Widgets Magazine

Λίγα λόγια για την εβδομάδα 07/08 – 13/08/2017
Και ήρθε και η ώρα της πολυσυζητημένης Έκλειψης – Πανσελήνου του Αγούστου 2017. Φεγγάρι είναι και αυτό σαν όλα τα άλλα που έχουν περάσει και που θα περάσουν. Κάθε ένα από αυτά όμως, έχει και την δική του δυναμική. Το φεγγαράκι το λαμπρό, αυτό το συγκεκριμένο λοιπόν, δίνει ευκαιρίες, κλείνει πόρτες και ανοίγει παράθυρα, δημιουργεί εντάσεις, αλλά και πάθη και έρωτες, και άλλα πολλά, διαφορετικά πάντα για τον καθένα. Ας δούμε λοιπόν λίγο πιο αναλυτικά για το κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ
Αγαπημένα μου κριάρια, αυτή η έκλειψη –Πανσέληνος, γίνεται σε ένα πολύ συμβατό για σας ζώδιο. Στο μεγαλύτερο μέρος για όλους οι όψεις που κάνει, είναι ευνοϊκές. Στο μυαλό σας, εξακολουθείτε να τα έχετε λίγο μπερδεμένα. Έτσι είναι. Συνεχίζουν να σας απασχολούν τα επαγγελματικά σας, τα ερωτικά σας, το πότε θα φύγετε να ξεκουραστείτε, και άκρη δεν βγάζετε. Φυσικά το φεγγαράκι το λαμπρό, θα φέξει το δρόμο σας, και θα σας δείξει την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε. Έχω την εντύπωση ότι θα μπερδευτείτε πιο πολύ, αφού θα φέρει νέες γνωριμίες, και συναισθηματικές και επαγγελματικές. Εσείς στην πορεία θα πρέπει να αποφασίσετε τι αξίζει περισσότερο να κρατήσετε για το μέλλον σας. Τύχη και επιτυχία θα συνεχίσουν να είναι σύντροφοί σας. Η πάρα πολύ ωραία όψη του Ηλίου με τον Δία θα βοηθήσει να ηρεμίσετε, να ερωτευτείτε, να οργανώσετε και να ελέγξετε την ζωή σας. Σε αυτό φυσικά θα βοηθήσει και ο Ερμής από την Παρθένο που θα σας οπλίσει με λογική και σωστή κρίση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταυράκια μου εσείς, έχετε αρχίσει να κάνετε τα βήματά σας και να αισθάνεστε πάλι δυνατοί. Η Έκλειψη αυτή ήδη έχει αρχίσει και σας επειρεάζει από πιο νωρίς. Έχετε αναγνωρίσει πλέον την αξία σας και έχετε βάλει ,μπροστά τα σχέδιά σας. Οι ελεύθεροι, ερωτεύεστε υπό του φωτός της πανσελήνου, και ζείτε πολύ όμορφες στιγμές στην ζωή σας. Οι υπόλοιποι, περνάτε όμορφα ασχολούμενοι με το σπίτι, την οικογένεια ή την καριέρα σας. Αυτή η σελήνη σας προετοιμάζει και σας δείχνει τους τομείς που θα πρέπει να ασχοληθείτε με μεγαλύτερη υπομονή και σύνεση για να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε αυτό φυσικά θα βοηθάει και ο Ερμής από το το ζώδιο της Παρθένου για να έχετε σωστή κρίση οργάνωση και συγκέντρωση στους στόχους σας. Οι πολύ όμορφες όψεις που θα γίνουν μεταξύ του Ήλιου, Δία και Κρόνου, βοηθούν να βρείτε λύσεις, στα θέματα του σπιτιού, αν ψάχνετε, εργασίας, αν ψάχνετε, και τακτοποίηση των κληρονομικών ή θεμάτων με το δημόσιο τομέα. Πάντως, όπως και νάχει, έστω και μέσω μικρών εκνευρισμών, θα βρείτε λύσεις για αρκετά θέματα που σας απασχολούν!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ήρθε και για εσάς επιτέλους η ώρα της ξεκούρασης. Διακοπές λοιπόν για τους πιο πολλούς από εσάς. Η Πανσέληνος, είναι άκρως βοηθητική και φωτίζει τον έρωτα, τον ρομαντισμό, τα ταξίδια κοντινά ή μακρινά. Αν εξαιρέσουμε ότι πάντα κάτι θα βρίσκετε να μην είστε ήσυχοι, όλα πάνε καλά. Γνωριμίες παλιές ή καινούριες, θα γεμίζουν τον χρόνο σας, και εσείς θα μιλάτε, θα μιλάτε. Η χαρά σας. Όταν λέω θα μιλάτε δεν λέω ότι είσασταν μουγγοί πριν. Τα θέματα για τα οποία θα συζητάτε, θα είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά της καθημερινότητάς σας. Κι άλλη χαρά για σας. Είστε σαν ένα βιβλίο με κενές σελίδες, και τώρα γράφονται πάνω καινούρια θέματα, καινούριες ιστορίες. Το δικό σας νέο βιβλίο. Χρήματα σας έρχονται απ το πουθενά, ή από αυτά που τα είχατε ξεγραμμένα και χαμένα. Ο έρωτας, σας βρίσκει, δεν τον ψάχνετε. Τι άλλο θέλετε! Για εσάς που δεν έχετε φύγει ακόμα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, συγκρατήστε λίγο τον εκνευρισμό σας και συμβιβαστείτε με τους ανωτέρους. Αλλά ξέρετε εσείς, θα τα φέρετε στα μέτρα σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητοί μου Καρκίνοι, και ο δικός σας ο δρόμος φωτίζεται από το φεγγάρι αυτό. Ρομαντισμός και έρωτας, νέες και υπάρχουσες αγάπες σας κάνουν να νιώθετε αυτό που είστε πραγματικά! Ξεχωριστοί. Απολαμβάνετε και ξεδιπλώνετε αυτόν τον πολλύ ωραίο εσωτερικό και δοτικό σας κόσμο, και τα αποτελέσματα σας αποζημιώνουν για το προηγούμενο πολύ κουραστικό διάστημα. Ίσως και να βρίσκεστε ακόμα στο εργασιακό σας περιβάλλον, αλλά θα κλέψετε χρόνο για να απολαύσετε με το ταίρι σας την δική σας Σελήνη. Οι επαφές με φίλους που είτε πηγαίνετε εσείς να τους βρείτε ή έρχονται εκείνοι σε εσάς, ανανεώνουν την ψυχή σας και δίνουν δύναμη για να ξεκινήσετε με πιο πολύ όρεξη την επόμενη μέρα. Η οικονομική άνοδος που προσφέρει το φεγγαράκι το λαμπρό, βοηθάει για ταξιδάκια, ή ακόμα και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, ή ακόμα και να κατασταλάξετε σε μια απόφαση για το τι θα κάνετε με ακίνητη περιουσία ή κληρονομικά θέματα. Προς Θεού μην ρισκάρετε. Πρέπει να είστε σίγουροι για τα βήματα τα επόμενα.

ΛΕΩΝ
Δική σας αυτή η Σελήνη αγαπητοί μου φίλοι και η λάμψη σας γίνεται διπλή. Μεγάλη η δύναμή της, αφού ο έρωτας, οι σχέσεις, τα ταξίδια, και όλα μιλούν για εσάς. Τώρα ζείτε αυτό που πάντα ζητούσατε. Να είστε το κέντρο του κόσμου. Η αλλαγή στη διάθεσή σας, ο έρωτας και το χρήμα, δεν κρύβονται. Ελπίζω να μην έχετε και βήχα!!! Καλοκαίρι είναι. Γνωριμίες, που σας ανεβάζουν τόσο που θα λέγαμε ότι πάτε κόντρα με το φως του Ηλίου. Εντάξει μπορεί να υπερβάλλω λίγο, αλλά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και οπλίζει με δύναμη αλλά και με λίγα νεύρα. Μήπως το άλλο φύλο σας δυσκολεύει λίγο?? Αλατοπίπερο, το ξέρετε ότι χρειάζεται και αυτό. Εσείς που ακόμα δεν έχετε καταφέρει να κάνετε παύση εργασιών, τώρα κλείνετε καλές και σταθερές συμφωνίες. Όλα θα γίνουν με πολύ όμορφο τρόπο, με λογική, μέθοδο και πρόγραμμα. Εδώ βάζει το χέρι του ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου. Δώστε την απαραίτητη προσοχή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλοι Παρθένοι, το φως του φεγγαριού είναι για σας, εσωτερικό. Ο ψυχικός σας κόσμος σας απασχολεί. Κοιτάτε μέσα σας και προσπαθείτε να φτιάξετε ότι δεν σας αρέσει. Ηρεμία επικρατεί και συνεχίζετε ακάθεκτοι την πορεία που έχετε χαράξει. Η εικόνα σας κατά πολύ βελτιωμένη, αφού αποδεικνύεται ότι είστε άξιοι για τα καθήκοντα που έχετε αναλάβει και ανταποκρίνεστε με το παραπάνω. Ίσως τώρα να σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν οικονομικά και τακτοποίησή τους. Κρατήστε κλειστά τα χαρτιά σας και εργαστείτε στο παρασκήνιο. Μην κοινοποιήτε τα σχέδιά σας, και δόξα νάχει ο μεγαλοδύναμος, έχετε πολλά. Υπάρχουν κάποιοι που θα θελήσουν να σας μπλοκάρουν και δεν το θέλετε καθόλου αυτό. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν να πάρετε ιδέες και να βελτιώσετε τους στόχους σας. Ο Ερμής που κινείται στο ζώδιό σας, είναι στην καλύτερη θέση για να έχετε σωστή την κρίση σας και να κοιτάξετε τώρα το δικό σας το συμφέρον. Είναι η ευκαιρία σας, μην την χάσετε σκεπτόμενοι τους άλλους. Οι άλλοι, πιθανόν να είναι ένα μεγάλο φρένο στην πορεία σας.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπημένοι μου Ζυγοί, μην ακούσω παράπονο!!! Δόξα τω Θεό, τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από καλά για εσάς. Οι ευκαιρίες που σας έχουν δοθεί, μέχρι στιγμής, νομίζω έχουν αποζημιώσει σε ένα μεγάλο μέρος την μεγάλη αναμονή και το χρώμα του γκρίζου που κυριαρχούσε πάρα πολύ καιρό. Η Πανσέληνος αυτή είναι κάτι παραπάνω από ευνοϊκή. Αν τώρα δεν κινηθείτε για το μέλλον σας, τότε τι να πώ, δεν θα το κάνετε ποτέ. Αγορραπωλησίες, συμβόλαια, γνωριμίες, σπουδές,αναγνώριση, ταξιδάκια, φλέρτ, έρωτας, όλα μα όλα είναι υπέρ σας. Είναι μια πολύ σπάνια περίοδος αυτή τόσο συμβατών και καλών όψεων για σας, όπου πρέπει να κρατάτε ημερολόγιο για να κοιτάτε πίσω και να θυμάστε, ότι το σύμπαν δεν ξεχνά κανέναν. Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Τολμήστε να κοιτάξετε πιο μακριά και προσπαθήστε να προκαλέσετε εσείς τις ανατροπές, με τους δικούς σας όρους. Κλείστε τώρα οικονομικές εκκρεμότητες αν υπάρχουν, και όσοι ψάχνετε για εργασία, στείλτε πάλι τα βιογραφικά σας, ακόμα και εκεί που νομίζετε ότι θα έχετε αρνητική απάντηση. Τα πάντα είναι πιθανά τώρα. Ίσως σας ακούγονται υπερβολικά όλα αυτά, αλλά αν δεν τολμήσετε, δεν θα το εξακριβώσετε ποτέ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιοί μου, και εσείς βρίσκεστε σε κατάσταση <<τρέχω και δεν φτάνω>>, τι να πρωτοκάνω, πώς θα το κάνω, για να κερδίσω αυτά που θέλω. Ακόμη και αν είστε σε διακοπές, το μυαλό σας δεν είναι ήσυχο. Στην ξαπλώστρα ονειρεύεστε και οραματίζεστε, όχι απάτες, αλλά τα βήματα που θα κάνετε στο άμμεσο μέλλον. Σωστά, πολύ σωστά. Μόνο που πρέπει να κινηθείτε μόνοι σας. Εννοώ, να μην ζητήσετε βοήθεια από κανέναν. Δυστυχώς, αυτό το πακέτο είναι κατά δικό σας, και θα δείτε ,και θα ανακαλύψετε στην πορεία, γιατί. Η πανσέληνος αυτή, έρχετε να σας βάλει να κλείσετε, θέματα σπιτιού, αλλαγής αυτού, ή διορθώσεων μέσα σε αυτό, ή τοποθέτηση και αλλαγή κανόνων μέσα σε αυτό. Επίσης, το ίδιο ισχύει και για τον τομέα της εργασίας σας. Οι καινούριες γνωριμίες, θα είναι βοηθητικές, αλλά προσέξτε και ψάξτε πρώτα καλά τον άνθρωπο με τον οποίον πάτε να συνάψετε σχέση συναισθηματική, ή επαγγελματική. Μπορεί να είναι και τα δύο. Μία σχέση, μέσα από τον εργασιακό σας χώρο, η οποία και πρέπει να κρατηθεί για λίγο μυστική. Κυνηγείστε τα όνειρά σας και κάντε τα πραγματικότητα, τώρα!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την πανέμορφη Σελήνη, όταν την κοιτάτε, νιώθετε μια αγγαλίαση μέσα σας, ένα δέος, και αντλήτε δύναμη μέσα από αυτήν. Ρομαντισμός λέγετε αυτό? Τόχετε. Πολύ βοηθητική λοιπόν, αφού βρίσκεται σε φιλικότατο ζώδιο για εσάς. Έρωτες εν όψη, καλοπέραση ακόμα και αν εργάζεστε, και εννοώ το ευχάριστο της διάθεσής σας, ώστε να δουλεύετε, όχι με άγχος,αλλά με ευχαρίστηση. Τα οικονομικά σας, βελτιώνονται κατά πολύ ή εσείς τώρα έχετε βρεί τον τρόπο να τα εξισορροπίσετε. Ακόμα σας απασχολεί ο τομέας του σπιτιού και της ακίνητης περιουσίας, αλλά ως παιδιά του Δία, γνωρίζετε ότι τα πράγματα θα έρθουν όπως τα θέλετε. Στην ώρα τους. Ο Ερμής από την Παρθένο συμβάλλει στην σωστή κρίση, σας μαζεύει από την επιπολαιότητα, και βοηθάει στο να προγραμματιστείτε. Ο Άρης εξακολουθεί από το ζώδιο του Λέοντα, να σας τροφοδοτεί με λάμψη και γοητεία η οποία, φυσικά, τραβάει τον κόσμο σαν μαγνήτη πάνω σας. Το καλλιτεχνικό σας ταμπεραμέντο, δίνει και παίρνει αφού με ότι και να καταπιαστείτε, είναι χάρμα οφθαλμών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χαρά και εργασία μες το κατακαλόκαιρο? Ναι συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες. Οι ευκαιρίες εξέλιξης για εσάς, τώρα μπορούμε να πούμε ότι είναι πολλές. Τρέξτε τώρα που μπορείτε, αν και πιστεύω ότι μόνο του έχει έρθει και τρέχετε ήδη. Προετοιμάζεστε και εσείς για αυτά που ποθούσατε, αρκετά χρόνια πίσω και δεν σας έρχονταν, όσο και να προσπαθούσατε. Αυτό ακριβώς κάνει το πανέμορφο αυτό Αυγουστιάτικο φεγγάρι. Επίσης, η Αφροδιτούλα, αυτή η Θεά η τσαχπίνα, σας φέρνει και έρωτες, φλέρτ, στην χειρότερη, γνωριμίες, έστω και μιας νύχτας, αλλά λίγο δύσκολο αυτό. Εν ολίγης, οδηγείστε σε μεγάλη επιτυχία. Φυσικά θέλω λίγο να προσέξετε και να είστε διαλλακτικοί. Ακούστε και την γνώμη κάποιου άλλου, ίσως να σας βοηθήσει. Είναι επιτρεπτό να βολιδοσκοπήσετε τώρα, αν έχετε σκοπό να βάλετε τα χρήματά σας σε κάποιο project , επίσης και να λάβετε χρωστούμενα που είχατε ξεγραμμένα. Μυστικές σχέσεις και συνεργασίες, από το τρίδυμο, Αφροδίτης, Ερμή, Ποσειδώνα, θα είναι η μάσκα οξυγόνου σας, για να έρθουν τα πράγματα και να καταλήξουν όμορφα με τον ωραιότερο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πάντως, αυτό το φεγγαράκι, σίγουρα σας φέγγει να περπατάτε ακόμα και στα πιο δύσκολα μονοπάτια. Ακόμα κι αν έχετε εκνευρισμούς, ακόμα κι αν την πληρώνουν οι αθώοι δίπλα σας, εσείς ξέρετε καλά ότι όλα θα πάνε κατ ευχήν. Ναι το ξέρετε, γιατί ευτυχώς κοιτάτε και πίσω και δεν ξεχνάτε πού είσασταν και πού είστε τώρα. Νέες σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες, φλέρτ, έρωτες, εργασία αλλά και ξεκούραση με αποδράσεις σε μικρούς ή μεγάλους προορισμούς. Κάποιοι από εσάς θα βρείτε αυτό το σταθερό που ζητούσατε και δεν θα το πιστεύετε. Κατακούτελο θα είναι το χτύπημα και θα είναι πονάω αλλά μ΄ αρέσει. Επιτυχία, και έχετε το πάνω χέρι στον εργασιακό σας χώρο, αφού πλέον έχετε αποδείξει και έχετε δώσει στους προϊσταμένους σας να καταλάβουν πόσο πολύτιμοι είστε γι αυτούς. Μπορείτε να τακτοποιήσετε ακόμη και θέματα που αφορούν κληρονομικά, μόνο εδώ προσοχή μεγάλη γιατί ελοχεύει ο κίνδυνος του Ποσειδώνα. Τα ψιλά γράμματα μην ξεχνάτε να τα διαβάζετε.

ΙΧΘΥΣ
Μια χαρά σας βρίσκω. Προς το παρόν, πάτε διακοπές. Άλλοι τις σχεδιάζετε γιατί ακόμα υπάρχουν πίσω σας θέματα οικογένειας, περιουσίας, τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων με το δημόσιο, που πρέπει να κλείσετε. Αυτή η Σελήνη, βοηθάει σε αυτόν τον τομέα, της εργασίας, και του εσωτερικού σας κόσμου, ο οποίος θέλει λίγο ψάξιμο ακόμα. Από εσάς εννοείται. Θέλετε λίγο δουλίτσα ακόμη με τον εαυτόν σας, γιατί επαναπροσδιορίζετε τον εσωτερικό σας κόσμο, αφού περάσατε αρκετά δύσκολα μπορώ να πώ με το στενό σας περιβάλλον είτε οικογενειακό, είτε εργασιακό. Τώρα χαράζετε καινούρια πορεία που λέει και το λαϊκό μας άσμα. Τα πράγματα βελτιώνονται στις σχέσεις και τις συνεργασίες, και υπάρχει επιτυχία και ικανοποίηση. Για όσους ψάχνετε εργασία, τώρα μπορείτε να στείλετε πάλι τα βιογραφικά σας.Οι εκπληκτικές όψεις επίσης που κάνει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και τον Δία, βοηθούν να βρείτε τον έρωτα, ή να ζήσετε νύχτες μαγικές και ονειρεμένες! Κι άλλο άσμα. Γράφτηκαν για εσάς??

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι τύποι των ωροσκοπίων
Επόμενο άρθροΟι πιο σημαντικές αστρολογικές όψεις για την εβδομάδα 14-20 Αυγούστου 2017
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος του Proficiency Level, όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, και έχω δύο υπέροχες κόρες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Από μικρή διάβαζα και ενημερωνόμουν, για τα ζώδια τότε, και πάντα με γοήτευε ο Ουρανός. Από το 1995 άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας, και όσο διάβαζα, τόσο έψαχνα κι άλλα, κι άλλα. Εργάστηκα , σε εταιρεία με αστρολογικές γραμμές. Εργαζόμουν πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν το έβλεπα ότι πήγαινα στη δουλειά. Ήταν η ξεκούρασή μου, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Σύντομα άρχισα να γράφω και στα δύο περιοδικά που είχε η ίδια εταιρεία. Έψαχνα από τότε να βρώ σχολή, αλλά υπήρχε μόνο στο εξωτερικό και έτσι έμαθα μόνο από τα βιβλία. Είμαι αυτοδίδακτη λοιπόν. Ήρθε η ώρα που γνώρισα τον Χρήστο τον Άρχο και πλέον διδάσκομαι κανονικά, και επιτέλους βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα. Ο μαθητής ήταν έτοιμος, και εμφανίστηκε ο δάσκαλος! Ποτέ δεν είναι αργά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here