Widgets Magazine

Οι κύριοι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος που ηχούν μέσα μας και έχουν την δική τους δύναμη,  είναι ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Ερμής, η Αφροδίτη, η Γη, ο  Άρης, ο Δίας, ο  Κρόνος, ο  Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας. Αυτούς  γνωρίζουμε και με αυτούς δουλεύουμε κυρίως στην δυτική Αστρολογία, που αφετηρία της είναι ο ήλιος. Υπάρχουν αμέτρητα σώματα αστεροειδών, απλανών αστέρων που παίζουν και αυτά τον ρόλο τους αλλά εμείς θα καλωσορίσουμε για αρχή τούς βασικούς πλανήτες και θα  γνωριστούμε μαζί τους!

Ξεκινώντας λοιπόν από τον Ζωοδότη ήλιο, Q, που συμβολίζεται από τον αέναο κύκλο, το Όλον, το Σύμπαν δηλαδή, και μια μικρή τελεία -σημείο  που  δηλώνει, ότι  το Όλον εμπεριέχει τον Θεό και ο Θεός είναι το Όλον, μπορούμε  να διακρίνουμε ότι  είναι ο Κεντρικός πυρήνας των πάντων  και ο πιο βασικός! Η θέση του ηλίου στο ωροσκόπιο, μαρτυρά την προσωπικότητα του ατόμου, δείχνει την τάση και τα πιστεύω του, για τι χτυπάει η καρδιά του, και τις  απόψεις του. Είναι ο πυρήνας της προσωπικότητας. Ο Ήλιος, κάνει κυβέρνηση στον πύρινο Λέοντα, έξαρση στον κριό, αδυναμία στον υδροχόο και πτώση στον ζυγό. Αυτό βέβαια είναι ευκολά κατανοητό εάν σκεφτούμε ότι, και ο κριός και ο λέοντας, έχουν την ¨ανάγκη¨ της αυτοπροβολής και της πρωτιάς αντίστοιχα, σε αντίθεση με τον αλτρουιστή υδροχόο και τον  συντροφικό ζυγό, που ποτέ δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν κάπως έτσι! Όπως λοιπόν και το σύμβολο του, έτσι ακριβώς, περικλείεται και η προσωπικότητα μας μέσα στα χαρακτηριστικά του ζώδιου που βρισκόταν ο ήλιος, την στιγμή της γεννήσεως μας! Το ζώδιο μαρτυρά τον τρόπο έκφρασης, την δύναμη της  δημιουργικότητας μας, τις αντιλήψεις  μας. Επηρεάζει την εξωτερική εμφάνιση, τα στιλιστικά γούστα, και φυσικά τα οράματα και την φιλοσοφία ζωής μας. Ο ήλιος επίσης, σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο δίνει στοιχεία για  τον πατέρα, τον σύζυγο, αλλά και τα πρόσωπα κύρους, που ενδεχομένως να συναντήσουμε στην ζωή μας.

Συνεχίζοντας με την συναισθηματική σελήνη R, που το σύμβολο της είναι το ημικύκλιο, προκύπτει από την διαίρεση του κύκλου του ηλίου και συμβολίζει την ψυχή.  Είναι οι εσωτερικές μας αντιδράσεις, ο συναισθηματικός κόσμος μας, και πως αυτόν τον αντιλαμβανόμαστε. Εδώ βρίσκουμε τον εσωτερικό Εαυτό, με τι αισθάνεται η ψυχή μας ικανοποιημένη, και όλα τα εσωτερικά ακούσματα. Είναι ο τρόπος  που ανταλλάσσουμε συναισθήματα με τους άλλους ανθρώπους, το υποσυνείδητο, η συμπεριφορά και οι συγκινήσεις. Η σελήνη κάνει κυβέρνηση στον υδάτινο καρκίνο, έξαρση στον ταύρο, αδυναμία στον αιγόκερω και πτώση στον σκορπιό. Επίσης εύκολα κατανοητό αν σκεφτεί κανείς ότι το συναίσθημα είναι τόσο διεισδυτικό και ζωτικό, όπως το νερό για την φύση και τον άνθρωπο, σε αντίθεση με τον ¨καθωσπρεπισμό¨ του αιγόκερω και την σκληρή φύση του σκορπιού. Πρέπει να αναφερθεί, ότι ιδιαίτερο ρόλο παίζει και η φάση της σελήνης που έχει γεννηθεί κάποιο άτομο, πανσέληνος, νέα σελήνη κτλ, στην διαμόρφωση των ψυχικών χαρακτηριστικών! Η σελήνη, ξεκινά τον χορό και την σύνδεση με το υποσυνείδητο μας, καθώς επίσης  λειτουργεί ως δείκτης της μητέρας, που έχουμε η θα γίνουμε. Άρρητα συνδεμένη με το υγρό στοιχείο,  από την στιγμή της κυήσεως μας, ξεκινώντας από το αμνιακό υγρό, κουβαλάει πολύτιμες μνήμες και πληροφορίες, που είναι καλά καταχωνιασμένες στο υποσυνείδητο μας! Η σελήνη, είναι ο πλανήτης, που ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται στον δικό μας αστρολογικό χάρτη, δείχνει, τον τρόπο που ανταποκρινόμαστε στα εξωτερικά γεγονότα, την ποιότητα, την δυναμική αλλά και την φύση του εσωτερικού μας  εγώ!

Τρίτος πλανήτης, ο επικοινωνιακός Ερμής S. Σύμβολο του, ο κύκλος του πνεύματος με την ημισέληνο της ψυχής,  και τον σταυρό της ύλης. Η τρισυπόστατη δύναμη και η εμφάνιση του πνεύματος Νου! Όλοι ξέρουμε τον ρόλο το Ερμή στην ελληνική μυθολογία, Ερμής ο αγγελιοφόρος. Ο Ερμής, δεν μοιάζει με κανέναν πλανήτη μιας και δεν έχει κάποιο συναισθηματικό χαρακτηριστικό. Είναι απλά εκείνος, που μεταφέρει τις πληροφορίες – εγκεφαλικές λειτουργείες. Θα τον λέγαμε άχρωμο, άγευστο και τελείως ουδέτερο στην φύση του, μιας και λειτουργεί εξυπηρετικά και ακούραστα, με το να μεταβιβάζει, όλα όσα διαδραματίζονται γύρω μας. O Ερμής κυβερνάει τους δίδυμους, και παρθένους, κάνει έξαρση στην παρθένο, υδροχόο, αδυναμία στον τοξότη και ιχθύ, και πτώση ιχθύ και  λέων.  Η κυβέρνηση του έχει να κάνει με τον εύστροφο δίδυμο και την αναλυτική φύση της παρθένου, και η πτώση με την χαοτική φύση του ιχθύ και την εγώ φύση του λέοντα! Ένας Ερμής, χρειάζεται ταχύτητα σκέψης ¨διδυμίσιας¨  φύσης αλλά αντίληψη σαν του υδροχόου! Τα υπόλοιπα του είναι εντελώς αδιάφορα.  Ο Ερμής, θα μπορούσαμε να πούμε ότι δέχεται τους κραδασμούς, και τους αναμεταδίδει σαν πομπός! Ένας καλά τοποθετημένος Ερμής στον χάρτη, είναι σαν άσος στο μανίκι, μιας και δίνει ισορροπημένα, και υγιή άτομα σε σκέψη, και αντίληψη.  Η λεπτοφυής φύση του Ερμή του προσδίδει το χαρακτηριστικό του λεπτού και ευαίσθητου ερμαφρόδιτου αναμεταδότη. Χρωματίζεται έντονα από το ζώδιο που βρίσκεται στον γενέθλιο χάρτη μας, και αφομοιώνεται με τα χαρακτηριστικά του. Συνδέεται με τα αδέλφια, τις επικοινωνίες, τα γραπτά, τα συμβόλαια, τις μεταφορές αλλά και τα ταξίδια.

Σειρά έχει η σαγηνευτική  Αφροδίτη, T, που το σύμβολο της αποτελεί ο κύκλος του πνεύματος, και ο σταυρός της ύλης κάτω από αυτόν . Η Αφροδίτη δείχνει την χαρά, την απόλαυση, αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις. Έχει να κάνει  με την αγάπη που δίνουμε και παίρνουμε, αλλά  και με την απόλαυση της ζωής. Επίσης, είναι και δείκτης της οικονομικής κατάστασης του ατόμου. Είναι κυβερνήτης του ταύρου και του ζυγού, όπου αποδεικνύει την φύση της απόλαυσης, της ομορφιάς, και της συντροφικότητάς αντίστοιχα. Έξαρση κάνει στους ιχθύες όπου αναδεικνύεται η εν-συναίσθηση και η φιλάνθρωπη φύση της, και πτώση στην παρθένο, μιας και η χαρά της ζωής, δεν σηκώνει το αναλυτικό πνεύμα της φύσης του ζωδίου αυτού! Η Αφροδίτη σε έναν μεγάλο βαθμό, θα μας δώσει στοιχεία για το είδος των συμβιώσεων και των συνεργασιών. Σε γενικές γραμμές, στα εγκόσμια θα επηρεάσει τον κόσμο της τέχνης και του θεάματος, ανθρωπιστικές δραστηριότητες, αλλά και τις ¨χλιδάτες¨ καταστάσεις! Σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο η Αφροδίτη, θα χρωματίσει έντονα την θηλυκή συμπεριφορά, αλλά και την εξωτερική εμφάνιση, το στυλ μιας γυναίκας!  Σε ένα αντρικό δίνει στοιχεία για τον τύπο γυναίκας που ελκύει τον άντρα. Μια καλά τοποθετημένη Αφροδίτη στο γενέθλιο χάρτη μας, θα δώσει αρμονία στην εξωτερίκευση της θηλυκότητας, της σεξουαλικότητας, οικονομική ευμάρεια, απόλαυση, αλλά και ομορφιά.

Άρης, ο βασιλιάς του θρόνου της γενετήσιας ορμής, Uσύμβολο του, ο σταυρός της ύλης πάνω από το πνεύμα. Το παγκόσμιο σύμβολο του ανδρισμού, η πρωτόγονη ζωώδη ενέργεια, η σεξουαλική επιθυμία, η πολεμική διάθεση, η δύναμη της επιβίωσης. Ο Άρης κυβερνάει τον Κριό και παραδοσιακά τον σκορπιό. Μόνο ένας πρωτοπόρος και παρορμητικός  κριός θα του ταίριαζε άλλωστε. Κάνει έξαρση στον αρχέγονο αιγόκερω, πτώση στον ευαίσθητο  καρκίνο, και αδυναμία στον θηλυπρεπή ζυγό. Είναι ο πλανήτης, που κατεξοχήν συνδέεται με την αρχέγονη δύναμη του ορμέμφυτου, την ζωώδη ενέργεια, και το ένστικτο της επιβίωσης, μέσα σε αντίξοες συνθήκες, τις αντοχές μας και το θάρρος. Ο παρορμητισμός, και ο τρόπος με τον οποίο βγαίνουμε στην ζωή και την διεκδικούμε. Μαρτυρά πολλά στοιχεία για την καθαρά σεξουαλική ενέργεια μας, και όπως είναι κατανοητό, ένας καλά τοποθετημένος Άρης στον γενέθλιο, δίνει αντοχές και δύναμη  για την ολοκλήρωση των προσπαθειών του ατόμου. Στα εγκόσμια ο Άρης είναι αυτός που θα πυροδοτήσει πολέμους, αντιπαραθέσεις και εκρηκτικές καταστάσεις. Όπως επίσης πετυχημένες αθλητικές οργανώσεις και σπορ που ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Οι αρχαίοι πίστευαν ότι, δεν είναι τυχαίο το  κόκκινο χρώμα του πλανήτη, μιας και η κατάσταση του αίματος επηρεάζεται άμεσα από αυτόν. Σε ένα ανδρικό ωροσκόπιο, ο Άρης θα δείξει την ρώμη την σεξουαλικότητα αλλά και τις αντοχές του ατόμου, θα συμβάλει επίσης και στην εξωτερική του εμφάνιση, κάτι αντίστοιχο με την Αφροδίτη στο γυναικείο. Σε ένα γυναικείο επίσης θα δείξει την γενετήσια ενέργεια, αλλά πολύ περισσότερο τον τύπο άνδρα που μας ελκύει. Ένας καλά τοποθετημένος Άρης θα τροφοδοτεί πάντα το άτομο με την απαραίτητη ενέργεια για να ¨σηκώνει την γη στους ωμούς του¨!

Τον χορό των μεγάλων δασκάλων και ευεργετών  ανοίγει ο Δίας, V, σύμβολο του, η ημισέληνος της ψυχής πάνω αριστερά από τον σταυρό της ύλης. Ο πλανήτης ευεργέτης, της επέκτασης της γνώσης, και της διδασκαλίας. Η τυχερή πόρτα στο ωροσκόπιο μας. Ταξίδια κουλτούρες, αλλά και θρησκευτικές επιρροές, φιλοσοφία ζωής και τριτοβάθμια εκπαίδευση, νομική και πολιτική είναι οι γενικές επιρροές στα εγκόσμια, ενώ σε προσωπικό ωροσκόπιο δείχνει την καλοτυχιά, την ευμάρεια ακόμη και μια καλοφτιαγμένη κράση. Ο Δίας κυβερνά τον φιλόδοξο και περιπετειώδη τοξότη, κάνει έξαρση στον καρκίνο, ένα ζώδιο που είναι από την φύση του πατροπαράδοτο, αδυναμία στον ενεργειακά πολυέξοδο δίδυμο, και πτώση στον οριοθετημένο αιγόκερω. Είναι ο πλανήτης της καλής θέλησης και προαίρεσης. Είναι ο μεγάλος ανιδιοτελής και γενναιόδωρος δάσκαλος  του ζωδιακού, με συναίσθηση του καθήκοντος και της μεταλαμπάδευσης  της  γνώσης, της ηθικής, αλλά και του πνεύματος! Ένας καλά τοποθετημένος Δίας θα δώσει επέκταση στο άτομο αναλόγως με την θέση την οποία κατέχει στον χάρτη, αλλά και καλή υγειά και ευκολία ανάρρωσης από τυχόν κακουχίες. Ελέγχει την τύχη και τα οικονομικά σε μεγάλο βαθμό, όπως και την διάθεση για περιπέτεια. Η καλή θέληση και προαίρεση είναι παιδιά δικά του, μιας και ο Δίας είναι ο πατέρας της αισιόδοξης αντιμετώπισης των καταστάσεων.

Σειρά έχει ο βαρύς Κρόνος, W, σύμβολο του, ο σταυρός της ύλης πάνω και αριστερά από την ημισέληνο της ψυχής. Το όνομα του Μέγα δασκάλου Κρόνου, φέρνει πάγωμα στα χείλη και φόβο στο βλέμμα κάτι το οποίο πρέπει να φροντίσουμε να αποκατασταθεί. Ο Κρόνος είναι ο δημιουργός του ρητού, ¨όπως έστρωσες θα κοιμηθείς¨, δεν κάνει τίποτε άλλο από το να ελέγχει τα πεπραγμένα μας. Φυσικά είναι βαρύς, αμετάκλητος, και αμείλικτος, αλλά με έναν και μοναδικό σκοπό να επαναπροσδιοριστούμε ως άτομα και να βάλουμε την ζωή μας σε σωστότερες βάσεις. Είναι το πάθημα – μάθημα που θα μας ανεβάσει σε ένα άλλο επίπεδο, μαθαίνοντας μας την πειθαρχεία και τον αυτοέλεγχο. Είναι περιοριστικός, ανασταλτικός και όχι ιδιαίτερα επικοινωνιακός. Έτσι εξηγείτε και η κυβέρνηση που έχει στον αιγόκερω μιας και είναι το καθαυτού ζώδιο του ¨πρέπει¨! Έξαρση κάνει στον ¨συνεταιριστικό¨  ζυγό, πτώση στον ξεροκέφαλο κριό, και αδυναμία στον επιφυλακτικό καρκίνο. Είναι η προσωποποίηση της ωριμότητας και αυστηρότητας που θα μας ενηλικιώσει θέλοντας και μη! Στα κοσμικά, ο Κρόνος θα επηρεάσει ηγέτες και Αρχές,  ανθρώπους κύρους και εξουσίας!  Ο Κρόνος πιέζει το άτομο  να εργαστεί σκληρά, ανάλογα με την θέση του στον χάρτη μας, και πρέπει να σημειωθεί, ότι είναι και αυτός που ανταμείβει στο πέρασμα του χρόνου! Μπορεί ακόμη να σταθεροποιήσει όσο κανένας άλλος πλανήτης, στόχους και όνειρα ζωής. Έχει φιλοδοξίες και εργάζεται σκληρά ακολουθώντας την κοινή λογική και τα ¨πρέπει¨ της κοινωνίας μας! Έτσι λοιπόν του αξίζει μια ιδιαίτερη θέση στο βάθρο αφού φροντίζει να φωτίζει τα λάθη μας, και να προσφέρει την πολυπόθητη δεύτερη ευκαιρία!

Και φτάνουμε στον ηλεκτρικό Ουρανό, X, ο σταυρός της ύλης πάνω από το πνεύμα (κύκλο ζωής) και τα μισοφέγγαρα της ψυχής. Ένα ιδιαίτερα πνευματικό σύμβολο, μιας που από δω και πέρα, οι επόμενοι πλανήτες είναι η υψηλότερη οκτάβα των πρώτον, γνωστοί και ως υπερβατικοί!  Εδώ ξεκινάει μια άλλη σύνδεση του ανθρώπου με το κάτι παραπάνω που όλοι αντιλαμβανόμαστε! Εδώ γίνεται και ο γάμος του προσωπικού με του συλλογικού ασυνειδήτου… Ο Ουρανός ο μεγάλος αφυπνιστής κυβερνάει τον εκκεντρικό υδροχόο, κάνει έξαρση στον εσωτερικό σκορπιό, αδυναμία στον εγωπαθή λέοντα, και πτώση στον συντηρητικό ταύρο. Είναι ο πλανήτης του απρόβλεπτου, της επανάστασης, της αμφισβήτησης, και των επιστημονικών ανακαλύψεων. Απεχθάνεται τους περιορισμούς και τους συμβιβασμούς, ακολουθεί τους δικούς του κανόνες, δρα σχεδόν στιγμιαία και καθοριστικά. Ανατρέπει καθεστώτα για να εγκαθιδρύσει νέα, πιο αναβαθμισμένα, και σκοπεύει μόνο στην πρόοδο! Σε προσωπικά ωροσκόπια προσδίδει οξυδέρκεια, εκκεντρικότητα, και φυσικά επαναστατικότητα. Πρωτοτυπία ανάλογα με την θέση του στον χάρτη ακόμη και ευφυία!  Αγαπά και προστατεύει τις γνώσεις, τις ομάδες, τους συλλόγους και είναι λάτρης της αλληλεγγύης, γι΄αυτο άλλωστε και τα κυβερνά στα εγκόσμια! Εκφράζει τους εφευρέτες και τους οραματιστές, τις επιστήμες και το μέλλον! Είναι ότι περιμένει να ανακαλυφθεί ακόμη και μετά από μια καταστροφική επανάσταση, αφού χαρακτηρίζεται από τις απότομες και ξαφνικές ανατροπές! Το σίγουρο είναι ότι μετά το άγγιγμα του ουρανού, τίποτα δεν είναι το ίδιο!

Και φτάνουμε στον ψυχικό και υπερβατικό πλανήτη  Ποσειδώνα, Y,  το μισοφέγγαρο της ψυχής που τέμνεται από τον σταυρό της ύλης. Η υψηλότερη οκτάβα της Αφροδίτης, ο οδηγός του ανθρώπου προς στην Θέωση, μέσα από την ύλη και το πνεύμα. Ο Ποσειδώνας συνδέει το ανθρώπινο ασυνείδητο με το  συλλογικό, είναι η σύνδεση – γέφυρα μεταξύ πραγματικότητας και πραγματικής πραγματικότητας, καθώς κάνεις δεν γνωρίζει ποια τελικά είναι η ψευδαίσθηση σε σχέση με την ζωή που ζούμε! Ελέγχει το υποσυνείδητο και μεταφέρει μηνύματα από άλλες διαστάσεις, καθώς αφυπνίζει την Θεία φύση μας! Κυβερνάει τα όνειρα και σίγουρα την ανιδιοτελή αγάπη και προσφορά. Κυβερνά τους ονειροπόλους, αλλά και τους λυτρωτικούς ιχθύες, κάνει έξαρση στον μεγαλόκαρδο λέοντα, πτώση στον μεταρρυθμιστή υδροχόο, και αδυναμία στη αναλυτική παρθένο! Είναι ο πλανήτης της φυγής από την πραγματικότητα, που εύκολα όμως, μπορεί να παρασύρει κάποιον άνθρωπο στην ψευδαίσθηση και την ουτοπία. Στον κόσμο μας, κυβερνάει την τέχνη, τον οραματισμό, το αλκοόλ και τις ουσίες, τα χημικά, την εξαπάτηση και την ψευδαίσθηση. Οι Αυταπάτες είναι ένα από τα αρνητικά χαρακτηριστικά του, αλλά, ένας καλά τοποθετημένος Ποσειδώνας στον χάρτη, μπορεί να δώσει μεγάλους πνευματικούς οδηγούς, μια καλή σχέση με το Θείο, προφητικά όνειρα, τέλεια αίσθηση της τέχνης και πολύ μεγάλη έμπνευση. Είναι ο συνθέτης της δικής μας πραγματικότητας, με βάση την αντίληψη και την αίσθηση που μας προσδιορίζεται από το ζώδιο το οποίο βρίσκονταν την στιγμή της γέννησης μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι, επηρεάζει περισσότερο  γενναίες παρά κάθε έναν μας προσωπικά, λόγω της πολύ αργής του κίνησης γύρω από τον ζωδιακό!

Σειρά του φοβερού Πλούτωνα, τον βασιλιά του κάτω κόσμου, Z, ο κύκλος του πνεύματος, πάνω από την ημισέληνο της ψυχής, και από κάτω ο σταυρός της ύλης! Το πνεύμα κυριαρχεί της ύλης μέσα από την ψυχή! Η υψηλότερη οκτάβα του Άρη, το ορμέμφυτο στον υπέρτατο βαθμό. Η δύναμη του θανάτου και της αναγέννησης, όλο το μυστήριο της ενσάρκωσης είναι δικαιοδοσία του Πλούτωνα. Αυτός κατέχει τα υπερβατικά μυστικά της ίδιας της ύπαρξης μας, και της εσωτερικής αλήθειας.  Τελευταίος γνωστός πλανήτης στο στερέωμα, συνδέει απόλυτα το χάος με την μικρή μας τάξη, και οι δυνάμεις του είναι σίγουρα αναγεννητικές. Κυβερνάει τον μυστηριώδη Σκορπιό, αδυναμία στον αργοκίνητο ταύρο, πτώση στον λέοντα, και έξαρση στον ηλεκτρικό υδροχόο. Ελέγχει τις όποιες μεταβολές μέσα από το dna των οργανισμών. Ο Πλούτωνας κρατάει το κλειδί της βιολογικής μας υπόστασης και της συμπαντικής ζωής. Κοσμικά ο Πλούτωνας ευθύνεται για όλες τις ριζικές μεταρρυθμιστικές αλλαγές, τα παιχνίδια εξουσίας αλλά και τα υποχθόνια σχέδια. Έχει την μοναδική ικανότητα να εισχωρεί στον πυρήνα του ανθρώπου και αφού τον σκοτώσει θα τον αναγεννήσει εκ νέου,  μεταμορφωμένο…. Οι διαδικασία αυτή είναι σχεδόν απαραίτητη και μυητική για την καταγραφή εμπειριών στο ψυχικό  μας επίπεδο! Θυμίζει απόλυτα το ταξίδι της κάμπιας που μετά από επίπονη διαδικασία  μεταμορφώνεται σε πεταλούδα! Ένας καλός τοποθετημένος Πλούτωνας σε έναν χάρτη, θα δώσει τους μύστες, τους ανθρώπους της εσωτερικής και αποκρυφιστικης φιλοσοφίας, καθώς και έναν άνθρωπο που θα έχει αναγεννητικές δυνάμεις!

Ο χορός των πλανητών γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον όταν μπλέκονται μεταξύ τους ανταλλάσσοντας τις ενέργειες τους μέσα από τις όψεις και το μαγικό ταξίδι στην αστρολογία συνεχίζεται!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ Αστρολογία ως Εγχειρίδιο Αυτογνωσίας
Επόμενο άρθροΤο αστρολογικό έτος 2017-2018 για το ζώδιο των Διδύμων
Φλώρα Διώνη
Ονομάζομαι Φλώρα Διώνη, γεννημένη στην Αθήνα κάτω από τον αστερισμό το υδροχόου! Είμαι τελειόφοιτος λυκείου και μιλώ τρεις γλώσσες. Η αγάπη μου για την μεταφυσική, την αστρολογία, και την ψυχολογία, με έκανε να μελετώ τα τελευταία 24 χρόνια, οτιδήποτε αντισυμβατικό και παράξενο με σκοπό να αντιληφθώ περισσότερο τον σκοπό της ζωής του ανθρώπου, αλλά και την δύναμη που κρύβουμε μέσα μας. Πεπεισμένη για το ότι βρίσκονται πολλά περισσότερα πράγματα μεταξύ γης και ουρανού, και ότι όλοι αποτελούμε ένα μερικό σύνολο ενός ζωντανού οργανισμού, έχω ξεκινήσει σπουδές αστρολογίας και αστροψυχολογιας, με απώτερο σκοπό να μοιραστώ αυτά που αντιλαμβάνομαι και γνωρίζω, με όσους έχουν ερωτήματα έξω από την καθημερινότητα! Λάτρης της γνώσης, της αληθείας, και της φιλοσοφίας, πιστεύω πολύ στον άνθρωπο, στην δύναμή και την Σπίθα που έχει μέσα του, αλλά πολύ περισσότερο στην ικανότητα του να εξελίσσεται θετικά φτάνοντας το υψηλότερο σημείο νόησης που θα μπορούσε! Αγαπημένη φράση Γνώθι Σε Αυτόν !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here