Widgets Magazine

Να θυμάστε: Το Ζώδιο, ο Ωροσκόπος και η Αφροδίτη σας, είναι εξίσου σημαντικά στην ερωτική πρόβλέψη. Δώστε την ίδια βαρύτητα, αν το δεκαήμερο σας αναφέρεται πιο κάτω!

Αυτή την εβδομάδα μας δίνετε η ευκαιρία να μπούμε στην δράση και να δημιουργήσουμε θετικές αλλαγές στη ζωή μας. Ο Ήλιος πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Κρόνο την Δευτέρα στην 23ομοίρα του. Είναι μια στιγμή να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα μας και να προσεγγίσουμε αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις με ωριμότητα και υπευθυνότητα. Αυτή η ενέργεια προσφέρει σταθερότητα. Είναι καιρός να παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Επίσης την Πέμπτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα στην 26ο μοίρα του Ζυγού, με έντονη την συμμετοχή του Ουρανού. Θα υπάρξουν πολλά έντονα συναισθήματα, ξαφνικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης μας και ανατροπές στις σχέσεις. Το Σάββατο η ενέργεια αλλάζει καθώς ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό. Αυτό θα φέρει δυσκολίες στην διαχείριση των στενών διαπροσωπικών μας σχέσεων.

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η προσοχή σας συνεχίζει να εστιάζεται και αυτή την εβδομάδα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό, θα νιώσετε ότι στην προσπάθεια σας να κρατήσετε μία σχέση, ή μία υπάρχουσα κατάσταση, στο τέλος της ημέρας καταπιέζεστε αρκετά. Τα δεδομένα στις σχέσεις σας, επηρεάζουν πολύ τον ψυχισμό και την διάθεση σας και η Νέα Σελήνη την Πέμπτη σας βοηθά να πάρετε πρωτοβουλίες και αποφάσεις. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις…

ΤΑΥΡΟΣ

Από την Τρίτη και για τις επόμενες τρείς μέρες, ευνοήστε πάρα πολύ επικοινωνιακά σε σχέση με τα ερωτικά σας. Φοβερή εύνοια στο να λύσετε τυχόν προβλήματα που πιθανόν να προέκυψαν ή ακόμα και να αποπλανήσετε κάποιον… Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Ανατροπές στην καθημερινότητα σας, επηρεάζουν τον ψυχισμό σας. Αυτή την εβδομάδα παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία μίας ερωτικής σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

H Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Πέμπτη θα σας επηρεάσει θετικά τις επόμενες εβδομάδες με νέες ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες και ευχάριστες εκπλήξεις. Αυτή την εβδομάδα ξεπερνάτε προβλήματα που πιθανόν να προέκυψαν με κάποια υπάρχουσα σχέση σας και πορεύεστε πιά με πιό σταθερές βάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα συνεχίζετε να δέχεστε ανατροπές μέσα στο σπίτι σας. Θα παρθούν σοβαρές αποφάσεις σχετικά με τον συμβίο σας, ή μια πολύ στενή ερωτική σας σχέση. Κάποιος ίσως φεύγει από το σπίτι σας, ή ίσως και εσείς οι ίδιοι. Οριοθετούντε καταστάσεις και δεδομένα για Καρκίνους του 3ου δεκαημέρου, ενώ το 1ο δεκαήμερο ευνοείται με φλέρτ, ερωτική διάθεση, νέες γνωριμίες και βελτίωση σε υπάρχουσες σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Από την Τετάρτη και μετά με τον Δία πια στον οίκο του σπιτιού για εσάς, επικεντρώνεστε σε θέματα συμβίωσης και σπιτιού γενικά. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό την Πέμπτη και στον τομέα της επικοινωνίας σας, θα σας φέρει μία καινούργια ερωτική γνωριμία, ή απο την άλλη, κόβετε κάθε είδους επικοινωνία με κάποια υπάρχουσα ερωτική σχέση, οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου. Το Σαββατοκυρίακο θέλει προσοχή γιατι πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις και καβγάδες για το 1ο δεκαήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από την Τρίτη μέχρι και την Παρασκευή ευνοείστε ιδιαίτερα για καινούργιες γνωριμίες, πιθανόν και μέσα απο το διαδίκτυο. Αν είστε ήδη σε μία σχέση, σας δίνετε η ευκαιρία να λύσετε τα όποια επικοινωνιακά προβλήματα που μπορεί να προέκυψαν τελευταία στην σχέση σας. Θα σας διακατέχει μία αισιοδοξία και θετικότητα στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Η Νέα Σελήνη την Πέμπτη, είναι μία νέα αρχή στο κομμάτι των οικονομικών σας σε σχέση με τις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Επίσης θέματα κοινών  αξιών στις σχέσεις σας είναι κάτι που σας προβλήμάτιζει τελευταία. Η λέξη κλειδί αυτή την εβδομάδα για εσάς είναι η επικοινωνία. Στα μέσα της εβδομάδας ευνοήστε απίστευτα. Αποφύγετε τις εντάσεις λοιπόν και εκμεταλλευτείτε την εύνοια που σας δίνεται!

ΖΥΓΟΣ

Από την Τρίτη και για τις επόμενες τρείς μέρες, ευνοείστε επικοινωνιακά. Είναι η ευκαιρία να επικοινωνήσετε στο ταίρι σας τις αξίες και τα πιστεύω σας, που πιθανόν να αισθανθήκατε ότι καταπατήθηκαν το τελευταίο διάστημα. Η Νέα Σελήνη την Πέμπτη στο ζώδιο σας, σηματοδοτεί για εσάς μία νέα αρχή.  Εντάσεις και ξαφνικές ανατροπές δεν θα λείψουν όμως για το 3ο δεκαήμερο και πιθανόν να τελειώσετε μια σχέση. Τον τελευταίο καιρό πιεστήκατε αρκετά προσπαθώντας να διατηρήσετε μία κατάσταση ή σχέση καταπιέζοντας τον εαυτό σας. Πλέον απλά δεν το ανέχεστε άλλο, και επικοινωνείτε πια, αυτά που αισθάνεστε θέτοντας τα όρια σας. Αυτό πιθανόν να γίνει τώρα με την Νέα Σελήνη ή στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες που ακολουθούν. Το σύμπαν σας βοηθά να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε μία καινούργια αρχή στην ζωή σας. Ίσως η πιο σημαντική εβδομάδα της χρονιάς για εσάς φίλοι Ζυγοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξαφνικές ανατροπές σε σχέσεις φλέρτ και ερωτικές γνωριμίες αυτή την εβδομάδα. Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, ο ψυχισμός και η καθημερινότητα σας θα δεχτούν ανατροπές. Ανοικτά θέματα από το παρελθόν σας ζητούν να τα αντιμετωπίσετε και να λύσετε. Θα είστε έντονοι και κάθετοι στις αποφάσεις σας, όμως αυτή η περίοδος σας βοηθά να κλέισετε υποθέσεις που επηρεάζουν τον ψυχισμό σας. Κάποια σχέση από το παρελθόν, θα οριοθετηθεί ή θα τελειώσει οριστικά για Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου. Από την Τετάρτη και μετά, ευνοήστε επικοινωνιακά και είστε πιο αισιόδοξοι και θετικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα είναι έντονη η ανάγκη για ελευθερία, διασκέδαση, πάθη και έρωτα. Αναζητάτε την ισορροπία στις σχέσεις σας και με την βοήθεια της Νέας Σελήνης την Πέμπτη ξεπερνάτε προβλήματα και προκλήσεις που τυχόν δημιουργήθηκαν στις ερωτικές σας σχέσεις τον τελευταίο καιρό. Θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, τόσο σε φιλικές, όσο και σε ερωτικές σχέσεις. Βρίσκετε λύσεις και αναζητάτε την σταθερότητα, κάνοντας σχέδια για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα σας προσφέρει ευκαιρίες για γνωριμίες μέσα απο το φιλικό σας περιβάλλον. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σας θέλει να αναζητάτε τις ισορροπίες μεταξύ εργασίας και οικογένειας. Ο χρόνος που αφιερώνετε στην σχέση σας είναι περιορισμένος λόγο φόρτου εργασίας με αποτέλεσμα να δημιουργείται  πρόβλημα στην σχέση με τον σύντροφο σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα σας διακατέχουν αμφιβολίες σχετικά με μία ερωτική σας σχέση. Πιθανόν να αισθάνεστε ότι δεν γνωρίζετε όλη την αλήθεια ή οτι υπάρχει κάποιο παρασκήνιο. Η Νέα Σελήνη την Πέμπτη στο ζώδιο του Ζυγού, σας θέλει να είστε αρκετά επικοινωνιακοί. Παρόλο που θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις και προβληματισμοί, δεν θα λείψει το πάθος και η έντονη σεξουαλική διάθεση.

ΙΧΘΥΣ

Η Νέα Σελήνη την Πέμπτη στον Ζυγό πραγματοποιείται για εσάς στον τομέα του σέξ και του πάθους. Στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες που ακολουθούν ξεπερνάτε τα οποιαδήποτε θέματα σεξουαλικότητας ή κοινών αξιών σας προβλημάτιζαν στην σχέση σας. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει πάθος και ένταση αλλά και θέματα εξουσίας και ζήλειας σε πολύ στενή ερωτική σας σχέση γι’αυτό και χρειάζεται προσοχή.

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here