Widgets Magazine

Διαβάστε πως θα εξελιχθούν τα 12 ζώδια για αυτή την εβδομάδα!

ΚΡΙΟΣ

Κριάρια μου, και αυτή την εβδομάδα, η εύνοια συνεχίζεται. Θα είστε για αρκετές ακόμα μέρες σε αυτούς τους ρυθμούς. Η Αφροδίτη αλλάζει θέση , και κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Καρκίνου, θέση αρκετά καλή για εσάς. Το συναίσθημα τώρα θα κυριαρχεί πιο πολύ στην ζωή σας. Οι γνωριμίες που θα γίνουν, θα βασίζονται σε αυτό και όχι στο εφήμερο, ή θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια πιο πολύ, εφ΄ όσον την προηγούμενη εβδομάδα, κάποιοι από εσάς το έριξαν πολύ έξω. Η οικονομική και επαγγελματική άνοδος, δεν σας εγκαταλείπει ούτε τώρα. Κάθε άλλο.Έχετε μια ακατάμαχητη γοητεία, που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο, και , ως εκ τούτου, βοηθάει στο να σας επιλέξουν πολύ πιο εύκολα για συνεργάτη. Η εξέλιξή σας είναι προ των πυλών, αρκεί να έχετε το μυαλό σας και τα μάτια σας ανοιχτά. Αφήστε πίσω τις αναποδιές, και κοιτάξτε μόνο μπροστά. Εκμεταλλευτείτε αυτό το υπέροχο διάστημα για σας!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένοι μου φίλοι, αυτές τις ημέρες χαίρεστε την ζωή σας. Μπορεί να σας απασχολεί το σπίτι και η οικογένεια, αλλά δεν είναι και κάτι καινούριο. Το θέμα είναι ότι οι έξοδοί σας και οι επαφές, μαζί με τις νέες γνωριμίες, έχουν αυξηθεί και θα πάνε ακόμη καλύτερα, πράγμα που σας αναπτερώνει σαφώς το ηθικό και επιτέλους βγαίνεται από το γκρίζο που υπήρξατε καιρό τώρα. Ερωτεύεστε αγαπητοί μου φίλοι, ταξιδεύετε ή οργανώνετε διακοπές, φυσικό βέβαια,και το αποκορύφωμα, πετυχαίνετε σε θέματα οικονομικά και καριέρας. Ίσως κάποιοι από εσάς να θελήσουν να αλλάξουν και τόπο διαμονής, ακόμα και λόγω επαγγελματικών απαιτήσεων. Με λίγα λόγια, το χειλάκι σας αρχίζει να φαίνεται μόνιμα χαμογελαστό, πράγμα που σας εύχομαι να γίνει μόνιμο. Κάτι σαν τον τζόκερ!!!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι να πω τώρα για σας αγαπητοί μου?? Όλα τα έχετε. Κι αν δεν τα έχετε, θα αποκτήσετε αυτό που λείπει στον καθένα από εσάς. Οικονομικά? Η Αφροδιτούλα έχει να προσφέρει την βοήθειά της, στον καθένα από εσάς με την σειρά. Έρωτας? Ο Δίας εξακολουθεί να είναι σημαντικός υποστηρικτής και τώρα η προσφορά του θα είναι σαφώς πολύ ορατή. Ότι σχέση και να κάνετε, αν μη τι άλλο θα στεφτεί από διάρκεια και σοβαρότητα. Όπως το εννοεί φυσικά ο καθένας αυτό. Δίδυμοι είστε. Αν ασχοληθείτε τώρα με το μέλλον σας και προβληματιστείτε έστω, αυτό που θα σας πεί το ένστικτό σας, ακούστε το και κάντε το πράξη. Θα πετύχει. Τα επαγγελματικά είναι ένας τομέας που χρειάζεται την προσοχή σας, λόγω των προτάσεων, ή των νέων γνωριμιών που θα έρθουν στον δρόμο σας. Αφουγκραστείτε και εκμεταλευτείτε την κάθε γνωριμία. Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.  

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όρτσα τα πανιά σας αγαπημένοι μου φίλοι αφού για σας δουλεύει η Αφροδίτη η οποία έρχεται να σας ενισχύσει . Ο έρωτας, το παιχνίδι, το φλέρτ, το συναίσθημα, η δουλειά, όλα στο φόρτε τους. Τώρα δεν βρίσκετε ησυχία. Ευχάριστα όμως. Κουραστικά αλλά ευχάριστα, αφού ακόμα και για εσάς που δεν έχετε πάρει την άδειά σας, κυριαρχεί μέσα σας το αίσθημα της ικανοποίησης για όλα όσα έχετε παλέψει και συνεχίζετε και παλεύετε. Η επιτυχία σημαντική και η εξέλιξή σας αποτέλεσμα αυτής. Τώρα πλέον ανοίγονται οι δρόμοι για αλλάξετε την ζωή σας προς το καλύτερο. Ακόμη, ασχοληθείτε με την ακίνητή σας περιουσία αν έχετε, γιατί μπορεί να υπάρξει και από εκεί κάποιο όφελος. Εκτιμήστε αυτά που έχετε καταφέρει και κάντε τα πλάνα σας, για αυτά που θέλετε να κάνετε. Προσοχή στις  υπερβολές όμως.

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Ποιός τη χάρη σας και ποιός σας πιάνει! Μόνο δυνατά πράγματα έχει το πρόγραμμα για εσάς. Δεν νομίζετε ότι ήρθε ο καιρός να κάνετε πράξη αυτά που έχετε ήδη ξεκαθαρίσει? Όσοι το έχετε καταφέρει. Οι άλλοι, φαντάζομαι αν δεν το κάνετε μόνοι σας, θα φροντίσει το σύμπαν για αυτό, και ίσως να μην σας αρέσει ο τρόπος. Για αυτόν τον λόγο λοιπόν, κάντε πράξεις. Το ερωτικό σκηνικό συνεχίζει την πολύ όμορφη πορεία του, με πάθη και λάθη που λέμε. Εσείς, αφήστε τα λάθη και πιάστε το άλλο. Συνεχίζετε τα ταξιδάκια σας, μικρά ή μεγάλα, με τους συντρόφους σας, ή χωρίς. Για εσάς που δεν έχετε, πράγμα δύσκολο, δεν έχετε να ανησυχείτε. Εκεί που θα πάτε, θα βρείτε. Τώρα αν το δείτε σοβαρά ή όχι, είναι στην δική σας απόφαση. Το πλανητικό σκηνικό πάντως, έχει υπ΄όψιν του να σας δώσει κάτι σταθερό. Είναι στο χέρι σας λοιπόν, να μην αφήσετε τα παλιά ψυχολογικά να σας βάλουν φρένο. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί μου Παρθένοι , νομίζω είστε αρκετά καλά. Η επικοινωνία έχει ανοίξει και ήδη αισθάνεστε καλύτερα. Τα φλέρτ δεν λείπουν, ή δεν θα λείψουν, αφού η εικόνα που βγάζετε πια προς τα έξω, είναι πιο ευχάριστη, (όλα από τον εσωτερικό κόσμο ξεκινάνε),  και προσελκύετε πιο εύκολα το έτερον φύλο, ή γενικώς νέες γνωριμίες. Το μόνο μελανό σημείο αν θέλετε, είναι ότι ο Ήλιος και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, είναι πίσω σας. Αφορά τον ψυχικό σας κόσμο, τον εσωτερικό, τον κρυφό. Κάποιοι δουλεύετε στο παρασκήνιο, και καλά κάνετε, για κάποιους, δουλεύει το παρασκήνιο. Γενικώς, μπορεί κάποιοι να παρακολουθούν τις κινήσεις σας και την πορεία σας. Δεν είναι απαραίτητα για κακό. Να σας πω γιατί. Επί παραδείγματι, στην εργασία σας, αν οι προϊστάμενοι θέλουν να σας προωθήσουν για μια θέση πιο υπεύθυνη, σαφώς θα παρακολουθούν στενά την πορεία σας. Ξεδιπλώστε το καλλιτεχνικό σας ταλέντο όπου μπορείτε, είστε δημιουργικοί άνθρωποι έτσι κι αλλιώς . 

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγουλίνια μου, αν κοιτάξετε τον εαυτόν σας, σαν τρίτο μάτι, και κοιτάξετε και λίγο πίσω, τότε θα μπορέσετε να καταλάβετε τι έχετε καταφέρει και μέσα από τι έχετε περάσει, και να το συγκρίνετε με την παρούσα περίοδο. Πιστέψτε με θα αισθανθείτε ευγνώμονες. Τα οικονομικά σας έχουν σταθεροποιηθεί, και νέες προτάσεις εμφανίζονται μπροστά σας, αφού ο Δίας εξακολουθεί να βρίσκεται ακόμα στο δικό σας ζώδιο και βοηθάει στο να επεκτείνετε τα σχέδιά σας. Σπρώξτε και εσείς λιγάκι, συν Αθηνά….!Διευρύνετε τον κύκλο σας, με νέες γνωριμίες, οι οποίες μπορεί να σας φανούν χρήσιμες σε ότι στοχεύει ο καθένας από εσάς. Τα ταξιδάκια, έστω και κοντινά δεν λείπουν. Φροντίστε να διατηρήσετε χαμηλό προφίλ και προσέχετε τις κινήσεις και τις κουβέντες σας, για να μην χαλάσετε την εικόνα που έχετε ιδρώσει να φτιάξετε, από μια κίνηση, ή κουβέντα  παρορμητισμού.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί μου φίλοι Σκορπιοί, ξεκολλήσατε νομίζω από τις καταστάσεις, που κάνατε υπομονή χρόνια. Τώρα όχι μόνο παίρνετε φόρα, κάτι παραπάνω. Η νέα θέση της Αφροδίτης, σας δίνει όλο το ελεύθερο, να ερωτευτείτε, να κάνετε σχέσεις πιο σοβαρές από παιχνίδια να περνάμε την ώρα μας, αποκαθιστά τις καλές σχέσεις με τα παιδιά ή την οικογένεια γενικά. Η τύχη αρχίζει να σας χαμογελά, και το έχετε καταλάβει. Τα έσοδα και τα έξοδα είναι μιά φυσική εξέλιξη, αλλά τουλάχιστον, τώρα υπάρχουν έσοδα, για να μπορείτε και να ξοδέψετε. Με μέτρο έτσι? Μην πάρετε φόρα και εγκλωβιστείτε χωρίς λόγο. Πέρνετε την ζωή στα χέρια σας εν ολίγης, με οδηγό τον έρωτα. Όταν είστε ερωτευμένοι, μπορείτε να κινήσετε βουνά. Κινήστε τα λοιπόν.!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν μπορώ να πω ότι δεν είστε καλά αγαπημένοι μου φίλοι Τοξότες. Είστε παιδιά του Δία και μόνο η αισιοδοξία σας, κάνει τα δύσκολα να μοιάζουν εύκολα. Το σύμπαν ανταμοίβει και τώρα βοηθάει εσάς, να δείτε πια την ζωή σας να αλλάζει. Βάζετε πια μια τάξη και πλέον δίνετε λύσεις στα θέματα που ταλαιπωρούσαν τον ύπνο σας. Βάζετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, μαζεύετε τον εαυτό σας και τον βάζετε σε πρόγραμμα. Ναι , ναι μπήκε  και αυτή η λέξη στο λεξιλόγιό σας! Τώρα σας αρέσει όμως. Αισθάνεστε δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτόν σας και αποφασισμένοι να κατακτήσετε. Και θα το κάνετε. Το σύμπαν συνομοτεί υπέρ σας. Εργασία, έρωτας, χρήματα, όλα είναι στον δρόμο σας. Οι προοπτικές είναι υπέροχες και πρέπει να εκμεταλλευτείτε την κάθε γνωριμία.

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εύνοια συνεχίζεται αγαπημένοι μου Αιγόκεροι. Το μυαλό σας βέβαια, στην δουλειά πρώτα, και μετά έρχονται τα υπόλοιπα. Όμως έχετε τα δίκια σας αφού όταν το πορτοφόλι σας είναι άδειο, είστε στα πατώματα. Τώρα όμως δεν ισχύει πια αυτό έτσι?? Οι επιτυχίες σας, διαδέχονται η μια την άλλη. Σε όλους τους τομείς. Τα φλέρτ και οι νέες γνωριμίες συνεχίζονται, σιγά σιγά κλείνετε τις εκκρεμότητες που είχατε, και η ζωή σας βελτιώνεται κατά πολύ. Η νέα θέση της Αφροδίτης απέναντί σας στο ζώδιο του Καρκίνου, σας δίνει κι άλλες ευκαιρίες για νέες σχέσεις είτε αισθηματικές είτε επαγγελματικές. Το δεύτερο θα έλεγα είναι πιο πιθανό. Απλά γιατί είναι η προταιρεότητά σας όχι τίποτα άλλο. Η ερωτική σας ζωή έχει ενδιαφέρον στο εξής, και δεν θα μείνετε παραπονεμένοι. Δημιουργία και εκτίμηση για αυτά που έχετε, είναι η πυξίδα σας για να φτάσετε στον πολυπόθητο προορισμό σας. Όποιος είναι για τον καθένα. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυσκολίες? Ναι. Τις ξεπερνάτε πολύ πιο εύκολα? Πάλι ναι. Η φιλοσοφία σας έχει αλλάξει,  γι΄αυτό και βλέπετε τα πράγματα αλλιώς πλέον. Αυτό σας κάνει να αξιοποιείτε κάθε νέα γνωριμία που βρίσκεται στον δρόμο σας και δόξα τω Θεό, είναι πολλές. Ερωτικές συναντήσεις σας ανεβάζουν το ηθικό, αισθάνεστε δυνατοί, και πολλοί από εσάς θα συναντήσετε και κάτι πολύ δυνατό για την εξέλιξη της πορείας σας. Μπορεί να είναι αισθηματικής φύσεως, μπορεί να είναι και επαγγελματικής. Το ομαδικό πνεύμα πρέπει να κυριαρχήσει τώρα για να μπορέσετε να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Λίγο να συγκρατήσετε την ορμητικότητά σας , για να μην πάρει η μπάλα τον-την σύντροφό σας, ή κάποιον συνεργάτη σας. Δεν το θέλετε αυτό. Προτιμήστε να κάνετε ένα ταξιδάκι να ξεκουραστείτε όσο ο Άρης είναι απέναντί σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Τώρα βέβαια, αγαπητά ψαράκια δεν πιστεύω να έχετε παράπονο? Όχι βέβαια, γιατί από όπου και να το πιάσουμε, καλά το πάτε. Και αυτό να μην θέλει, εσείς βρίσκετε τρόπο να το γυρίσετε στα μέτρα σας. Τα επαγγελματικά σας, βρίσκονται σε πρώτη γραμμή και από πίσω, ή και μαζί, έρχεται και ο έρωτας. Το φλέρτ παίρνει φωτιά, αισθάνεστε ακαταμάχητοι και οι ερωτικές γνωριμίες, δίνουν και παίρνουν. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του καρκίνου, ενημερώνει για εύνοια σε ταξίδια, σπουδές, εξωτερικό ή επαφές με ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό. Αν το υποστηρίζει ο χάρτης σας, ίσως να σκέφτεστε και να συνεργαστείτε με το εξωτερικό. Πάντα προσοχή να εξετάσετε καλά τα πράγματα , να αποφύγετε την παραπλάνηση και τα ροζ γυαλιά. Αποφασίστε μόνοι σας για το τι αποφάσεις θα πάρετε και μην παρασυρθείτε από κάποιους άλλους. Ο καθένας έχει την δική του άποψη. Το ένστικτο όμως είναι μόνο δικό σας! Ακούστε το και εμπιστευθείτε το.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων για τον Αύγουστο 2017
Επόμενο άρθροΟι οικονομικές εξελίξεις των 12 ζωδίων για το μήνα Αύγουστο!
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος του Proficiency Level, όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, και έχω δύο υπέροχες κόρες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Από μικρή διάβαζα και ενημερωνόμουν, για τα ζώδια τότε, και πάντα με γοήτευε ο Ουρανός. Από το 1995 άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας, και όσο διάβαζα, τόσο έψαχνα κι άλλα, κι άλλα. Εργάστηκα , σε εταιρεία με αστρολογικές γραμμές. Εργαζόμουν πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν το έβλεπα ότι πήγαινα στη δουλειά. Ήταν η ξεκούρασή μου, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Σύντομα άρχισα να γράφω και στα δύο περιοδικά που είχε η ίδια εταιρεία. Έψαχνα από τότε να βρώ σχολή, αλλά υπήρχε μόνο στο εξωτερικό και έτσι έμαθα μόνο από τα βιβλία. Είμαι αυτοδίδακτη λοιπόν. Ήρθε η ώρα που γνώρισα τον Χρήστο τον Άρχο και πλέον διδάσκομαι κανονικά, και επιτέλους βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα. Ο μαθητής ήταν έτοιμος, και εμφανίστηκε ο δάσκαλος! Ποτέ δεν είναι αργά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here