Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Οκτώβριο, ανά δεκαήμερο!

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε!

Στις 1/10/19  η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και θα επηρεάσει τους Ζυγούς-Αιγόκερους-Κριούς και Καρκίνους που είναι γεννημένοι στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Μ’ αυτή την όψη να προσέξουμε τη συμπεριφορά μας στις σχέσεις μας. Μπορεί να γίνουμε πολύ απαιτητικοί από τους άλλους, να εκφράσουμε ζήλια, πάθος, κτητικότητα, έλεγχο, εκδίκηση και να χαλάσουμε μια σχέση και μετά να το μετανιώσουμε. Γενικά τα συναισθήματα θα είναι πολύ έντονα.

Στις 7/10/19  ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο επηρεάζοντας Ζυγούς-Αιγόκερους-Κριούς και Καρκίνους του 2ου δεκαημέρου.

Είναι μια δύσκολη όψη , όσοι επηρεάζεστε να προσέξτε την υγεία σας, ν’ αποφύγετε να είστε πολύ σκληροί, εγωιστές και καχύποπτοι με τους άλλους. Πιθανόν να  έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις  αυτό το διάστημα και να νοιώθετε πολύ κουρασμένοι, με καταθλιπτική διάθεση. Θα έχετε ανάγκη από απομόνωση.

Την ίδια μέρα ο Ερμής θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό και θα επηρεάσει Σκορπιούς-Ταύρους-Λέοντες και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου.

Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις. Θα υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία μας με τους άλλους γιατί θα έχουμε νεύρα, υπερένταση, επιθετικότητα, εριστικότητα και  άγχος. Θα παρουσιάζονται ξαφνικά κι αναπάντεχα προβλήματα που θα μας ωθούν σε αλλαγές που δεν θέλουμε να κάνουμε. Νέες ιδέες θα δυσκολευόμαστε να τις εφαρμόσουμε.

Στις 13/10/19  η Αφροδίτη θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό. Θα επηρεαστούν Σκορπιοί-Ταύροι-Λέοντες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.

Είναι από τις δύσκολες όψεις. Τι θα μας φέρει; Ξαφνικούς έρωτες, χωρίς μεγάλη διάρκεια, χωρισμούς, ανατροπές στα οικονομικά και συναισθηματικά. Ερωτικά θα μας έλκουν ασυνήθιστα και διαφορετικά άτομα. Μπορεί να κάνουμε σχέση με φιλικό μας άτομο. Θα υπάρχει το αίσθημα του ανικανοποίητου αυτές τις μέρες. Είναι καλή όψη για καλλιτεχνική και δημιουργική έκφραση, που θα είναι όμως  εντελώς πρωτοποριακή και ασυνήθιστη.

Στις 14/10/19 έχουμε Πανσέληνο στις 20 μοίρες του άξονα Κριού-Ζυγού,  σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερο. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, Κριοί- Ζυγοί-Αιγόκεροι και Καρκίνοι  που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου.  

Αυτή είναι μια δύσκολη πανσέληνος και όσοι επηρεάζονται θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις σχέσεις τους γενικά και ειδικά όποιον τομέα του ωροσκοπίου επηρεάζει τον καθ’ ένα.

Στις 16/10/19  ο Ερμής θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και θα επηρεαστούν Σκορπιοί-Ιχθύες και Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου.

Είναι ευνοϊκές οι μέρες για καλλιτεχνικές δημιουργίες. Η διάθεσή μας θα είναι καλοπροαίρετη, θα υπάρχει η επιθυμία να βοηθήσουμε, να συμπαρασταθούμε σε όσους έχουν ανάγκη, να φροντίσουμε τους άλλους, να κάνουμε κάποια αγαθοεργία, να συγχωρέσουμε όποιον μας πίκρανε.

Είναι μέρες χαλάρωσης, ονειροπόλησης  κι όχι για ν’ ασχοληθούμε με πράγματα που θέλουν δράση και ένταση.

Η φαντασία θα είναι γόνιμη, θα υπάρχει, ευαισθησία, διαίσθηση, έμπνευση που θα ευνοεί όσους ασχολούνται με τη συγγραφή, την ποίηση και γενικά με το γράψιμο. Προσοχή να μην παρασυρθείτε σε ουτοπικά σχέδια και καταστάσεις γιατί θα λείπει η πρακτική σκέψη. Στο ερωτικό κομμάτι προσέξτε να μην εμπλακείτε σε παράλληλες σχέσεις.

Στις 20/10/19  η Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο και

ο Ερμής εξάγωνο με τον Πλούτωνα.

Θα επηρεαστούν Σκορπιοί- Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Είναι θετικές και ευνοϊκές αυτές οι όψεις για οικονομικές συναλλαγές και εποικοδομητικές συμφωνίες.

Στις 21/10/19  η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Κρόνο, θα επηρεαστούν  τα ζώδια του νερού, ( Σκορπιοί-Ιχθύες, Καρκίνοι) και τα ζώδια της γης ( Ταύροι- Παρθένοι,  Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου.

Οι αδέσμευτοι ερωτευθείτε, οι δεσμευμένοι περάστε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση για να δημιουργήσετε. Θα επικρατεί ρομαντισμός,  τρυφερότητα,  αλληλεγγύη,  πνευματικότητα,  ιδεαλισμός και  ευγενική έκφραση.

.

Στις 28/10/19  Θα έχουμε Νέα Σελήνη στις 4 μοίρες σου Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ουρανό. Ο κάθε ένας θα επηρεαστεί ανάλογα σε ποιόν τομέα του ωροσκοπίου γίνεται η Νέα Σελήνη.

Την ίδια μέρα  ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο. Θα επηρεαστούν Ζυγοί-Αιγόκεροι-Κριοί και Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου.

Αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι δύσκολη, θα φέρει ανατροπές αστάθεια, θα νοιώθουμε την ενέργειά μας μπλοκαρισμένη, θα θέλουμε να δράσουμε και θα παρουσιάζονται εμπόδια. Καλό θα είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί με νέα ξεκινήματα, αν θέλουμε να κάνουμε, γιατί θα είναι δύσκολα τα πράγματα και πιθανόν να μην έχουμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Στο τέλος του μήνα θα γυρίσει και ο Ερμής ανάδρομος, οπότε αν έχετε να κάνετε πράγματα φροντίστε να γίνουν μέσα στον Οκτώβρη, διαλέγοντας ευνοϊκές μέρες σύμφωνα με τον προσωπικό σας χάρτη.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 18 έως 22 Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 7 έως 13 Οκτωβρίου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here