Widgets Magazine

Αυτή την εβδομάδα έχουμε ένα παθιασμένο ουρανό γεμάτο ένταση και τύχη.

 

Η Αφροδίτη θα μιλήσει με τον Πλούτωνα σε αρμονία. Θα δώσει ελπίδα και απελευθέρωση, έτσι ώστε να μπορούμε να βιώσουμε περισσότερη αγάπη στη ζωή μας.

 

Ο Ποσειδώνας τελειώνει την ανάδρομη πορεία του και είναι πια ορθόδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων, βοηθώντας μας να έχουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων γύρω μας.

 

Αυτό που αγαπώ αυτή την εβδομάδα για όλους μας, είναι αυτή η αντίληψη ότι το σύμπαν μπορεί να μας δώσει ελευθερία, δυνατότητα  και αίσθηση να μετακινήσουμε τη ζωή μας σε μια θετική κατεύθυνση. Μία κατεύθυνση που να μας επιτρέπει να νιώσουμε πολύ πιο ενθουσιασμένοι για ένα λαμπρό μέλλον μπροστά, είτε αυτό είναι μέσα από θετικές, είτε μέσα απο στενάχωρες εμπειρίες.

 

Να θυμάστε: Ο Ωροσκόπος, το Ζώδιο, η Αφροδίτη και για τις γυναίκες η Σελήνη επίσης, είναι εξίσου σημαντικά στην ερωτική πρόβλέψη. Δώστε την ίδια βαρύτητα αν το δεκαήμερο σας αναφέρεται πιο κάτω!

 

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονες ερωτικές στιγμές για το 2ο δεκαήμερο του Κριού. Θα υπάρξει έντονο το σεξουαλικό κομμάτι, μοιραία πάθη, ζήλειες αλλά και αυτοκαταστροφικές σχέσεις. Οι ελεύθεροι έχουν την ευκαιρία για μια καθοριστική ερωτική γνωριμία, πιθανότατα από τον χώρο εργασίας. Το 3ο δεκαήμερο ευνοήτε με καινούργιες γνωριμίες, πιθανότατα σε κάποιο ταξίδι, ή με άτομα άλλης κουλτούρας και ιδεολογίας. Όσοι είναι ήδη σε σχέση όμως προσοχή στις εντάσεις και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας. Βάλτε νερό στο κρασί σας, ο συμβιβασμός και η υποχωρητικότητα είναι η καλύτερη λύση για εσάς αυτή την περίοδο. Πιθανοί οι χωρισμοί για το 3ο δεκαήμερο γι΄αυτό και χρειάζεται προσοχή…

ΤΑΥΡΟΣ

Περνάτε μία απο τις καλύτερες περιόδους ερωτικά, ειδικά οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου. Θα υπάρξει έντονο το σεξουαλικό κομμάτι, με μοιραία πάθη και έντονες ερωτικές γνωριμίες. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία για μια καθοριστική ερωτική γνωριμία. Όσοι έχετε ήδη μία σχέση, ενδυναμώνεται. Προσοχή όμως, σε ζήλειες, κτητικότητα και αυτοκαταστροφικές σχέσεις ή συμπεριφορές. Ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες επίσης για Ταύρους του 3ου δεκαημέρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευνοήστε για νέα ξεκινήματα και νέες σχέσεις. Το 2ο δεκαήμερο ευνοείτε για καλυτέρευση των υπάρχουσων ερωτικών του σχέσεων. Υπάρχει μια θετικότητα, αρμονία και αυτοπεποίθηση για την πορεία των ερωτικών σας σχέσεων. Αν είστε ελεύθεροι, μαγνητίζετε τους άλλους και σίγουρα δεν περνάτε απαρατήρητοι. Θα υπάρξουν πάθη αλλά και ερωτικά αδιέξοδα. Ξαφνικές συζητήσεις είναι θετικές για την σχέση σας και ξεκαθαρίζουν το τοπίο στα οποιαδήποτε προβλήματα που τυχόν να είχαν προκύψει τον τελευταίο καιρό, ειδικά για Διδύμους του 3ου δεκαημέρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεχίζει να ευνοήτε το 1ο δεκαήμερο στα ερωτικά του ζητήματα. Υπάρχουν ερωτικές ευκαιρίες για εσάς, γι΄αυτό έχετε τα μάτια σας ανοικτά. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν έντονες ερωτικές στιγμές και για το 2ο δεκαήμερο του Καρκίνου. Θα υπάρξει έντονο το σεξουαλικό κομμάτι, μοιραία πάθη και σεξουαλικότητα στις σχέσεις σας. Προσοχή όμως, μην παρασυρθήτε από τα συναισθήματα, τα οποία θα είναι έντονα και οδηγηθείτε σε ζήλειες, κτητικότητα και απόπειρες ελένχου προς τον σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία για μια καθοριστική ερωτική γνωριμία από τον κοινωνικό τους περίγυρο.

ΛΕΩΝ

Από αυτή την βδομάδα αισθάνεστε πιο θετικοί και αισιόδοξοι στα ερωτικά σας ζητήματα. Θα υπάρξει μία αβίαστη έκφραση σεξουαλικότητας με το ταίρι σας, έντονες ερωτικές στιγμές, αλλά προσοχή σε τάσεις κτητικότητας και ζήλειες. Οι δεσμευμένοι αναθερμένετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας, ειδικά οι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου. Οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία για μια καθοριστική και έντονη ερωτική γνωριμία μέσα από το εργασικό σας περιβάλλον. Προσοχή όμως σε αυτοκαταστροφικές τάσεις και συμπεριφορές. Το 3ο δεκαήμερο έχει ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες, με άτομα απο το εξωτερικό, ή προγραμματίζετε κάποιο ταξίδι με το ταίρι σας, γύρω στις 25 Νοεμβρίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις αρχές της εβδομάδας μία συζήτηση στα ερωτικά αλλάζει τα δεδομένα στην σχέση σας, θετικά όμως, ειδικά για το 2ο δεκαήμερο. Τα τελευταία χρόνια προβληματιστήκατε αρκετά σχετικά με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Άτομα από το παρελθόν και προηγούμενες σχέχεις ίσως σας βασάνιζαν ή γενικά να υπήρχε ένα θολό πεδίο γύρω από πρώην ή και τις σχέσεις σας γενικά. Με τον Ποσειδώνα σε ορθή φορά από τις 22 Νοεμβρίου, στον τομέα των σχέσεων σας, τα πράγματα τώρα ξεκαθαρίζουν, δίνοντας σας μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων γύρω σας. Το 3ο δεκαήμερο κάνει ξαφνικές συζητήσεις με θέματα που προέκυψαν στην οικογένεια ή ακόμα σεξουαλικά θέματα, που πριν σας ήταν δύσκολο να ανοικτήτε και να τα συζητήσετε. Τώρα σας δίνετε μία ξαφνική ευκαιρία να το κάνετε και αισθάνεστε πιο άνετοι να ανοιχτήτε και να εκφραστήτε. Ξεπερνάτε σταδιακά τα οποιαδήποτε προβλήματα προέκυψαν τελευταία απο αυτή την εβδομάδα.

ΖΥΓΟΣ

Περνάτε κάποια προσωπικά ξεκαθαρίσματα. Έχετε προβληματιστεί αρκετά τελευταία. Σταδιακά ηρεμήτε.. Η εβδομάδα ξεκινά με έντονες ερωτικές στιγμές για το 2ο δεκαήμερο του Ζυγού. Θα υπάρξει έντονο το σεξουαλικό κομμάτι, μοιραία πάθη και μία αβίαστη έκφραση σεξουαλικότητας με τον συμβίο σας, ή στην υπάρχουσα στενή ερωτική σας σχέση. Οι ελεύθεροι έχουν την ευκαιρία για μια καθοριστική ερωτική γνωριμία. Έχετε πολλά να πείτε αυτή την εβδομάδα, ή κάποιος θα εξομολογηθεί τα αισθήματα του προς εσάς. Όπως και νάχει, οι επικοινωνίες και οι συζητήσεις που θα προκύψουν θα είναι θετικές και ευχάριστες. Σημαντικές αλλαγές για το 3ο δεκαήμερο με ευχάριστα ξαφνικά γεγονότα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοποιήστε τον Δία που σας ευνοεί, ειδικά το 1ο δεκαήμερο του Σκορπιού. Αυτή την εβδομάδα οι οποιεσδήποτε συζητήσεις προκύψουν θα είναι εις βάθος και θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά με τον σύντροφο σας. Έχετε πολύ τύχη στα ερωτικά. Σας διακατέχει  μια θετική ενεργεια και αυτοπεποίθηση γύρω από τις σχέσεις σας. Καινούργιες σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα έχουν γερές βάσεις και θα κρατήσουν στον χρόνο. Τους τελευταίους μήνες προβληματιστήκατε αρκετά σχετικά με τα ερωτικά σας. Υπήρχε ένα θολό πεδίο γύρω από τις σχέσεις σας γενικά. Με τον Ποσειδώνα σε ορθή φορά από τις 22 Νοεμβρίου, τα πράγματα τώρα ξεκαθαρίζουν, δίνοντας σας μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων γύρω σας. Για το 3ο δεκαήμερο και μετά την Νέα Σελήνη που έγινε, είναι ευκαιρία να πάτε παρακάτω και να κάνετε μία νέα θετική αρχή για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοημένο το 1ο δεκαήμερο, είστε πιο επικοινωνιακοί και υπάρχουν θετικές εξελίξεις και ενδιαφέρον συζητήσεις αυτή την εβδομάδα, πιθανόν με άτομα απο το παρελθόν σας. Συζητήσεις γύρω από την ασφάλεια που αναζητάτε στις σχέσεις σας. Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα και τονίζει την θετική σας διάθεση. Είναι πιά η δική σας εποχή. Στο τέλος της βδομάδας το 3ο δεκαήμερο ευνοήτε για ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες. Τους τελευταίους μήνες προβληματιστήκατε αρκετά σχετικά με τις σχέσεις μέσα στο σπίτι σας. Υπήρχε ένα θολό πεδίο γύρω από τις οικογενειακές σας σχέσεις. Με τον Ποσειδώνα σε ορθή φορά από τις 22 Νοεμβρίου, τα πράγματα τώρα ξεκαθαρίζουν, δίνοντας σας μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων γύρω σας. Ξαφνικές γνωριμίες και γενικά ευχάριστα γεγονότα σας αιφνιδιάζουν θετικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Ευνοήστε θετικά για νέες γνωριμίες και αφήνετε πίσω ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας γέμιζαν. Η εβδομάδα ξεκινά με έντονες ερωτικές στιγμές για το 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερω. Θα υπάρξει έντονο το σεξουαλικό κομμάτι, μοιραία πάθη και σεξουαλικότητα στις σχέσεις σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία για μια καθοριστική ερωτική γνωριμία από το φιλικο τους περιβάλλον. Προσοχή όμως, μην παρασυρθήτε από τα συναισθήματα, τα οποία θα είναι έντονα και οδηγηθείτε σε ζήλειες, κτητικότητα και απόπειρες ελένχου από μέρους σας. Το  3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω, θέλει προσοχή στην προσωπική του ζωή, προσοχή στις συνέπειες…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοήστε για ξαφνικές συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές αυτή την εβδομάδα. Έρωτες και πάθη που βρίσκονται στον επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι πιθανά. Οι δεσμευμένοι θα σας διακατέχει μία ρομαντική διάθεση. Δεν θα περάσετε απαρατήρητοι. Το πάθος αλλά και το δράμα δεν θα λείψουν. Προσοχή σε κρυφές αυτοκαταστροφικές σχέσεις ή και σχέσεις από το παρελθόν, τάσεις κτητικότητας, ζήλειες και απόπειρα ελένχου του συντρόφου. Τα πάθη και η ένταση δεν θα λείψουν. Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.

 

ΙΧΘΥΣ

Ερωτική διάθεση και ερωτικά μηνύματα και επικινωνίες έχει αυτή η εβδομάδα. Προσοχή όμως σε ερωτικά απωθημένα. Αυτή την εβδομάδα ευνοήστε για καινούργιες γνωριμίες και σχέσεις. Σας διακατέχει αυτοπεποίθηση και έχετε ξαφνικές ευκαιρίες και ερωτικές γνωριμίες ειδικά για το 3ο δεκαήμερο. Τους τελευταίους μήνες υπήρχε ένα θολό πεδίο γύρω σας, προσπαθώντας να ξεκαθαρίσετε αρκετά γύρω από τις σχέσεις σας, αλλά και κυρίως την σχέση με τον εαυτό σας. Με τον Κυβερνήτη σας Ποσειδώνα σε ορθή φορά πια από τις 22 Νοεμβρίου στο ζώδιο σας, τα πράγματα τώρα ξεκαθαρίζουν, δίνοντας σας μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων γύρω σας, αυτοπεποίθηση, θετική ενέργεια και ελπίδ

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here