Widgets Magazine

 

Το Σάββατο  11 Αυγούστου 2018, ώρα 12:57 π.μ  πραγματοποιείται Μερική Ηλιακή Έκλειψη – Ν. Σελήνη στις 18ο 41΄στο ζώδιο του Λέοντα.

Αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά έκλειψη σε διάστημα ενάμιση μήνα και θα είναι και η τελευταία, κλείνοντας τον κύκλο των εκλείψεων για το 2018.

Η έκλειψη ανήκει στον κύκλο Σάρος 155 και ξεκίνησε  στις  17-6-1928 και επαναλήφθηκε τα τελευταία  χρόνια, το 1946, το 1964, το 1982 και το 2000. Είναι μερική  Ηλιακή έκλειψη με αποτέλεσμα να χαθεί μερικώς το φως του Ηλίου. Θα είναι ορατή στον Καναδά, τη Γροιλανδία, τη Σκανδιναβία και τη βορειοανατολική Ρωσία.

Στο προσωπικό ωροσκόπιο η έκλειψη επηρεάζει τους γεννημένους,

από 6-9/2

από 8-11/5

από 10-13/8

από 10-13/11

και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα

από την 17η έως την 20η μοίρα

του σταθερού σταυρού δηλ. τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και τους Υδροχόους.

Από αντισκιά επηρεάζονται όσοι έχουν γεννηθεί στις 2/5 και στις 4/11 ή όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη στην 11η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού.

Ο Ήλιος στον Λέοντα αντιπροσωπεύει το εγώ και την ατομικότητα. Όπως ο Ήλιος είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και γύρω του περιστρέφονται οι άλλοι πλανήτες έτσι και ο Λέοντας βάζει τον εαυτό του σαν το κέντρο όλων και θέλει την διάκριση και την προβολή.

Κατά συνέπεια αυτή η Ηλιακή έκλειψη ίσως να προκαλέσει αβεβαιότητα για το τι αξίζουμε σαν άτομα και ανεπάρκεια ή υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας.

Με αυτή την έκλειψη έχουμε την δυνατότητα να επαναπροσδιορίσουμε και να αξιολογήσουμε τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Καλό θα ήταν να κοιτάξουμε μέσα μας να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να έχουμε υπομονή με τους άλλους.

Κάποιες αισθηματικές σχέσεις μπορεί να οδηγηθούν στο τέλος τους και αυτό να γίνει με ξαφνικό και  απότομο τρόπο. Όμως θα υπάρξει η δυνατότητα να δημιουργηθούν άλλες καινούργιες ή να γίνει το βήμα για μια επανασύνδεση με κάποιο άτομο που δεν έχει  βγει από τη σκέψη μας.

Η έκλειψη θα φωτίσει που είναι το πρόβλημα ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε μια τάξη στη ζωή μας.

Το μήνυμα της έκλειψης είναι να αφήσουμε πίσω μας ότι δεν μας ταιριάζει και να ακούσουμε την καρδιά μας.

Ο Δίας που συμμετέχει στη νέα Σελήνη σηματοδοτεί πως είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδια μας και να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας. Ύστερα από προβλήματα και δυσκολίες θα έχουμε νέες ευκαιρίες και ευχάριστες εξελίξεις. Προσοχή όμως στην υπεραισιοδοξία, στην υπερβολή και στην κακή διαχείριση των χρημάτων για να μην έχουμε απώλειες.

Η σύνοδος του Ανάδρομου Ερμή με την Έκλειψη θα προκαλέσει νευρικότητα,  καθυστερήσεις σε ταξίδια και συμφωνίες και γενικά παρεξηγήσεις κάθε είδους που είναι και τα χαρακτηριστικά του Ερμή όταν είναι ανάδρομος. Οργανώνουμε πολύ καλά κάθε μας σχέδιο και δεν αφήνουμε στην τύχη τίποτα για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις αργότερα.

Σε τι βαθμό θα επηρεαστεί ο καθένας μας εξαρτάται φυσικά από τον προσωπικό του χάρτη.

 

 Κριός:  Θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με τα δημιουργικά σας ταλέντα, τα παιδιά σας και τους έρωτες σας. Θα επανεξετάσετε το άτομο που έχετε δίπλα σας και αν βλέπετε ότι δεν σας καλύπτει πιθανόν να το αφήσετε πίσω σας.  Αυτό το διάστημα ίσως να έχετε μια ξαφνική ερωτική γνωριμία.

Ταύρος:   Θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας ως ακίνητο και την οικογένειά σας. Αφήνετε πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας είναι χρήσιμα και ξεκινάτε μια καινούρια ζωή.

Δίδυμος:    Θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με επικοινωνία, γείτονες, αδέρφια, τον κοινωνικό σας περίγυρο και τα κοντινά ταξίδια. Βάζετε σε εφαρμογή νέα επαγγελματικά σχέδια.

Καρκίνος:  Θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας και επαναξιολογείτε τις αξίες σας. Με σκληρή δουλειά αυξάνετε τα έσοδα σας. Οι συνθήκες σύντομα θα σας επιτρέψουν να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε.

Λέων:   Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, θα σας  βάλει στην διαδικασία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και να επανεξετάσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ίσως έχετε ξαφνικές αλλαγές  τις οποίες θα πρέπει να αποδεχτείτε ώστε να κάνετε ένα βήμα μπροστά.

ΠαρθένοςΘα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με τις ανασφάλειες σας και την ανάγκη σας να προετοιμάσετε τα επόμενα  βήματα σας. Διώξτε την αρνητική ενέργεια και μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας στους άλλους.

Ζυγός:  Θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με ομάδες ή οργανώσεις νέες φιλίες και συνεργασίες. Θα έχετε τις ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας με την βοήθεια συνεργατών και φίλων όμως μην υπογράψετε κάτι αυτό το διάστημα.

Σκορπιός: Θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και την καριέρα σας. Προσέξτε την συμπεριφορά σας ώστε να αποφύγετε προβλήματα με τους συνεργάτες σας. Τώρα είστε προβληματισμένοι, όμως να ξέρετε αργότερα θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.

Τοξότης: Θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, σπουδές, συμφωνίες και νομικές υποθέσεις. Δεν επηρεάζεστε αρνητικά από την έκλειψη και μπορεί να έχετε και μια επανασύνδεση με άτομο από το παρελθόν σας εάν το επιθυμείτε. Να είστε προσεκτικοί όταν ταξιδεύετε.

Αιγόκερως: Θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με δάνεια, χρέη, κληρονομικά και γενικά χρήματα που έχουν να κάνουν με τρίτους. Μην υπογράψετε κανένα συμβόλαιο και μην πιέζετε καταστάσεις, αργότερα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όποια υπόθεση σας απασχολεί.

Υδροχόος :  Θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Αναθεωρείτε τις σχέσεις σας και ξεκινάτε μια νέα σχέση ή μια νέα επιχείρηση μαζί με συνεργάτες.

Ιχθύες:  Θα σας απασχολήσουν  θέματα που σχετίζονται με την εργασίας σας, το περιβάλλον που εργάζεστε, την φροντίδα του σώματός σας και τη φυσική σας κατάσταση.  Κρατήστε την ψυχραιμία σας, μην πιέζετε καταστάσεις και στη συνέχεια θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που προκύπτουν. Δείτε τα πράγματα με θετική ματιά.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ κυριότερες αστρολογικές όψεις ως 5 Αυγούστου & η επιρροή τους
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 13/8 ως 19/8
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here