Widgets Magazine

 

Πως  θα επηρεαστούν τα ζώδια οι πλανήτες ανά δεκαήμερο

Να διαβάζεται και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζεται.

Στις 1/6/18 η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Δία. Είναι μια θετική όψη και θα επηρεάσει τα ζώδια του νερού, Καρκίνους- Σκορπιούς και Ιχθείς που έχουν πλανήτες στις 14-15-16 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Η κοινωνική και αισθηματική σας ζωή θα είναι ευχάριστη, θα νοιώθετε ικανοποιημένοι. Στα οικονομικά σας θα υπάρξει κάποια εύνοια και τύχη. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση για να δημιουργήσετε. Μπορείτε να περάσετε όμορφα με τα παιδιά σας και οι αδέσμευτοι να κάνετε μια γνωριμία από την οποία θα πάρετε χαρά και ικανοποίηση.

Συγχρόνως την ίδια μέρα έχουμε το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη. Αυτή η όψη θα επηρεάσει τους Διδύμους-Υδροχόους-ζυγούς  που έχουν πλανήτες στις 4-5-6- μοίρες αυτών των ζωδίων.

Η σκέψη θα είναι σωστή, γρήγορη και συγκροτημένη. Θα έχουμε καινοτόμες ιδέες και μπορούμε να διεκδικήσουμε πράγματα. Το μυαλό θα είναι σε εγρήγορση. Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις, γιατί μπορεί να κάνουμε κάποια λάθη. Μην τρέχετε με ότι κι αν μετακινήστε, τα απρόοπτα δεν αργούν να συμβούν.

Στις 2/6/18  η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα ευνοηθούν οι Καρκίνοι-Ιχθείς και Σκορπιοί που έχουν πλανήτες στις 15-16-17 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Οι αδέσμευτοι ερωτευθείτε, οι δεσμευμένοι περάστε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση για να δημιουργήσετε. Θα επικρατεί ρομαντισμός,  τρυφερότητα,  αλληλεγγύη,  πνευματικότητα,  ιδεαλισμός και  ευγενική έκφραση.

Στις 6/6/18  η Αφροδίτη θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Θα επηρεαστούν οι Καρκίνοι-Αιγόκεροι-Ζυγοί και Κριοί που έχουν πλανήτες στις 19-20-21 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Προσέξτε πως θα εκφράσετε τα πολύ έντονα συναισθήματα που θα νοιώθετε αυτές τις μέρες. Θα κυριαρχούν το πάθος, η ζήλεια, η ερωτική διάθεση, ο ανταγωνισμός και παιχνίδια εξουσίας. Θα μας διακατέχει η τάση για  οικονομικό και ερωτικό έλεγχο απέναντι στους άλλους. Είναι μια όψη χωρισμού για όσους δεν προσέξουν. Όσον αφορά θέματα υγείας, προσοχή στα γυναικολογικά. Μπορεί να υπάρξει συναισθηματική η ερωτική απομόνωση για κάποιους.

Την ίδια μέρα έχουμε τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή στους διδύμους στην 15η μοίρα. Θα είμαστε ιδιαίτερα  επικοινωνιακοί, προσέξτε όμως τα κουτσομπολιά, τα ψεματάκια  και την πολυλογία. Η περιέργεια θα είναι αυξημένη, μπορεί ν’ αλλάζουμε απόψεις και να υπάρχει μια αστάθεια.

Στις 7/6/18  ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. θα επηρεαστούν οι Δίδυμοι-Ιχθείς-Παρθένοι και Τοξότες που έχουν πλανήτες στις 15-16-17 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Είναι μια δύσκολη όψη που φέρνει εξαπατήσεις, ασάφειες, ψέματα, απογοητεύσεις, ροπή στις καταχρήσεις, σωματική αδυναμία- εξάντληση. Προσέξτε λίγο περισσότερο τα ανδρικά ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας σας. Μπορεί να εξιδανικεύσετε κάποιο άτομο αυτό το διάστημα και αργότερα ν’ απογοητευθείτε. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση και θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί.

Στις 13/6/18  ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό και θα ευνοήσει Καρκίνους και Ταύρους που γεννήθηκαν την πρώτη μέρα του ζωδίου. Θα έχετε έξυπνες- πρωτοποριακές ιδέες που θα μπορούν να υλοποιηθούν γιατί θα έχουμε και νέα Σελήνη την ίδια μέρα στις 22 μοίρες των Διδύμων. Η σκέψη θα είναι γρήγορη, καλή όψη για τους μαθητές και σπουδαστές. Ευνοείτε η συγγραφή, η μελέτη της αστρολογίας. Προσέξτε γιατί μπορεί να κάνετε βιαστικές και γρήγορες κινήσεις, να υπάρχει ανυπομονησία και νευρική ένταση.

Στις 15/6/18  η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό. Επηρεάζει τα Λιοντάρια-Ταύρους-Υδροχόους και Σκορπιούς που είναι γεννημένοι τις πρώτες μέρες.

Είναι από τις δύσκολες όψεις. Τι θα μας φέρει; Ξαφνικούς έρωτες, χωρίς μεγάλη διάρκεια, χωρισμούς, ανατροπές στα οικονομικά και συναισθηματικά. Ερωτικά θα μας έλκουν ασυνήθιστα και διαφορετικά άτομα. Μπορεί να κάνουμε σχέση με φιλικό μας άτομο. Θα υπάρχει το αίσθημα του ανικανοποίητου αυτές τις μέρες. Είναι καλή όψη για καλλιτεχνική και για δημιουργική έκφραση εντελώς πρωτοποριακή και ασυνήθιστη.

Στις 16/6/18  ο Ερμής θα κάνει αντίθεση με τον Κρόνο. Θα δυσκολέψει τους Καρκίνους-Αιγόκερους-Κριούς και Ζυγούς.

Η σκέψη θα είναι σοβαρή, συντηρητική, υπεύθυνη, συγκροτημένη και καθόλου επιπόλαιη . Τα άτομα θα δυσκολεύονται να υλοποιήσουν στόχους και ιδέες. Μπλοκάρει η σκέψη με πολλά ΄πρέπει΄.  Δύσκολα θα εκφράζουμε τις απόψεις  μας και όταν θα το κάνουμε, θ’ ασκούμε σκληρή κριτική και  θα είμαστε πεισματάρηδες.. Προβλήματα οικονομικά και επαγγελματικά.

Στις 21/6/18  η Αφροδίτη θα κάνει αντίθεση με τον Άρη. Από αυτή την όψη θα επηρεαστούν οι Λέοντες-Υδροχόοι-Κριοί και Ζυγοί που έχουν πλανήτες στις 8-9-10 μοίρες σ’ αυτά τα ζώδια.

Μ’ αυτή την όψη θα έχουμε έντονη ερωτική διάθεση, πάθος, εντάσεις και διαμάχες με τους ερωτικούς συντρόφους. Θα θέλουμε να επιβάλουμε τις απόψεις μας και όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις σε ότι αφορά οικονομικά θέματα γιατί μπορεί να υπάρξουν απώλειες. Θα έχουμε την τάση ν’ αμφισβητήσουμε τα λεγόμενα του ερωτικού μας συντρόφου. Δεν αποκλείονται ερωτικές σχέσεις με φίλους.

Την ίδια μέρα ο Ερμής θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Ευνοϊκή όψη για τους Καρκίνους-Ιχθείς και Σκορπιούς που έχουν πλανήτες στις 15-16-17 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Η φαντασία θα είναι γόνιμη, θα υπάρχει, ευαισθησία, διαίσθηση, έμπνευση που θα ευνοεί όσους ασχολούνται με τη συγγραφή, την ποίηση και γενικά με το γράψιμο. Προσοχή να μην παρασυρθείτε σε ουτοπικά σχέδια και καταστάσεις γιατί θα λείπει η πρακτική σκέψη. Στο ερωτικό κομμάτι προσέξτε τις παράλληλες σχέσεις.

Στις 22-6-18  ο Ήλιος θα περάσει στον Καρκίνο. Οπότε όλοι θα έχουμε την τάση ν’ ασχοληθούμε και να φροντίσουμε περισσότερο  την οικογένεια, τους γονείς, το σπίτι, τα παιδιά, την ακίνητη περιουσία.

Στις 23-6-18  ο Ερμής θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Αρνητική όψη που θα επηρεάσει Καρκίνους-Αιγόκερους-Κριούς και Ζυγούς που έχουν πλανήτες στις 19-20-21 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα έχουμε την τάση να επιβάλουμε τις απόψεις μας με δικτατορικό τρόπο, ακόμη και εις βάρος των άλλων. Ο λόγος μας θα είναι σκληρός και απόλυτος. Θα μας διακρίνει ισχυρογνωμοσύνη,  φανατισμός και καχυποψία για τα λόγια και τις απόψεις των άλλων.  Νευρική υπερένταση θα μας διακατέχει.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό. Επηρεάζονται οι Καρκίνοι-Ταύροι γεννημένοι την 1η μέρα των ζωδίων.

Θα έχουμε την ευκαιρία να προωθήσουμε τις πρωτοποριακές ιδέες μας, να ταξιδέψουμε με φίλους και ομάδες. Ανάγκη για ταξίδια, ελευθερία, ανεξαρτησία, να ξεφύγουμε απ’ ότι μας καταπιέζει

Στις 25-6-18  η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Δία. Αυτή η όψη θα επηρεάσει τους Λέοντες-Σκορπιούς-Υδροχόους και Ταύρους που έχουν μοίρες στις 12-13-14 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Χρειάζεται προσοχή με τις σχέσεις και τα οικονομικά μας. Πιθανόν να έχουμε υπερβολική έκφραση συναισθημάτων, να συμπεριφερθούμε επιπόλαια, ν΄ απατήσουμε η να μας απατήσουν, να κάνουμε υπερβολές με το φαγητό, γιατί θα έχουμε την ανάγκη να ικανοποιήσουμε το ΕΓΩ.

Στις 26-6-18  ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι 28-8-18, αλλά η επιρροή του θα συνεχιστεί έως 10-10-18 που θα φθάσει στην 9η μοίρα απ’ όπου ξεκίνησε την αναδρομή του.

Θα είναι δύσκολο αυτό το χρονικό διάστημα γιατί θα αποφεύγουμε να δραστηριοποιηθούμε, να κάνουμε καινούρια ξεκινήματα. Γενικά πέφτουν οι τόνοι, η επιθετικότητα μειώνεται και δύσκολα θα παίρνουμε πρωτοβουλίες. Η ερωτική δραστηριότητα μετριάζεται, η ζωτικότητα πέφτει και όλη η μπλοκαρισμένη ενέργεια στρέφεται περισσότερο εσωτερικά. Παλιοί έρωτες μπορεί να σας ξαναθυμηθούν, αλλά μην ενδώσετε γιατί θα το μετανιώσετε, δεν θα  υπάρχει διάρκεια.

Στις 27-6-18  ο Ήλιος θα κάνει αντίθεση με τον Κρόνο. Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Αιγόκεροι-Κριοί και Ζυγοί των πρώτων ημερών και όσοι έχουν πλανήτες στις 4-5-6 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Κάποιοι θ’ αντιμετωπίσουν κρίση και ψυχρότητα  στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Θα έχουμε πολλές υποχρεώσεις, καθυστερήσεις και ανασφάλεια.  Χρειάζεται υπομονή και πειθαρχία. Δεν ευνοούνται αυτές οι μέρες για νέα ξεκινήματα και  επενδύσεις. Προσοχή στην σωματική κούραση.

Στις 30-6-18  ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό. Θα επηρεαστούν τα Λιοντάρια-Ταύροι-Υδροχόοι και Σκορπιοί των πρώτων ημερών και όσοι έχουν πλανήτες 1η-2η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις. Θα υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία μας με τους άλλους γιατί θα έχουμε νεύρα, υπερένταση, επιθετικότητα, εριστικότητα και  άγχος. Θα παρουσιάζονται ξαφνικά κι αναπάντεχα προβλήματα που θα μας ωθούν σε αλλαγές που δεν θέλουμε να κάνουμε. Νέες ιδέες θα δυσκολευόμαστε να τις εφαρμόσουμε.

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 Μαΐου 2018 και Προβλέψεις για τα ζώδια.
Επόμενο άρθροΜερική Έκλειψη Ηλίου στις 20ο 41΄ Καρκίνου στις 13 Ιουλίου -2018.
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here