Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Σεπτέμβριο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Στις ημερομηνίες που γράφω, τότε η όψη γίνεται ακριβείας, να ξέρετε όμως ότι η επιρροή της κάθε όψης, όταν πρόκειται για προσωπικούς πλανήτες,  έχει διάρκεια  2-3 μέρες πριν και μετά.

 

1/9/20  Ο Ερμής από την 22η μοίρα της Παρθένου θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στην 22η μοίρα του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Παρθένοι-Αιγόκεροι-Ταύροι του 2ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 21,22,23 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη δίνει την ικανότητα της βαθειάς αυτοσυγκέντρωσης . Η διαίσθηση και η εσωτερική δύναμη βοηθούν να σκεφτούμε πιο ψύχραιμα και κυρίως σωστά. Αποφύγετε όμως να προσπαθήσετε να επιβάλετε τις ιδέες σας στους άλλους,  θα έχετε όμως την ικανότητα με διπλωματικό τρόπο να τους πείσετε για κάτι. Όσοι ασχολούνται με το γράψιμο μπορεί να έχουν επιτυχία και  αναγνώριση. Σε ότι μας επηρεάζει αυτή η όψη, μας δίνει μια ώθηση για να κάνουμε πράγματα, αρκεί να μην είμαστε απαιτητικοί και καταπιεστικοί.

2/9/20 Θα έχουμε Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στην 10η μοίρα και θα συμμετέχει ο Ουρανός (από την 10η μοίρα του Ταύρου),  που θα κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με την Σελήνη.

Θα επηρεαστούν τα ζώδια του νερού και της γης, ( Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί-Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι ) στο τέλος του 1ου με αρχές του 2ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 9,10,11 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα μπορούσε να είναι καλή αυτή η Πανσέληνος αλλά δυστυχώς επειδή η Αφροδίτη κάνει ένα ταυ- τετράγωνο,  με Άρη και Κρόνο, αυτές τις όψεις τις αναλύω πιο κάτω, θα έχουμε πολλά προβλήματα και εμπόδια και ανατροπές.

2/9/20  Την ίδια μέρα η Αφροδίτη από την 25η μοίρα του Καρκίνου θα κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στην 25η μοίρα του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Αιγόκεροι-Κριοί-Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 24,25,26 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη φέρνει δυσκολίες στις σχέσεις , ψυχρότητα, απομάκρυνση, δυσκολία στο να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και ανάγκη για απομόνωση . Θα είμαστε ιδιαίτερα καχύποπτοι και δεν θα δείχνουμε εμπιστοσύνη. Θα υπάρχει όμως μια σοβαρότητα και υπευθυνότητα στον τρόπο που θα αντιμετωπίζουμε τις διάφορες καταστάσεις. Σε οικονομικά θέματα ,  μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες, όπως καθυστέρηση στο να πάρουμε κάποια χρήματα η να προκύψουν έξοδα που δεν είχαμε υπολογίσει.

 

4/9/20  Η Αφροδίτη από την 27η μοίρα του καρκίνου θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη στην 27η μοίρα του Κριού.

Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Κριοί-Ζυγοί-Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 26,27,28 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Η όψη αυτή θα φέρει έντονο ερωτικό πάθος,  αλλά και πολλές ερωτικές συγκρούσεις, διαπληκτισμούς, προβλήματα στις  σχέσεις αλλά και στα οικονομικά μας, όπου θα πρέπει να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις γιατί μπορεί να κάνουμε λάθος επιλογές και να χάσουμε χρήματα. Θα είμαστε επιρρεπείς στο να  «ξενοπερπατήσουμε», γιατί η  ερωτική διάθεση θα είναι πολύ έντονη καθώς  και η τάση για απιστία. Οπότε χρειάζεται  περισσότερη προσοχή για να μην χαλάσουμε τις σχέσεις μας  από κάποια επιπολαιότητα. Σε θέματα υγείας να προσέξουμε το γεννητικό μας σύστημα, και οι άνδρες και οι γυναίκες.

 

5/9/20  Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού.

Με τον Ερμή στο ζώδιο του ζυγού θα χρησιμοποιούμε περισσότερο την διπλωματία στις συζητήσεις μας, θα είμαστε συνεργάσιμοι, κοινωνικοί και ευχάριστοι.

6/9/20  Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα.

Το ζώδιο του Λέοντα κάνει την Αφροδίτη να είναι γενναιόδωρη στα συναισθήματά της, περήφανη, φιλόδοξη, με αυτοπεποίθηση, να θέλει να περάσει καλά, να ξοδέψει, να δημιουργήσει, να την χειροκροτήσουν, να παίξει, να χαρεί, να απολαύσει.                                                                                                                                      Άρα κι εμείς κάπως έτσι θα λειτουργούμε.

9/9/20  Ο Ήλιος από την 17η μοίρα της Παρθένου θα κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στην 17η μοίρα του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν τα ζώδια της γης, Παρθένοι-Αιγόκεροι-Ταύροι του 2ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 16,17,18,μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη μας κάνει χαρούμενους, αισιόδοξους και μας δίνει μια πολύ καλή διάθεση. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα, να ξοδέψουμε για να περάσουμε καλά, να πάρουμε μια προαγωγή, να κλείσουμε μια συμφωνία, να προωθήσουμε τη δουλειά μας.

 

11/9/20  Ο Ήλιος από την 19η μοίρα της Παρθένου θα κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στην 19η μοίρα των Ιχθύων.

Θα επηρεαστούν τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Παρθένοι-Ιχθείς-Δίδυμοι-Τοξότες στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου  η  όσοι έχουν πλανήτες στις 18,19,20, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Είναι μια δύσκολη όψη που φέρνει σύγχυση, εξαπατήσεις, ασάφειες, ψέματα, απογοητεύσεις, ψευδαισθήσεις, ροπή στις καταχρήσεις, σωματική αδυναμία- εξάντληση. Προσέξτε λίγο περισσότερο τα ανδρικά ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας σας. Περισσότερη προσοχή επίσης χρειάζεται σε άτομα εξαρτημένα, να μην παραστρατήσουν αυτές τις μέρες. Μπορεί επίσης να εξιδανικεύσετε κάποιο άτομο αυτό το διάστημα και αργότερα ν’ απογοητευθείτε. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση και θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί.

11/9/20  Ο Άρης ξεκινάει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του από την 28η μοίρα μέσα στο ζώδιο του Κριού. Θα κινηθεί ανάδρομα μέχρι 15/11/20, οπότε και θα ορθοδρομήσει στην 15η μοίρα του Κριού.

Όπως έχουμε πει, όταν οι πλανήτες κινούνται ανάδρομα, γενικά μπαίνουμε στην διαδικασία να επανεξετάσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε  αποφάσεις που έχουμε πάρει στο παρελθόν. Επίσης επανεξετάζουμε και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε σημαντικά θέματα, σε ότι βέβαια αντιπροσωπεύουν  οι πλανήτες καθώς και τον τομέα του χάρτη μας  που επηρεάζουν.

Στην προκειμένη περίπτωση ο Άρης έχει να κάνει με την δράση μας, τον τρόπο που διεκδικούμε ότι μας αφορά, το πως αμυνόμαστε όταν μας επιτίθενται η μας απειλούν οι άλλοι και πως λειτουργούμε όταν θυμώνουμε.  Άρα όλο αυτό το διάστημα που θα κινείται ανάδρομα θα δυσκολευόμαστε να δράσουμε, να κινητοποιηθούμε, να ενεργοποιηθούμε και όλη αυτή η ενέργεια θα είναι πιο εσωστρεφής. Επίσης αν είναι εφικτό, αποφεύγουμε να προγραμματίσουμε  χειρουργεία τα οποία έχουμε την δυνατότητα να τα καθυστερήσουμε.

14/9/20 Ορθοδρομεί ο Δίας στην 17η μοίρα του Αιγόκερου.

Το αν θα λειτουργήσει θετικά η αρνητικά ο Δίας, θα το δούμε στην πορεία γιατί η θέση του στον Αιγόκερο δεν είναι ιδιαίτερα καλή οπότε μάλλον θα μας κάνει ιδιαίτερα φιλόδοξους, να θέλουμε ν’ αποκτήσουμε οικονομική άνεση, να βγάλουμε χρήματα, θα είμαστε σκληροί στις διαπραγματεύσεις μας και πιθανόν να εκμεταλλευτούμε πρόσωπα και καταστάσεις προς ίδιον  όφελος . Θα δούμε… Πιστεύω ότι  εδώ, θα πρέπει να λειτουργήσουμε την ανθρωπιστική πλευρά του Δία, την ηθική, τον ιδεαλισμό, την δικαιοσύνη και  να βοηθήσουμε όπου μπορούμε.

15/9/20  η Αφροδίτη από την 10η μοίρα του Λέοντα θα κάνει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στην 10η μοίρα του Ταύρου.

Θα επηρεαστούν Λέοντες-Ταύροι-Υδροχόοι-Σκορπιοί στο τέλος του 1ου με αρχές του 2ου  δεκαημέρου  η όσοι έχουν πλανήτες στις 9,10,11 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Είναι από τις δύσκολες όψεις. Τι θα μας φέρει; Ξαφνικούς έρωτες, χωρίς μεγάλη διάρκεια,  ξαφνικούς χωρισμούς, ανατροπές γενικά στα οικονομικά και στα συναισθηματικά. Ερωτικά θα μας έλκουν ασυνήθιστα και διαφορετικά άτομα. Μπορεί να κάνουμε σχέση με φιλικό μας άτομο. Θα υπάρχει το αίσθημα του ανικανοποίητου αυτές τις μέρες. Είναι καλή όψη για καλλιτεχνική και δημιουργική έκφραση εντελώς πρωτοποριακή και ασυνήθιστη.

15/9/20  την ίδια μέρα ο Ήλιος από την 22η μοίρα της Παρθένου θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στην 22η μοίρα του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Παρθένοι-Αιγόκεροι-Ταύροι του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 21,22,23 μοίρες αυτών των ζωδιων.

Αυτή η όψη δίνει  δύναμη, γοητεία, αυτοπεποίθηση, ενέργεια, σεξουαλικότητα, μαγνητισμό και πολύ έντονη ερωτική διάθεση.  Μπορείτε να κάνετε αλλαγές από τις οποίες θα επωφεληθείτε υλικά και πνευματικά.

Επίσης  θα μας κάνει να νοιώθουμε δυνατοί και ικανοί  ν’  αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες μπορεί να μας παρουσιαστούν και να διεκδικήσουμε πράγματα.  Αναγνωρίζονται οι κόποι μας και  μπορούμε  να πετύχουμε τους στόχους μας.

17/9/20  Θα έχουμε Νέα Σελήνη (  σύνοδο Ήλιου-Σελήνης ) στην 25η μοίρα της Παρθένου.

Θα επηρεαστούν περισσότερο τα ζώδια  της γης, Παρθένοι-Αιγόκεροι-Ταύροι του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 24,25,26 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η Νέα Σελήνη θα κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από την 25η μοίρα του Αιγόκερου και

 την ίδια μέρα ο Ερμής από την 17η μοίρα του Ζυγού θα κάνει τετράγωνο με τον Δία στην 17η μοίρα του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν  επίσης Ζυγοί-Αιγόκεροι-Κριοί-Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 16,17,18 μοίρες αυτών των ζωδίων

Καλό θα ήταν ν’ αποφύγουμε να κάνουμε καινούρια ξεκινήματα αυτές τις μέρες.  Θα υπάρχει αισιοδοξία, καλή διάθεση, καλή επικοινωνία αλλά εξ αιτίας της επιρροής του Κρόνου θα είμαστε και επιφυλακτικοί, πειθαρχημένοι, υπεύθυνοι, δεν θα λείπουν όμως δυσκολίες,  αναβολές και  καθυστερήσεις.  Αν κάνουμε κάποιο καινούριο ξεκίνημα, μετά από λίγο καιρό μπορεί να μετανιώσουμε για τις κινήσεις που κάναμε,  η οι αποφάσεις που πήραμε να μην μας ικανοποιούν.

Επίσης όσον  αφορά  τις υπογραφές συμβολαίων και  το κλείσιμο συμφωνιών,  θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί  γιατί η επιπολαιότητα, η αφέλεια, η  απροσεξία  η  το να παραβλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες , οι οποίες όμως θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές,  μπορεί να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Επίσης μπορεί να καταπιαστούμε με πολλά πράγματα συγχρόνως η να κλείσουμε δύο ραντεβού την ίδια ώρα και να εκτεθούμε.

Αυτή η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, και καλή διάθεση για να συγχωρέσουμε, να κατανοήσουμε και  να εκδηλώσουμε συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας. Μην ασχοληθείτε με επαγγελματικές δραστηριότητες εκτός κι αν είστε καλλιτέχνες. Αποφύγετε επίσης να μιλάτε πολύ γιατί θα γίνεστε κουραστικοί.

 

21/9/20  Ο Ερμής από την 22η μοίρα του Ζυγού θα κάνει τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στην 22η μοίρα του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Ζυγοί-Αιγόκεροι-Καρκίνοι-Κριοί του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 21,22,23 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα έχουμε την τάση να επιβάλουμε τις απόψεις μας με δικτατορικό, αυταρχικό και απόλυτο τρόπο, χωρίς να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας πόσο σωστές η λάθος είναι, ακόμη και εις βάρος των άλλων. Ο λόγος μας θα είναι σκληρός και απόλυτος. Θα μας διακρίνει ισχυρογνωμοσύνη,  φανατισμός και καχυποψία για τα λόγια και τις απόψεις των άλλων. Νευρική υπερένταση θα μας διακατέχει. Θα υπάρξουν και πολλές αποκαλύψεις σε σχέση με άτομα εξουσίας.

 

23/9/20  Ο Ερμής από την 25η μοίρα του Ζυγού θα κάνει τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στην 25η μοίρα του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Ζυγοί-Αιγόκεροι-Καρκίνοι-Κριοί του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες στις 24,25,26 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη μπλοκάρει την σκέψη, φέρνει απαισιόδοξες σκέψεις, μας κάνει ξεροκέφαλους και άκαμπτους όσον αφορά τις απόψεις μας, επικρατεί καχυποψία, ανασφάλεια και καταθλιπτική διάθεση.

 

24/9/20  Ο Ερμής από την 26η μοίρα του Ζυγού θα κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στην 26η μοίρα του Κριού.

Θα επηρεαστούν Ζυγοί-Κριοί-Καρκίνοι-Αιγόκεροι, του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 25,26,27 μοίρες αυτών των ζωδίων

Μ’ αυτή την όψη υπάρχει η τάση  για  καυγάδες, φασαρίες, φιλονικίες, ατυχήματα. Θα θέλουμε να επιβάλουμε τις απόψεις μας, θα υπάρχει ισχυρογνωμοσύνη, πείσμα, ξεροκεφαλιά, νευρικότητα, λανθασμένες σκέψεις και αποφάσεις  εφ’ όσον δεν θα υπάρχει ηρεμία. Δεν χρειάζεται να πιέζουμε αγαπημένους και καταστάσεις αυτές τις μέρες.

Όλα αυτά δεν θα είναι πολύ έντονα βέβαια και θα εκδηλώνονται σε πιο εσωτερικό επίπεδο, γιατί ο Άρης θα είναι ανάδρομος, από 11/9/20  έως  15/11/20.  Αυτό το διάστημα και η σεξουαλική διάθεση θα είναι πεσμένη.

27/9/20  Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού.

Από αυτή τη θέση ο Ερμής θα μας κάνει δύσπιστους, καχύποπτους, μυστικοπαθείς, αλλά με μια διεισδυτική σκέψη και την ανάγκη να φθάσουμε στον πυρήνα του κάθε προβλήματος.

29/9/20  Ο Άρης στην ανάδρομη πορεία του, από την 25η μοίρα του Κριού θα κάνει τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στην 25η μοίρα του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Κριοί-Αιγόκεροι-Καρκίνοι-Ζυγοί, του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 24,25,26 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Πιθανόν να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα με τις σχέσεις σας, τα επαγγελματικά σας και με την οικογένειά σας. Το άγχος και η ανασφάλεια θα σας επηρεάσουν και θα είστε ιδιαίτερα γκρινιάρηδες. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε πιέσεις και να παρουσιαστούν εμπόδια που πρέπει να υπερπηδήσετε.

Η ερωτική διάθεση θα είναι πεσμένη και ίσως να έχετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι. Προσοχή χρειάζεται στο μυοσκελετικό σας σύστημα όπου μπορεί να έχετε κάποιες ενοχλήσεις.

 

29/9/20  την ίδια μέρα η Αφροδίτη από την 25η μοίρα του Λέοντα θα κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη στην 25η μοίρα του Κριού.

Θα επηρεαστούν τα ζώδια της φωτιάς, Λέοντες-Κριοί-Τοξότες του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν πλανήτες στις 24,25,26 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Υπό την επιρροή αυτής της όψης θα υπάρχει πολύ καλή διάθεση, θα εκφράζουμε την ερωτισμό μας, την αγάπη μας, θα είμαστε τρυφεροί, θερμοί, χαρούμενοι, καταδεκτικοί, γοητευτικοί. Ευνοούνται ενέργειες για να βγάλουμε χρήματα, επίσης μπορούν να έχουν  επιτυχίες όσοι ασχολούνται με τα σπορ η την μουσική.

30/9/20  ο Κρόνος θα γυρίσει ορθόδρομος στην 25η μοίρα του Αιγόκερου.

Η ορθοδρόμηση του Κρόνου θα βοηθήσει τους Κριούς-Ζυγούς-Καρκίνους –Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου  να νοιώσουν πιο ανάλαφροι και να απαλλαγούν σιγά-σιγά από τις πιέσεις, τον εγκλωβισμό, τις ευθύνες και το βάρος, που ένοιωθαν όλο αυτό το διάστημα από την παρουσία του.

Έτσι τελειώνει ο μήνας και μας αφήνει μια γλυκιά γεύση.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Αύγουστο 2020
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Οκτώβριο 2020
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here