Widgets Magazine

Να θυμάστε: Το Ζώδιο, ο Ωροσκόπος και η Αφροδίτη σας, είναι εξίσου σημαντικά στην ερωτική πρόβλέψη. Δώστε την ίδια βαρύτητα, αν το δεκαήμερο σας αναφέρεται πιο κάτω!

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν εντάσεις, αλλά και κίνητρα. Είναι καιρός να προσδιορίσουμε, σε ποιόν τομέα έχουμε τη δύναμη να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε θετικές αλλαγές στη ζωή μας. Η Αφροδίτη και ο Άρης θα ειναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο αυτή την εβδομάδα. Είναι μια στιγμή να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα μας και να προσεγγίσουμε αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις με ωριμότητα και υπευθυνότητα. Μ’αυτή την ενέργεια υπάρχει η ανάγκη να αντιληφθούμε πώς είναι πραγματικά τα πράγματα και με ποιόν τρόπο μπορούμε να τα οριοθετήσουμε για να πετύχουμε τους σκοπούς και τους στόχους μας. Επίσης, αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος και ο Ερμής θα είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Θα υπάρξουν πολλά έντονα συναισθήματα αλλά και μια αίσθηση κατανόησης που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στη ρίζα των ζητημάτων για να τα αλλάξουμε από μέσα προς τα έξω. Πριν το τέλος της εβδομάδας η ενέργεια αλλάζει καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό. Αυτό θα φέρει άλλη προσέγγιση στα ερωτικά μας. Οι συζητήσεις γύρω από την αγάπη και τον έρωτα αυξάνονται. Μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της εβδομάδας, θα ξέρουμε τι πρέπει να αλλάξουμε ώστε να μπορέσουμε να μεταμορφωθούμε για να βρούμε την αληθινή μας κατεύθυνση.


ΚΡΙΟΣ

Η αρχή της εβδομάδας είναι δύσκολη, ζητώντας σας να αντιμετωπίσετε τις δυσάρεστες καταστάσεις στα ερωτικά σας με ωριμότητα και υπευθυνότητα και να θέσετε τα όριά σας. Την Πρασκευή, θα υπάρξουν προβλήματα με τον συμβίο σας, ή με μία πολύ στενή ερωτική σας σχέση. Το Σάββατο με την είσοδο της Αφροδίτης στον τομέα των σχέσεων σας, οι Κριοί του 1ου δεκαημέρου βλέπουν πιό θετικά πιά τα ερωτικά τους ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Την Τετάρτη ο Δίας τελειώνει την πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού και κάνει την είσοδο του στον  Σκορπιό, στον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων όπου και θα παραμέινει για ένα χρόνο. Αναμένεται φοβερή εύνοια και ευκαιρίες για καλυτέρευση της προσωπικής σας ζωής. Οι Ταύροι αρχές του 1ου δεκαημέρου θα ξεκινήσουν ήδη σιγά σιγά να δέχονται την εύνοια απο την Τετάρτη και μετά. Η αρχή της εβδομάδας αισθάνεστε ότι έχετε κάποιο περιορισμό στα ερωτικά και σεξουαλικά σας ζητήματα. Το τέλος της εβδομάδας όμως, σας βρίσκει πιο χαλαρούς και ήρεμους.

ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Στις αρχές της εβδομάδας αισθάνεστε κάποιου είδους περιορισμό, πιθανόν να αποκαλυφθούν μυστικά και γενικά είστε λίγο ανήσυχοι. Το 3ο δεκαήμερο θα έρθει αντιμέτωπο με κάποες κρίσεις και εντάσεις στα σεξουαλικά σας ζητήματα και σε θέματα σπιτιού. Από την Παρασκευή και μετά κοινωνικοποιήστε και υπάρχουν ευκαιρίες για νέες παθιασμένες σχέσεις και γνωριμίες…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Τετάρτη ο Δίας τελειώνει την πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού και κάνει την είσοδο του στον  Σκορπιό. Μέσα στον επόμενο χρόνο, θα σας δωθούν ευκαιρίες στον τομέα του φλέρτ,του πάθους, ρομάντζου, της χαράς και επίσης ευκαιρίες για απόκτηση ενός παιδιού αν αυτό είναι κάτι που επιθυμείτε. Οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου θα ξεκινήσετε να δέχεστε την εύνοια από την Τετάρτη. Το τέλος της εβδομάδας σας βρίσκει επικεντρωμένους σε θέματα σπιτιού, με συμβίους ή και πολύ στενές ερωτικές σχέσεις. Κάποιος ίσως φεύγει από το σπίτι σας, ή ίσως και εσείς οι ίδιοι. Πάντως θα υπάρχουν ανατροπές. Καλό θα ήταν να μην πιέσετε τα πράγματα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας…. Το 1ο δεκαήμερο περνάτε όμορφα.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά με επικοινωνιακά προβλήματα και εντάσεις. Αισθάνεστε κάποιου είδους περιορισμό και κριτική από τους άλλους και αντιδράτε. Το τέλος της εβδομάδας όμως είστε πιο διπλωματικοί στην επικοινωνία σας, μειώνοντας τις εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον τελευταίο καιρό οι ερωτικές και σεξουαλικές σας σχέσεις είχαν ένα πέπλο ψευδαίσθησης και εξαπάτησης. Τώρα πια τα πράγματα ξεκαθαρίζουν δίνοντας σας μια ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Από την Τετάρτη ευνοήστε και επικοινωνιακά. Προς το τέλος της εβδομάδας και για τις επόμενες εβδομάδες, μία υπάρχουσα σχέση, ή ερωτική σχέση που δημιουργήθηκε πρόσφατα, ευνοείται με αισθησιασμό και πάθος. Από το Σάββατο με την Αφροδίτη στον Ζυγό και στον τομέα της ασφάλειας για εσάς, αισθάνεστε πια, πιό ασφαλής, χαλαροί και σίγουροι για την σχέση σας, αν είστε ελεύθεροι αισθάνεστε πιο σίγουροι με τον εαυτό σας και είστε πιο ανοικτοί στον έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Την προηγούμενη εβδομάδα βιώσατε δυσκολίες, πισώπλατα κτυπήματα, αποκαλύψεις μυστικών δικών σας ή των άλλων και γενικά κρίσεις στις σχέσεις σας. Αυτή η ενέργεια συνεχίζεται και στο πρώτο μισό αυτής της εβδομάδας. Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιο σας το Σάββατο, είστε πια πιο χαλαροί, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό ήσασταν ιδιαίτερα προβληματισμένοι σχετικά με τα ερωτικά και σεξουαλικά σας ζητήματα. Με την Αφροδίτη  να μπαίνει στο ζώδιο σας το Σάββατο,επιτέλους χαλαρώνετε βάζοντας πια την δική σας ψυχική ισορροπία σε προτεραιότητα. Την Κυριακή αν και είστε παθιασμένοι με την σχέση σας, ξαφνικές ανατροπές και έντονες συζητήσεις προκύπτουν γύρω από τα ερωτικά για το 3ο δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονες συζητήσεις έχει η αρχή της εβδομάδας, μυστικά αποκαλύπτονται δικά σας ή άλλων και προκαλούν μια δυσάρεστη ατμόσφαιρα.  Την Τετάρτη ο Δίας  κάνει την είσοδό του στο δικό σας ζώδιο, όπου θα μέινει για ένα χρόνο. Φοβερή εύνοια  και τύχη αναμένεται στον επόμενο χρόνο και οι Σκορπιοί  γεννημένοι τις πρώτες μοίρες του 1ου δεκαημέρου θα ξεκινήσουν να την γεύονται απο σήμερα…  Το Σάββατο η Αφροδίτη μπαίνει στο Ζυγο και θέλει τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου να σκέφτονται σοβαρά κάποια σχέση τους, ή κάποια σχέση απο το παρελθόν να τους κτυπά ξανά την πόρτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντιμετωπίζετε προβλήματα στις σχέσεις σας γενικά, το πιο μεγάλο μέρος της εβδομάδας. Ξαφνικές ανατροπές, αποκαλύψεις αλλα και απογοητεύσεις γύρω απο καινούργιες γνωριμίες, ερωτικές σχέσεις αλλά και απο το φιλικό σας περιβάλλον. Από το Σαββατοκύριακο κοινωνικοποιείστε και αισθάνεστε καλύτερα, ευνοείστε με καινούργιες ερωτκές γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Η αρχή της εβδομάδας είναι δύσκολη για το 2ο δεκαήμερο ειδικά με αντπαραθέσεις, πιθανότατα σχετικά με οικονομικά θέματα, εμμονές και απογοήτευση στις ερωτκές σας σχέσεις. Την Παρασκευή επίσης χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή με τις στενές ερωτικές σχέσεις σας. Το Σαββατοκυρίακο τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα αισθάνεστε ήδη πιο θετικοί και αισιόδοξοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας, σας θέλουν να έρχεστε αντιμέτωποι με κάποια κρυμμένα συναισθήματα ή και βιώματά σας, που επηρεάζουν τον ψυχισμό σας. Σας βρίσκει λίγο μελαγχολικούς. Θα υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές και ξεκαθαρίσματα. Από την Παρασκευή και μετά όμως χαλαρώνετε.

ΙΧΘΥΣ

Τον τελευταίο καιρό υπήρχε μία σύγχιση στα ερωτικά σας. Αυτή την εβδομάδα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και θέτετε τα όρια σας, σε πολύ στενές ερωτικές σχέσεις ή και φιλίες που ίσως ξέφυγαν σε σχέση με τα δικά σας όρια. Με τον Ήλιο στον τομέα του σεξ και του πάθους κάποια θέματα πολιτικής ή και προβληματισμοί υπάρχουν ακόμα στην ατμόσφαιρα.  Την Παρασκευή θα υπάρξει πάθος, ένταση, θέματα εξουσίας και ζήλειας σε πολύ στενή ερωτική σας σχέση. Από το Σάββατο και μετά υπάρχει πάθος και ένταση στις ερωτικές σας σχέσεις.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here