Widgets Magazine

 

Την προηγούμενη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε μία Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων. Θα συνεχίζει να επηρεάζει τις επόμενες δύο εβδομάδες με ψευδαισθήσεις και λανθασμένες εκτιμήσεις για κάποιες επιλογές στον έρωτα το 2ο δεκαήμερο του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς).

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε ένα πολύ ελπιδιφόρο τρίγωνο μεταξύ Δία-Ποσειδώνα, φέρνοντας ανέλπιστη τύχη για το επόμενο χρονικό διάστημα στα ερωτικά αλλά και στα οικονομικά, για τα ζώδια του νερού του 2ου δεκαημέρου (Σκορπιούς, Καρκίνους και Ιχθύς).

Επίσης ξεκίνησε και επίσημα η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή. Η αναδρομή του αυτή τη φορά γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη. Είναι σε θέση αδυναμίας εκεί, δηλώνοντας ότι πρέπει με κάθε τρόπο να αποτραπεί το ρίσκο καθώς και η βιασύνη σε αποφάσεις και θέματα με το ερωτικό μας παρελθόν.

Στις 9 Δεκεμβρίου ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό, μία σαφώς πολύ καλή θέση για τον Άρη, τονίζοντας την επιθυμία μας για σεξουαλικότητα και ερωτισμό.

Γύρω  στις 10 Δεκεμβρίου θα υπάρξουν μηνύματα και επικοινωνίες με πρώην δελεάζοντας, Τοξότες, Διδύμους και Λέοντες που γεννήθηκαν στο  3ο δεκαήμερο για επανασυνδέσεις με το ερωτικό παρελθόν.

Με την αναδρομή του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, ιδιαίτερα πιο προσεχτικοί πρέπει να σταθούν όσοι ανήκουν σε ζώδιο του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) του 2ου και 3ου δεκαημέρου!!!!

 

Να θυμάστε: Ο Ωροσκόπος, το Ζώδιο, η Αφροδίτη και για τις γυναίκες η Σελήνη επίσης, είναι εξίσου σημαντικά στην ερωτική πρόβλέψη. Δώστε την ίδια βαρύτητα αν το δεκαήμερο σας αναφέρεται πιο κάτω!

 

ΚΡΙΟΣ

Θετικά τα πράγματα για εσάς τους Κριούς του 1ο δεκαήμερου. Ευνοήστε για νέες ερωτικές γνωριμίες και φλέρτ. Όσοι είστε δεσμευμένοι, ανανεώνεται την σχέση σας και την ερωτική σας ζωή. Κάποιοι ανανεώνετε την σχέση σας και μέσα από ένα ταξίδι με τον σύντροφο σας. Οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου ευνοήστε και εσείς ερωτικά πρός το τέλος της εβδομάδας. Η εβδομάδα ξεκινά με νευρικότητα και ένταση στα ερωτικά για το 3ο δεκαήμερο. Προσοχή στις παρεξηγήσεις.  Με την Αφροδιτη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη όμως σας ευνοήστε για νέες γνωριμίες, φλέρτ και κατακτήσεις. Πιθανόν και ένα ερωτικό ειδύλιο με άτομο με διαφορά ηλικίας ή κάποιο χάσμα μεταξύ σας για κάποιους Κριούς του 3ου δεκαημέρου.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ παθιασμένο και σεξουαλικό προβλέπεται το Σαββατοκυρίακο για τους Ταύρους αρχές του 1ου δεκαημέρου. Οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου έχετε σχέσεις σέξ και πάθους από το παρελθόν να κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους ειδικά γύρω στις 6 του μήνα και καλέιστε να αναθεωρήσετε. Η επιλογή είναι δική σας… Έντονη σεξουαλική ζωή προβλέπεται και για εσάς του 3ου δεκαημέρου και μάλιστα με ερωτικές σχέσεις από το παρελθόν να κάνουν ξαφνικά την εμφάνιση τους. Σας διακατέχουν βαθιές ερωτικές επιθυμίες και σκέψεις. Κάποιοι από εσάς πιθανόν να έχετε και κάποιες κρυφές σχέσεις και επαφές, που δεν θέλετε να βγούν προς τα έξω και καλά κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα σχέσεων σας απασχολούν ιδιαιτερα το επόμενο χρονικό διάστημα. Με την Αφροδίτη στον τομέα τον σχέσεων σας, οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου, ευνοήστε φοβερά για νέες γνωριμίες οι οποίες μάλιστα θα έχουν την σταθερότητα που ζητάτε. Όσοι είστε ήδη σε σχέση, αυτή αναθερμένεται  και λύνετε προβλήματα που τυχόν να είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Οι Δίδυμοι γεννημένοι τέλη του 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου ειδικά, θα έχουν ερωτικές απογοητεύσεις αφού που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο σας, και η εμπλοκή του Ποσειδώνα σας επηρεάζει ακόμα. η Πανσέληνος στο ζώδιο σας. Γύρω στα μέσα Το 3ο δεκαήμερο θα έχετε επικοινωνία με το ερωτικό σας παρελθόν, η οποία όμως θα σας απογοητεύσει και γι’αυτο χρειάζεται προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο αναδρομος Ερμης σας ταλαιπωρεί με οικογενειακες εντασεις και ατομα που συμβιωνετε μεχρι και τις 9 του μηνα γι’αυτό και χρειάζεται προσοχή. Κάποιο ερωτικό ειδύλιο από τον χώρο εργασίας σας είναι πολύ πιθανόν για εσάς του Καρκίνους του 1ου και 2ου δεκαημέρου. Το 2ο δεκαήμερο βέβαια είναι το πλέον ευνοημένο, αφού ο Δίας πιά σας επηρεάζει άμεσα και θετικά. Η ερωτική ζωή βελτιώνεται αισθητά. Αισθάνεστε περισσότερη διασκέδαση και χαρά στην ζωή σας. Το 3ο  δεκαήμερο αιφνιδιάζεται με ερωτικές σχέσεις από το παρελθόν να κάνουν την εμφάνιση τους, άνκαι δεν θα λείψουν οι εντάσεις όμως, με ξαφνικά γεγονότα να φέρνουν ανατροπές στις υφιστάμενες σχέσεις. Προσοχή και ψυχραιμία χρειάζεται ειδικά αυτή την εβδομάδα.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου, με την Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοήστε για φλερτ, γνωριμίες, χαρά, σεξουαλικότητα, ερωτικές κατακτήσεις και γονιμότητα όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Το 2ο  και 3ο δεκαήμερο αναθεωρείτε τα αισθηματικά σας αυτή την εβδομάδα. Δεν θα λείψουν και οι επικοινωνίες με το ερωτικό σας παρελθόν αυτή την εβδομάδα και ίσως παρασυρθήτε και σε μια επανασύνδεση. Όμως καλο είναι να πάτε παρακάτω και να μην δώσετε μια νέα ευκαιρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όμορφα και ήρεμα κυλά η εβδομάδα για το 1ο δεκαήμερο. Οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου ευνοείστε μέν ερωτικά, όμως χρειάζεται προσοχή. Ο κίνδυνος να εξιδανικεύσετε ανθρώπους και καταστάσεις αυτή την περίοδο είναι μεγάλος. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά γιατί αν δεν το κάνετε, τότε είναι σίγουρο ότι θα απογοητευτείτε στην πορεία. Το ίδιο ισχύει και για τους Παρθένους του 3ου δεκαημέρου. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις με το ερωτικό σας παρελθόν γιατί θα υπάρξουν σίγουρα απογοητεύσεις. Χρειάζεται προσοχή ειδικά γύρω στις 6 Δεκεμβρίου!!

ΖΥΓΟΣ

Θετική περίοδος για τους Ζυγούς του 1ου δεκαημέρου, όσον αφορά ερωτικές επικοινωνίες και φλέρτ. Θα υπάρξουν ευχάριστες στιγμές, γεμάτες ερωτισμό και πάθη. Ο λόγος σας έχει ιδιαίτερη πειθώ αυτό το διάστημα και γενικά γοητεύετε τους άλλους γύρω σας. Πολύ θετικές οι μέρες που ακολουθούν για εσάς. Το ίδιο ισχύει και για εσάς τους Ζυγούς του 2ου δεκαημέρου με ιδιάιτερη εύνοια το Σαββατοκυρίακο με ευκαιρίες για επανασύνδεση με το ερωτικό σας παρελθόν. Προσοχή χρειάζεται αυτή την εβδομάδα για το 3ο δεκαήμερο του Ζυγού γύρω από εντάσεις και πιέσεις στα ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μεγαλύτερη εύνοια για εσάς του 1ου δεκαημέρου ήταν μέχρι και το τέλος του προηγούμενου μήνα την οποία ελπίζω να εκμεταλλευτήκατε. Η εύνοια βεβαίως συνεχίζεται…Το 2ο δεκαήμερο του Σκορπιού έχετε πολλές ευκαιρίες να εκπληρώσετε τα ερωτικά σας όνειρα, όποια και αν είναι αυτά. Το ελπιδοφόρο τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου σας επηρεάζει άμεσα, δίνοντας σας ακόμα ανέλπιστη τύχη και ευκαιρίες. Οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου είναι σε μία ήρεμη φάση όπου λειτουργείτε περισσότερο παρασκηνιακά, ή απλά δεν κοινοποιείτε  την ερωτική σας ζωή. Είστε σε φάση επεξεργασίας των θέλω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερη χαρά στον έρωτα έχετε εσείς που ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του Τοξότη, αυτή την εβδομάδα, γι’αυτό και εκμεταλλευτείτε το. Το 2ο δεκαήμερο αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην ερωτική του ζωή. Προσοχή στις εξαπατήσεις και στις λάθος αυτή την εβδομάδα. Τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και πιθανόν να υπάρξουν απογοητεύσεις. Για τους Τοξότες του 3ου δεκαημέρου χρειάζεται προσοχή για ερωτικά λάθη γύρω στις 6 Δεκεμβρίου, και απογοητεύσεις ειδικά με σχέσεις και επικοινωνιακά λάθη που σχετίζονται με το ερωτικό σας παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Το 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερω δέχεται εύνοια στα ερωτικά του αφού επηρεάζεται θετικά απο το ελπιδοφόρο τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.  Μία νέα γνωριμία για τους ελεύθερους είναι σίγουρη το επόμενο διάστημα και θα είναι μέσα απο τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο. Η εβδομάδα θα είναι έντονη με επιθετικότητα και ένταση γύρω από τις πολύ στενές σας ερωτικές σχέσεις. Χρειάζεται προσοχή για το 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω. Ο μήνας στην συνέχεια θα είναι πιο χαλαρός όμως, φτάνει να αποφύγετε τις εντάσεις στις αρχές του μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου είναι οι πιο ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα. Ευκαιρίες θα υπάρξουν και για μία φιλική σχέση, να εξελιχθεί σε ερωτική. Νέες γνωριμίες, φλέρτ και ερωτισμός έρχονται σε εσάς μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Το ίδιο ισχύει για το 2ο και 3ο δεκαήμερο επίσης, με το 2ο δεκαήμερο όμως να  ευνοήτε περισσότερο το Σαββατοκυρίακο. Ο ανάδρομος Ερμής ευνοεί επίσης εσάς του 2ου δεκαήμέρου και για επανασυνδέσεις ή επαφές με το ερωτικό σας παρελθόν .

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται προσοχή ειδικά για εσάς του 2ου δεκαημέρου. Προσοχή χρειάζεται και σε επικοινωνιακά λάθη ειδικά γύρω στις 6 Δεκεμβρίου. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας φέρει σε επαφή με το ερωτικό σας παρελθόν το οποίο πολύ πιθανόν να σχετίζεται με τον χώρο εργασίας σας. Χρειάζεται προσοχή και πάλι στις εξιδανικεύσεις. Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται και αν επιλέξετε να γυρίστε στα παλιά, τότε μεχρι και το τέλος Ιανουαρίου, θα έλθει και η απογοήτευση…

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here