Widgets Magazine

Αυτή την εβδομάδα ο Ουρανός θα βρεθεί σε αρμονία με τον Ερμή και τον Ήλιο. Αυτό θα φέρει την ευαισθητοποίηση και την κατανόηση, αλλά και την εξουσία…  Όταν ο Ουρανός μιλάει με προσωπικούς πλανήτες σημαίνει τύχη και καλά πράγματα που βγαίνουν από το πουθενά που θα μας εκπλήξουν και θα μας ευχαριστήσουν επιβεβαιώνοντας το προσωπικό μας μονοπάτι.

Η Αφροδίτη θα μιλήσει επίσης με τον Ποσειδώνα που συναντά τον Ερμή στον Ουρανό αυτή την εβδομάδα. Αυτή είναι μια συζήτηση με κάποια ένταση που μπορεί να δώσει κάποια σύγχυση και απογοήτευση.

Αυτό που αγαπώ γι ‘αυτή την εβδομάδα είναι ότι δημιουργούνται σιγά- σιγά οι συνθήκες για μεγάλες αρχές και ολοκαίνουργιες ευκαιρίες δείχνοντας μας ποιοι είμαστε πραγματικά με την καλύτερη δυνατή έννοια.

Ο Ερμής συνεχίζει την αναδρομή του στο ζώδιο του Τοξότη. Υπενθυμίζω ότι ιδιαίτερα πιο προσεχτικοί πρέπει να σταθούν όσοι ανήκουν σε ζώδιο του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) του 2ου και 3ου δεκαημέρου!!!!

 

Να θυμάστε: Ο Ωροσκόπος, το Ζώδιο, η Αφροδίτη και για τις γυναίκες η Σελήνη επίσης, είναι εξίσου σημαντικά στην ερωτική πρόβλέψη. Δώστε την ίδια βαρύτητα αν το δεκαήμερο σας αναφέρεται πιο κάτω!

 

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές και θετικές εξελίξεις είναι στα σκαριά για εσάς φίλοι Κριοί. Ο Ουρανός πια ξεκινά να λειτουργά πιο θετικά για εσάς. Έντονος σεξουαλισμός για τους Κριούς του 1ο δεκαήμερου. Ευνοήστε για νέες ερωτικές γνωριμίες και φλέρτ. Οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου ευνοήστε και εσείς ερωτικά, ενώ γύρω στις 15 του μήνα το ερωτικό σας παρελθόν κάνει ξαφνικά την εμφάνιση του. Επαφές και επικοινωνίες θα υπάρξουν, ειδικά με άτομα απο το εξωτερικό, σε κάποιο ταξίδι ή άκομα και μία σχέση εξ’αποστάσεως. Αν είναι από το παρελθόν σας να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, με τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη δεν νομίζω να έχει μέλλον, ενώ αν γνωρίσετε κάτι καινούργιο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί επίσης. Σχέσεις που δημιουργούντε τώρα πολύ πιθανόν να σας προβληματίσουν όταν ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομος, γι’αυτό καλό είναι να το έχετε υπόψην σας.

Το 3ο δεκαήμερο ανανεώνεστε ερωτικά. Ζήστε το τώρα όμως και μήν κάνετε όνειρα για το αύριο αυτή την περίοδο, περιμένετε μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου για να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα πραγμάτων….


ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ παθιασμένη και σεξουαλική προβλέπεται η εβδομάδα για τους Ταύρους αρχές του 1ου δεκαημέρου ειδικά. .  Έντονη σεξουαλική ζωή προβλέπεται και για εσάς του 2ου δεκαημέρου. Οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου ευνοήστε με σχέσεις σέξ και πάθος. Σχέσεις από το παρελθόν κάνουν την εμφάνιση και αυτή την εβδομάδα ειδικά γύρω στις 15 του μήνα. Συνεχίζουν να σας διακατέχουν βαθιές ερωτικές επιθυμίες και σκέψεις. Κάποιοι από εσάς πιθανόν να διατηρείτε κάποιες κρυφές σχέσεις και επαφές…


ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες σχέσεις και νέες γνωριμίες για τους Διδύμους επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα. Οι Δίδυμοι γεννημένοι τέλη του 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου ειδικά, θα έχουν ευκαιρίες για επανασυνδέσεις με το ερωτικό τους παρελθόν, χρειάζεται όμως προσοχή γιατί πιθανόν να απογοητευτείτε στην πορεία… Θα υπάρξει επικοινωνία με το ερωτικό σας παρελθόν, η οποία όμως θα σας απογοητεύσει και γι’αυτο χρειάζεται προσοχή.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονος ερωτισμός και σεξουαλικότητα για το 1ο δεκαήμερο ειδικά προσφέρει αυτή εβδομάδα. Έντονα πάθη και σεξουαλισμός. Έχετε τύχη και αισθάνεστε ευφορία. Το 2ο δεκαήμερο βέβαια είναι το πλέον ευνοημένο, αφού ο Δίας πιά σας επηρεάζει άμεσα και θετικά. Ευνοήστε για την απόκτηση ενός παιδιού εάν το θελήσετε. Η ερωτική ζωή βελτιώνεται αισθητά. Αισθάνεστε περισσότερη διασκέδαση και χαρά στην ζωή σας. Το 3ο δεκαήμερο έχει επικοινωνία  με ερωτικές σχέσεις από το παρελθόν ειδικά γύρω στις 15 του μήνα.


ΛΕΩΝ

Γενικά οι Λέοντες με την Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοήστε για φλερτ, γνωριμίες, χαρά, έντονο σεξουαλισμό, ερωτικές κατακτήσεις όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Ευνοήστε τρομερά ερωτικά όλα τα δεκαήμερα.  Δεν θα λείψουν και οι επικοινωνίες με το ερωτικό σας παρελθόν και αυτή την εβδομάδα ιδίως γύρω στις 15 Δεκεμβρίου για εσάς τέλη του 2ου δεκαημέρου. Χρειάζεται προσοχή.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή σε τυχόν αντιπαραθέσεις για Παρθένους του 1ου δεκαημέρου, άνκαι οι τσακωμοί πιθανόν να καταλήξουν σε έντονο σεξ και πάθος…. Επικοινωνία με το ερωτικό παρελθόν θα έχουν οι Παρθένοι τέλη του 2ου δεκαημέρου. Μπερδεμένοι ωστόσο για το κατα πόσον ζούνε ένα έρωτα ή μία ψευδαίσθηση αυτή την περίοδο, θα είναι οι Παρθένοι αρχές του 2ου δεκαημέρου. Το 3ο δεκαήμερο της Παρθένου διανύει την τελευταία εβδομάδα του Κρόνου στο ζώδιο του και ετοιμάζεται και επίσημα πιά, με την αλλαγή ζωδίου του Κρόνου την επόμενη εβδομάδα, να απελευθερωθεί πλήρως και να δεκτεί καινούργια όμορφα πράγματα πιά, μετά από μία αρκετά μεγάλη περίοδο πίεσης.


ΖΥΓΟΣ

Όμορφη η εβδομάδα για τους Ζυγούς. Πιό τυχερό το 2ο δεκαήμερο, με φλέρτ διασκεδαση και ερωτικές κατακτήσεις. Θετικές οι ανατροπές  για το 3ο δεκαήμερο του Ζυγού το οποίο ζητά την σταθερότητα μέσω της επικοινωνίας. Δεν θα λείψουν οι ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες, αλλά ούτε και οι επικοινωνίες απο το ερωτικό παρελθόν σας, ειδικά γύρω στις 15 Δεκεμβρίου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μόνο θετικά για εσάς φίλοι Σκορπιοί επιφυλάσσει η εβδομάδα. Συνεχίζετε να έχετε ανέλπιστη τύχη και ευκαιρίες, με τον Δία στο ζώδιο σας να σας ευνοεί. ειδικά το 2ο δεκαήμερο. Οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου είναι εν αναμονή πολύ θετικών αλλαγών και εξελίξεων, που δεν θα αργήσουν να έρθουν!!!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος διανύει την τελευταία εβδομάδα στο ζώδιο σας, πριν κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω. Ο Κρόνος ήταν στο ζώδιο σας για 2,5 περίπου χρόνια και σας ταλαιπώρησε αρκετά. Πλέον αρχίζετε να αισθάνεστε σιγά-σιγά πιο χαλαροί και απελευθερωμένοι. Ιδιαίτερη χαρά στον έρωτα έχετε εσείς που ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του Τοξότη, αυτή την εβδομάδα, γι’αυτό και εκμεταλλευτείτε το. Το 2ο δεκαήμερο ειδικά γύρω στις 15 Δεκεμβρίου, θα έχει επαφές με το ερωτικό του παρελθόν. Να είστε προσεκτικοί… αν επιλέξετε να το ζήσετε, μην κάνετε σχέδια για το μέλοον… τουλάχιστον όχι ακόμα. Περιμένε μετά τα μέσα Ιανουαρίου να δείτε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και βλέπετε μετά… Το 3ο δεκαήμερο ηρεμεί σιγά-σιγά και απελευθερώνεται σταδιακά από τα προβλήματα και τις πιέσεις που αισθανόσασταν το τελευταλιο καιρό.


ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Το 1ο δεκαήμερο του αιγόκερω περνάτε όμορφα και ήρεμα αυτή την εβδομάδα και ευνοήστε με νέες γνωριμίες και φλέρτ. Το 2ο και 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω, ευνοείτε για παράλληλες σχέσεις, μυστικές παράνομες καταστάσεις, επανασυνδέσεις με απωθημένα κλπ… Προσοχή μην βγούν όλα στην φόρα τέλη Ιανουαρίου, όταν ο Ερμής πια θα είναι σε ορθή φορα. Προς το παρόν πάντως ευνοήστε για κάυε είδους ερωτική παρανομία,,,,


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν σημαντικές ανατροπές και ξαφνικές επικοινωνίες με το ερωτικό σας παρελθόν, μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Επιλέξτε το καινούργιο όμως …


ΙΧΘΥΣ

Όλα τα δεκαήμερα ανανεώνεστε ερωτικά αυτή την εβδομάδα. Το 2ο και 3ο δεκαήμερο θα έχει ευκαιρίες για επανασύνδεση με το παρελθόν, όμως καλύτερα να το αποφύγετε. Έτσι κι’αλλιώς το ερωτικό παρελθόν σας, σας έχει κουράσει γι’αυτό και έχει κλείσει. Στηρίξτε τις παρούσες επιλογές σας και άστε το παρελθόν.

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here