-αισιοδοξίας και εγωισμού, μπορεί να κάνουν λάθος κινήσεις και επιλογές, στους τομείς βέβαια  που επηρεάζονται στο χάρτη τους. Άλλοι στα επαγγελματικά τους, τα οικονομικά τους, στις σχέσεις τους,  κλπ. Μπορεί να κάνουμε υπερβολικά έξοδα σε αγορές και να υπέρ εκτιμάμε σε πολλά πράγματα την αξία μας.                                                 Δεν ενδείκνυνται αυτές οι μέρες για να ξεκινήσουμε μια δίαιτα γιατί θα έχουμε την τάση να φάμε και να πιούμε κατά κόρον.

 

11/10/20 Την ίδια μέρα η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου στις 9 μοίρες θα κάνει τρίγωνο με τον  ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου στις 9 μοίρες.

Θα επηρεαστούν Παρθένοι-Ταύροι-Αιγόκεροι στο τέλος του 1ου με αρχές του δευτέρου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 8,9,10 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Ευκαιρία να ξεφύγουμε από την ρουτίνα , να κάνουμε καινούριες και αρκετά εντυπωσιακές γνωριμίες με άτομα ¨αλλιώτικα¨.  Ζήστε τις συγκινήσεις μιας τέτοιας σχέσης , αν σας χτυπήσει την πόρτα, αλλά μην επενδύετε συναισθηματικά γιατί μπορεί να διακοπή ( η σχέση) χωρίς καμία προειδοποίηση, είτε από εσάς είτε από το άλλο άτομο. Ουσιαστικά αναζητούμε σχέσεις ανεξάρτητες, από απόσταση και χωρίς πολλές δεσμεύσεις, που να μας προσφέρουν ελευθερία και ανεξαρτησία.

Όσοι ασχολούνται όμως με τα καλλιτεχνικά μπορεί να έχουν αρκετά εντυπωσιακές ιδέες.                                                                                                                                                       Αυτή η όψη δεν δίνει σταθερότητα ούτε στα συναισθηματικά αλλά ούτε στα οικονομικά, όπου πιθανόν να έχουμε ανατροπές ξαφνικές κι αναπάντεχες που δεν μπορούσαμε να υπολογίσουμε.  Επίσης  ο Ουρανός φέρνει όχι μόνο απρόσμενα γεγονότα αλλά και η συμπεριφορά μας είναι εκρηκτική και επαναστατική.

 

12/10/20  Ο Δίας θα κάνει εξάγωνο από τις 18 μοίρες  του Αιγόκερου με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα στις 18 μοίρες των Ιχθύων.

Θα επηρεαστούν Αιγόκεροι-Ιχθύες-Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου η στις 17,18,19 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Καλή όψη για ξεκούραση, χαλάρωση, διαλογισμό, ονειροπόληση, καλλιτεχνικές δημιουργίες, ταξίδια αναψυχής, για διακοπές. Μπορούμε  επίσης ν’ ασχοληθούμε με την ποίηση η με  θρησκευτικά και μεταφυσικά ενδιαφέροντα, αν έχουμε.

 

12/10/20  Την ίδια μέρα ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο από τις 11 μοίρες του Σκορπιού με την Αφροδίτη στις 11 μοίρες της Παρθένου.

Θα επηρεαστούν Σκορπιοί-Παρθένοι-Καρκίνοι στις αρχές του 2ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 10,11,12 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Ευνοϊκή όψη για κοινωνικές σχέσεις και καλές συνεργασίες, από τις οποίες μπορούμε  να έχουμε και οικονομικό όφελος.

 

14/10/20  Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού στις 21 μοίρες θα κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στις 21 μοίρες του Κριού.

Θα επηρεαστούν Ζυγοί-Κριοί-Καρκίνοι-Αιγόκεροι στις αρχές του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 20, 21,22, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Η αντίθεση του Ήλιου-Άρη φέρνει εκνευρισμό, ένταση, νεύρα, επιθετικότητα, καυγάδες, μαχητικότητα και πιστεύουμε ότι για όλα φταίνε οι άλλοι. Προσέξτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις να μην έρθετε σε ρήξη γιατί θα λειτουργείτε παρορμητικά και όλα είναι πιθανά. Το καλύτερο θα ήταν να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να προσπαθήσουμε να βρούμε συμβιβαστικές λύσεις.                            Να είμαστε προσεκτικοί γιατί λόγω στρες μπορεί να έχουμε κάποιο ατύχημα.

Ο Άρης από αυτή τη θέση θα ενεργοποιήσει την 20η μοίρα του Καρκίνου πάνω στην οποία είχαν γίνει δύο εκλείψεις,                                                                                   η μία που ήταν Ηλιακή και έγινε στις 13/7/18 και η άλλη που ήταν Σεληνιακή και έγινε στις 10/1/20.                                                                                                                                  Ήταν δύσκολες αυτές οι εκλείψεις και επηρέασαν Καρκίνους-Αιγόκερους-Κριούς-Ζυγούς στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου η όσους έχουν πλανήτες στις 19,20,21 μοίρες αυτών των ζωδίων.                                                                                Σκεφτείτε τι γεγονότα  σας έφεραν τότε αυτές οι δύο εκλείψεις, θα ξανά βγουν στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν πάλι.

 

14/10/20 Την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος  στις 11 μοίρες του Σκορπιού και θα γυρίσει ορθόδρομος  πάλι στις 4/11/20 .

Θα επηρεαστούμε όλοι γενικώς αλλά περισσότερο οι Παρθένοι και Δίδυμοι που έχουν τον Ερμή κυβερνήτη του ζωδίου τους.

Οπότε καλό θα ήταν,  όλο αυτό το διάστημα, να μην πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και ν’  αποφύγουμε να υπογράψουμε συμβόλαια και συμφωνίες. Ας μην αγοράσουμε ακριβά πράγματα και οτιδήποτε έχει να κάνει με προηγμένη τεχνολογία ( υπολογιστές, τηλέφωνα,  ηλεκτρικές συσκευές κλπ ) γιατί το πιο πιθανόν  να είναι ελαττωματικά  η να μας  χαλάσουν  γρήγορα.                                                           Βέβαια ο καθ’ ένας κρίνει και αποφασίζει από μόνος του τι θα κάνει και πως θα λειτουργήσει.

Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο ν’ αναφέρω ότι με ανάδρομο Ερμή δεν αγοράζουμε μεταφορικό μέσο, είτε αυτό είναι αυτοκίνητο είτε είναι πατίνι.

Είναι μια καλή εποχή  βέβαια για να τελειώσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος, να ζητήσουμε χρήματα που μας χρωστάνε, να ψάξουμε για αντικείμενα που έχουμε χάσει. Δεν δανείζουμε  οτιδήποτε  αυτό το διάστημα γιατί το πιο πιθανό είναι να μην τα πάρουμε ποτέ πίσω.

Θα πρέπει να περιμένουμε γενικά καθυστερήσεις σε ταξίδια, παρανοήσεις στην επικοινωνία,  προβλήματα με υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και έγγραφα που μπορεί να χάσουμε η να πέσουν σε λάθος χέρια.

Πιθανόν παλιοί μας έρωτες να επικοινωνήσουν μαζί μας, όπως και άτομα που έχουμε πολύ καιρό να συναντήσουμε.

 

15/10/20  Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού στις 22 μοίρες θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 22 μοίρες του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Ζυγοί-Αιγόκεροι-Καρκίνοι-Αιγόκεροι  στις αρχές του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 21,22,23 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτές τις μέρες προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους γιατί θα είστε ιδιαίτερα εκρηκτικοί  και θα θέλετε να εξουσιάσετε και να ελέγξετε τους άλλους, αλλά κι εσείς θα νοιώθετε ότι οι άλλοι σας πιέζουν, σας ελέγχουν και θέλουν να σας επιβάλουν τις απόψεις τους, που μπορεί να είναι και παράλογες.                            Αυτό πιθανόν  να σας φέρει  σε ρήξη με άτομα που συνεργάζεστε, με τον σύντροφό σας, με  άτομα κύρους που δεν θα θέλατε να χαλάσετε τις σχέσεις σας.                                               Θα υπάρχει πολύ έντονη  η επιθυμία για εξουσία και έλεγχο απ’ όλους προς όλους.  Θα θέλετε να επιβληθείτε στους άλλους και  να υπερισχύσει η άποψή σας. Χρειάζεται πολύ προσοχή γιατί θα υπάρχει η τάση να λειτουργείτε πολύ εγωιστικά,  δεν θ’ ακούτε τι σας λένε οι άλλοι και πιθανόν να δημιουργήσετε δύσκολες καταστάσεις  στον εργασιακό σας χώρο η στο οικογενειακό σας περιβάλλον  και να έχετε πρόβλημα.                                                                                                                      Οπότε καλό θα ήταν να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, χαμηλούς τόνους και όταν περάσει η επιρροή της όψης λύνεται τις όποιες διαφορές σας.

 

16/10/20  Θα έχουμε Νέα Σελήνη ( σύνοδο Ήλιου-Σελήνης) στις 23 μοίρες του Ζυγού στις 20,50 μμ.

Αυτή η Νέα Σελήνη θα κάνει τετράγωνο με Πλούτωνα και Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερου και αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη από το ζώδιο του Κριού.

Θα επηρεαστούν περισσότερο Ζυγοί-Κριοί-Καρκίνοι-Αιγόκεροι στις αρχές του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 22,23,24 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη Νέα Σελήνη, θα ισχύουν όσο ανέφερα πιο πάνω, για την όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα και επιπλέον θα έχουμε πολύ έντονη επιρροή και σε ψυχολογικό επίπεδο με ανασφάλειες, απαξίωση για όλους και για όλα, ανάγκη για απομόνωση, απογοητεύσεις, φοβίες, αίσθημα κατάθλιψης  και με μπλοκάρισμα της ζωτικότητάς μας.

Γενικά θα υπάρχουν καθυστερήσεις , εμπόδια, αναποδιές και γι’ αυτό εννοείται ότι δεν κάνουμε κανένα καινούριο ξεκίνημα και προσπαθούμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας σε όλα τα επίπεδα.                                                                                           Ας κάνουμε υπομονή, μέρες είναι και θα περάσουν. Το να γνωρίζουμε κάποια πράγματα, πιστεύω ότι μας βοηθάει στο να διαχειριστούμε καλύτερα τα γεγονότα που έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε.

 

18/10/20  θα έχουμε την  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου στις 18 μοίρες που θα κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στις 18 μοίρες των Ιχθύων.

Θα επηρεαστούν Παρθένοι-Ιχθύες-Δίδυμοι-Τοξότες του 2ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 17,18,19 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη μας κάνει να εξιδανικεύουμε καταστάσεις και  ανθρώπους και μετά ν’ απογοητευόμαστε.  Αν δημιουργηθεί κάποια καινούρια γνωριμία κάτω απ’ αυτή τη διέλευση καλό θα είναι να κρατήσουμε τις επιφυλάξεις μας γιατί αργότερα μπορεί να διαπιστώσουμε ότι δεν ήταν η κατάλληλη για μας και να έρθει η πλήρης απογοήτευση.                                                                                                                    Επίσης επειδή θα είμαστε ιδιαίτερα εύπιστοι, οι άλλοι μπορεί να μας ξεγελάσουν και να το εκμεταλλευτούν προς δικό τους όφελος, ακόμη και τα πολύ κοντινά μας άτομα.                                                                                                                                    Προσοχή να μην ξοδεύουμε απερίσκεπτα τα χρήματά μας αλλά και να μην χάσουμε χρήματα. Θα νοιώθουμε υπέρ ευαίσθητοι συναισθηματικά και θα έχουμε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας.

 

18/10/20  Την ίδια μέρα, συνεχίζει να υπάρχει η επιρροή από το τετράγωνο του Ήλιου από τις 25 μοίρες του Ζυγού  με τον Κρόνο στις 25 μοίρες του Αιγόκερου και επηρεάζει τους Ζυγούς-Αιγόκερους-Καρκίνους-Κριούς του 3ου δεκαημέρου η όσους έχουν πλανήτες στις 24,25,26 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Μ’ αυτή την όψη συνήθως περνάνε κρίση οι διαπροσωπικές μας σχέσεις. Παρατηρείται ότι η επικοινωνία μας με τους άλλους γίνεται ψυχρή και απόμακρη.  Οπότε νοιώθουμε ένα αίσθημα μοναξιάς, θέλουμε ν’ απομονωθούμε, νοιώθουμε καταπίεση, ανησυχία και η ζωτικότητά μας θα είναι πεσμένη. Δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιο θέμα με τα δόντια μας, προσοχή και με πιθανά ατυχήματα.                                                                                           Καλό θα ήταν ν’ αποφύγουμε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις  αυτές τις μέρες γιατί δεν θα έχουν την επιτυχία που θα θέλαμε.                                                                                     Γενικά θα έχουμε ένα αίσθημα απαισιοδοξίας  και θα βλέπουμε τα πράγματα πολύ τραγικά, ενώ στην πραγματικότητα δεν θα είναι έτσι.

 

19/10/20  Ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού στις 19 μοίρες θα κάνει τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερου τις 19 μοίρες και

Θα επηρεαστούν Κριοί-Αιγόκεροι-Ζυγοί-Καρκίνοι στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 18,19,20 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη μας ωθεί στο να κάνουμε παράτολμα πράγματα, λόγω  υπέρ αισιοδοξίας. Χρειάζεται προσοχή και σύνεση. Καλό θα ήταν να είμαστε προνοητικοί και μεθοδικοί όσον αφορά τις δραστηριότητες μας. Να μην μπούμε στον πειρασμό να επιχειρήσουμε  να κάνουμε  πράγματα χωρίς πολύ σκέψη και προγραμματισμό. Καλό θα ήταν επίσης  ν’ αποφύγουμε να ρισκάρουμε σε ότι έχει να κάνει με τυχερά παιχνίδια.

19/10/20  την ίδια μέρα η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου στις 19 μοίρες θα κάνει τρίγωνο με τον Δία από τις 19 μοίρες του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν τα ζώδια της γης, Παρθένοι-Ταύροι-Αιγόκεροι, στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 18,19,20 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη είναι πολύ μικρής διάρκειας, μια –δυο μέρες θα λειτουργήσει.

Θα νοιώθουμε ευχάριστα, αισιόδοξα και θα είμαστε ιδιαίτερα συνεργάσιμοι. Θα θέλουμε να χαρούμε, να διασκεδάσουμε, ν’ απολαύσουμε, να ξεκουραστούμε, να περάσουμε όμορφα, να πάμε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση( σινεμά- έκθεση-θέατρο).                                                                                                                               Μπορούμε επίσης να κάνουμε κάποια οικονομική επένδυση σε σχέση με θέματα της Αφροδίτης, όπως ομορφιά, διακόσμηση και καλλιτεχνικά.

 

20/10/20 Ο ανάδρομος  Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού στις 9 μοίρες θα κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου στις 9 μοίρες.

Θα επηρεαστούν Σκορπιοί-Ταύροι-Λέοντες- Υδροχόοι στο τέλος του 1ου με αρχές του 2ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 8,9,10 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις. Θα υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία μας με τους άλλους γιατί θα έχουμε νεύρα, υπερένταση, ανυπομονησία, λεκτική επιθετικότητα, εριστικότητα  και  άγχος. Θα παρουσιάζονται ξαφνικά κι αναπάντεχα προβλήματα που θα μας ωθούν σε αλλαγές που δεν θέλουμε να κάνουμε. Νέες ιδέες θα δυσκολευόμαστε να τις εφαρμόσουμε.  Το νευρικό σύστημα  θα είναι πάρα πολύ ευαίσθητο. Αυτή η όψη δημιουργεί πνευματική σύγχυση και μας δυσκολεύει να συγκεντρωθούμε. Χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί  στις μετακινήσεις μας διότι λόγω εκνευρισμού και υπέρ έντασης μπορεί να προκαλέσουμε κάποιο  ατύχημα. Αποφύγετε να κλείσετε κάποιο σοβαρό ραντεβού η να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

 

21/10/20  Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου στις 22 μοίρες θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερου στις 22 μοίρες του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Παρθένοι-Αιγόκεροι-Ταύροι  στις αρχές του 3ου δεκαημέρου η όσοι πλανήτες στις 21,22,23 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη είναι θετική για τη δημιουργία αισθηματικών σχέσεων. Και τα δύο άτομα θα νοιώσουν μια πολύ δυνατή έλξη και θα αισθάνονται σαν να γνωρίζονται από το παρελθόν. Συνήθως  οι σχέσεις που δημιουργούνται μ’ αυτή την όψη έχουν μακροχρόνια διάρκεια. Θα υπάρχουν βαθιά και έντονα συναισθήματα, πάθος, αξιοπιστία. Καλή όψη για σχέσεις με έντονο το ερωτικό στοιχείο και το μυστήριο,  καλός δείκτης επίσης για γάμο.                                                                                                                                                                                                                             Αν είστε καλλιτέχνες μπορεί να έχετε επιτυχία και θα σας βοηθήσει να είστε πολύ δημιουργικοί.                                                                                                                                                                         Μπορούμε να κάνουμε καλή διαχείριση με τα οικονομικά μας και πιθανόν να λειτουργούμε περισσότερο με την διαίσθηση.

 

23/10/20  Ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού.

Ο Ήλιος  στο ζώδιο του Σκορπιού χαρακτηρίζεται από δύναμη θέλησης, επιμονή, υπομονή, πείσμα, έρευνα σε βάθος, μυστικοπάθεια, ειλικρίνεια, αποφασιστικότητα, επιθετικότητα, ζήλεια, έλεγχο.

 

24/10/20  Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου στις 25 μοίρες θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στις 25 μοίρες του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Παρθένοι-Ταύροι-Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 24,25,26 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη βοηθάει στο να υπάρχει αξιοπιστία και σταθερότητα στις σχέσεις. Είναι καλή για συνεργασίες και κλείσιμο επιχειρηματικών συνεργασιών γιατί θα έχουν σταθερότητα στο χρόνο.                                                                                                      Είναι καλή μέρα για σοβαρές και ξεκάθαρες συζητήσεις γιατί θα βασίζονται στην αλήθεια. Οι σχέσεις που δημιουργούνται είναι συνήθως με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας η διαφορετικής κουλτούρας.                                                                                Είναι καλή μέρα για να ζητήσουμε τη συμβουλή δικηγόρου για θέμα που μας απασχολεί γιατί θα πάρουμε σωστές,  σοβαρές και υπεύθυνες απαντήσεις.

 

 

25/10/20  Ο Ήλιος  από το ζώδιο του Σκορπιού στις 2 μοίρες θα κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή.

Θα επηρεαστούν οι  Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 1,2,3 μοίρες αυτού του ζωδίου.

Ο ήλιος είναι η προσωπικότητά μας, ο Ερμής είναι ο τρόπος που σκεπτόμαστε και επικοινωνούμε, μέσα από το ζώδιο του Σκορπιού θα έλεγα ότι ο καθ’ ένας μας θα επικεντρώσει την σκέψη του στον τομέα του ωροσκοπίου του που επηρεάζεται από αυτή την όψη.                                                                                                                          Θα υπάρχει πιστεύω μια έντονη μυστικοπάθεια, δεν θα λέμε τις σκέψεις μας και θα κινούμαστε κρυφά.

 

28/10/20  Ο ανάδρομος Ερμής αλλά                                                                                        και η Αφροδίτη  θα περάσουν  στο ζώδιο του ζυγού.

Για την Αφροδίτη αυτή η θέση είναι πολύ καλή γιατί είναι κυβερνήτης του Ζυγού. Η Αφροδίτη απ’ αυτή τη θέση θα φέρει δικαιοσύνη, αρμονία στις σχέσεις, κοινωνικότητα, ανάγκη για συντροφικότητα, ευγένεια, καλοσύνη.                                                              Όταν βέβαια θα κάνει αρνητικές όψεις δεν θα είναι τόσο αρμονικά τα πράγματα, θα βγαίνει μια επιπολαιότητα και δυσκολία στο να υπερασπιστούμε αυτά που πιστεύουμε και να διεκδικήσουμε το δίκαιο μας.

 

31/10/20   Θα έχουμε Πανσέληνο ( αντίθεση Ήλιου-Σελήνης ) στις 8 μοίρες στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. 

Αυτή η πανσέληνος επηρεάζεται από τον Ουρανό ο οποίος  θα κάνει σύνοδο με την Σελήνη και αντίθεση με τον Ήλιο.

Θα επηρεαστούν Ταύροι-Σκορπιοί-Κριοί-Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 7,8,9 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι δύσκολη, θα φέρει ανατροπές αστάθεια, συναισθηματικές αναστατώσεις με πολλές εναλλαγές. Δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε, θα ενεργούμε βιαστικά και αυθόρμητα.

Καλό θα είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί με νέα ξεκινήματα, αν θέλουμε να κάνουμε, γιατί θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και πιθανόν να μην έχουμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και να τα παρατήσουμε στη μέση.                                                            Ξαφνικά και απρόσμενα γεγονότα θα κάνουν την εμφάνιση τους από το πουθενά και θα μας αναστατώνουν.                                                                                                                Πράγματα που ήθελαν ξεκαθάρισμα, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και αναζητούν λύση.                                                                                                                                                        Θα υπάρχουν εντάσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, προσοχή σε χωρισμούς γιατί θα υπάρχει μια έντονη επαναστατική διάθεση που θα μας ωθεί να φύγουμε απ’ ότι μας καταπιέζει και νοιώθουμε να μας εγκλωβίζει.

 

Την ίδια μέρα ο ανάδρομος  Ερμής  από το ζώδιο του ζυγού στις 26 μοίρες  θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στις 26 μοίρες του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν οι Αιγόκεροι-Ζυγοί-Καρκίνοι-Κριοί  του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις  25,26,27 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Με το τετράγωνο  Ερμή-Κρόνου η σκέψη θα είναι σοβαρή, συντηρητική, υπεύθυνη, συγκροτημένη και καθόλου επιπόλαιη  αλλά και κάποιες φορές μπλοκαρισμένη. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος.                                                     Θα  είμαστε επιφυλακτικοί και δύσπιστοι. Γενικά θα δυσκολευόμαστε  να  υλοποιήσουμε  τους  στόχους μας και τις ιδέες μας. Επίσης μπλοκάρει η σκέψη με πολλά ΄πρέπει΄ που βάζουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας.                                       Δύσκολα θα εκφράζουμε τις απόψεις  μας και όταν θα το κάνουμε, θ’ ασκούμε σκληρή κριτική και  θα είμαστε πεισματάρηδες, και ξεροκέφαλοι.                                                                                                                           Η απαισιοδοξία και η καυστική κριτική θα κουράζουν και θα ενοχλούν  τους άλλους γιατί θα προέρχονται από εμάς που επηρεαζόμαστε απ’ αυτή την όψη.                     Θα υπάρχει σωματική αλλά και πνευματική κούραση, οπότε ας αποφύγουμε ν’ ασχοληθούμε με πράγματα που απαιτούν την προσήλωση μας.                                           Αποφεύγουμε επίσης να κάνουμε εμπορικές συναλλαγές και να υπογράψουμε έγγραφα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Σεπτέμβριο 2020
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Νοέμβριο 2020
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here