Widgets Magazine

Ένας μήνας εξελίξεων αναμένεται ο μήνας Δεκέμβριος.

Στις 3 Δεκεμβρίου, πραγματοποιείται μία Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, η οποία φέρνει μαζί της ψευδαισθήσεις και λανθασμένες εκτιμήσεις για κάποιες επιλογές στον έρωτα για το 2ο δεκαήμερο του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς).

Την ίδια μέρα ένα πολύ ελπιδιφόρο τρίγωνο μεταξύ Δία-Ποσειδώνα φέρνει ανέλπιστη τύχη, στα ερωτικά αλλά και στα οικονομικά, για τα ζώδια του νερού του 2ου δεκαημέρου (Σκορπιούς, Καρκίνους και Ιχθύες )

Ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από τις 3 μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου. Αυτή τη φορά στο 3ο και 2ο δεκαήμερο του Τοξότη, όπου θα είναι σε θέση αδυναμίας, γεγονός που προσδίδει ότι την δεδομένη χρονική περίοδο οφείλουμε να είμαστε ακόμα πιο προσεχτικοί με τις διαπροσωπικες μας σχέσεις και επαφές, στον τρόπο που διαχειριζόμαστε την σκέψη μας καθώς και την έκφραση του λόγου μας. Δεν θα λείψουν οι σκληρές συνειδητοποιήσεις σχετικά με υποθέσεις του παρελθόντος ιδιαίτερα κοντά τις 6 Δεκεμβρίου που ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Κρόνο. Σχέσεις από το παρελθόν θα κάνουν την εμφάνιση τους για κυρίως στα ζώδια της φωτιάς Κριους, Λέοντες, Τοξότες και στα ζώδια του αέρα Δίδυμους, Ζυγούς, και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου.

Στις 9 Δεκεμβρίου ο Άρης κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό, μία σαφώς πολύ καλή θέση για τον Άρη, τονίζοντας την επιθυμία μας για σεξουαλικότητα και ερωτισμό.

Γύρω  στις 10 Δεκεμβρίου θα υπάρξουν μηνύματα και επικοινωνίες με πρώην, ενώ γύρω στις 15 Δεκεμβρίου σαφώς και μπορεί να υπάρξει μία επανασύνδεση για τους Τοξότες, τους Διδύμους και Λέοντες που γεννήθηκαν στο  3ο δεκαήμερο!

Στις 18 του μήνα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη ενώ στις 20 Δεκεμβρίου ο Κρονος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω το οποίο και κυβερνά. Το ενδιαφέρον μας μετατοπίζεται πλέον, για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ανάλογα με τον οίκο που αντιστοιχεί στον καθένα από μας. Η Αφροδίτη μπαίνει επίσης στον Αιγόκερο την ημέρα των Χριστουγέννων.

 

Τέλος θα ήθελα να σας επισημάνω ότι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή γίνεται σε μία θέση αδυναμίας και δηλώνει ότι πρέπει με κάθε τρόπο να αποτραπεί το ρίσκο καθώς και η βιασύνη σε αποφάσεις και θέματα με το ερωτικό μας παρελθόν.

Ιδιαίτερα πιο προσεχτικοί πρέπει να σταθούν όσοι ανήκουν σε ζώδιο του μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου και 3ου δεκαημέρου!!!!

 

Να θυμάστε: Ο Ωροσκόπος, το Ζώδιο, η Αφροδίτη και για τις γυναίκες η Σελήνη επίσης, είναι εξίσου σημαντικά στην ερωτική πρόβλέψη. Δώστε την ίδια βαρύτητα αν το δεκαήμερο σας αναφέρεται πιο κάτω!

ΚΡΙΟΣ

Θετικά τα πράγματα για εσάς τους Κριούς του 1ο δεκαήμερου. Ευνοήστε για νέες ερωτικές γνωριμίες και φλέρτ. Όσοι είστε δεσμευμένοι, ανανεώνεται την σχέση σας και την ερωτική σας ζωή. Κάποιοι ανανεώνετε την σχέση σας και μέσα από ένα ταξίδι με τον σύντροφο σας. Οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου ευνοήστε και εσείς ερωτικά αυτό τον μήνα, ειδικά μεταξύ 9-16 Δεκεμβρίου. Μάλιστα αυτές τις μέρες με την Αφροδίτη να συναντά τον ανάδρομο Ερμή, μία ερωτική επαφή από τα παλία θα κάνει την εμφάνιση της ξανά… Ο μήνας ξεκινά με νευρικότητα και ένταση στα ερωτικά για το 3ο δεκαήμερο, ειδικά την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Τα πράγματα αλλάζουν με την Νέα Σελήνη στις 18 Δεκεμβρίου και πέρνουν επιτέλους μία θετική τροπή. Νέες γνωριμίες και επάφες ίσως και από το παρελθόν ακόμα για κάποιους από εσάς, σας ανανεώνουν και περνάτε όμορφα ειδικά προς το τέλος του μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα Χριστούγεννα προβλέπονται πολύ ερωτικά για τους Ταύρους του 1ου δεκαημέρου. Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου ειδικά, σας δίνει χαρά και ικανοποίηση στα ερωτικά σας ζητήματα. Υπάρχει σταθεροποίηση σχέσεων και εκπλήρωση επιθυμιών στα ερωτικά σας. Οι πλέον ευνοημένοι είναι οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου. Σχέσεις σέξ και πάθους από το παρελθόν κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους, καθ’όλη την διάρκεια του μήνα και καλέιστε να αναθεωρήσετε. Η επιλογή είναι δική σας. Όπως και νάχει, η τύχη είναι με το μέρος σας. Έντονη σεξουαλική ζωή προβλέπεται για εσάς του 3ου δεκαημέρου τον μήνα Δεκέμβριο, ακόμα και με ερωτικές σχέσεις από το παρελθόν που θα κάνουν την εμφάνιση τους αυτό τον μήνα. Σας διακατέχουν βαθιές ερωτικές επιθυμίες και σκέψεις. Κάποιοι από εσάς πιθανόν να έχουν και κάποιες κρυφές σχέσεις και επαφές, που δεν θα θέλουν να βγούν προς τα έξω και καλά κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στον τομέα τον σχέσεων σας, οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου, ευνοήστε φοβερά για νέες γνωριμίες οι οποίες μάλιστα θα έχουν την σταθερότητα που ζητάτε. Όσοι είστε ήδη σε σχέση, αυτή αναθερμένεται  και λύνετε προβλήματα που τυχόν να είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Οι Δίδυμοι γεννημένοι τέλη του 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου ειδικά, θα έχουν ερωτικές απογοητεύσεις, αφού ο Ποσειδώνας τους επηρεάζει με εξαπατήσεις και ψευδαισθήσεις. Η τάση σας να εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις καθώς και να ωραιοποιείτε τα πράγματα θα φέρει απογοήτευση στα ερωτικά, ειδικά γύρω στις 3 του μήνα όπου πραγματοποιείται και η Πανσέληνος στο ζώδιο σας. Γύρω στα μέσα του μήνα όμως θα υπάρξουν επανασυνδέσεις και επικοινωνίες, είτε με άτομα από το παρελθόν ή ακόμα και ευκαιρίες για κάποια καινούργια γνωριμία. Το 3ο δεκαήμερο θα έχετε επικοινωνία με το ερωτικό σας παρελθόν μέσα στις πρώτες δέκα μέρες του μήνα, η οποία όμως θα σας απογοητεύσει και γι’αυτο χρειάζεται προσοχή. Προς το τέλος του μήνα όμως τα πράγματα καλυτερεύουν. Η Νέα Σελήνη στις 18 σας ευνοεί ιδιαίτερα. Θα υπάρξουν σίγουρα ευκαιρίες για καλυτέρευση της ερωτικής σας ζωής. Είτε για μία νέα αξιόλογη γνωριμία με κάποιο νέο άτομο, είτε για καλυτέρευση την υπάρχουσας σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευκαιρίες για καλυτέρευση της ερωτικής σας ζωής θα έχετε από τα  Χριστούγεννα και μετά, οι Καρκινοι του 1ου δεκαημέρου. Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στον τομέα των σχέσεων σας και βοηθά να βελτιώσετε αισθητά την ερωτική σας ζωή. Ερωτική λοιπόν προβλέπεται η περίοδος των Χριστουγέννων για εσάς. Το 2ο δεκαήμερο βέβαια είναι το πλέον ευνοημένο, αφού ο Δίας πιά σας επηρεάζει άμεσα και θετικά. Η ερωτική ζωή βελτιώνεται αισθητά. Θα υπάρξει περισσότερη διασκέδαση, και χαρά στην ζωή σας. Ερωτικές σχέσεις από το παρελθόν θα υπάρξουν και για εσάς του 2ου αλλά και του 3ου δεκαημέρου. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις όμως για το 3ο δεκαήμερο του Καρκίνου, με ξαφνικά γεγονότα να φέρνουν ανατροπές. Προσοχή και ψυχραιμία χρειάζεται ειδικά τις πρώτες μέρες του μήνα.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου, με την Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοήστε για φλερτ, γνωριμίες, χαρά, σεξουαλικότητα, ερωτικές κατακτήσεις και γονιμότητα. Ιδιαίτερη εύνοια θα υπάρξει μέχρι και τις 9 Δεκεμβρίου γι’αυτό εκμεταλλευτείτε το.  Το 2ο δεκαήμερο ευνοείτε για σταθεροποίηση σχέσεων ειδικά γύρω στα μέσα του μήνα, όμως γενικά ο μήνας Δεκέμβριος προβλέπεται ερωτικός και σεξουαλικός. Οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου είστε οι πλέον ευνοημένοι αφού επηρεάζεστε θετικά και από την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 18 Δεκεμβρίου. Μια νέα θετική σελίδα στα ερωτικά ξεκινά για εσάς. Δεν θα λείψουν και οι επικοινωνίες με το ερωτικό σας παρελθόν ειδικά τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα ευνοημένο το 1ο δεκαήμερο προς το τέλος του μήνα και συγκεκριμένα από τις 25 Δεκεμβρίου και μετά. Η περίοδος των Χριστουγέννων, είναι μία θετικότατη περίοδος, για κατάκτηση ερωτικών στόχων, σταθεροποίηση σχέσεων ακόμα και για επανασυνδέσεις με άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν. Οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου ευνοείστε μέν ερωτικά, όμως χρειάζεται προσοχή. Ο κίνδυνος να εξιδανικεύσετε ανθρώπους και καταστάσεις αυτή την περίοδο είναι μεγάλος. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά γιατι αν δεν το κάνετε, ειδικά μέχρι και τα μέσα του μήνα, τότε είναι σίγουρο ότι θα απογοητευτείτε πρός τα μέσα με τέλη Ιανουαρίου το αργότερο. Το ίδιο ισχύει και για τους Παρθένους του 3ου δεκαημέρου. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις με το ερωτικό σας παρελθόν γιατί θα υπάρξουν σίγουρα απογοητεύσεις. Συμφιλιωθείτε με το παρελθόν και μην επαναλάβετε παλιά λάθη και συμπεριφορές, γιατί τα αποτελέσματα και οι επιπτώσεις θα είναι αν όχι ίδιες,  χειρότερες!! Χρειάζεται προσοχή τις πρώτες 2 βδομάδες του μήνα και ειδικά γύρω στις 6 Δεκεμβρίου!!

ΖΥΓΟΣ

Θετική περίοδος για τους Ζυγούς του 1ου δεκαημέρου, όσον αφορά μετακινήσεις και επικοινωνίες. Θα υπάρξουν ευχάριστες στιγμές, γεμάτες ερωτισμό και πάθη. Ο λόγος σας έχει ιδιαίτερη πειθώ αυτό το διάστημα και γενικά γοητεύετε τους άλλους γύρω σας. Πιο θετικές μέρες για εσάς, οι πρώτες και οι τελευταίες μέρες του μήνα. Το ίδιο ισχύει και για εσάς τους Ζυγούς του 2ου δεκαημέρου με ιδιάιτερη εύνοια μεταξύ 9 και 17 του μήνα. Εσείς όμως θα έχετε και ευκαιρίες για επανασύνδεση με το ερωτικό σας παρελθόν. Επιδιώξτε το γύρω στις15 Δεκεμβρίου, όπου και ευνοήστε περισσότερο. Αν πάλι δεν σας ενδιαφέρει μία επαφή από το παρελθόν σας, τότε απλά επανεξετάζετε τον τρόπο που επικοινωνείτε στα ερωτικά σας ή και γενικά στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να λύσετε τα όποιαδήποτε θέματα έχουν προκύψει. Προσοχή χρειάζεται στις αρχές του μήνα για το 3ο δεκαήμερο του Ζυγού γύρω από εντάσεις και πιέσεις στα ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επκοινωνίες σας φέρνουν σιγουριά και βεβαιότητα στην ερωτική σας ζωή ειδικά από την μέρα των Χριστούγεννα και μετά. Σίγουρα είστε ευνοημένοι, άνκαι η μεγαλύτερη εύνοια για εσάς του 1ου δεκαημέρου ήταν μέχρι και το τέλος του προηγούμενου μήνα την οποία ελπίζω και να εκμεταλλευτήκατε. Την σκυτάλη τώρα παίρνετε όσοι ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο του Σκορπιού και έχετε πολλές ευκαιρίες να εκπληρώσετε τα ερωτικά σας όνειρα, όποια και αν είναι αυτά. Το ελπιδοφόρο τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου σας επηρεάζει άμεσα, δίνοντας σας ανέλπιστη τύχη και ευκαιρίες. Οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου είναι σε μία ήρεμη φάση όπου λειτουργείτε περισσότερο παρασκηνιακά, ή απλά δεν κοινοποιείτε τα ερωτικά σας και τα οποιαδήποτε θέματα επεξεργάζεστε στο μυαλό σας γύρω από την ερωτική σας ζωή. Απο τον νέο χρόνο η εύνοια θα επηρεάσει και εσάς, όμως προς το παρόν, ας πούμε απλά ότι είστε σε φάση επεξεργασίας των θέλω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερη χαρά στον έρωτα έχετε εσείς που ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του Τοξότη, τις πρώτες 10 μέρες ειδικά του μήνα, γι’αυτό και εκμεταλλευτείτε το. Το 2ο δεκαήμερο με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 3 του μήνα, καλείστε να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα στην ερωτική σας ζωή. Προσοχή στις εξαπατήσεις και στις λάθος εκτιμήσεις στις αρχές του μήνα. Τα πράγματα δεν θα είναι ξεκάθαρα και θα υπάρξουν απογοητεύσεις. Από τις 10 του μήνα και μετά όμως, τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα και έχετε ευκαιρίες ακόμα και για μία επανασύνδεση από το ερωτικό σας παρελθόν. Για τους Τοξότες του 3ου δεκαημέρου χρειάζεται προσοχή για ερωτικά λάθη γύρω στις 6 Δεκεμβρίου, και απογοητεύσεις ειδικά με σχέσεις και επικοινωνιακά λάθη που σχετίζονται με το ερωτικό σας παρελθόν. Από τα μέσα του μήνα και μετά όμως τα πράγματα είναι πιο θετικά για εσάς και μάλιστα ξαφνικά και απροσδόκητα έχετε χαρά, ξαφνικές επικοινωνίες και γεγονότα που σας χαροποιούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Από τα Χριστούγεννα και μετά, η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο σας. Με τον κυβερνήτη σας Κρόνο ήδη εκεί από τις 20 του μήνα θα υπάρξουν για το 1ο δεκαήμερο, ευκαιρίες για σταθεροποίηση των σχέσεων σας. Βάζετε γερά  θεμέλια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις από την μέρα των Χριστουγέννων και μετά. Το 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερω δέχεται εύνοια στα ερωτικά του αφού επηρεάζεται θετικά απο το ελπιδοφόρο τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα. Μία νέα γνωριμία για τους ελεύθερους είναι σίγουρη το επόμενο διάστημα και θα είναι μέσα απο τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο. Οι πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου θα είναι έντονες με επιθετικότητα και ένταση γύρω από τις πολύ στενές σας ερωτικές σχέσεις. Χρειάζεται προσοχή για το 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω. Ο μήνας στην συνέχεια θα είναι πιο χαλαρός όμως, φτάνει να αποφύγετε τις εντάσεις στις αρχές του μήνα. Κάποιοι από εσάς πιθανόν να δημιουργήσετε αν όχι παράνομες, μυστικές σχέσεις ή τουλάχιστον σχέσεις που δεν θέλετε να βγούν προς τα έξω. Προσοχή χρειάζεται από τα Χριστούγεννα και μετά, γιατί πιθανόν οι ενέργειες σας αυτές να αποκαλυφθούν…..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου ευνοήστε τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα ειδικά. Ευκαιρίες θα υπάρξουν και για μία φιλική σχέση, να εξελιχθεί σε ερωτική. Νέες γνωριμίες, φλέρτ και ερωτισμός έρχονται σε εσάς μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Το ίδιο ισχύει για το 2ο και 3ο δεκαήμερο επίσης, με το 2ο δεκαήμερο όμως να  ευνοήτε περισσότερο 9–17 Δεκεμβρίου και το 3ο δεκαήμερο από τις 18 του μήνα και μετά. Ο ανάδρομος Ερμής ευνοεί επίσης εσάς του 2ου δεκαήμέρου και για επανασυνδέσεις ή επαφές με το ερωτικό σας παρελθόν γύρω στα μέσα Δεκεμβρίου.

ΙΧΘΥΣ

Το 1ο δεκαήμερο του Ιχθύ, έχει φοβερή εύνοια από την μέρα των Χριστουγένων και μετά. Η τύχη είναι με το μέρος σας για βελτίωση της αισθηματικής σας ζωής, όπως και αν είναι αυτό για τον καθένα. Γενικά έχετε μία τάση να απομυθοποιείτε ανθρώπους και καταστάσεις. Εξιδανικεύτε τα πράγματα και ζείτε μέσα σε μία πραγματικότητα δική σας, πείθωντας μάλιστα και τον εαυτό σας ότι έτσι είναι τα πράγματα. Αυτό φέρνει ψευδαισθήσεις, απογοητεύσεις και μία ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα. Χρειάζεται προσοχή τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα για εσάς του 2ου δεκαημέρου. Μπορούν να εκπληρωθούν όνειρα και επιθυμίες προς το τέλος Δεκεμβρίου για εσάς, φτάνει να δείξετε προσοχή στις αρχές του μήνα. Προσοχή χρειάζεται και σε επικοινωνιακά λάθη στις αρχές του μήνα ειδικά γύρω στις 6 Δεκεμβρίου. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας φέρει σε επαφή με το ερωτικό σας παρελθόν το οποίο πολύ πιθανόν να σχετίζεται με τον χώρο εργασίας σας. Χρειάζεται προσοχή και πάλι στις εξιδανικεύσεις. Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται και αν επιλέξετε να γυρίστε στα παλιά, τότε μεχρι και το τέλος Ιανουαρίου, θα έλθει και η απογοήτευση…

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here