Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες, όλα τα ζώδια τον μήνα Σεπτέμβριο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Στις ημερομηνίες που αναφέρομαι, τότε η όψη γίνεται ακριβείας, να ξέρετε όμως ότι η επιρροή της κάθε όψης, όταν πρόκειται για τους  προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο- Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη- Άρη),  έχει διάρκεια  2-3 μέρες πριν και μετά.

Ας δούμε πρώτα σε ποια ζώδια θα κινηθούν οι πλανήτες αυτόν τον μήνα.

Ο Ήλιος αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 8η   μοίρα της Παρθένου  έως την 7η  μοίρα του Ζυγού. Στις 22/9/21 θα περάσει στον Ζυγό.

Ο Ερμής  θα κινηθεί από την 2η  μοίρα του Ζυγού έως την 25η. Στις 27/9/21 θα γυρίσει στην φαινομενική ανάδρομη πορεία του. Θα ορθοδρομήσει στις 19/10/21 στην 10η  μοίρα του Ζυγού.

Η Αφροδίτη θα κινηθεί από την 18η  μοίρα Ζυγού έως την 21η  του Σκορπιού. Στις 11/9/21 θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού.

Ο Άρης από την 20η  μοίρα της Παρθένου έως την 9η του Ζυγού. Στις 15/9/21 θα περάσει στον Ζυγό.

Ο Δίας  θα κινείται ανάδρομα από την 25η   μοίρα του  Υδροχόου έως την 22η.

Ο Κρόνος θα κινείται ανάδρομα από την 8η  μοίρα του Υδροχόου έως την 7η.

Ο Ουρανός θα κινείται  ανάδρομα στην 14η   μοίρα του Ταύρου.

Ο Ποσειδώνας   θα κινείται ανάδρομα από την 22η  έως την 21η  μοίρα των Ιχθύων.

Ο Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομα στην 24η   μοίρα του Αιγόκερου.

Όπως διαπιστώνετε αυτόν τον μήνα όλοι οι αργοκίνητοι πλανήτες θα κινούνται ανάδρομα. Αυτό μας δείχνει ότι γενικά θα πρέπει να κάνουμε μια ανασκόπηση των πεπραγμένων και των γεγονότων που έχουν συμβεί μέχρι τώρα, να προσπαθήσουμε να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας και να δούμε πως θα κινηθούμε από δω και πέρα.

ΟΨΕΙΣ  ΠΛΑΝΗΤΩΝ

2/8/21  Ο Άρης σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα ( 22η μοίρα Παρθένου με 22η Ιχθύων). Θα επηρεαστούν τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Παρθένοι- Ιχθύες- Δίδυμοι-Τοξότες) του 3ου   δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 21,22,23, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή είναι μια δύσκολη όψη και θα πρέπει αυτές τις μέρες ν’ αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια η να δεχτείτε κάποια πρόταση,  γιατί πιθανόν οι άλλοι να θελήσουν να σας παραπλανήσουν,  η να μην έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να διαπιστώσετε κάποια ψέματα και ν’ απογοητευθείτε.

Προσέξτε την υγεία σας από μολύνσεις, πυρετούς, δηλητηριάσεις, κι αλλεργίες γιατί θα είναι μειωμένη η φυσική σας αντοχή. Μεγάλη προσοχή επίσης χρειάζεται με τα φάρμακα, τα ηρεμιστικά και το ποτό.

 

5/9/21  Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο ( 7η  μοίρα Ζυγού με 7η  Υδροχόου). Θα επηρεαστούν Ζυγοί-Υδροχόοι-Δίδυμοι του 1ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 6,7,8, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή είναι μια πολύ καλή όψη, θα μας βοηθήσει να έχουμε συγκροτημένη σκέψη και να μπορούμε να πάρουμε σοβαρές και σωστές αποφάσεις. Ευνοεί στο να κάνουμε σοβαρές συμφωνίες, που θα έχουν διάρκεια. Οι ιδέες που θα έχουμε θα μπορούν να πραγματοποιηθούν γιατί θα είναι συγκροτημένες και θα έχουν δομή. Οπότε είναι ευκαιρία να υλοποιήσουμε  κάποια πράγματα που δεν τολμούσαμε μέχρι τώρα. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις αλλά συνήθως είναι προς όφελος μας.

 

6/9/21  Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα ( 24η μοίρα Ζυγού με 24η Αιγόκερου). Θα επηρεαστούν Ζυγοί-Αιγόκεροι-Κριοί-Καρκίνοι του 3ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 23, 24,25, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Μ’ αυτή την όψη να προσέξουμε τη συμπεριφορά μας στις σχέσεις μας. Μπορεί να είμαστε πολύ απαιτητικοί από τους άλλους, να εκφράσουμε ζήλια, πάθος, κτητικότητα, έλεγχο, εκδίκηση και να χαλάσουμε μια σχέση και μετά να το μετανιώσουμε. Γενικά τα συναισθήματα θα είναι πολύ έντονα. Προσοχή χρειάζεται για να μην χάσουμε τον έλεγχο και κάνουμε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσουμε αργότερα. Η ερωτική διάθεση θα είναι πολύ ανεβασμένη. Οι γυναίκες να είναι πολύ προσεκτικές με τους συντρόφους τους που έχουν εκρήξεις θυμού και ζήλειας.

 

Την ίδια μέρα ο Άρης σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα ( 24η μοίρα Παρθένου με 24η Αιγόκερου). Θα επηρεαστούν Παρθένοι-Αιγόκεροι-Ταύροι του 3ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 23,24,25, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα έχουμε την δυνατότητα να δραστηριοποιηθούμε με θέληση και αποφασιστικότητα και να έχουμε θετικό αποτέλεσμα σε πράγματα που θέλουμε ν’ αλλάξουμε. θα νοιώθουμε κατά κάποιον τρόπο άτρωτοι και θα έχουμε αρκετή υπομονή και προσήλωση στο στόχο μας.

Όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό θα έχουν την δυνατότητα να διακριθούν.

 

Την ίδια μέρα ο Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία ( 25η  μοίρα Ζυγού με 25η  Υδροχόου). Θα επηρεαστούν Ζυγοί-Υδροχόοι-Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 24,25,26, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη θα μας κάνει να νοιώσουμε αισιόδοξοι, ευχάριστοι, συνεργάσιμοι, με πολύ καλή διάθεση. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή τη μέρα και να κάνουμε κάποια επαγγελματική συμφωνία με οικονομικό όφελος. Προσοχή χρειάζεται με τα οικονομικά μας, για να μην είμαστε σπάταλοι λόγω της υπέρ αισιοδοξίας που θα μας διακατέχει.

 

7/9/21  Θα έχουμε Νέα Σελήνη (Σύνοδος Ήλιου-Σελήνης) στην 14,38  μοίρα της Παρθένου. Αυτή η Νέα Σελήνη χρωματίζεται από το τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό.

Λόγω της επιρροής του Ουρανού (που τριγωνίζει με τον Ήλιο), θα έχουμε ριζικές αλλαγές και ανατροπές, με ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα. Ίσως και κάποια απροσδόκητα ξεκινήματα. Ανάλογα βέβαια σε ποιόν τομέα του ωροσκοπίου μας γίνεται αυτή η Νέα Σελήνη εκεί θα έχουμε και τα ανάλογα γεγονότα. Να θυμάστε ότι κάθε φορά που έχουμε Νέα Σελήνη, ξεκινάει ένας νέος κύκλος πραγμάτων που εξελίσσονται και κορυφώνονται μέχρι την Πανσέληνο.

Θα επηρεαστούν θετικά Παρθένοι-Ταύροι-Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 13,14,15, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα επηρεαστούν αρνητικά Ιχθύες-Δίδυμοι-Τοξότες του 2ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 13,14,15, μοίρες αυτών των ζωδίων.

 

10/9/21 Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού.

Αυτή είναι μια δύσκολη θέση για την Αφροδίτη γιατί είναι σε αδυναμία. Λειτουργεί με μυστικότητα, κρυφά και υπόγεια, ειδικά σε θέματα ερωτικά και οικονομικά. Θέλει να έχει τον έλεγχο σ’ αυτά τα θέματα και βγάζει έντονη ζήλεια, καχυποψία, ανασφάλεια και πίκρα. Στις ερωτικές σχέσεις πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα. Προσέξτε τις ερωτικές ατασθαλίες.

 

14/9/21  Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα ( 21η μοίρα Παρθένου με 21η Ιχθύων). Θα επηρεαστούν τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Παρθένοι- Ιχθύες- Δίδυμοι-Τοξότες) του 3ου    δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 20,21,22, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Είναι μια δύσκολη όψη που φέρνει σύγχυση, εξαπατήσεις, ασάφειες, ψέματα, απογοητεύσεις, ψευδαισθήσεις, ροπή στις καταχρήσεις, σωματική αδυναμία- εξάντληση. Προσέξτε λίγο περισσότερο τα ανδρικά ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας σας. Περισσότερη προσοχή επίσης χρειάζεται σε άτομα εξαρτημένα από ουσίες, να μην παραστρατήσουν αυτές τις μέρες. Μπορεί επίσης να εξιδανικεύσετε κάποιο άτομο αυτό το διάστημα και αργότερα ν’ απογοητευθείτε. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση και θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί.

 

15/9/21  Ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτή είναι μια δύσκολη θέση για την Άρη γιατί είναι σε αδυναμία.

Δεν θα έχουμε την διάθεση να διεκδικήσουμε πράγματα, δεν θα θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τους άλλους και την όποια ένταση θα νοιώθουμε, θα λειτουργεί εναντίον μας και εις βάρος μας γιατί δεν θα μπορούμε να την εξωτερικεύσουμε. Θα νοιώθουμε περισσότερο δειλοί παρά μαχητικοί.

 

17/9/21  Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα ( 24η μοίρα Παρθένου με 24η Αιγόκερου). Θα επηρεαστούν Παρθένοι-Αιγόκεροι-Ταύροι του 3ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 23,24,25, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη δίνει  δύναμη, γοητεία, αυτοπεποίθηση, ενέργεια, σεξουαλικότητα, μαγνητισμό και πολύ έντονη ερωτική διάθεση.  Μπορείτε να κάνετε αλλαγές από τις οποίες θα επωφεληθείτε υλικά και πνευματικά.

Επίσης  θα μας κάνει να νοιώθουμε δυνατοί και ικανοί  ν’  αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες μπορεί να μας παρουσιαστούν και να διεκδικήσουμε πράγματα.  Αναγνωρίζονται οι κόποι μας και  μπορούμε  να πετύχουμε τους στόχους μας.

 

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο (7η μοίρα Σκορπιού με 7η Υδροχόου). Θα επηρεαστούν Σκορπιοί -Υδροχόοι- Λέοντες- Ταύροι του 1ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 6,7,8, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη θα φέρει δυσκολίες στις σχέσεις, όπως ψυχρότητα, απομάκρυνση και  ανάγκη για απομόνωση. Θα δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και όλα αυτά μπορεί να μας απομακρύνουν από αγαπημένα πρόσωπα. Θα θέλουμε να επιβάλουμε τις απόψεις μας με πολύ αυταρχικό και απόλυτο τρόπο, χωρίς να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας πόσο σωστές η λάθος είναι. Θα μας κάνει καχύποπτους και δεν θα δείχνουμε εμπιστοσύνη στους άλλους.

Σε οικονομικά θέματα μπορεί να προκύψουν δυσκολίες, όπως το να πάρουμε λιγότερα χρήματα απ’ ότι υπολογίζαμε. Δεν ευνοούνται νέες συνεργασίες, γιατί μπορεί να κάνουμε κακή εκτίμηση των πραγμάτων η μπορεί να έχουμε άδικο και να μην το παραδεχόμαστε.

 

21/9/21  Θα έχουμε Πανσέληνο ( αντίθεση Ήλιου-Σελήνης), στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στην 28,14 μοίρα ( ώρα 1,55πμ ). Θα επηρεαστούν τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Παρθένοι- Ιχθύες- Δίδυμοι-Τοξότες) του 3ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) από την 25η -29η , μοίρα αυτών των ζωδίων.

Θα επικρατεί  αστάθεια και τα πράγματα θα είναι ρευστά και μεταβλητά. Δεν θα λείπει ο εκνευρισμός και η ένταση. Θα είναι μια έντονη πανσέληνος γιατί έχουμε και τον Ερμή που κάνει τρίγωνο με τον Δία και τετράγωνο με τον Πλούτωνα.

22/9/21  Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ζυγού.

Θα μας απασχολήσουν τα θέματα του οίκου που βρίσκεται ο Ζυγός στο προσωπικό μας ωροσκόπιο. Θα έχουμε την ανάγκη να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θα αποφεύγουμε τις αντιπαραθέσεις και τους διαπληκτισμούς.

Την ίδια μέρα ο Ερμής σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα ( 24η μοίρα Ζυγού με 24η Αιγόκερου). Θα επηρεαστούν Ζυγοί-Αιγόκεροι-Κριοί-Καρκίνοι του 3ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 23, 24,25, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα έχουμε την τάση να επιβάλουμε τις απόψεις μας με δικτατορικό, αυταρχικό και απόλυτο τρόπο, χωρίς να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας πόσο σωστές η λάθος είναι, ακόμη και αν είναι εις βάρος των άλλων. Ο λόγος μας θα είναι σκληρός και απόλυτος. Θα μας διακρίνει ισχυρογνωμοσύνη,  φανατισμός και καχυποψία για τα λόγια και τις απόψεις των άλλων. Νευρική υπερένταση θα μας διακατέχει. Πιστεύω ότι Θα υπάρξουν και πολλές αποκαλύψεις σε σχέση με άτομα εξουσίας.

 

23/9/21  Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό ( 14η μοίρα Σκορπιού με 14η Ταύρου). Θα επηρεαστούν Σκορπιοί- Ταύροι- Λέοντες- -Υδροχόοι του 2ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 13,14,15, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Είναι από τις δύσκολες όψεις. Τι θα μας φέρει; Ξαφνικούς έρωτες, χωρίς μεγάλη διάρκεια, χωρισμούς, ανατροπές στα οικονομικά και συναισθηματικά. Ερωτικά θα μας έλκουν ασυνήθιστα και διαφορετικά άτομα. Μπορεί να κάνουμε σχέση με φιλικό μας άτομο. Θα υπάρχει το αίσθημα του ανικανοποίητου αυτές τις μέρες. Είναι καλή όψη για καλλιτεχνική και δημιουργική έκφραση, που θα είναι όμως  εντελώς πρωτοποριακή και ασυνήθιστη.

Η συμπεριφορά μας μπορεί να είναι απότομη η αδιάκριτη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καυγάδες. Θα έχουμε την τάση να ντυθούμε εκκεντρικά και προκλητικά.   Θα πρέπει επομένως να προσπαθήσουμε να έχουμε αυτοπειθαρχία και σοβαρότητα για ν’ αποφύγουμε τις εντάσεις. Προσοχή χρειάζεται και με τα οικονομικά μας  όπου πιθανόν να προκύψουν ξαφνικά  έξοδα.

 

26/9/21  Ο Άρης σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο ( 7η μοίρα Ζυγού με 7η Υδροχόου). Θα επηρεαστούν Ζυγοί-Υδροχόοι-Δίδυμοι του 1ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 6,7,8, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα έχουμε την δυνατότητα με ότι  δραστηριοποιηθούμε να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με ότι καταπιαστούμε θα το φέρουμε εις πέρας και δεν θα τα παρατήσουμε. Θα κάνουμε αργά και σταθερά βήματα που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο.

 

27/9/21  Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην 25η μοίρα του Ζυγού έως τις 19/10/21 οπότε και θα ορθοδρομήσει στην 10η μοίρα του Ζυγού.

Η ανάδρομη πορεία του θα συνεχίσει να μας επηρεάζει μέχρι να περάσει και την 25η μοίρα, όπου είχε αρχίσει η αναδρομή του, δηλ. μέχρι 3/11/21 περίπου.

Όπως έχουμε ξαναπεί αυτό το διάστημα  που ο Ερμής κινείται ανάδρομα, καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, να υπογράψετε συμφωνίες, να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα, ν’ αγοράσετε κινητά τηλέφωνα και γενικά ότι απαιτεί να ξοδέψετε  πολλά χρήματα. Να ξέρετε πως ότι καινούριο κάνουμε με ανάδρομο Έρμη, δεν έχει διάρκεια, η αργότερα μετανιώνουμε. Οπότε είναι στην κρίση του καθ’ ενός να πάρει τις αποφάσεις του. Προσοχή  επίσης χρειάζεται  και στην επικοινωνία μας με τους άλλους, γιατί  θα επικρατεί μια ασυνεννοησία γενικώς. Αν είναι να ταξιδέψετε, κοιτάξτε να είστε πιο νωρίς στο σταθμό η στο αεροδρόμιο για να μην χάσετε το δρομολόγιο.

Υπάρχει όμως η πιθανότητα να γυρίσουμε σε παλιές αγάπες η να συναντήσουμε άτομα που είχαμε πολύ καιρό δούμε η να επικοινωνήσουμε μαζί τους.  Είναι όμως ευκαιρία  να τελειώσουμε  πράγματα που έχουμε σε εκκρεμότητα και  να κλείσουμε παλιές υποθέσεις. Οπότε ας εστιαστούμε στο να τελειώσουμε ότι εκκρεμότητες έχουμε και ν’ αποφύγουμε να κάνουμε καινούρια ξεκινήματα.

29/9/21 Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (21η μοίρα Σκορπιού με 21η Ιχθύων). Θα επηρεαστούν Σκορπιοί- Ιχθύες-Καρκίνοι, στο τέλος του 2ου  με αρχές του 3ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 20,21,22, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Οι αδέσμευτοι ερωτευθείτε, οι δεσμευμένοι περάστε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση για να δημιουργήσετε. Θα επικρατεί ρομαντισμός,  τρυφερότητα,  αλληλεγγύη,  πνευματικότητα,  ιδεαλισμός και  ευγενική έκφραση των αισθημάτων.

Αυτές οι μέρες  θα χαρακτηρίζονται από ρομαντισμό και καλή διάθεση για να συγχωρέσουμε, να κατανοήσουμε και  να εκδηλώσουμε συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας. Μην ασχοληθείτε με επαγγελματικές δραστηριότητες εκτός κι αν είστε καλλιτέχνες.

Θα υπάρχει πολύ καλλιτεχνική έμπνευση, ερωτική διάθεση και ρομαντισμός. Θα έχουμε τη διάθεση να φροντίσουμε την οικογένειά μας, να περάσουμε όμορφες και γλυκές στιγμές μαζί τους και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

 

30/9/21  Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο ( 6η μοίρα Ζυγού με 6η Υδροχόου). Θα επηρεαστούν Ζυγοί-Υδροχόοι-Δίδυμοι του 1ου   δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 5,6,7, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη μας δίνει υπευθυνότητα, σοβαρότητα και αυτοπειθαρχία. Θα έχουμε την ικανότητα να συγκεντρωθούμε και με καλή οργάνωση να πετύχουμε πράγματα τα οποία θα έχουν διάρκεια μέσα στον χρόνο. Επίσης θα μπορούσαμε να επανεξετάσουμε κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος και να τις αξιολογήσουμε από άλλη οπτική.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Αύγουστο 2021
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here