Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες τα ζώδια, τον μήνα Σεπτέμβριο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε κι όσοι δεν τον γνωρίζετε, αν ξέρετε την ακριβή ώρα γέννησή σας , στείλτε μου τα στοιχεία σας για να σας το πω, (δωρεάν).

Από 20 Αυγούστου ο Ερμής έχει γυρίσει ορθόδρομος και από 29 Αυγούστου γύρισε και ο Άρης.

Θ’ αρχίσουμε να είμαστε πιο δραστήριοι,  θα υπάρχει καλύτερη επικοινωνία και ότι είχαμε αφήσει μισοτελειωμένο θ’ αποφασίσουμε να το ολοκληρώσουμε, να πάρουμε πρωτοβουλίες και να πάμε παρακάτω.

Στις 7/9/18  η αντίθεση  Ήλιου Ποσειδώνα  θα επηρεάσει τους Παρθένους- Ιχθείς-Διδύμους και Τοξότες του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στις 14/15/16/ μοίρες αυτών των ζωδίων.

Είναι μια δύσκολη όψη που φέρνει εξαπατήσεις, ασάφειες, ψέματα, απογοητεύσεις, ψευδαισθήσεις, ροπή στις καταχρήσεις, σωματική αδυναμία- εξάντληση. Προσέξτε λίγο περισσότερο τα ανδρικά ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας σας. Περισσότερη προσοχή επίσης χρειάζεται σε άτομα εξαρτημένα, να μην παραστρατήσουν αυτές τις μέρες. Μπορεί να εξιδανικεύσετε κάποιο άτομο αυτό το διάστημα και αργότερα ν’ απογοητευθείτε. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση και θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί.

Στις  8/9/18  το τετράγωνο  Αφροδίτη – Άρη  θα επηρεάσει τους  Ζυγούς-Αιγόκερους-Κριούς και Καρκίνους  του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στις 28/29/30 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Η όψη αυτή θα φέρει ερωτικές εντάσεις, διαπληκτισμούς, προβλήματα στις  σχέσεις αλλά και στα οικονομικά μας. Θα υπάρχει η διάθεση να ξενοπερπατήσουμε, γιατί θα υπάρχει έντονος ερωτισμός  και η τάση για απιστία. Οπότε χρειάζεται  περισσότερη προσοχή για να μην χαλάσουμε τις σχέσεις μας  από κάποια επιπολαιότητα.

Στις 9/9/18  θα έχουμε Νέα Σελήνη στις 17 μοίρες της Παρθένου στις 9,02 μμ.

Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο που λειτουργεί περισσότερο με την λογική και λιγότερο με το συναίσθημα. Προσεγγίζει τα θέματα με πρακτικότητα και μεθοδικότητα. Αγαπάει την τάξη, την σωστή συμπεριφορά, την απλότητα και είναι ιδιαίτερα σχολαστική.

Η Νέα Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Δία θα μας ωθήσει σε βαθιές και θετικές  αλλαγές με τα χαρακτηριστικά που προαναφέραμε και  θα απαιτήσει από εμάς να λειτουργήσουμε ανάλογα.

Στις  11/9/18  το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα  θα επηρεάσει  τους  Παρθένους-Αιγόκερους και Ταύρους του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στις 17/18/19 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη δίνει  δύναμη, γοητεία, σεξουαλικότητα και μαγνητισμό και πολύ έντονη ερωτική διάθεση.  Μπορείτε να κάνετε αλλαγές από τις οποίες θα επωφεληθείτε υλικά και πνευματικά.

Επίσης  θα μας κάνει να νοιώθουμε δυνατοί και ικανοί  ν’  αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες μπορεί να μας παρουσιαστούν.  Αναγνωρίζονται οι κόποι μας, μπορούμε  να πετύχουμε τους στόχους μας κι επειδή  συμμετέχει με όψη εξαγώνου και ο Δίας ,νοιώθουμε τυχεροί και μας δίνονται ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση.

Στις  12/9/18  η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού, θα επηρεάσει  Σκορπιούς-Ταύρους-Λέοντες και Υδροχόους των πρώτων-πρώτων ημερών και όσους έχουν πλανήτες στις 1/2/3 μοίρες σ’ αυτά τα ζώδια.

Υπό την επιρροή αυτής της όψης μπορεί να συμβούν  ξαφνικά κι αναπάντεχα γεγονότα στα αισθηματικά μας και να μας αναστατώσουν.  Μπορεί να χαλάσουν κάποιες σχέσεις .Κάποιες όμως  που δημιουργούνται αυτές τις μέρες πιθανόν να μην έχουν διάρκεια αλλά θα έχουν έντονο ερωτισμό . Η συμπεριφορά μας μπορεί να είναι απότομη η αδιάκριτη με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καυγάδες. Θα έχουμε την τάση να ντυθούμε εκκεντρικά και προκλητικά.   Θα πρέπει επομένως να προσπαθήσουμε να έχουμε αυτοπειθαρχία και σοβαρότητα για ν’ αποφύγουμε τις εντάσεις. Προσοχή χρειάζεται και με τα οικονομικά μας  όπου πιθανόν να προκύψουν ξαφνικά  έξοδα .

Στις 14/9/18 η  αντίθεση  Ερμή – Ποσειδώνα  θα επηρεάσει τον σταυρό των μεταβλητών ζωδίων, Παρθένους-Ιχθείς-Διδύμους και Τοξότες του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στις 14/15/16 μοίρες σ’ αυτά τα ζώδια.

Καλό θα είναι αυτές τις μέρες να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην εμπιστευόμαστε ό,τι ακούμε γιατί θα υπάρχει η τάση της εξαπάτησης του ψέματος και της  παραπληροφόρησης. Ν’ αποφεύγουμε να δίνουμε υποσχέσεις που είναι δύσκολο να πραγματοποιήσουμε. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σε ότι συμφωνίες κάνουμε και σε ότι χαρτιά υπογράφουμε.

Στις 16/9/18  το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα  θα επηρεάσει  τα ζώδια της γης Παρθένους-Αιγόκερους και Ταύρους  του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στις 17/18/19 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη δίνει την ικανότητα της βαθειάς αυτοσυγκέντρωσης . Η διαίσθηση και η εσωτερική δύναμη βοηθούν να σκεφτούμε πιο ψύχραιμα και κυρίως σωστά. Αποφύγετε να προσπαθήσετε να επιβάλετε τις ιδέες σας στους άλλους ,  θα έχετε όμως την ικανότητα με διπλωματικό τρόπο να τους πείσετε για κάτι. Όσοι ασχολούνται με το γράψιμο μπορεί να έχουν επιτυχία και  αναγνώριση.

Στις 19/9/18  το τετράγωνο Άρη – Ουρανού  θα επηρεάσει Υδροχόους-Ταύρους-Λέοντες και Σκορπιούς που είναι γεννημένοι τις πρώτες-πρώτες μέρες , αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη θα φέρει  εντάσεις ,φιλονικίες και  εγωιστική  διάθεση. Ο θυμός , τα ξαφνικά ξεσπάσματα , η επιθετικότητα και οι εκρηκτικές συμπεριφορές   θα είναι στο προσκήνιο . Προσοχή  στα ατυχήματα λόγω βιασύνης  και στους  τραυματισμούς από αιχμηρά αντικείμενα και  τον ηλεκτρισμό.

Ξαφνικά γεγονότα, όπως ένα χειρουργείο, μπορεί να προκύψουν , αν συνηγορούν  σ΄αυτό  και οι άλλες όψεις του χάρτη μας. Θα έχουμε μια επαναστατική διάθεση, ανάγκη για ελευθερία και  ανεξαρτησία. Ελπίζω να μην ακούσουμε για ατύχημα με αεροπλάνο.

Στις 21/9/18  η σύνοδος  Ερμή – Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στην 28η μοίρα θα επηρεάσει τους Παρθένους του 3ου δεκαημέρου.

Ευνοϊκή όψη για κριτική, ανάλυση, γράψιμο, επαγγελματικές συμφωνίες. Θα πρέπει να προσέχουμε όμως γιατί φέρνει νευρικότητα, γκρίνια και νοητική κούραση από υπερβολική προσπάθεια.

Στις 23/9/18  το  τρίγωνο Ερμή – Άρη και συγχρόνως  το τετράγωνο με τον Κρόνο  θα επηρεάσει Ζυγούς-Υδροχόους και Διδύμους  αλλά και Αιγόκερους-Καρκίνους και Κριούς των πρώτων ημερών και όσους έχουν πλανήτες στις 1/2/3 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Με το τρίγωνο   Ερμή- Άρη,  η σκέψη θα είναι σωστή, γρήγορη και συγκροτημένη. Θα έχουμε καινοτόμες ιδέες και μπορούμε να διεκδικήσουμε πράγματα. Το μυαλό θα είναι σε εγρήγορση και η κρίση μας θα είναι σωστή. Θα υπάρχει αποφασιστικότητα,  χρειάζεται  όμως προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις, γιατί μπορεί να κάνουμε κάποια λάθη. Μην τρέχετε με ό,τι κι αν μετακινήστε, τα απρόοπτα δεν αργούν να συμβούν.

Με το τετράγωνο  Ερμή-Κρόνου η σκέψη θα είναι σοβαρή, συντηρητική, υπεύθυνη, συγκροτημένη και καθόλου επιπόλαιη  αλλά και κάποιες φορές μπλοκαρισμένη.  Θα  είμαστε επιφυλακτικοί, δύσπιστοι. Τα άτομα θα δυσκολεύονται να υλοποιήσουν στόχους και ιδέες. Μπλοκάρει η σκέψη με πολλά ΄πρέπει΄.  Δύσκολα θα εκφράζουμε τις απόψεις  μας και όταν θα το κάνουμε, θ’ ασκούμε σκληρή κριτική και  θα είμαστε πεισματάρηδες, και ξεροκέφαλοι.

Όπως καταλαβαίνετε μ’ αυτές τις δύο όψεις να λειτουργούν συγχρόνως , θα είμαστε κάπως.

Στις 25/9/18  θα έχουμε πανσέληνο  στις 1.59 μοίρες του Κριού. Θα επηρεαστούν Κριοί-Ζυγοί-Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες στις 1/2/3 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Επειδή συμμετέχει με τετράγωνο ο Κρόνος και με σύνοδο ο Χείρωνας, θα είναι μια δύσκολη περίοδος με πολλές εντάσεις, ανασφάλειες, απογοητεύσεις, ψυχολογικά θέματα,  προβλήματα υγείας η ατυχημάτων για κάποιους. Ας είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας κι ας δώσουμε αγάπη και τρυφερότητα στους γύρω μας. Να μην ξεχνάμε πως  ότι εκπέμπουμε αυτό εισπράττουμε.

Στις 26/9/18  το τετράγωνο  Ήλιου – Κρόνου  θα επηρεάσει Ζυγούς-Αιγόκερους-Κριούς και Καρκίνους  του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες  στις 1/2/3/4 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Κάποιοι θ’ αντιμετωπίσουν κρίση και ψυχρότητα  στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Θα έχουμε πολλές υποχρεώσεις, καθυστερήσεις και ανασφάλεια.  Χρειάζεται υπομονή και πειθαρχία. Δεν ευνοούνται αυτές οι μέρες για νέα ξεκινήματα και  επενδύσεις. Προσοχή στην σωματική κούραση,  κόκκαλα- δόντια. Κάποιες φοβίες μπορεί να έχουμε, ανάγκη για απομόνωση, αλλαγές σε θέματα σπιτιού, μετακόμιση. Ας προσέχουμε λίγο περισσότερο τα ηλικιωμένα άτομα, να μην πέσουν.

Στις 28/9/18  το τρίγωνο  Ήλιου – Άρη  θα επηρεάσει τα ζώδια του αέρα  Ζυγούς-Υδροχόους και Διδύμους του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στις 3/4/5 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη δίνει ενέργεια, ζωτικότητα, σθένος, δύναμη. Μας  βοηθάει να πάρουμε γρήγορες αποφάσεις , να έχουμε επαγγελματικές επιτυχίες και  τους αθλητές να έχουν καλές επιδόσεις. Θα υπάρχει ερωτική διάθεση, ευνοείται  η δημιουργία ερωτικών σχέσεων και οι εποικοδομητικές  δραστηριότητες με ομάδες.

Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο  email korinava30@gmail.com  και στο τηλ.  69-84-84-61-62 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου στις 26/8/2018 και προβλέψεις ζωδίων.
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της Εβδομάδας 27/8-2/9/18: Προβλέψεις Ζωδίων
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here