Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Αύγουστο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε!

Στις 1-9-19 η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο,
ο Ερμής θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό και
ο Ήλιος θα κάνει σύνοδο με τον Άρη.

Όλες αυτές οι όψεις θα επηρεάσουν θετικά τα ζώδια της γης, Παρθένους, Ταύρους και Αιγόκερους.

Ας μην ξεχνάμε ότι στις 30-8-19 είχαμε και την Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου.

Όπως καταλαβαίνετε για τα ζώδια της γης ο Σεπτέμβρης θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός στο να σταθεροποιήσουν σχέσεις, συνεργασίες και ότι αφορά τα οικονομικά τους. Θα έχουν καινούριες ιδέες που θα τους βοηθήσουν να δραστηριοποιηθούν σε πιο πρακτικό επίπεδο και να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στο να βρουν καινούριους τρόπους να βγάλουν χρήματα και να ξεφύγουν από καταστάσεις του παρελθόντος που δεν απέδιδαν οικονομικό όφελος.

Θ’ αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και ότι κάνουν θα έχει σταθερότητα και διάρκεια. Δεν θα λείπει βέβαια η γκρίνια, λόγω της Παρθένου.

Στις 2-9-19 η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Δία και
ο Ήλιος θα κάνει σύνοδο με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου. Ιδιαίτερα ερωτικές αυτές οι όψεις αλλά και με μια δόση υπερβολής.

Θα υπάρξουν βέβαια και πολλές εντάσεις γιατί θα είμαστε ιδιαίτερα επικριτικοί, σχολαστικοί, γκρινιάρηδες, θα ασχολούμαστε πολύ με την κριτική, την ανάλυση, με αποτέλεσμα να γινόμαστε πολύ κουραστικοί. Προσοχή στις οικονομικές σπατάλες.

Στις 3-9-19 ο Ήλιος, ο Άρης και ο Ερμής θα κάνουν σύνοδο μέσα στο ζώδιο της Παρθένου και θα ευνοηθούν τα ζώδια της γης και ιδιαίτερα οι Παρθένοι οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να δραστηριοποιηθούν σε πρακτικό επίπεδο για να βρουν λύσεις σε θέματα υγείας και καθημερινότητας. Προσοχή χρειάζεται στις μετακινήσεις μας και ας μην είμαστε τόσο σχολαστικοί αυτές τις μέρες.

Στις 4-9-19 η Αφροδίτη θα κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, επηρεάζοντας τα μεταβλητά ζώδια, ( Παρθένους-Ταύρους και Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου.
Αυτή η όψη μας κάνει να εξιδανικεύουμε καταστάσεις και ανθρώπους και μετά ν’ απογοητευόμαστε. Προσοχή να μην ξοδεύουμε απερίσκεπτα τα χρήματά μας. Θα νοιώθουμε υπέρ ευαίσθητοι συναισθηματικά και θα έχουμε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας.

Στις 5 και 6 του μήνα ο Ερμής θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Δία.
Θα επηρεαστούν Παρθένοι-Αιγόκεροι και Ταύροι καθώς και Δίδυμοι-Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.
Μ’ αυτές τις δύο όψεις θα υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στην δομημένη, αυστηρή, συγκροτημένη σκέψη και την επιπολαιότητα, την πολυλογία και την απερισκεψία.

Στις 7-9-19 ο Ερμής θα κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα,
η Αφροδίτη τρίγωνο με τον Πλούτωνα και
ο Ήλιος τρίγωνο με τον Κρόνο.
Αυτές οι όψεις θα επηρεάσουν τα ζώδια της γης και τα μεταβλητά του 2ου και 3ου δεκαημέρου.

Αυτές οι όψεις έχουν θετική επιρροή για να βγάλουμε χρήματα και να τα διαχειριστούμε καλά. Να έχουμε επιτυχία και διάρκεια στις δουλειές μας και τις συμφωνίες που πιθανόν κάνουμε. Οι καλλιτέχνες θα έχουν έμπνευση. Εμείς οι υπόλοιποι ας προσέξουμε όμως τα ψέματα που πιθανόν θα πούμε η θα μας πουν. Υπάρχει η πιθανότητα να εξαπατηθούμε από κάποιους επιτήδειους. Ας είμαστε υποψιασμένοι.

Στις 8 και 9 του μήνα ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Δία,
ο Άρης τρίγωνο με τον Κρόνο και
ο Ερμής τρίγωνο με τον Πλούτωνα.
Θα επηρεαστούν τα ζώδια της γης και του μεταβλητού σταυρού του 2ου δεκαημέρου.

Είναι πολύ καλές όψεις , με θετική επιρροή και διάρκεια, όσον αφορά τις δραστηριότητές μας και τις αποφάσεις μας, αρκεί να μην ενθουσιαζόμαστε εύκολα και να μην λειτουργούμε επιπόλαια λόγω υπέρ αισιοδοξίας του Δία.

Στις 10 και 11 του μηνός ο Ήλιος θα κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και
ο Άρης τετράγωνο με τον Δία.
Πάλι επηρεάζονται τα ίδια ζώδια.

Εδώ χρειάζεται λίγη προσοχή αυτές τις μέρες, για να μην κάνουμε επιπολαιότητες, απερισκεψίες και βιαστικές κινήσεις και λάθος επιλογές γιατί δεν θα είναι και πολύ ξεκάθαρος ο τρόπος που θα αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Θα υπάρχει η τάση για εξαπατήσεις, ψέματα και ροπή στις καταχρήσεις.

Στις 14-9-19 θα έχουμε πανσέληνο στην 21η μοίρα της Παρθένου. Εδώ ολοκληρώνονται πράγματα που ξεκίνησαν με την νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου.

Στις 19-9-19 ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Θα επηρεαστούν τα ζώδια της γης, (Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι).
Η δράση θα είναι δυνατή και αποτελεσματική, θα νοιώθουμε κατά κάποιον τρόπο άτρωτοι. Όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό θα έχουν την δυνατότητα να διακριθούν.

Στις 21 και 22 του μηνός, ο Δίας θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και
ο Ερμής τετράγωνο με τον Κρόνο.
Αυτές οι όψεις θα επηρεάσουν τα μεταβλητά, (Τοξότες-Ιχθύες-Παρθένους και Διδύμους) και τα παρορμητικά, (Ζυγούς-Αιγόκερους-Κριούς και Καρκίνους), του 2ου δεκαημέρου.
Θα υπάρχει μια ξεροκεφαλιά, ένα πείσμα, η τάση για επιπολαιότητες, αισχροκέρδεια, απερισκεψίες, η ανάγκη να επιβάλουμε τις απόψεις μας, απογοήτευση, αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις. Θα είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα, οπότε ας μην ασχοληθούμε με σημαντικά πράγματα αυτές τις μέρες.

Στις 25 και 27 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο και
ο Ερμής τετράγωνο με τον Πλούτωνα.
Θα επηρεαστούν τα παρορμητικά ζώδια, Ζυγοί-Αιγόκεροι-Κριοί και Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου.

Εδώ χρειάζεται να προσέχουμε με τις σχέσεις μας και τα οικονομικά μας. Μπορεί να υπάρξει μια απομάκρυνση η μια ψυχρότητα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Θα δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και όλα αυτά μπορεί να μας απομακρύνουν από αγαπημένα πρόσωπα. Θα θέλουμε να επιβάλουμε τις απόψεις μας με πολύ αυταρχικό και απόλυτο τρόπο, χωρίς να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας πόσο σωστές η λάθος είναι.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 26 Αυγούστου έως 1η Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας, από 2 έως 8 Σεπτεμβρίου
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here