Widgets Magazine

Μετά από ένα αρκετά απαιτητικό 2016 το 2017 θα σας αποζημιώσει! Είναι μια άκρως ερωτική χρόνια γεμάτη δημιουργία, έρωτα και ενθουσιασμό!! Προσοχή βέβαια γιατί ο ενθουσιασμός, ιδιαίτερα για τους διδύμους στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου μπορεί να κρύβει κίνδυνους!

Ο Δίας ο οποίος βρίσκεται στο ζυγό και στον 5ος οίκο του ωροσκόπιου σας, θα παραμείνει εκεί ως τις 10 Οκτώβριου 2017 και σας γεμίζει αισιοδοξία και δημιουργικότητα! Σε όλο αυτό το διάστημα θα έχετε ευκαιρία να αναπτύξετε τα ταλέντα σας, να περάσετε όμορφα , να φλερτάρετε και να επεκταθείτε μέσω της προσωπικής δημιουργίας. Επίσης είναι μια θέση που ευνοεί τα χόμπι! Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε εκείνα τα μαθήματα χορού ή ζωγραφικής  που από παιδί πάντα θέλατε να κάνετε και ποτέ δεν είναι η κατάλληλη εποχή. Αν έχετε ήδη σχέση, με το Δία στον οίκο της δημιουργίας και τον Κρόνο στον οίκο των σχέσεων σας, ενδεχομένως να έχει έρθει η ώρα να σοβαρέψει η σχέση σας, ένας γάμος δεν θα ήταν απίθανη εξέλιξη, ναι, ναι ακόμα και για εσάς τα αναποφάσιστα πλάσματα, καθώς και η απόκτηση ενός μωρού! Όσο για τους ελευθέρους … το καλοκαίρι του 2017 αναμένετε θερμό γεμάτο έρωτα και φλερτ!!! Φέτος θα είναι ένα από τα πιο ερωτικά καλοκαίρια σας! Βγείτε λοιπόν εκεί έξω και εντυπωσιάστε όπως εσείς ξέρετε μόνο να κάνετε! Ο Δίας θα σας φέρει γνωριμίες και τύχη στα ερωτικά αλλά μην ξεχνάτε, χωρίς προσωπική προσπάθεια, μόνο με τύχη ο άνθρωπος δεν καταφέρνει τα τίποτα! Ο Δίας θα είναι εκεί και θα σας επιβραβεύει για κάθε σας βήμα και προσπάθεια! Όποτε.. κυνηγήστε όνειρα, χόμπι , έρωτες, σχέσεις ή την εργασία των ονείρων σας! Είσαστε από τους πιο ευνοημένους αυτής της χρονιάς. Μέτα τις 10 Οκτωβρίου ο Δίας μπαίνει στον 8ο οίκο σας, και καθώς έχει έρθει και το φθινόπωρο και έχει τελειώσει αυτό το απολαυστικό καλοκαίρι για εσάς, θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα εργασίας, πολύ πιθανό να δουλεύετε περισσότερες ώρες αλλά θα αποζημιωθείτε γι’ αυτό. Επίσης θα σας απασχολήσουν θέματα υγείας, όλο αυτό το άγχος και το στρες του χειμώνα που πέρασε μπορεί να σας έχει κουράσει! Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, χαλαρώστε, εντάξτε στην καθημερινότητά σας πράγματα που αγαπάτε! Επίσης καλό  θα ήταν να αποφύγετε τις καταχρήσεις σε φαγητό, αλκοόλ, κάπνισμα και άλλες «εξαρτήσεις» που μπορεί πρόσκαιρα να δρουν ως αγχολυτικά, αλλά επιβαρύνουν το σώμα σας. Άσκηση, σωστή διατροφή και αρκετές ώρες ξεκούρασης είναι η λύση!

Με τον Κρόνο στον 7ο οίκο σας, εδώ και καιρό έχετε καταλάβει ότι όλες οι σοβαρές και σημαντικές σχέσεις σας σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο έχουν κλονιστεί. Αν είσαστε σε σοβαρή σχέση ή παντρεμένοι μπορεί να βιώνεται  ένα αίσθημα «παγώματος». Οι δυσκολίες και οι απογοητεύσεις που βιώνετε τα τελευταία χρόνια σε αυτό τον τομέα είναι πολλές και σίγουρα έχει γίνει ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα  στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σας. Για όσους έχουν μακροχρόνιες ή σοβαρές σχέσεις , αυτή την περίοδο θα μπορούσαν  να οδηγηθούν σε κάτι ποιο σοβαρό όπως ο γάμος είτε στο χωρισμό. Οι άνθρωποι εξελίσσονται καθώς περνάει ο χρόνος.. το να μην εξελίσσεσαι παράλληλα με το σύντροφό σου ή να νοιώθεις ότι πλέον δε σε γεμίζει είναι φυσιολογικό. Αντί όμως να στέκεσαι στο αίσθημα ματαιότητας και απογοήτευσης πρέπει να πάρεις τα ηνία της ζωής σου. Πάλεψε για τη σχέση σου και το σύντροφό σου και κυρίως ξεκαθάρισε μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις από αυτή τη σχέση . Τι είσαι διατεθειμένος να ανεχτείς και τι όχι! Πάρτε το χρόνο σας, αποστασιοποιηθείτε λίγο, βρείτε τα θέλω σας, χρόνο και χώρο για να είσαστε μόνοι και όταν τα βρείτε με τον εαυτό σας τότε θα τα βρείτε σίγουρα και με τους «άλλους». Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου που ο Κρόνος εγκαταλείπει τον 7ο οίκο σας, μπορεί να αισθάνεστε μοναχικά ιδιαίτερα εσείς του τελευταίου δεκαήμερου, αλλά μετά από χρόνια που θα κοιτάτε πίσω σε αυτή την εποχή θα είσαστε ευγνώμονες που έγινε αυτή η «εκκαθάριση». Ο Κρόνος μας ωριμάζει και μας κάνει να καταλαβαίνουμε ότι ο χρόνος κυλάει και ότι μεγαλώνουμε μαζί με τις ευθύνες μας, το να είναι όμως κάποιος «παιδί» είναι τρόπος ζωής που μπορείτε να επιλέξετε, είσαστε αισιόδοξο ζώδιο και μπορεί η ανεμελιά να φεύγει από τη ζωή σας κατά καιρούς αλλά η παιδικότητα και η ζωντάνια είναι κάτι που δεν φεύγει ποτέ από εσάς μην το ξεχνάτε!!

Εκτός από την απομόνωση και τον αναστοχασμό αυτή η περίοδος είναι εξαίρετη για να ασχοληθείτε με ανώτερες σπουδές που θέλατε να κάνετε, μεταπτυχιακό, εξειδίκευση ή σεμινάριο καθώς και με μια ξένη γλωσσά, αν είναι στη λίστα σας.

Με τον ουρανό στον 11 οίκο του ωροσκοπίου σας  μέχρι τις 16 Μάιου 2018 θα παρατηρήσετε ότι οι φιλικές σας σχέσεις θα αλλάξουν με ξαφνικό και απρόσμενο τρόπο. Να είσαστε έτοιμοι για  νέα φίλων σας που δεν τα περιμένατε και γενικά να προετοιμαστείτε να δεχτείτε μεγάλες αλλαγές στον τομέα της φιλίας σας! Καινούριοι φίλοι ή ομάδες ανθρώπων μπορούν να έρθουν ξαφνικά στη ζωή σας ή να φύγουν. Ακόμα μπορεί να υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εσάς και σε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος! Ψυχραιμία είναι η λέξη κλειδί !

Το 2017 θα μπορούσε να είναι η χρόνια που θα βιώσετε μεγάλη επαγγελματική επιτυχία και καταξίωση. Με τον Ποσειδώνα στο 10ο οίκο σας έχετε ανάγκη να λάμψετε και να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στην κοινωνία όμως θέλει αρκετή προσοχή και ιδιαίτερα οι δίδυμοι στις αρχές του 2ου δεκαημέρου γιατί μπορεί να θέλετε να ανέβετε ψηλότερα από εκεί που μπορείτε να φτάσετε ή οι προσδοκίες σας  να είναι τόσο μεγάλες που στο τέλος να απογοητευτείτε. Μπορεί οι απογοητεύσεις αυτή την περίοδο να έρθουν από δικές σας λάθος εκτιμήσεις της κατάστασης και όχι από κάτι που ισχύει αντικειμενικά. Καλό θα ήταν σε κάθε περίπτωση να προσπαθείτε να κοιτάτε την κατάσταση από απόσταση να μην ενθουσιάζεστε και να χρησιμοποιείτε όχι μόνο τη διαίσθηση αλλά και το μυαλό σας στις καταστάσεις που θα βρίσκεστε μπερδεμένοι .

Με τον Πλούτωνα στον 8ο οίκο σας μπορεί να αισθανθείτε ότι κυριαρχούν εμμονικά πολλές φορές στο μυαλό σας σκέψεις για τη ζωή και το θάνατο και να σας πιάσουν ακόμα και φοβίες  γύρο από αυτά τα θέματα. Αυτά τα υπαρξιακά θέματα θα σας βασανίζουν όσο εσείς δεν τα διαχειρίζεστε. Επίσης θα σας απασχολούν θέματα σεξουαλικής φύσεως και θα είσαστε πολύ ερωτικοί, γύρω σας θα εκπέμπετε έντονο ερωτισμό και θα μαγνητίζετε με τη γοητεία σας τους εν δυνάμει ερωτικούς συντρόφους! Αν είσαστε ήδη σε σχέση ή παντρεμένοι είναι η ιδανική περίοδος για να αναζωπυρώσετε την ερωτική σας ζωή! Στρέψτε όλη αυτή την ερωτική ένταση στο σύντροφο σας και θα είναι καυτό όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και οι νύχτες σας!

Οι δεσμοί της σελήνης περνούν στις 9 Μαΐου από τον άξονα παρθένου –ιχθύ στον άξονα λέοντα –υδροχόου. Ουσιαστικά τον τελευταίο περίπου ενάμιση χρόνο άλλαξαν όλες οι σταθερές σας  και πραγματικά ήταν μια περίοδος προσαρμογής για εσάς, είτε στα επαγγελματικά σας (αλλαγή επαγγέλματος, ή επαγγελματικής στέγης ή συνθηκών εργασίας) είτε στα προσωπικά σας (αλλαγή σπιτιού, μετακόμιση σε άλλη χώρα, συγκατοίκηση) τώρα με τη μετακίνηση των δεσμών στον άξονα λέοντα –ιχθύ θα αρχίσετε να απολαμβάνεται με μεγαλύτερη ξενοιασιά και παιχνίδι όλα αυτά που καταφέρατε τόσο καιρό! Ιδιαίτερα οι Δίδυμοι του πρώτου δεκαήμερου  θα κάνετε αρκετά κοντινά αλλά και μακρινά ταξίδια και θα έχετε τη διάθεση να διδάξετε τους οικείους σας, παίρνοντας το ρόλο του δασκάλου. Σίγουρα είναι μια πολύ πιο ευχάριστη περίοδος για εσάς, που ότι περάσατε τον προηγούμενο καιρό θα έρθει και θα κατασταλάξει μέσα σας.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον υδροχόο είναι θετική για το ζώδιο σας , δίνοντας σας την ευκαιρία μέσα στο καλοκαίρι να προγραμματίσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό με φίλους, ενώ η επόμενη στις 21 Αυγούστου στο ζώδιο του λιονταριού είναι πάλι ευνοϊκή για εσάς, καθώς σας βοηθά να επικοινωνήσετε με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και να λύσετε τυχόν θέματα που σας απασχολούν χωρίς εντάσεις .

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑυτογνωσία μέσα από την Αστρολογία
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη Ιουλίου 2017 στο ζώδιο του Λέοντα: Η στιγμή της διεκδίκησης
Μαρία Σόγια
Η Μαρία Σόγια γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης όπου και ζει. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Bradford, του Ηνωμένου Βασίλειου, BSc in Beauty Τherapy with Μanagement και διατηρεί το δικό της Εργαστήριο Αισθητικής. Ταξιδεύει στο εξωτερικό για σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις που αφορούν τη εργασία της. Από το 2011 ξεκίνησε την ενασχόληση της με την αστρολογία, αρχικά παρακολούθησε κάποια μαθήματα στην Κρήτη και στη συνέχεια, καθώς την μάγευε η αστρολογία, αποφάσισε να εντρυφήσει σε αυτή. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί μαθήματα με το Χρήστο Άρχο, ενώ συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα και σεμινάρια όταν της δοθεί ευκαιρία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τελευταία παρακολουθεί μαθήματα συμβουλευτικής και life coaching στο πανεπιστήμιο Αιγαίου. Πιστεύει ότι η αστρολογία σε συνδυασμό με την ψυχολογία βοηθούν το άτομο να ανακαλύψει τον πραγματικό εαυτό του, και να ξεπεράσει ότι του συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο και εποικοδομητικό τρόπο. Αποκτώντας αυτογνωσία, κάποιος διαχειρίζεται καλύτερα τη ζωή του, τις διαπροσωπικές του σχέσεις και τις επιλογές του. Μεγάλη της αγάπη εκτός από την αστρολογία είναι η ζωγραφική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here