Widgets Magazine

Μήπως κάποιοι ξεχάσατε πως είναι να αισθάνεστε ερωτευμένοι;;;; Ο μήνας Νοέμβριος μπορεί και να σας εκπλήξει!

Στις αρχές του μήνα θα έχουμε μια Πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό είναι πολύ ενδυναμωτικό, αφού θα υπάρξει πολλή θετική ενέργεια και ευκαιρίες για αλλαγές. Η Πανσέληνος μας παρακινεί να κλείσουμε παλιούς λογαριασμούς και εκκρεμότητες για να υποδεχτούμε το καινούργιο στην ζωή μας! Αναθέρμανση πάθους σε υπάρχουσες σχέσεις καθώς και νέες παθιασμένες σχέσεις δημιουργούνται !

Αυτό τον μήνα…. όλα τα σενάρια είναι πιθανά!

Στο δεύτερο μέρος του μήνα, θα έχουμε μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, μιλώντας σε αρμονία με τον Πλούτωνα. Έχουμε ένα πολύ ενεργό, ερωτικό και παθιαμένο ουρανό τον μήνα Νοέμβριο.

Αυτό που αγαπώ γι ‘αυτόν τον μήνα, είναι ότι θα μας δωθούν οι ευκαιρίες να αλλάξουμε από μέσα προς τα έξω, καθώς και στιγμές ενδυνάμωσης, δίνοντας μας περισσότερο την αίσθηση της ασφάλειας. Ένας άκρως ερωτικός μήνας, γεμάτος σεξουαλισμό και ρομάντζο για τους περισσότερους από εμάς.

 

Να θυμάστε: Ο Ωροσκόπος, το Ζώδιο, η Αφροδίτη και για τις γυναίκες η Σελήνη επίσης, είναι εξίσου σημαντικά στην ερωτική πρόβλέψη. Δώστε την ίδια βαρύτητα αν το δεκαήμερο σας αναφέρεται πιο κάτω!


ΚΡΙΟΣ

Απίστευτα ερωτική περίοδος. Σεξουαλικότητα, πάθος, επιθυμίες που γίνονται πραγματικότητα για εσάς του 1ου δεκαημέρου. Η αισιοδοξία, η χαρά, οι νέες γνωριμίες και τα φλέρτ, δεν θα λέιψουν ούτε και απο το 2ο δεκαήμερο, το οποίο παρόλα αυτά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γύρω στις 19 Νοεμβρίου. Πιθανές αντιπαραθέσεις, εμμονές, ζήλειες και ο έντονος παρορμητισμός που σας διακατέχει μπορεί να φέρει προβλήματα στην σχέση σας, τα οποία μετά θα είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν, εώς και αδύνατον. Για τους ελεύθερους θα φέρει παθιασμένες σχέσεις. Το 3ο δεκαήμερο συνεχίζει να έχει προβλήματα στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Η Πανσέληνος τις πρώτες μέρες του μήνα φέρνει ξαφνικές εντάσεις και πάλι στις σχέσεις σας. Χρειάζεται προσοχή. Φαίνεται ότι κάποιες σχέσεις απλά έχουν κλείσει τον κύκλο τους. Όσο αρνήστε να τις αφήσετε πίσω και να πορευτείτε μπροστά, θα συνεχίζετε να μένετε με μία αίσθηση απομόνωσης, μοναξιάς και ανικανοποίητου μέσα στην ίδια την σχέση την οποία επιμένετε να διατηρείτε. Τον προηγούμενο μήνα σίγουρα περάσατε ζόρικα. Ο ουρανός σας παρακινεί να μην αφήσετε τα συναισθήματα σας να καταργήσουν την λογική. Εκμεταλλευτείτε το. Για τους ελεύθερους ο μήνας επιφυλάσσει ξαφνικές γνωριμίες με ένταση και πάθος οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από σταθερότητα και ανανέωση. Τα σενάρια πολλά, ανάλογα με τον προσωπικό σας χάρτη. Το σίγουρο όμως είναι οτι ο μήνας Νοέμβριος σίγουρα επιφυλάσσει έντονες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, φίλοι Κριοί του 3ου δεκαημέρου.

ΤΑΥΡΟΣ

Πάρα πολύ τυχεροί και ευνοημένοι οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου, στα ερωτικά. Παθιασμένες σεξουαλικές εμπειρίες, ερωτικά παιγνίδια και φλέρτ… όλα παίζουν. Αισθησιακή και ερωτική προβλέπεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις αρχές του μήνα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες και για εκπλήρωση κάποιου στόχου στα ερωτικά, φτάνει να κινητοποιηθείτε. Η τρίτη εβδομάδα του μήνα ιδιαίτερα ευνοική για εσάς του 2ου δεκαημέρου, όπου θα υπάρξουν έντονα πάθη και εύνοια επίσης στο σεξουαλικό κομμάτι. Το 3ο δεκαήμερο θέλει την Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα να προσφέρει, νέα ξεκινήματα. Κάποια μονιμότητα ή και επισημοποίηση σε μία υπάρχουσα σχέση. Για τους ελέυθερους, κάτι καινούργιο και πολύ αναζωογονητικό ερωτικά μπαίνει στην ζωή σας. Ο Νοέμβριος προσφέρει σταθερότητα. Κινητοποιηθήτε και αρπάξτε τις ευκαιρίες, οι οποίες θα σας δωθούν σίγουρα. Είστε από τους  πλέον ευνοημένους του ζωδιακού στα ερωτικά. Εκμεταλλευτήτε το!!!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρώτο μισό του μήνα, σας βρίσκει πιο επικοινωνιακούς με το ταίρι σας. Ευνοήστε για σταθερότητα και επίλυση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προέκυψαν τον τελευταίο καιρό, οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου. Οι ελεύθεροι ευνοήστε για καινούργιες ερωτικές γνωριμίες. Γύρω στα μέσα του μήνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ειδικά για Διδύμους του 2ου δεκαημέρου. Ο Κυβερνήτης σας βάλλεται από τον Ποσειδώνα και αυτό θα προκαλέσει ψευδαισθήσεις στα ερωτικά σας. Υπάρχει πιθανότητα να εξιδανικεύσετε ανθρώπους και καταστάσεις ή ακόμα και να εξαπατηθήτε. Το 3ο δεκαήμερο στο τέλος του μήνα, βάζει βάσεις στην ερωτική ζωή του. Οι σχέσεις σας θα πάρουν έναν πιο δεσμευτικό χαρακτήρα, ο οποίος θα σας προσφέρει σταθερότητα. Προς το τέλος του μήνα επίσης, οι ελέυθεροι ευνοήστε ερωτικά για ξαφνικές καινούργιες γνωριμίες. Ο μήνας Νοέμβριος σας προσφέρει σταθερότητα, συντροφικότητα και ερωτισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ ερωτικός και παθιαμένος ο μήνας Νοέμβριος, ο οποίος σας ευνοεί και σας προσφέρει χαρά και ερωτισμό για το 1ο  δεκαήμερο ειδικά. Το 2ο  δεκαήμερο, γύρω στις 19 Νοεμβρίου, έχει μοιραία πάθη, έρωτα και έντονο σεξουαλισμό. Από την άλλη όμως αυτές οι μέρες πιθανόν να φέρουν ανασφάλειες, ζήλειες και ένταση. Χρειάζεται προσοχή . Το 3ο δεκαήμερο συνεχίζει να δέχεται εντάσεις στην προσωπική του ζωή. Επηρεάζεστε άμεσα. Η ψυχολογία σας δεν θα είναι και στα καλύτερα της. Πιθανόν να επέλθει και χωρισμός αν δεν το προσέξετε. Το τέλος του μήνα όμως σας επιφυλάσσει νέες γνωριμίες, πάθη ερωτισμό σεξουαλικότητα και χαρά στα ερωτικά σας.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου ευνοήστε σε θέματα επικοινωνίας αυτό τον μήνα, φλερτ, γνωριμίες, χαρά και σεξουαλικότητα.  Ο μήνας προσφέρει σταθεροποίηση σχέσεων. Ξαφνικές ερωτικές χαρές που σας ανανεώνουν και σας αναζωογονούν. Λύνετε πολλά απο τα προβλήματα σας με επικοινωνία. Θα αισθανθείτε κατασταλαγμένοι και ήρεμοι στην σχέση σας.  Αν η σχέση σας όμως αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν είναι σε γερά θεμέλια, θα υπάρξουν  ξαφνικές αντιπαραθέσεις ή ακόμα και χωρισμοί. Προσοχή χρειάζεται τις πρώτες δύο βδομάδες του μήνα για τους Λέοντες του 3ου δεκαημέρου.  Αν είστε ελεύθεροι νέες ξαφνικές, ερωτικές σχέσεις είναι στα σκαριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα ευνοημένο το 1ο δεκαήμερο της Παρθένου στα ερωτικά αυτό τον μήνα. Ευνοημένο επίσης και το 2ο δεκαήμερο με φλέρτ, γνωριμίες και σεξουαλικότητα. Προσοχή όμως στα μέσα του μήνα, για πιθανές αντιπαραθέσεις, πάθη, λάθη και αδιέξοδα. Το 3ο δεκαήμερο της Παρθένου ερωτεύεται αυτό τον μήνα. Αισθάνεστε τρομερή ερωτική έλξη ή με κάποια νέα γνωριμία, ή αναθερμένετε την υφιστάμενη σας σχέση ερωτικά και σεξουαλικά. Ενώ, σχέσεις που είναι προβληματικές θα τελειώσουν μέσα στον μήνα Νοέμβριο για το 3ο δεκαήμερο της Παρθένου. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα σας ευνοεί και σας ανανεώνει ιδιαίτερα, θα υπάρξουν επίσης και ευκαιρίες για κάποιο ταξίδι με το ταίρι σας που θα σας ανανεώσει ερωτικά. ΄Οπως και νάχει ανανεώνεστε και βιώνετε επιτέλους την χαρά στα ερωτικά σας, που τόσο στερηθήκατε τελευταία. Οι ελέυθεροι ευνοούντε αρκετά για νέες ερωτικές γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Ένας μήνας που σας προσφέρει απλόχερα την χαρά, τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό, ειδικά για το 1ο δεκαήμερο. Η Πανσέληνος στις αρχές του μήνα, σας θέλει να αισθάνεστε τρομερή έλξη με κάποια νέα γνωριμία ή αν είστε δεσμευμένοι να αναθερμένετε την σχέση σεξουαλικά και ερωτικά με τον σύντροφο σας, τις επόμενες δύο εβδομάδες. Επηρεάζει ειδικά Ζυγούς του 2ου δεκαημέρου. Προσοχή χρειάζεται όμως γύρω στις 19 του μήνα, όπου θα νιώσετε ανασφάλεια ή και αδικία από το ταίρι σας. Πολύ πιθανόν να προκαλέσετε εσέις κάποιο καυγά ή αντιπαράθεση μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Συγκρατήστε τον θυμό σας και βάλτε σε εφαρμογή τον διπλωματικό και επικοινωνιακό σας ταλέντο. Το 3ο δεκαήμερο, δέχεται ξαφνικές ανατροπές στα ερωτικά του ζητήματα. Ξαφνικοί χωρισμοί, ή ακόμα και η ανάγκη για ελευθερία μέσα από την σχέση, αν αισθάνεστε ότι όλα πιά είναι κάπως προβλέψιμα και έχετε την ανάγκη ανανέωσης.  Οι σχέσεις που δεν αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα, θα ανανεωθούν και θα έλθετε ακόμα πιο κοντά με τον σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό τον μήνα είστε από τους πλέον ευνοημένους του ζωδιακού.  Έρωτικός και παθιαμένος ο μήνας Νοέμβριος, ο οποίος σας προσφέρει χαρά και ερωτισμό. Ιδιαίτερη εύνοια γύρω στα μέσα του μήνα ειδικά για το 1ο  δεκαήμερο.  Έντονα πάθη και ανασφάλειες στις σχέσεις, προβληματίζουν το 2ο δεκαήμερο γύρω στις 19 Νοεμβρίου και χρειάζεται προσοχή. Κάποια θέματα από το παρελθόν ή κάποια παλιά σχέση, έρχεται στο προσκήνιο.  Ότι και αν είναι αυτό που καλέιστε να αντιμετωπίσετε απο το παρελθόν, ξυπνά παλιές πληγές και πόνο. Η Νέα Σελήνη προς το τέλος του μήνα ευνοεί το 3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα και σας θέλει να βιώνετε θετικές αλλαγές και ανατροπές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό, θα σας βοηθήσει να αναθερμάνετε την υπάρχουσα σχέση σας. Η εμφάνιση μία σχέσης από το παρελθόν είναι επίσης πιθανή για το 1ο δεκαήμερο του Τοξότη. Είστε πιο συναισθηματίες γύρω απο τα ερωτικά σας, κοντά στις 17 του μήνα. Το 2ο δεκαήμερο θέλει προσοχή γύρω στις 19 Νοεμβρίου. Πιθανόν να υπάρξουν ψευδαισθήσεις, ή κρυμμένα μυστικά και να μην μπορείτε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης. Εκείνη η περίοδος χρειάζεται προσοχή. Σε περίπτωση που η σχέση σας αντιμετώπιζει αρκετά προβλήματα τελευταία, υπάρχει έντονη η πιθανότητα ακόμα και για χωρισμό για Τοξότες του 3ου δεκαημέρου. Άν είστε ελεύθεροι, θα υπάρξουν ευκαιρίες για μία ξαφνική γνωριμία μέσα απο το φιλικό σας περιβάλλον. Σίγουρα θα υπάρξουν νέα ερωτικά βήματα.  Σχέσεις που θα διαμορφωθούν τώρα θα κρατήσουν στο χρόνο. Σίγουρα θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες ειδικά απο τα μέσα του μήνα και μετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Ριζικές οι αλλαγές για το 1ο δεκαήμερο, με έντονη την επιθυμία να τα αλλάξετε όλα. Οπωσδήποτε καινούργιες ερωτικές γνωριμίες μέσα απο το φιλικό σας περιβάλλον για τους ελεύθερους. Επίσης μία φιλία σας μπορεί να εξελιχθεί σε μια ερωτική σχέση. Γύρω στις 19 Νοεμβρίου χρειάζεται προσοχή ειδικά για το 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερου. Δεν θα λείψουν τα μοιραία πάθη, τα παιγνίδια εξουσίας και τα ερωτικά αδιέξοδα. Όλα θα παίξουν τον ρόλο τους και θα σας βοηθήσουν στην τελική, να κινητοποιηθήτε για αλλαγές. Οι ανατροπές που κλονίζουν τον τελευταίο καιρο την σταθερότητα της προσωπικής σας ζωής συνεχίζονται και αυτό τον μήνα για το 3ο δεκαήμερο, ειδικά στις αρχές του μήνα. Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας. Στο τέλος του μήνα όμως υπάρχει βελτίωση και ευκαιρίες για καλυτέρευση της ερωτικής σας ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στις αρχές του μήνα ζητά απο εσάς να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ εργασίας και μίας στενής ερωτικής σχέσης. Αν δεν γίνει αυτό, θα προκύψουν προβλήματα πιο μετά στα αισθηματικά σας ζητήματα, ειδικά για το 2ο δεκαήμερο.  Νέες ερωτικές γνωριμίες και επαφές για τους ελεύθερους, επιφυλάσσει αυτός ο μήνας για εσάς. Οι δεσμευμένοι ανανεώνουν και καλυτερεύουν την σχέση τους.  Πιθανόν μια ερωτική σχέση πέρνει ένα πιο δεσμευτικό χαρακτήρα.  Στα μέσα του μήνα θα σας δωθεί η ευκαιρία να γίνει μια ερωτική σας επιθυμια πραγματικότητα. Μεγάλη βελτίωση στην προσωπική σας ζωή επιφυλάσσει ο μήνας Νοέμβριος.

 

ΙΧΘΥΣ

Ο Νοέμβριος έρχεται να τα αλλάξει όλα για τους Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για ανανέωση της προσωπικής σας ζωής. Απλά κινητοποιηθήτε. Προσοχή στην εξιδανίκευση για Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου για να μην εξαπατηθήτε. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα αλλάζει τα δεδομένα για το 3ο δεκαήμερο. Πολυ θετικές οι εξελίξεις για εσάς. Ο μήνας δίνει ευκαιρίες για νέα φλέρτ με αρκετό πάθος και έρωτα, ενώ οι δεσμευμένοι έρχεστε ακόμα πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο.

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here