Widgets Magazine

Λίγα λόγια για την εβδομάδα 21/08 – 27/08/2017
Έτσι λοιπόν, φτάσαμε και στην Ολική Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 του Αυγούστου και πολύς θόρυβος γύρω από αυτήν και όχι αδίκως. Είναι μια σπάνια καλή έκλειψη, και όταν λέμε καλή, εννοούμε ότι κάνει καλές γωνίες με τους μεγάλους πλανήτες, οι οποίοι και φέρνουν τις μεγάλες αλλαγές , στην προκειμένη και θετικές εξελίξεις. Το καλό ή το λιγότερο καλό, αφ ενός είναι υποκειμενικά, πως το βλέπει ο καθένας, αφ εταίρου εξαρτάται υπενθυμίζουμε και από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός. Ας δούμε λοιπόν σε γενικές γραμμές το πώς θα κινηθούν τα ζώδια ένα ένα ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ
Ξεκινούμε αγαπητοί μου φίλοι από την έκλειψη, η οποία γίνεται σε φιλικό για εσάς ζώδιο, αυτό του Λέοντα. Επηρεάζεστε κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αυτό σημαίνει για εσάς, αλλαγές στον τομέα που αφορά τα ερωτικά σας όπως και τα παιδιά. Όσοι λοιπόν φίλοι μου είστε ελεύθεροι ακόμα, μην χαίρεστε, δεν θα είστε για πολύ, ή εσείς που θέλετε να μεγαλώσετε την οικογένεια, η πιο μεγάλη ώρα, είναι τώρα! Ακόμα οτιδήποτε έχει να κάνει με τα δημιουργικά σας σχέδια, προχωρήστε χωρίς φόβο αλλά με πάθος, γιατί ότι έχετε στο μυαλό σας, ή σαν στόχο, θα το πετύχετε. Θα έλεγα να προσέχετε λιγάκι τον παρορμητισμό σας, λόγω του Άρη που βρίσκεται και αυτός στον Λέοντα και πύρινοι όπως είστε, μην βάλετε φωτιά ακόμα και στα μπατζάκια σας! Θεωρώ όμως ότι ο αγαπητός Ερμής από την λογική Παρθένο, θα σας συμμαζεύει και όλα θα γίνουν με μέτρο και σύνεση! Σε συνδυασμό και με τον Ήλιο που κάνει την είσοδό του και αυτός στο ίδιο ζώδιο, (Παρθένος) στις 23/8 θα ρίξει φώς, ακόμα και στον εργασιακό σας τομέα.Πολύ χαίρομαι για εσάς!

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπημένοι μου Ταύροι, η έκλειψη αυτή αφορά τον τομέα του σπιτιού , της οικογένειας αλλά και της καριέρας ή του πατέρα, ή κάποιου ανθρώπου με κύρος και εξουσία. Ίσως να είναι και ο εργοδότης σας. Ακόμα και ένας νέος εργοδότης αν κάποιοι από εσάς ψάχνουν εργασία. Τα θέματα αυτά θα σας απασχολήσουν για να δοθούν λύσεις οι οποίες, θα αφορούν μεγάλο διάστημα, πράγμα το οποίο θα σας δώσει την συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια που αναζητάτε. Η είσοδος του Ηλίου από το ζώδιο της Παρθένου, φιλικό για εσάς, σε συνδυασμό με τον Ερμή ποου βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, αν και σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, βοηθάει να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας, και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους, αφού νέα στοιχεία ή και γεγονότα θα το προκαλέσουν. Ο εκνευρισμός δεν θα λείπει, δεν είπα ότι θα είστε τέρατα ηρεμίας, αλλά επιτέλους η κατάσταση θα μπει σε ένα πρόγραμμα. Η αναστάτωση μπορεί να προκληθεί και λόγω αλλαγής του σπιτιού , ή φορτωμένου προγράμματος, από τον εργασιακό χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δόξα νάχει ο ύψιστος, δεν γκρινιάζετε! Το διάστημα το τελευταίο αγαπημένοι μου φίλοι, νομίζω ότι είχατε πάρα πολύ καιρό να το δείτε. Είστε καλά και αυτό μετράει. Θα είστε και ακόμη καλύτερα, αφού η έκλειψη που γίνεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, αλλλάζει το μονοπάτι της ζωής σας. Έχετε πλέον χαράξει άλλη πορεία, ή αποφασίζετε τώρα να το κάνετε. Αυτό θα προκαλέσει αντιδράσεις μέσα στο στενό σας περιβάλλον, συγγενείς, αδέρφια, ξαδέρφια, λόγω και του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου σε φαινομενικά ανάδρομη κίνηση. Αυτός ο γλυκός αγγελιαφόρος, μαζί με τον δυνατό Άρη, σας κάνουν να ορθώνετε το ανάστημά σας τρόπον τινά, και να επαναπροσδιορίζεστε. Τραβήξτε τον δικό σας δρόμο όπως εσείς τον θέλετε. Εξ ΄άλλου, η ζωή είναι δική σας. Ταξίδια κοντινά ή μακρινά, αν δεν τα έχετε κάνει, είναι στο πρόγραμμα ακόμη και αν δεν είναι προγραμματισμένα. Ο τομέας των σπουδών επίσης, των κοινωνικών επαφών και των διασυνδέσεων, θα είναι σημαντικός για την εξέλιξη της πορείας σας. Προχωρείστε ακάθεκτοι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπημένοι μου Καρκίνοι, οικονομικά και πάλι οικονομικά. Ακόμα και στις διακοπές, τα οικονομικά σας απασχολούν. Χαλαρώστε λίγο και τα πράγματα θα έρθουν από μόνα τους, για το απλούστατο λόγο, ότι έχετε βάλει βάσεις, ή έχετε έτοιμο το όραμα για τα επόμενα βήματά σας. Η έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας δείξει τον δρόμο και τον τρόπο που θα κινηθείτε σε αυτόν τον τομέα. Όντας και ο Άρης πάνω στον ίδιο τομέα, δημιουργεί έξοδα, αλλά και έσοδα. Μια που τα παίρνετε και μια που τα δίνετε. Όσοι από εσάς έχετε κουραστεί στην συγκεκριμένη εργασία , τώρα ήρθε η ώρα να ανοίξετε πανιά για άλλα μέρη. Μέσα από ένταση, ίσως και αγανάκτηση, να προκληθεί αυτή η αλλαγή σε βάθος χρόνου. Όχι σε πολύ όμως, μέσα σε ένα εξάμηνο. Αρκετοί από εσάς, θα λάβουν και αξίωμα μεγαλύτερο. Μια προαγωγή ίσως, ή θα κάνετε κάτι δικό σας στα επαγγελματικά. Θα είναι κάτι που το ορίζετε εσείς. Ο Ερμής από την ανάδρομη πορεία του, θα βοηθήσει να ξεσκαρτάρετε την Ήρα από το στάχυ σε ότι αφορά το συγγενικό στενό περιβάλλον, ή τις επαφές σας γενικά.

ΛΕΩΝ
Άχ λιονταράκια μου τι να πούμε και για εσάς. Τα φώτα όλα πάνω σας. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, σηματοδοτεί αλλαγές. Αλλαγές σταθερές που περιμένατε πολύ καιρό και δεν έρχονταν. Τώρα όμως, το σύμπαν σας δίνει το φως του. Με όλο το μεγαλείο που σας αρμόζει και με την λάμψη που εσείς οι βασιλείς του ζωδιακού επιζητάτε. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να είναι ξαφνικές αλλά με αποτέλεσμα πάρα πολύ καλό, ακόμα και αν συνοδεύονται από αναστάτωση. Σας απασχολούν, τα οικονομικά, σας απασχολεί το σπίτι και η οικογένεια, σας απασχολεί η εργασία, σας απασχολούν τα ταξίδια κοντινά ή μακρινά. Όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα και πρέπει να διευθετηθούν. Όλα θα γίνουν αγαπητοί μου φίλοι, και θα στεφθούν από επιτυχία. Νέοι δρόμοι σας ανοίγονται και επιτέλους καταλαβαίνετε ότι πρέπει να αφήσετε πίσω σας τα σαθρά εδάφη και σχέσεις και να αγοράσετε σε άλλο μαχαλά. Κάτι από Χόλυγουντ ας πούμε? Έτσι σας αξίζει και τώρα βρίσκετε την δύναμη να κάνετε πράξεις. Να υπενθυμήσω και την σταθερή ύπαρξη του Ποσειδώνα και του Ερμή του ανάδρομου, που λένε ότι πρέπει να εξετάσετε δύο και τρείς φορές αυτά που ακούτε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπημένοι μου Παρθένοι, εσείς επανεξετάζετε τα πράγματα. Η πορεία του Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη κίνηση, βοηθάει να γίνει αυτό. Ο Ήλιος που μπαίνει και αυτός στις 23 στο δικό σας ζώδιο, φωτίζει το μονοπάτι σας, τον τρόπο που κινείστε, ή στον τρόπο που θα πρέπει να κινηθείτε. Η πορεία σας για λίγο καιρό φαίνεται να είναι λίγο θολή. Αυτό γιατί ο Ποσειδώνας, εξακολουθεί να είναι απέναντί σας και να δείχνει τα πράγματα κάπως, αλλιώς από ότι αυτά είναι στην πραγματικότητα. Η έκλειψη αυτή που γίνεται στον Λέοντα, θα αφορά τον συναισθηματικό σας κόσμο, και σε συνδυασμό με τον Άρη που και αυτός βρίσκεται πίσω από τον Ήλιο σας, δημιουργούν συναισθηματική φόρτιση και παρασκήνιο. Αυτό έχω την αίσθηση ότι μάλλον το έχετε καταλάβει εδώ και καιρό και σας έχει χαλάσει την διάθεση. Τα μάτια σας λοιπόν ανοιχτά, και το στόμα σας κλειστό. Ο Δίας από τον Ζυγό, συνεχίζει να προσφέρει την βοήθειά του στα οικονομικά σας, όπου και εκεί ενδέχεται να βρείτε νέες πηγές εσόδων. Λειτουργήστε λοιπόν την φαντασία σας σε αυτό το επίπεδο και θα βγείτε κερδισμένοι.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπημένοι μου Ζυγοί, η Ηλιακή έκλειψη, σας επηρεάζει σε θέματα σχέσεων με τρίτους. Εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος εννοούμε. Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα και ξαφνικά. Συναισθηματική φόρτιση και λίγος εκνευρισμός, αλλά οι αλλαγές έρχονται και σίγουρα όταν ξεβολευόμαστε ξαφνικά, επικρατεί λίγο πανικός. Φίλοι θα είναι κοντά σας όπου θα φανούν χρήσιμοι στις συμβουλές τους, αλλά οι αποφάσεις είναι δικές σας. Κάποιο ταξίδι θα φανεί πολύ βοηθητικό όσον αφορά το τομέα της εργασίας σας. Κουβέντες γίνονται πίσω από την πλάτη σας, το καταλαβαίνετε και εκνευρίζεστε. Μην δίνετε σημασία, και δεν είναι ανάγκη να κοινοποιήσετε και τα σχέδιά σας. Μάλλον ξαφνική η αλλαγή της πορείας σας, και τα ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν, θα σας ελευθερώσουν, ώστε με καθαρό το μυαλό και το πεδίο, να προχωρήσετε και να βάλετε νέα βάση στην ζωή σας. Ο Δίας εξακολουθεί να σας προσφέρει την βοήθειά του και η Αφροδίτη στον τομέα της καριέρας και του σπιτιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιοί μου, αγαπημένοι, η Ηλιακή Έκλειψη σας βάζει το μυαλό στην πρίζα, περισσότερο τώρα, να ασχοληθείτε με τον τομέα του σπιτιού και της καριέρας σας. Θα τολμήσω να πω ότι μεταλλάσεστε επαγγελματικά. Αυτό θέλει χρόνο βέβαια, όπως η κάμπια να γίνει πεταλούδα. Όλο αυτό φυσικά γίνεται με κάποια αναταραχή. Θέλετε να τα αλλάξετε όλα μονομιάς αλλά δυστυχώς αυτό δεν γίνεται έτσι. Πάρτε το λοιπόν αλλιώς και χρησιμοποιείστε τον Ποσειδώνα που είναι πολύ φιλικός με εσάς, να οραματιστείτε νέα σχέδια. Η αλήθεια είναι ότι θα έχετε αλλαγές οι οποίες ,με όποιο τρόπο και να γίνουν, θα βγουν σε καλό και εσείς σταματάτε να ανησυχείτε πλέον για τα οικονομικά σας.
Κάποιες ευθύνες που θα αναλάβετε παραπάνω, θα διατηρήσουν για λίγο ακόμα το άγχος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η φιλοσοφία, οι νέες ιδέες, ταξίδια, σπουδές, θα είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν με την έκλειψη του Ηλίου από το φιλικό για εσάς Λέοντα. Στον τομέα του σπιτιού , με τα παιδιά, με τον ερωτικό σύντροφο, αυτά είναι οι προτεραιότητές σας. Ο Ουρανός εξακολουθεί να φέρνει αναπάντεχες καταστάσεις και συναντήσεις με ανθρώπους από το εξωτερικό, ή στον εργασιακό σας χώρο ενδέχεται να συνεργαστείτε με το εξωτερικό. Μια εταιρεία για παράδειγμα που εισάγει από το εξωτερικό τα προϊόντα που διαθέτει στο κοινό, είναι πολύ πιθανό να ζητήσει την συνεργασία σας. Τα πράγματα πρέπει να τα εξετάσετε καλά, διότι, μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ένας Ερμής σε ανάδρομη πορεία και σε ζώδιο με λίγο διαφορετική φιλοσοφία, επίσης ένας Ποσειδώνας που παρουσιάζει τα πράγματα αρκετά διαφορετικά από ότι είναι στην πραγματικότητα, γι αυτό θα έλεγα να προσέχετε πριν συμφωνήσετε σε οποιαδήποτε πρόταση. Περιμένετε λίγο, να φύγει και ο Σεπτέμβρης. Αν όμως επιβληθεί να δώσετε απάντηση, τότε ζητήστε και μια γνώμη από κάποιον άνθρωπο που έχετε εμπιστοσύνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ζωή σας αγαπητοί μου φίλοι Αιγόκεροι , φαίνεται αλλάζει. Γιατί αλλάζει? Φυσικά η έκλειψη αυτή που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα, αφορά τον τομέα της εργασίας και της υγείας. Τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο, αφού για εσάς σημαντικός ίσως και ο πρώτος παράγοντας για να νιώθετε ευτυχισμένοι, είναι να είναι τα επαγγελματικά σας τακτοποιημένα, και να αποδίδουν αυτά που ο καθένας από εσάς επιθυμεί. Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όχι και τόσο επικοδομητικό θα έλεγα, τώρα η αλλαγές νομίζω φαίνονται ξεκάθαρα. Αλλάζετε λίγο ανάποδα εσείς από το υπόλοιπο βασίλειο. Από έξω προς τα μέσα. Είναι τα οικονομικά καλά? Είναι και ο ψυχικός κόσμος σας και όλα καλά. Δεν πειράζει, ακολουθείστε όποια οδό νομίζετε ότι θα σας δώσει αυτά για τα οποία παλεύετε χρόνια. Ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Παρθένου, στην φαινομενικά ανάδρομη πορεία του, βοηθάει να επαναπροσδιορίσετε τα πράγματα μέσα στο σπίτι, με τα παιδιά, τον ερωτικό σύντροφο, την εργασία. Βάζετε τώρα τα πράγματα στην θέση τους και πλέον κάνετε τα σχέδιά σας με πρόγραμμα και σχέδιο, όμως από εδώ και στο εξής θα δείτε και να υλοποιούνται .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητοί φίλοι Υδροχόοι, ήρθε η ώρα να δείξετε σε όλους τι πάει να πει Ουρανός κυβερνήτης. Η έκλειψη αυτή αφορά τις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή και τους συνεργάτες. Ξαφνικά γεγονότα ίσως σας αναστατώσουν, αφού απέναντί σας στον ίδιο άξονα, είναι και ο Άρης από τον Λέοντα. Ψυχραιμία αγαπητοί μου φίλοι. Κάντε την χάρη στον κόσμο να μην δει τον Ουρανό στην ένταση που μπορείτε να τον λειτουργήσετε. Πάρτε το αλλιώς. Τις αλλαγές που θα έρθουν ή που βλέπετε από ένστικτο να έρχονται, διαχειριστείτε τις υπέρ σας. Κάντε ένα plan B και όταν έρθει η ώρα, βάλτε το σε εφαρμογή. Εσείς δεν θα ενοχληθείτε, καθόλου, ή έτσι θα φαίνεται απ έξω. Χαράξτε την δική σας πορεία και εκμεταλλευτείτε καλώς τις γνωριμίες σας, παλιές και νέες. Αυτές που θα προκύψουν με την έκλειψη, να ξέρετε ότι θα είναι σταθερές και θα αποδόσουν αργότερα σε αρκετά μεγάλο βαθμό ικανοποίηση. Ασχοληθείτε και με την υγεία σας κάνοντας και ένα τσεκ άπ, δε θα ήταν κόπος.

ΙΧΘΥΣ
Υγεία, εργασία αγαπημένοι μου Ιχθείς θα είναι τα θέματα που η Έκλειψη αυτή θα αγγίξει. Λόγω του Άρη που βρίσκεται και αυτός στον ίδιο τομέα, τα πράγματα μπορώ ναπώ ότι χρειάζονται την άμεση προσοχή σας. Τα θέματα της εργασίας, φαίνεται ότι θα είναι ο τομέας που θα σας δώσει πάρα πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Έσοδα θα προκύψουν από την εργασία σας, και καλό θα είναι να είστε συγκρατημένοι με τα έξοδα. Είστε και αρκετά γαλαντόμοι οπότε δείξτε λίγη εγκράτεια γιατί έως τώρα η ταλαιπωρία και το άγχος των οικονομικών, ίσως σας δημιούργησαν και προβλήματα με την υγεία σας. Κρίμα είναι να μην μετράτε τις κινήσεις σας. Ο Ερμής στην φαινομενικά ανάδρομη κίνησή του, ευτυχώς κρατάει λίγο τα χαλινάρια στο πάρε δώσε με συνεργάτες, ή ακόμα και με τον σύντροφο. Τι θα δώσετε, πόσα, τι θα πάρετε, άλλα μπορεί να είχατε σκοπό να προσφέρετε, αλλά με κάποιες συμπεριφορές ίσως αλλάξατε γνώμη και αναθεωρείτε. Πάντως αυτή η έκλειψη θα ανοίξει τον δρόμο στα επαγγελματικά σας, σε βαθμό που θα δικαιωθείτε τρόπον τινά.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΒασικοί Πλανητικοί Σχηματισμοί στον Γενέθλιο Χάρτη – μέρος β
Επόμενο άρθροΠως θα επηρεάσει η Σελήνη τις σχέσεις μας και τον έρωτα.Από 21-8 έως 27-8-2017
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος του Proficiency Level, όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, και έχω δύο υπέροχες κόρες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Από μικρή διάβαζα και ενημερωνόμουν, για τα ζώδια τότε, και πάντα με γοήτευε ο Ουρανός. Από το 1995 άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας, και όσο διάβαζα, τόσο έψαχνα κι άλλα, κι άλλα. Εργάστηκα , σε εταιρεία με αστρολογικές γραμμές. Εργαζόμουν πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν το έβλεπα ότι πήγαινα στη δουλειά. Ήταν η ξεκούρασή μου, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Σύντομα άρχισα να γράφω και στα δύο περιοδικά που είχε η ίδια εταιρεία. Έψαχνα από τότε να βρώ σχολή, αλλά υπήρχε μόνο στο εξωτερικό και έτσι έμαθα μόνο από τα βιβλία. Είμαι αυτοδίδακτη λοιπόν. Ήρθε η ώρα που γνώρισα τον Χρήστο τον Άρχο και πλέον διδάσκομαι κανονικά, και επιτέλους βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα. Ο μαθητής ήταν έτοιμος, και εμφανίστηκε ο δάσκαλος! Ποτέ δεν είναι αργά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here