Widgets Magazine

 

Το διάστημα που διανύουμε είναι το πιο δύσκολο της χρονιάς με πολλά αστρολογικά γεγονότα σε εξέλιξη.

Έχουμε την προηγούμενη Ηλιακή έκλειψη της 13ης Ιουλίου να είναι ενεργή και οι δυο ακόμα εκλείψεις που ακολουθούν κάνουν το κλίμα απρόβλεπτο και εκρηκτικό.

Την  Παρασκευή 27 Ιουλίου στις 23:20, σχηματίζεται Πανσέληνος και Ολική Έκλειψη της Σελήνης, στην 4ο 44΄ του Υδροχόου,

η οποία θα είναι ορατή στη χώρα μας, στην Ανατολική Ασία, στην Αυστραλία, στην Μέση Ανατολή και στη Νότιο Αμερική.

Η επιρροή της έκλειψης έχει ήδη ξεκινήσει και η διάρκεια της θα είναι 1 ώρα κ 43΄ λεπτά και είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων 100 χρόνων.

Σεληνιακή έκλειψη έχουμε όταν η Γη παρεμβάλλεται μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης και είναι μια περίοδος εναλλαγής συναισθημάτων που δρα σε ασυνείδητο επίπεδο.

Η έκλειψη αυτή επαναλήφθηκε τα τελευταία  χρόνια, το 1928, το 1946, το 1964, το 1982 και το 2000. Θυμάστε αν αυτές τις χρονιές συνέβη κάτι στη ζωή σας?

Στο προσωπικό ωροσκόπιο η έκλειψη επηρεάζει τους γεννημένους ,

  • από 24-27/1
  •  από 23-26/4
  • από 26-29/7
  • από 26-29/10

και όσους έχουν  προσωπικούς πλανήτες ωροσκόπο και μεσουράνημα, από την 2η μέχρι την 6η μοίρα του σταθερού σταυρού δηλ.τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και τους Υδροχόους.

Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 16/5 και 18/11 και όσοι έχουν πλανήτη ή προσωπικό σημείο στην 24η, 25η, 26η  μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού.

Είναι μια δυναμική Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης γιατί με τις όψεις που σχηματίζει θα προκαλέσει καταστάσεις απρόβλεπτες και εκρηκτικές για το επόμενο διάστημα. Μπορεί τα γεγονότα να συμβούν τον πρώτο καιρό  όμως η επίδραση της θα έχει μεγάλη διάρκεια ίσως και πολλά χρόνια, μέχρι να τα συνειδητοποιήσουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι γίνετε σε σταθερά ζώδια.

 

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα πανίσχυρος, αντιπροσωπεύει το εγώ και την ατομικότητα και θέλει την διάκριση και την προβολή, ενώ η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου νοιάζεται για τους άλλους ανθρώπους, έχει φιλάνθρωπα συναισθήματα και θέλει να βρίσκεται σε ομάδες, της αρέσουν οι αλλαγές και είναι απρόβλεπτη. Σε αυτή την Πανσέληνο με Ήλιο στον Λέοντα και Σελήνη στον Υδροχόο θα πρέπει να παντρέψουμε το εγώ με την ομαδικότητα και την συνεργασία.

Το μήνυμα της έκλειψης είναι ότι ο ‘’καθένας μόνος του μπορεί… αλλά όλοι μαζί ενωμένοι θα κάνουμε την διαφορά’’.

 

Ο Άρης ανάδρομος πρωταγωνιστής της έκλειψης και εκτός ορίων που σημαίνει βία, ένταση, παρόρμηση, μάχη επιβίωσης, σχηματίζει όψη αντίθεσης  με τον Ήλιο και σύνοδο με την Σελήνη και όλο αυτό θα μας κάνει οξύθυμους. Επίσης με αυτές τις όψεις ενεργοποιείται η σεξουαλικότητα και βγαίνουν στην επιφάνεια οι ανάγκες και οι επιθυμίες μας.

Στην έκλειψη  θα συμμετέχει και ο Ουρανός που θα την χρωματίσει με τα χαρακτηριστικά του που είναι οι ξαφνικές αλλαγές και το απρόοπτο. Όταν λοιπόν ενωθούν οι δύο ενέργειες του Άρη και του Ουρανού  βγαίνει ένα εκρηκτικό μίγμα και δημιουργεί πολύ έντονες καταστάσεις όχι και τόσο ευχάριστες, με ανατροπές, επαναστατικότητα και μπορεί να χαθεί ο έλεγχος.

Καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί, να έχουμε υπομονή με τα άτομα γύρω μας και να μην προκαλούμε ώστε να αποφύγουμε συγκρούσεις.

Η Σελήνη σε σύνοδο με ανάδρομο Άρη και  Ν. Δεσμό και σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Β. Δεσμό και όλο αυτό σε τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργείτε ο σχηματισμός του Ταυ τετραγώνου, που θα πυροδοτήσει δύσκολες καταστάσεις με μοιραία  γεγονότα.

Ίσως υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από τον λαό και πολιτικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στις γύρω περιοχές, βίαια γεγονότα με ομάδες και άτομα με εξουσία και δύναμη.

Είναι γενικά ένα δύσκολο διάστημα σε παγκόσμιο επίπεδο, με ακραία καιρικά φαινόμενα, προβλήματα στις μετακινήσεις, ατυχήματα αεροπορικά, φυσικές καταστροφές, τρομοκρατικές ενέργειες, προβλήματα με το περιβάλλον και μαζικές καταστροφές.

Οι περιοχές που θα έχουν δυσάρεστες εκπλήξεις και θα δυσκολευτούν περισσότερο είναι οι χώρες της Μ. Ανατολής ,τα Βαλκάνια και η περιοχή του Ατλαντικού Ωκεανού.

Αυτή η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο στο ζώδιο της προόδου και των ξαφνικών αλλαγών, θα φέρει το τέλος κάποιων καταστάσεων.

Οι αλλαγές αυτές θα έχουν να κάνουν με τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ερωτικές, φιλικές και με τις συνεργασίες μας.

Θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι να μην φοβόμαστε τις αλλαγές και θα βρούμε τον τρόπο να κάνουμε την υπέρβαση για να απελευθερωθούμε απ ότι μας καταπιέζει. Θα πρέπει να αγκαλιάσουμε το καινούργιο γιατί αυτό θα φέρει την εξέλιξη  και να μη μείνουμε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Σταδιακά θα έχουμε και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις που θα μας βοηθήσουν ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να πετύχουμε αυτά που θέλουμε.

Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που επηρεάζετε και θα περάσει λίγο δύσκολα και μια άλλη που θα περάσει πιο εύκολα.

Επίσης είναι  μια περίοδος που θα δημιουργηθούν καινούργιες γνωριμίες και επαφές ανάλογα με τον προσωπικό μας χάρτη. Αν όμως κάποιος θα επιθυμούσε μια επανασύνδεση με άτομο από το παρελθόν και του το επιτρέπει και ο προσωπικός του χάρτης, θα μπορούσε να την επιτύχει καθότι στις 26/7 ο Ερμής γύρισε ανάδρομος.

 Κριός:  Προβλήματα θα έχετε με τις ερωτικές σας σχέσεις και τις συλλογικές  δραστηριότητες. Κάνετε αλλαγές και αναθεωρήσεις σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Ίσως επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας.

Ταύρος:  Παρεξηγήσεις και προβλήματα σε εργασία, καριέρα και κοινωνική ζωή. Αλλά ταυτόχρονα έχετε την δυνατότητα να απελευθερωθείτε από πράγματα που σας δυσκόλεψαν ώστε να αποκτήσετε την ασφάλεια που θέλετε.

Δίδυμος:  Πρέπει να βρείτε καινούργιους τρόπους επικοινωνίας και να απελευθερωθείτε από θέματα που σας έχουν δυσκολέψει. Ίσως το επόμενο διάστημα χρειαστεί να ταξιδέψετε και να διευρύνεται τους ορίζοντες σας.

Καρκίνος:  Θα έχετε αλλαγές σε οικονομικά θέματα και επαναξιολογείτε τις αξίες σας. Απελευθερωθείτε απ΄ότι σας βαραίνει και αξιοποιείστε τις δυνατότητες σας.

Λέων:    Τα προβλήματα και εντάσεις με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις δεν θα λείψουν.  Θα πρέπει να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους.

Παρθένος: Θα σας απασχολήσουν θέματα εργασίας και καθημερινότητας, υγείας και φυσικής κατάστασης. Πιθανόν να έχετε αλλαγή εργασίας η να συνεργαστείτε και πάλι με άτομο που είχατε δουλέψει στο παρελθόν. Καλό θα ήταν να βρίσκετε αρκετό χρόνο να ξεκουράζεστε.

Ζυγός: Θα σας απασχολήσει έντονα η αισθηματική σας ζωή και θέματα δημιουργικότητας και παιδιών. Πιθανόν να θα έχετε νέες  καταστάσεις στα ερωτικά σας η να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Θα πρέπει να προσέξτε πως χειρίζεστε τις κοινωνικές σας επαφές και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και μην αντιμετωπίζετε τους άλλους με υπεροψία.

Σκορπιός: Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις, εντάσεις και προβλήματα οικογενειακά και επαγγελματικά. Πρέπει να κοιτάξετε άμεσα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία και τις συνεργασίες σας.

Τοξότης: Θα σας απασχολήσουν θέματα επικοινωνίας και κάποια γεγονότα που αφορούν αδέρφια ή συγγενείς σας. Αν δεν θέλετε να έχετε προβλήματα με τους ανθρώπους γύρω σας μη τους αντιμετωπίζετε με υπεροψία και κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Αιγόκερως:  Σας δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικά προβλήματα και να αλλάξετε την επαφή που έχετε με τα χρήματα και τις αξίες σας. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια αγορά, δώστε μεγάλη προσοχή στο τι υπογράφετε.

Υδροχόος : Για εσάς τους Υδροχόους που η Πανσέληνος / έκλειψη γίνετε στο ζώδιο σας ήρθε η ώρα να τα αλλάξετε όλα. Θα έχετε προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες που ζητούν λύση και καλείστε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας.

Ιχθύες: Θα θελήσετε να κάνετε μια ενδοσκόπησης και να αποτραβηχτείτε για λίγο από τους άλλους ώστε να σκεφτείτε τι θα κάνετε στη συνέχεια. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να σταματήσετε να είστε προσκολλημένος στο παρελθόν και να δείτε τις νέες προοπτικές στην εργασία σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΜερική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 13/7/18 και Προβλέψεις Ζωδίων
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον Αύγουστο 2018
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here