Widgets Magazine

Αυτή είναι μια εκπληκτική εβδομάδα. Έχουμε ένα πολύ ενεργό ουρανό συμπεριλαμβανομένης της πιο ρομαντικής ημέρας της χρονιάς!

 

Η Αφροδίτη συναντά τον Δία στον ουρανό την Δευτέρα στις 13 Νοεμβρίου 2017. Η ενέργεια της αγάπης θα είναι έντονη στην ατμόσφαιρα. Θα αισθανθούμε μια επιθυμία και ένταση γύρω από την αγάπη κάθε είδους. Αυτή η ενέργεια είναι μεγάλη για τη χαρά και την ομορφιά σε όλα τα επίπεδα.

 

Αφού η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία στον ουρανό, θα προχωρήσει και θα συνδεθεί αρμονικά με τον Ποσειδώνα μεγαλώνοντας αυτή την υπέροχη ενέργεια.

 

Αισθάνομαι ότι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω θα πιστέψουν και θα έχουν πίστη στην αγάπη ξανά. Ελπίζω να το απολαύσετε και να καλλιεργείσετε μια ενέργεια αγάπης σε κάθε περιοχή της ζωής σας.

 

Να θυμάστε: Ο Ωροσκόπος, το Ζώδιο, η Αφροδίτη και για τις γυναίκες η Σελήνη επίσης, είναι εξίσου σημαντικά στην ερωτική πρόβλέψη. Δώστε την ίδια βαρύτητα αν το δεκαήμερο σας αναφέρεται πιο κάτω!

 

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με νέους παθιασμένους έρωτες για το 1ο δεκαήμερο του Κριού. Θα υπάρξει έντονο το σεξουαλικό κομμάτι. Από την Πέμπτη και μετά η ενέργεια αυτή ενδυναμώνεται, και οι ελεύθεροι Κριοί του 2ου δεκαημέρου ευνοούντε και αυτοί για δημιουργία ενδιαφέρον σχέσεων που βασίζονται στην αγάπη και στην ταύτιση της ιδεολογίας. Το Σαββατοκυρίακο αισθηματικά θα υπάρχουν δυσκολίες όμως για το 3ο δεκαήμερο ειδικά, δεδομένου ότι το άγχος, οι πιέσεις, ο ανταγωνισμός και η επιθετικότητα που νιώθετε, σας οδηγούν σε ακρότητες που μπορεί να προκαλέσουν προβήματα στις σχέσεις σας. Θα πρέπει να αυτοκυριαρχήσετε και να μην αντιδράτε στις προκλήσεις που θα δεχθήτε. Αν είστε ανοικτοί, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες όμως θα είναι βασισμένες στο σέξ και δεν θα κρατήσουν στον χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Περνάτε μία απο τις καλύτερες περιόδους ερωτικά, ειδικά οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου. Σας δίνονται ευκαιρίες για νέες γνωριμίες στα ερωτικά γι’αυτό έχετε τα μάτια σας ανοικτά. Περνάτε πολύ καλά και όμορφα. Όσοι έχετε ήδη μία σχέση, αυτή η σχέση ενδυναμώνεται. Η Νέα Σελήνη στις 18 Νοεμβρίου στον Σκορπιό γίνεται στον τομέα των σχέσεων για εσάς. Οι σχέσεις σας ανανεώνονται, ενδυναμώνονται και αισθάνεστε ευφορία. Οι κουρασμένες σχέσεις θα κλείσουν τον κύκλο τους σιγά σιγά μιας και η Νέα Σελήνη, σας προετοιμάζει ψυχολογικά να αποχεραιτίσετε το παλιό και να ανοίξετε δρόμο στο καινούργιο, το επόμενο χρονικό διάστημα. Επηρεάζει ειδικά Ταύρους του 3ου δεκαημέρου. Από τις 18 Νοεμβρίου και μετά, τα πράγματα αλλάζουν για εσάς σταδιακά προς το καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις αρχές της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή στο τι συμβαίνει γύρω σας, ειδικά οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου. Εμπιστευτείτε την κρίση σας γιατι υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Το 3ο δεκαήμερο συνεχίζει να δέχεται πιέσεις, άνκαι θα έχει ξαφνικές  γνωριμίες και σχέσεις αλλά χωρίς να έχουν την προοπτική να κρατήσουν στο χρόνο… Από την Παρασκευή, έχετε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα πραγμάτων. Αυτή η εβδομάδα χρειάζεται συμβιβασμούς και μεγαλύτερη κατανόηση των πραγμάτων γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα το 1ο δεκαήμερο ευνοήστε με ερωτισμό και σεξουαλικότητα. Θα υπάρξει φλέρτ, ρομαντισμός και εύνοια σε θέματα παιδιών. Άν επιθυμείτε να μείνετε έγκυος αυτή την περίοδο ευνοήστε φοβερά. Το 2ο δεκαήμερο του Καρκίνου προσοχή στις εντάσεις στο σπίτι με συμβίους, ή την πολύ στενή ερωτική σας σχέση προς το τέλος της εβδομάδας. Η Νέα Σελήνη στις 18 Νοεμβρίου, ευνοεί το ζώδιο σας, αλλά ειδικά το 3ο δεκαήμερο και κινητοποιήστε για φλέρτ, γνωριμίες και έρωτα.

ΛΕΩΝ

Νέες ερωτικές ευκαιρίες και γνωριμίες επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα για τους ελεύθερους Λέοντες. Σχέσεις που θα είναι βασισμένες κυρίως στον υπερενθουσιασμό. Οι δεσμευμένοι, αναθερμένεται την σχέση στο σπίτι με τον συμβίο σας, ή την πολύ στενή ερωτική σας σχέση. Φοβερή εύνοια στο σπίτι, παθιάζεστε και καλυτερεύουν οι σχέσεις σας. Προσοχή για τυχόν εντάσεις και επικοινωνιακές δυσκολίες στα ερωτικά στις αρχές της εβδομάδας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία αναζωογονητική εβδομάδα για το 3ο δεκαήμερο ειδικά. Σημαντικές ευχάριστες αλλαγές, ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες και επαφές. Ευνοήστε φοβερά αυτή την εβδομάδα στην επικοινωνία σας με τον σύντροφο σας και έρχεστε ακόμα πιο κοντά. Ιδιαίτερη προσοχή όμως αυτή την εβδομάδα για το 2ο δεκαήμερο της Παρθένου. Αυτή την εβδομάδα ή θα γνωρίσετε κάτι πολύ καλό, ή θα μπλεχτήτε σε παράνομες αυτοκαταστροφικές σχέσεις, με κρυμμένα μυστικά και ερωτικά αδιέξοδα. Αυτό θα εξαρτηθεί απο τον προσωπικό σας χάρτη. Έχετε το υπόψην σας και να είστε επιφυλακτικοί, στις ερωτικές γνωριμίες που θα σας προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ

Τελευταία περνάτε ζόρικα, με ξαφνικές ανατροπές στην οικογένεια, στο σπίτι, με τον συμβίο ή κάποια πολύ στενη ερωτική σας σχέση, ειδικά οι Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου. Χρειάζεται να διαχειριστείτε τον θυμό σας προς το τέλος της εβδομάδας. Προφανώς καταπιέζατε κάποια συναισθήματα μέσα σας τελευταία. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις 19 Νοεμβρίου ειδικά!!! Προσπαθήστε να λύσετε τα οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιάστηκαν μέσα από την επικοινωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα ευνοήστε φοβερά. Το 1ο δεκαήμερο ειδικά περνά πάρα πολύ καλα. Εκπληκτικές στιγμές με ερωτισμό συντροφικότητα, σεξουαλικότητα και ανανεώση. Το 2ο δεκαήμερο προσοχή για διαπληκτισμούς με σχέσεις από το παρελθόν που θα κάνουν την εμφάνιση τους αυτή την εβδομάδα, ειδικά γύρω στις 19 του μήνα. Χρειάζεται να διώξετε συμπεριφορές και άτομα απο το παρελθόν για να μπορέσετε να αρπάξετε τις νέες ερωτικές ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, ευνοεί το 3ο δεκαήμερο ειδικά στα ερωτικά του ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα ευνοήστε σε σχέση με το πώς ηταν τα πράγματα άνκαι ακόμα δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για εσάς. Στις αρχές της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή στο τι συμβαίνει γύρω σας, ειδικά οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου. Εμπιστευτείτε την κρίση σας γιατι υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Την Πέμπτη ίσως αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό ή λύνεται κάποια προβλήματα στο σπίτι με συμβίο ή κάποια πολύ στενή ερωτική σχέση σας. Είναι μία θετική ενέργεια πάντως και επιρροή. Η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα σας βοηθά να λύσετε θέματα από το παρελθόν, ετοιμάζοντας σας να υποδεχθείτε το καινούργιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 18 Νοεμβρίου σας ευνοεί για καινούργιες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, ειδικά το 3ο δεκαήμερο. Χρειάζεται ακόμα προσοχή για αποκαλύψεις μυστικών, δικών σας, ή άλλων. Θέματα εμπιστοσύνης έρχονται στην επιφάνεια και σας προβληματιζουν, ειδικά Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου. Προσοχή ειδικά γύρω στις 19 Νοεμβρίου!!!!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα ευνοήστε για γνωριμίες και ερωτικές σχέσεις μέσα από τον χώρο εργασίας για το 1ο δεκαήμερο ειδικά. Γενικά έχετε ευφορία και αισθάνεστε αυτοπεποίθηση. Προσοχή χρειάζεται στις 19 Νοεμβρίου. Κάποια μυστικά δικά σας ή άλλων αποκαλύπτονται. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται για το 2ο δεκαήμερο του Υδροχόου!!

  ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εβδομάδα αν είστε ελεύθεροι, πιθανόν να ερωτευτήτε κάποιον απο το εξωτερικό, ή να αισθανθήτε ξαφνικά έλξη για κάποιο άτομο πολύ διαφορετικό σε αντιλήψεις και τρόπο ζωής από εσάς. Το σίγουρο είναι ότι το 1ο δεκαήμερο του Ιχθύ ευνοέιται για νέους παθιασμένους έρωτες. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν γύρω στις 14 του μήνα, θα οδηγήσουν σε μία παθιασμένη σχέση το επόμενο χρονικό διάστημα, ειδικά για τους Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου. Στις 19 χρειάζεται προσοχή, μυστικά απο τον φιλικό σας κύκλο πιθανόν να αποκαλυφθούν, σχετικά με μία ερωτική σας σχέση.

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here