Widgets Magazine

Η εβδομάδα μας χρωματίζεται από την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 13 του μήνα στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου. Είμαστε όλοι σε μια φάση που θα πρέπει να αφήσουμε κάτι πίσω μας και να περάσουμε στο επόμενο βήμα. Αυτός μας το δείχνει ο Πλούτωνας που συμμετέχει σε αυτήν την έκλειψη και δίνει μια μορφή ότι πρέπει να ξεριζώσω πράγματα και να χτίσω νέες καταστάσεις.

Δεν παραλείπουμε βέβαια πώς η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου και ευνοούνται τα ζώδια της γης του πρώτου δεκαημέρου, αλλά κάνει και ένα τρίγωνο με τον Κρόνο, που δηλώνει πώς θα έχουν στήριξη σε θέματα εργασίας ή έρωτα από μεγαλύτερα ή καταξιωμένα άτομα.

Κριός

Αυτό το διάστημα θέλετε να φαίνεσθε και να δείχνετε πώς διαφέρετε σε σχέση με άλλους. Προσοχή βέβαια μη  φτάσετε σε σημείο υπερβολής και αναγκαστείτε να μαλώσετε με άτομα.

Θέματα με το παρελθόν σας απασχολούν και θα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε εκκαθαρίσεις, πρώτου σας προλάβουν τα γεγονότα.

Οι γεννημένοι αρχές του τρίτου δεκαημέρου επηρεάζονται από την Έκλειψη και μπορεί να προκύψουν αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, ή μια μετακόμιση αλλά και γενικά να αποφασίσετε τι θα κάνετε και πώς θα τακτοποιήσετε, θέματα που αφορούν ακίνητα.

Ερωτικά δεν θα λείψουν οι έκτακτες ευκαιρίες, κυρίως για το πρώτο δεκαήμερο.

 

Ταύρος

Εσείς οι Ταύροι θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες με ότι έχει να κάνει με αδέρφια ή συγγενικά-κοντινά πρόσωπα. Θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε ως τώρα και γενικά θέματα επικοινωνίας καταλαβαίνετε ότι δεν λειτουργούν όπως παλιότερα. Το μοντέλο που είχατε στο μυαλό σας σε σχέση με το πώς θα μεταδώσετε πράγματα στους άλλους, δεν ισχύει και θα πρέπει να το αλλάξετε.

Ένα θέμα με ταξίδι ή με σπουδές σας προβληματίσει, αλλά θα έχει θετική έκβαση.

Στα ερωτικά υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες που θα σας φέρει η έκλειψη και ίσως να έρθει κάτι αρκετά μεγάλο στη ζωή σας κυρίως για όσους γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

Δίδυμοι

Τι είναι πιο ισχυρό και πιο υγιές από το να είστε καλά και να πιστεύετε στον εαυτό σας. Η εβδομάδα αυτή σε συνδυασμό με την Έκλειψη έρχεται να σας κάνει να επανεξετάσετε θέματα με τον εαυτό σας. Θα πρέπει να βρείτε μια ουσία στα πράγματα και να  εντρυφήσετε σε ένα θέμα πολύ καλά ώστε να πιστέψετε πιο πολύ σε εσάς.

Κυρίως θα βοηθήσει να αρχίζετε να ασχολείστε περισσότερο με τα πνευματικά παρά με υλικά θέματα.

Το οικονομικό θέλει λίγο προσοχή, καθώς μπορεί να ξοδευτούν χρήματα που δεν τα είχατε υπολογίσει, αλλά και επίσης θα πρέπει να μην είστε αφηρημένοι καθώς ενδέχεται να χάσετε κάτι.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχουν την ευκαιρία να ηρεμήσουν και να σκεφτούν κάνοντας ένα οργανωμένο πλάνο για το επόμενο διάστημα.

Καρκίνος

Η ποιότητα ζωή σας περνά σε ένα άλλο επίπεδο σε σχέση με ότι γνωρίζατε ως τώρα και έχετε το εξής δίλλημα. Ή να αναβαθμίσετε ένα τομέα τη ζωή σας ή να φύγετε τελείως από καταστάσεις που σας δυσκολεύουν. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με τον τρόπο που εσείς προσεγγίζετε τα πράγματα και δεν θα επηρεαστείτε από άλλους, καθώς ο τελευταίος λόγος είναι ο δικός σας.

Κάποιοι από εσάς ίσως βρείτε και μια νέα δουλειά ή έχετε μια σημαντική γνωριμία που θα σας βοηθήσει το επόμενο διάστημα.

Οι γεννημένοι κυρίως στο τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, απαιτείται να προβούν σε μεγάλες αλλαγές

Λέων

Νιώθετε ότι είστε σε μια φάση αρκετά αντιδραστική και σας φταίνε όλα και όλοι. Θέλετε να κάνετε ένα μπαμ, στα πράγματα, ωστόσο πολλοί καταπιέζεστε και η μπλοκαρισμένη ενέργεια που έχετε μπορεί να σας βγάλει προβλήματα υγείας.

Η διαχείριση των εντάσεων σας όμως θα είναι πιο διαχειρίσημη αν απομονωθείτε και λειτουργήσετε βάζοντας ένα όριο στα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Όσοι από εσάς κάνουν δημιουργική εργασία ή καλλιτεχνική είναι αρκετά βοηθητικό στο να μπορέσετε να εκφραστείτε.

Αν αναλογιστείτε τι περάσατε και τα βάλετε κάτω με γνώση και σύνεση, θα μπορέσετε να καταλάβετε τι πρέπει να μάθετε από αυτήν τη κατάσταση και πώς να κινηθείτε από δω και πέρα.

Παρθένος

Η Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιο σας και κάνει τρίγωνο με Κρόνο και Ουρανό, σας φέρνει απρόβλεπτες αλλαγές στη ζωή σας, καθώς  και στήριξη από άτομα μεγάλα σε ηλικία ή γενικότερα καταξιωμένα.

Θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για έρωτα, κυρίως για το πρώτο δεκαήμερο, αν και όσοι έχουν σχέση, ίσως προχωρήσουν σε ένα επόμενο στάδιο.

Ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε να μην το παρακάνετε σε θέματα δουλειάς και εξαντληθείτε.

Κάποιες συζητήσεις με φίλους ή γνωστούς μπορεί να σας φέρουν μια πληροφορία όχι τόσο ευχάριστη που αφορά το άτομο σας, αλλά ίσως είναι μια φάση να ξεκαθαρίσετε ποιος είναι με το μέρος σας και ποιος όχι.

Ζυγός

Αν και έχετε κάποιες πιέσεις, αυτό το διάστημα νιώθετε μια εύνοια και αρχίζουν τα πράγματα να έχουν μια κανονική ροή.

Κάποιες ευκαιρίες σε θέματα οικονομικών για εσάς κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.

Προσοχή σε μυστικούς έρωτες ή γενικά μυστικές επαφές, καθώς υπάρχει η περίπτωση να αποκαλυφθούν πράγματα.

Άτομα της οικογένειάς σας, θέλουν την προσοχή και τη  φροντίδα σας και ίσως είναι μια φάση που θα πρέπει να βρείτε άμεσες λύσεις και όχι απλά να καλύπτετε καταστάσεις.

Σκορπιός

Αλλαγές και ανατροπές στα σχέδια σας και ίσως θα πρέπει να μην είστε τόσο νευρικοί αλλά να χειριστείτε τις καταστάσεις όσο μπορείτε με διπλωματία και γενικά μέσα από μια ευελιξία.

Τα πράγματα όμως για πολλούς από εσάς, κυρίως για το δεύτερο δεκαήμερο είναι αρκετά όμορφα και γεμάτα θετικές εξελίξεις και αναπάντεχες εκπλήξεις.

Κάποια θέματα που αφορούν εκπαίδευση ή σπουδές, βοηθούν να ξεκαθαρίσετε πράγματα και να εισχωρήσετε εις βάθος σε ένα τομέα που δεν είχατε εντρυφήσει αρκετά.

Τοξότης

Θέματα οικονομικά ίσως καθυστερήσουν κυρίως με θέματα που αφορούν τρίτους.

Θα χρειαστεί να κάνετε μια ανακατάταξη καταστάσεων και να δείτε ποιοι άνθρωποι είναι αυτοί που σας λένε αλήθεια και ποιοι θέλουν να σας ξεγελάσουν. Αναπροσαρμόζετε αξίες και ιδέες και θα πρέπει να αποφύγετε εμμονές με καταστάσεις που δεν λύνονται.

Βέβαια κάποιοι από εσάς κυρίως το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο νιώθετε πώς τα πράγματα είναι σε μια φάση στασιμότητας, ωστόσο αυτό δεν σας απασχολεί καθόλου, καθώς περνάτε μια περίοδος χαλάρωσης και ηρεμίας.

Αιγόκερως

Είστε σε μια κατάσταση που θέλετε να περάσετε καλά και θα επιδιώξετε να βρίσκεστε με παρέες και φίλους και να περνάτε καλά. Θέματα με ομάδες ή συλλόγους ευνοούνται και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

Οι γεννημένοι αρχές του δεκαημέρου τέλος δευτέρου αρχές τρίτου ίσως καταλάβετε πώς τα πράγματα δεν πάνε άλλο και θα πρέπει ίσως να δώσετε ένα τέλος σε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν.

Προσοχή σε συζητήσεις και σχέδια που αφορούν τα οικονομικά σας. Καλό θα ήταν να κρατήσετε ένα μυστικό προφίλ ως προς τον συγκεκριμένο τομέα.

Υδροχόος

Τα εργασιακά σας είναι αρκετά καλά και έχετε μια βοήθεια στο να καταφέρετε να περάσετε όμορφα και δημιουργικά.

Ίσως κάποιοι από εσάς, κυρίως του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε εντάσεις και ίσως εκνευρισμούς και θα πρέπει να σκέφτεστε αρκετά πρώτου μιλήσετε.

Υπάρχει περίπτωση να γνωρίσετε έναν έρωτα τον οποίο θα κρατήσετε μυστικό ή και μπορεί να σας έρθει κάτι από το παρελθόν, που είναι απαγορευμένο.

Θέματα υγείας θα βγουν μπροστά, για αυτό θα πρέπει να φροντίσετε παραπάνω τον εαυτό σας.

Ιχθύες

Πολλοί από εσάς είστε σε μια φάση που θα πάρετε αποφάσεις για να προχωρήσετε μια σχέση παραπέρα και ίσως βάλετε και όρια στους γύρω σας, καθώς θέλετε να γίνουν τα πράγματα όπως εσείς σκέφτεστε και έχετε σχεδιάσει.

Επαγγελματικά θα έχετε ευκαιρίες για να μπορέσετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας αλλά και να βάλετε ένα σχέδιο σας σε δράση.

Όσοι έχουν παιδιά, θα ασχοληθούν με θέματα που τα αφορούν και θα προσπαθήσουν να βρουν λύση σε ότι δυσχεραίνει καταστάσεις αλλά και να βρουν νέους τρόπους για να λειτουργήσουν βοηθητικά σε σχέση με αυτά.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις Εβδομάδας 2-9 Ιουλίου 2018
Επόμενο άρθροΜερική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 13/7/18 και Προβλέψεις Ζωδίων
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here