Widgets Magazine

Να θυμάστε: Το Ζώδιο, ο Ωροσκόπος και η Αφροδίτη σας, είναι εξίσου σημαντικά στην ερωτική πρόβλέψη. Δώστε την ίδια βαρύτητα, αν το δεκαήμερο σας αναφέρεται πιο κάτω!

Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος θα συναντήσει τον Δία στον ουρανό. Ο Δίας είναι ο λαμπρότερος πλανήτης και αντιπροσωπεύει την ελπίδα και τις ευκαιρίες. Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει την αλήθεια και τη ζωή και έχει έναν τρόπο να μας φέρνει σε επαφή με την αλήθεια μας, τον πυρήνα μας και το κέντρο μας που μας δίνει την αυτοπεποιθηση να λάμψουμε. Ο Ήλιος και ο Δίας μαζί θα φέρουν ελπίδα και δυνατότητες, επούλωση, τύχη, δυναμική και πίστη. Επίσης αυτή την εβδομάδα ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού ♎ και ο Ερμής θα σχηματίσει μια αρμονική, τυχερή όψη με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Η Αφροδίτη επίσης από τον Ζυγό ♎ θα μιλήσει με ένταση με τον Πλούτωνα. Αυτή την εβδομάδα όλοι μας με κάποιο τρόπο θα βιώσουμε ένα είδος ευχαρίστησης που θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε μια πιο αγαπημένη και πιο σοφή κατεύθυνση.

 

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο την Δευτέρα να κάνει την είσοδο του στον τομέα για εσάς του σεξ και του πάθους, η προσοχή σας και αυτή την εβδομάδα εστιάζεται στις πολύ στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Από την Τρίτη υπάρχει φοβερή εύνοια και τύχη σε αυτό τον τομέα για Κριούς του 1ου δεκαημέρου. Αν είστε μόνοι, θα σας δωθούν ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες. Το 2ο δεκαήμερο προσοχή σε απαιτήσεις από τον σύντροφο σας που είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν και πηγάζουν κυρίως απο δικές σας ανασφάλειες. Συζητήσεις εις βάθος σας βοηθούν να βρείτε διέξοδο. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το Σαββατοκυρίακο. Δεν θα λείψουν πάθη, μυστικά και αδιέξοδα, για το 3ο δεκαήμερο ειδικά.


ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον τομέα των σχέσεων σας. Το 1ο δεκαήμερο, με τον Δία ήδη εκεί αυτή την εβδομάδα, αναθεωρείται μια υπάρχουσα σχέση βλέποντας την με πιο θετικό φακό ή αν είστε ελεύθεροι, ανέλπιστη εύνοια και τύχη σας δίνεται για μία καινούργια ερωτική γνωριμία που θα σας ανανεώσει. Προς το τέλος της εβδομάδας πιθανές αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας, άν και θα έχετε συζητήσεις εις βάθος, που θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις πολύ θετικές για εσάς από εδώ και στο εξής.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα σας διακατέχει μια αίσθηση αισιοδοξίας. Σέξ και πάθη στο προσκήνιο για το 2ο δεκαήμερο. Δεν θα λείψουν όμως οι αντιπαραθέσεις και τα ξεκαθαρίσματα προς το τέλος της εβδομάδας. Πάθη, ερωτικά αδιέξοδα, μυστικά και αποκαλύψεις είναι όλα πιθανά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία είδηση που σχετίζεται με τα αισθηματικά σας, ή ακόμα και μια καινούργια ερωτική γνωριμία θα σας χαροποιήσει τις πρώτες μέρες της βδομάδας . Οι ανατροπές στο σπίτι με τον συμβίο σας, ή με στενή ερωτική σας σχέση συνεχίζονται. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα λείψουν τα ερωτικά πάθη, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας.


ΛΕΩΝ

Αυτή την  εβδομάδα, οι σχέσεις σας βελτιώνονται αισθητά. Η σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο ή συμβίο αναθερμένεται και η ψυχολογία σας βελτιώνεται. Αντιμετωπίζεται και λύνετε προβλήματα που πιθανόν να είχαν προκύψει. Το Σαββατοκυρίακο όμως χρειάζεται προσοχή γιατι πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις και καβγάδες. Πιθανόν να πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε μετά…


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας σας θέλουν να είστε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και να μοιράζεστε τρυφερές στιγμές. Κάποιου είδους συζήτηση στα ερωτικά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας σας βοηθά να αντιληφθείτε καταστάσεις που συμβαίνουν χωρίς πολλά λόγια. Η διαίσθηση σας είναι δυνατή και ξεκάθαρη.Την Πέμπτη ανασφάλειες και πάθη έρχονται στην επιφάνεια. Πιθανές και οι σκηνές ζηλοτυπίας. Ελέγξτε τα ξεσπάσματα με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Το τέλος της εβδομάδας επιφυλάσσει βαθιές επικοδομητικές συζητήσεις,  που σας βοηθούν να ξεπεράσετε δυσκολίες.


ΖΥΓΟΣ

Η αρχή της εβδομάδας σας θέλει πιο σίγουρους και παθιασμένους σχετικά με αυτά που αναζητάτε και θέλετε απο τις σχέσεις σας και κυρίως τις αξίες σας. Δέχεστε την εύνοια για καλυτέρευση των σχέσεων σας στο πρώτο μισό της εβδομάδας. Παρόλο που δεν θα λείψουν τα πάθη αυτή την εβδομάδα, το Σαββατοκυρίακο σας επιφυλάσσει ξαφνικές ανατροπές, για κάποιους απο εσάς και δυσάρεστες αποκαλύψεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ευκαιρίες για φλέρτ και νέες ερωτικές γνωριμίες θα σας δωθούν αυτή την εβδομάδα, εσάς του 1ου δεκαημέρου, στο χέρι σας είναι να τις αρπάξετε. Την Πέμπτη σας διακατέχουν έντονα πάθη και ανασφάλειες. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε να βρείτε λύσεις εκείνη την ημέρα. Το Σαββατοκυρίακο χρειάζεται προσοχή, αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάισθηση σας αυτή την εβδομάδα είναι έντονη.  Η ζωή σας βελτιώνεται και λύνετε αρκετά απο τα προβλήματα που είχατε να αντιμετωπίσετε τελευταία. Οι νέες ερωτικές γνωριμίες σας γεμίζουν και σας αναζωογονούν.


ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Ευνοήστε για νέες ερωτικές γνωριμίες μέσα απο το φιλικό σας περιβάλλον. Προς το τέλος της εβδομάδας πιθανόν να συνειδητοποιείσετε ότι κάποια γνωριμία ίσως να μην είναι όπως αρχικά την είχατε αντιληφθεί και να απογοητευτήτε. Προς το τέλος της εβδομάδας, πάθη, λάθη, αδιέξοδα, εμμονές και μυστικά δικά σας αποκαλύπτονται… Προσοχή ειδικά οι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα δίνει ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες πιθανότατα απο τον χώρο εργασίας σας αν είστε ελεύθεροι. Οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου, σας διακατέχουν αμφιβολίες σχετικά με μία ερωτική σας σχέση και επικρατεί μία σύγχιση μέσα σας. Πιθανόν να αποκαλυφθεί κάποιο παρασκήνιο ή μυστικό το οποίο δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα ή ίσως σας προβληματίζει  μία σχέση εξ αποστάσεως. Οι ανησυχίες σας πάντως επικεντρώνονται στο κατά πόσον είναι αληθινό όλο αυτό ή αν έχει τις προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Προστατέψτε την προσωπική σας ζωή πάντως, γιατί πιθανόν να ακούσετε και κουτσομπολιά που αφορούν την προσωπική σας ζωή.


ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει πάθος και ένταση αλλά και θέματα εξουσίας, ζήλειας και εμμονών σε πολύ στενή ερωτική σας σχέση γι’αυτό και χρειάζεται προσοχή. Αυτή την εβδομάδα έχετε το θάρρος να επικοινωνήσετε τα βαθιά σας πιστεύω, ιδέες και ανησυχίες. Πιθανόν να θελήσετε να απαλλαγείτε απο μία σχέση που δεν σας ικανοποιά, ανοίγοντας τα φτερά σας για κάτι καινούργιο, το οποίο δεν θα αργήσει να έρθει….

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here