Widgets Magazine

ΚΡΙΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ 2018

Με το πέρασμα του Δία στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι και τον μήνα Νοέμβριο, ευνοήστε στα αισθηματικά, για αναθέρμανση σχέσεων για τους δεσμευμένους και ευκαιρίες για αξιόλογες ερωτικές νέες γνωριμίες και σχέσεις για τους ελεύθερους από εσάς. Μέχρι και τα μέσα Αυγούστου ιδιαίτερα ευνοημένο θα είναι το 2ο δεκαήμερο, ενώ από τα μέσα Αυγούστου εώς και τις 8 Νοεμβρίου συγκεκριμένα, ιδιαίτερα ευνοημένο θα είναι το 3ο δεκαήμερο.

Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς παρακινεί το 1ο δεκαήμερο του Κριού να δεί πιό σοβαρά την ερωτική του ζωή.

Με τον Ουρανό να κινείται στο ζώδιο σας μέχρι και τα μέσα του Μάη, το 3ο δεκαήμερο επηρεάζεται άμεσα. Είστε σε μία φάση όπου επαναπροσδιορίζετε αρκετά πράγματα, μεταξύ αυτών και την ερωτική σας ζωή. Άνκαι σας διακατέχει μία σεξουαλική ευδιαθεσία, η ανάγκη σας για αλλαγή είναι μεγάλη. Ο Ουρανός αναστατώνει οτιδήποτε θεωρούσατε δεδομένο, που όμως πλέον δεν σας ικανοποιεί. Μέχρι και τα μέσα του Μάη μία πολύ στενή ερωτική σχέση ή ακόμα και ένας γάμος μπορεί να φτάσει στο τέλος του. Ο Ουρανός σας παρακινεί να αλλάξετε τρόπος σκέψης και ζωής ακόμα… Σας κάνει πιο επαναστατικούς και ανοικτούς στο καινούργιο. Από τα μέσα του Μάη και μετά ο Ουρανός θα μεταβεί στον 2ο σας οίκο και εκεί θα επηρεάσει άμεσα μέχρι και το τέλος του χρόνου το 1ο δεκαήμερο του Κριού το οποίο θα αναθεωρήσει τις αξίες και τα πιστεύω του, μέσα από τις σχέσεις του.

Η Ολική Έκλειψη στις 31 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Λέωντα, φέρνει για εσάς σημαντικές διαφοροποιήσεις και αλλαγές στα ερωτικά σας. Κάποιοι από τους ελέυθερους  του 2ου δεκαημέρου θα υποδεκτούν ένα νέο έρωτα.

Στις 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο φέρνοντας μαζί της σημαντικές ανακατατάξεις στον φιλικό και αισθηματικό τομέα για Κριούς τέλη του 3ου δεκαημέρου. Οι αλλάγές θα είναι αιφνίδιες!

Από τις 7 μέχρι και τις 31 Μαρτίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σας και ο μήνας Μάρτιος προβλέπεται ερωτικός με ευκαιρίες για ανανέωση της ερωτικής σας ζωής.

Από 23 Μαρτίου μέχρι και τις15 Απριλίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο και θα προβληματισει το 1ο και 2ο δεκαήμερο, κατά πόσον θα ήταν σωστό να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση ή σε κάποια ερωτική γνωριμία από το παρελθόν.

Από 13 Ιουνίου εώς και 10 Ιουλίου με την Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοείστε ερωτικά, ενώ η Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου, θα επηρεάσει άμεσα, τέλη του 2ου και αρχές του 3ου δεκαήμερου του Κριού. Σχέσεις με συμβίους, και γενικά με πολύ διαπροσωπικές σχέσεις, οικογένεια και σπίτι θα κλονιστούν…

Από 26 Ιουλίου μέχρι και τις 18 Αυγούστου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Λέωντα. Το 2ο και 3ο δεκαήμερο αναθεωρεί ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες, κάνει την επιστροφή του στα παλία ή τουλάχιστον έχει αυτή την ευκαιρία.

Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη από τις 5 Οκτωβρίου μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού, ενώ μετά θα μεταβεί μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Ζυγού. Εξελίξεις με το ερωτικό παρελθόν θα υπάρξουν σίγουρα, ενώ καλείστε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που είχαν προκύψει. Οι ευκαιρίες για επανασυνδέσεις δεν θα λείψουν..

ΤΑΥΡΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ 2018

Με τον Δία στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι και τον μήνα Νοέμβριο, ευνοήστε στα ερωτικά για αναθέρμανση σχέσεων για τους δεσμευμένους και ευκαιρίες για αξιόλογες ερωτικές, νέες γνωριμίες και σχέσεις για τους αδέσμευτους από εσάς. Μέχρι και τα μέσα Αυγούστου ιδιαίτερα ευνοημένο θα είναι το 2ο δεκαήμερο, ενώ από τα μέσα Αυγούστου εώς και τις 8 Νοεμβρίου, ιδιαίτερα ευνοημένο θα είναι το 3ο δεκαήμερο.

Με τον Ουρανό να κινείται στον 12ο σας οίκο μέχρι και τα μέσα του Μάη, το 3ο δεκαήμερο βάλλεται ακόμα, είτε με σχέσεις που επηρεάζουν αρνητικά τον ψυχισμό του, είτε με κρυφές μυστικές ακόμα και παράνομες σχέσεις οι οποίες αυτές μπορεί να είναι και κομμάτι από το ερωτικό παρελθόν. Από τα μέσα του Μάη και μετά θα επηρεάζει το 1ο δεκαήμερο του Ταύρου το οποίο θα μπεί σε μία διαδικασία αναθεώρησης δεδομένων στην ζωή του, με απρόσμενες αλλαγές και εξελίξεις να λαμβάνουν χώρα, θετικές η αρνητικές ανάλογα με τον προσωπικό χάρτη του καθενός. Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο Ουρανός φέρνει μαζί του την αλλαγή, την ανατροπή και την επανάσταση σε οτιδήποτε δεν σας ικανοποιεί πιά.

Η Ολική Έκλειψη στις 31 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Λέωντα, φέρνει για εσάς σημαντικές διαφοροποιήσεις και αλλαγές σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Πιθανόν τα επαγγελματικά σας να έχουν κάποιο αντίκτυπο στην σχέση με τον συμβίο σας, ειδικά για Ταύρους του 2ου δεκαημέρου.

Η Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου, θα επηρεάσει τέλη του 2ου και αρχές 3ου δεκαήμερου του Ταύρου. Είναι μία περίοδος που χρειάζεται προσοχή, στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Παρεξηγήσεις λαι προβλήματα δεν θα λείψουν…

Από τις 9 Σεμπτεμβρίου εώς και τις 5 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Σκορπιό και στον τομέα των σχέσεων για εσάς, φέρνοντας ερωτικές εξελίξεις και αλλαγές ειδικά για το 3ο δεκαήμερο του Ταύρου. Η Αφροδίτη μετά  θα κινηθεί ανάδρομη από τις 5 Οκτωμβρίου μέχρι και τις 31 Οκτωμβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού, ενώ μετά θα μεταβεί μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Ζυγού. Εξελίξεις με το ερωτικό παρελθόν θα υπάρξουν σίγουρα αυτές τις χρονικές περιόδους, ενώ καλείστε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που είχαν προκύψει. Οι ευκαιρίες για επανασυνδέσεις δεν θα λείψουν..

Αρχές Δεκεμβρίου 2018, ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομος στον τομέα των αισθηματικών σας και θα προβληματίσει το 3ο δεκαήμερο, αφού θα φέρει επικοινωνία με το ερωτικό παρελθόν…

ΔΙΔΥΜΟΙ & ΕΡΩΤΑΣ 2018

Τα τελευταία 2,5 χρόνια ο Κρόνος επηρέαζε έντονα την ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας. Κ’αποιοι από εσάς πιθανόν να βιώσατε και ένα διαζύγιο, ή νιώσατε τις πολύ διαπροσωπικες σας σχέσεις να κλονίζοντε. Τώρα ο Κρόνος κάνει την είσοδο του στον Αιγόκερω από τα τέλη Δεκεμβρίου και είστε πιο ανάλφροι στον ερωτικό τομέα.

Με τον Ουρανό να κινείται στον 11ο σας οίκο μέχρι και τα μέσα του Μάη, το 3ο δεκαήμερο συνεχίζει να έχει φλέρτ, και νέες γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό και φιλικό του περίγυρο. Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις θα υπάρξουν, καθώς επιλέγετε σιγά-σιγά ανθρώπους και σχέσεις που είναι πιο κοντά στην δική σας ιδιοσυγκρασία, που επικοινωνείτε καλύτερα και σε βαθύτερο επίπεδο. Πιθανόν να επιλέξετε σχέσεις με άτομα με πολύ διαφορετικό χαρακτήρα από τον δικό σας, τα οπόια όμως σας εξιτάρουν. Από τα μέσα του Μάη και μετά ο Ουρανός θα μεταβεί στο ζώδιο του Ταύρου και στον 12ο φυσικό σας οίκο. Θα επηρεάσει άμεσα μέχρι και το τέλος του 2018 το 1ο δεκαήμερο των Διδύμων. Πιθανόν να σας διακατέχουν κάποιες κρυφές φοβίες και ανασφάλειες που θα προκύψουν από διάφορες απρόσμενες εξελίξεις αυτό το χρονικό διάστημα.

Από 23 Μαρτίου μέχρι και τις15 Απριλίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού  και θα δώσει λίγη νευρικότητα στις σχέσεις σας για  το 1ο  δεκαήμερο. Θα υπάρξουν όμως επανασυνδέσεις με άτομα από το παρελθόν και αυτό θα σας χαροποιήσει.

Από τις 24 Απριλίου μέχρι και τις 9 Μαίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σας και προβλέπεται ένα ερωτικό διάστημα για εσάς με ευκαιρίες για ανανέωση της ερωτικής σας ζωής.

Από 26 Ιουλίου εώς και 18 Αυγούστου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Λέοντα φέρνοντας αναθεωρήσεις και ξεκαθαρίσματα για Διδύμους 2ου και 3ου δεκαημέρου.

Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη από τις 5 Οκτωβρίου εώς 31 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού, ενώ μετά θα μεταβεί μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Ζυγού. Εξελίξεις με το ερωτικό παρελθόν θα υπάρξουν σίγουρα, ενώ καλείστε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που είχαν προκύψει. Θα υπάρξουν ευκαιρίες και για επανασυνδέσεις.

Από 17 Νοεμβρίου εώς και 6 Δεκεμβρίου, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη και στον τομέα των σχέσεων για εσάς και χρειαζεται ιδιαίτερη προσοχή για το 1ο και  2ο δεκαήμερο.

Με την είσοδο του Δία στις 8 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη, ευνοήστε στα αισθηματικά, για αναθέρμανση σχέσεων για τους δεσμευμένους και ευκαιρίες για αξιόλογες ερωτικές, νέες γνωριμίες και σχέσεις για τους αδέσμευτους από εσάς. Πιθανόν να προκύψουν επισημοποιήσεις σχέσεων και δεσμέύσεις τον Χειμώνα του 2018 για εσάς του 1ου δεκαημέρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ 2018

Το 2018 ξεκινά με τον Κρόνο να έχει ήδη κάνει την είσοδο του στον τομέα των σχέσεων σας. Για το 1ο δεκαήμερο του Καρκίνου, θα προκύψουν σίγουρα ζητήματα τα οποία καλέιστε να αντιμετωπίσετε, καθ’όλη την διάρκεια του 2018. Τα θέματα που θα προκύψουν, σκοπό έχουν να βελτιώσουν τη σχέση και να την ενδυναμώσουν άνκαι κάποιες σχέσεις ίσως δεν τα καταφέρουν και φθάσουν στο τέλος τους. Αυτή την χρονιά, εσείς του 1ου δεκαημέρου μαθαίνετε τι σημαίνει η δέσμευση για εσάς, πως μπορείτε να συνεισφέρετε σε μία σχέση, τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από τον σύντροφο που επιλέγετε να έχετε δίπλα σας και μέχρι που είστε διατεθημένοι εσείς οι ίδιοι να φτάσετε. Η ανάγκη σας για μια ολοκληρωμένη σχέση που να σας γεμίζει θα είναι έντονη.

Ο Ουρανός από τα μέσα του Μάη και μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα ευνοήσει το 1ο δεκαήμερο με φλέρτ και νέες γνωριμίες. Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις θα υπάρξουν σίγουρα, καθώς επιλέγετε πιά ανθρώπους και σχέσεις που είναι πιο κοντά στην δική σας ιδιοσυγκρασία και σας γεμίζουν ψυχικά.

Η διέλευση του Δία αυτή την χρονία φέρνει για Καρκίνους του 2ου δεκαημέρου αρχικά και μετ’έπειτα από τα μέσα Αυγούστου εώς και τις 8 Νοεμβρίου για το 3ο δεκαήμερο, μια περίοδο χαράς, έρωτα, διασκέδασης και απόλαυσης. Οι σχέσεις σας θα ενδυναμωθούν και είναι βέβαιο ότι θα βιώσετε χαρά και ευχαρίστηση ενώ οι ελεύθεροι θα έχουν ευκαιρίες για νέες και ενδιαφέρον ερωτικές γνωριμίες.

Από την 1 μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον τομέα των σχέσεων σας, τονίζοντας την ερωτική σας διάθεση και προσφέροντας ευκαιρίες για ανανέωση της ερωτικής σας ζωής. Το 1ο δεκαήμερο πιθανόν να πάρει και κάποιες σοβαρές αποφάσεις για την πορεία της συναισθηματικής του ζωής.

Από 19 Μαίου εώς και 13 Ιουνίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον ζώδιο σας και προσφέρει νέες γνωριμίες και σχέσεις. Σημαντικά ερωτικά γεγονότα θα λάβουν χώρα στην προσωπική σας ζωή αυτή την περίοδο…

Η Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου στο ζώδιο σας, θα επηρεάσει τέλη του 2ου και αρχές 3ου δεκαήμερου του Καρκίνου. Οι πολύ διαπροσωπικές σχέσεις, θα κλονιστούν και είναι μία περίοδος που χρειάζεται προσοχή. Μοιραίες,αυτικαταστροφικές σχέσεις για αρχές 3ου δεκαημέρου.

Την ίδια περίοδο, το τετράγωνο Κρόνου-Χείρωνα, θα πληγώσει και θα απογοητευσει το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Από 9 Σεμπτεμβρίου εώς και 5 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Σκορπιό και ευνοεί το 1ο δεκαήμερο.Θα υπάρξουν σίγουρα ευκαιρίες και για επανασυνδέσεις με το ερωτικό σας παρελθόν.

ΛΕΩΝ & ΕΡΩΤΑΣ 2018

Η διέλευση του Δία στον Σκορπιό από την αρχή του 2018 μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου, φέρνει για εσάς μια περίοδο χαράς μέσα στο σπίτι και την οικογένεια, με συμβίους ή την πολύ στενή ερωτική σας σχέση για το 2ο και 3ο δεκαήμερο του Λέωντα.

Από18 Ιανουαρίου μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα κινείται στον Υδροχόο και στον τομέα των σχέσεων σας. Θα δώσει καινούργιες ευκαιρίες για έρωτα στους αδέσμευτους και γενικά μία ερωτική διάθεση για όλα τα δεκαήμερα.

Η Ολική Έκλειψη στις 31 Ιανουαρίου στο ζώδιο σας, φέρνει για εσάς σημαντικές διαφοροποιήσεις και αλλαγές στα ερωτικά σας. Οι ελέυθεροι του 2ου δεκαημέρου πιθανόν να υποδεκτούν ένα νέο έρωτα.

Στις 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο και στον τομέα των σχέσεων για εσάς, φέρνοντας μαζί της σημαντικές ανακατατάξεις στον αισθηματικό τομέα για Λέοντες τέλη του 3ου δεκαημέρου. Οι αλλάγές θα είναι αιφνίδιες αλλά και πολύ θετικές.

Από τις 13 Ιουνίου μέχρι και τις 10 Ιουλίου η Αφροδίτη θα κινείται στο δικό σας ζώδιο, κάνοντας σας πιο εκφραστικούς, διεκδικητικούς και αισιόδοξους. Δεν θα λείψουν τα φλέρτ και οι κατακτήσεις.

Η Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 27 Ιουλίου, θα επηρεάσει αρχές του 1ου δεκαημέρου, με ανασφάλειες και αρκετά προβλήματα….

Από 26 Ιουλίου μέχρι και τις 18 Αυγούστου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο σας. Το 2ο και 3ο δεκαήμερο αναθεωρεί ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες. Το ερωτικό σας παρελθόν θα κάνει σίγουρα την εμφάνιση του εκείνο το διάστημα.

Από τις 8 Νοεμβρίου ο Δίας θα μεταβεί στο ζώδιο του Τοξότη και μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι μια περίοδος χαράς, έρωτα, διασκέδασης και απόλαυσης για το 1ο δεκαήμερο. Οι σχέσεις σας ενδυναμώνοντε ενώ οι ελεύθεροι θα έχουν ευκαιρίες για νέες και ενδιαφέρον ερωτικές γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ 2018

Τα τελευταία 2,5 χρόνια ο Κρόνος επηρέαζε έντονα την οικογενειακή σας ζωή, τον γάμο σας, ή την σχέση με τον συμβίο σας. Ίσως κάποιοι από εσάς να βιώσατε και ένα διαζύγιο με αυτή την διέλευση. Τώρα ο Κρόνος από τα τέλη Δεκεμβρίου αποχωρεί από τον 4ο σας οίκο και αισθάνεστε ήδη πιο ανάλφροι στον ερωτικό και αισθηματικό τομέα. Το 2018 προβλέπεται σαφώς πιο χαλαρό και ήρεμο.

Ερωτικές, περιόδοι για εσάς ειναί από 1 εώς και 18 Ιανουαρίου, όπου η Αφροδίτη θα κινείται στον 5ο οίκο σας και θα φέρει φλέρτ, νέες γνωριμίες, ερωτισμό και σεξουαλισμό στην ζωή σας.

Η Ολική Έκλειψη στις 31 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Λέωντα , φέρνει διαφοροποιήσεις και αλλαγές στον ψυχισμό σας. Πιθανόν να αποκαλυφθούν μυστικές σχέσεις ή κάποια παρασκήνια δικά σας ή άλλων γι’αυτό και χρειάζεται προσοχή για το 2ο δεκαήμερο.

Από11 Φεβρουαρίου εώς και 7 Μαρτίου, με την Αφροδίτη να κινείται στον τομέα των σχέσεων σας, είναι μία περίοδος όπου ευνοούνται σχέσεις, νέες γνωριμίες και υπάρχει ερωτισμός στην ζωή σας.

Από 23 Μαρτίου μέχρι και τις15 Απριλίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Κριό και θα προβληματισει το 1ο και 2ο δεκαήμερο, με σχέσεις ή γνωριμίες από το παρελθόν που ήταν βασισμένες κυρίως στο σεξουαλικό κομμάτι και τώρα κάνουν την επιστροφή τους.

Επίσης από 10  Ιουλίου εώς 7 Αυγούστου και με την Αφροδίτη να κινείται στο δικό σας ζώδιο είναι η καλύτερη περίοδος για να προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τον σύντροφο σας. Μία περίοδος αρκετά ερωτική και σεξουαλική.

Από 26 Ιουλίου μέχρι και τις 18 Αυγούστου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Λέωντα. Το 2ο και 3ο δεκαήμερο αναθεωρεί ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες, κάνει την επιστροφή του στα παλία ή τουλάχιστον έχει αυτή την ευκαιρία.

ΖΥΓΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ 2018

Με τον Ουρανό να κινείται στο απέναντι από εσάς ζώδιο μέχρι και τα μέσα του Μάη, το 3ο δεκαήμερο του Ζυγού επηρεάζεται άμεσα. Το πέρασμα του Ουρανού από τον τομέα των σχέσεων σας, θα πάρει στο πέρασμα του σχέσεις, οι οποίες ουσιαστικά έχουν ήδη φθαρεί. Σχέσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους θα φτάσουν στο τέλος τους, μέχρι και τα μέσα του Μαή 2018.

Από18 Ιανουαρίου μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα κινείται στον Υδροχόο και στον 4ο σας οίκο. Θα δώσει γενικά μία ερωτική διάθεση για όλα τα δεκαήμερα και θα αναθερμάνει σχέσεις με συμβίους σας και τις πολύ στενές ερωτικές σας σχέσεις.

Από τις 7 μέχρι και τις 31 Μαρτίου η Αφροδίτη θα κινείται στο απέναντι σας ζώδιο και ο μήνας Μάρτιος προβλέπεται ερωτικός με ευκαιρίες για ανανέωση της ερωτικής σας ζωής.

Από 23 Μαρτίου μέχρι και τις15 Απριλίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Κριό και θα προβληματισει το 1ο και 2ο δεκαήμερο, με σχέσεις ή γνωριμίες από το παρελθόν που θα κάνουν σίγουρα την εμφάνιση τους ξανά στην ζωή σας.

Από 26 Ιουλίου μέχρι και τις 18 Αυγούστου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Λέωντα. Το 2ο και 3ο δεκαήμερο αναθεωρεί ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες. Το ερωτικό σας παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του.

Από τις 7 Αυγούστου μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σας και θα υπάαρξουν ευκαιρίες για ανανέωση της ερωτικής σας ζωής.

Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη από τις 5 Οκτωβρίου μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού, ενώ μετά θα μεταβεί μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου στο δικό σας ζώδιο το οποίο και κυβερνά. Πολύ σημαντική περίοδος για τα ερωτικά σας! Το 2018 κλείνει για εσάς με οριστικά ξεκαθαρίσματα στη ερωτική σας ζωή κλέινοντας για πάντα κεφάλαια από το ερωτικό σας παρελθόν. Μία περίοδος που χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις του χθές για να μπορέσετε να πορευτείτε μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ 2018

Ο Ουρανός θα περάσει στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, από τα μέσα του Μάη μέχρι και το τέλος του 2018. Θα φέρει μαζί του ξαφνικά γεγονότα, παρασύροντας σχέσεις οι οποίες ουσιαστικά έχουν φθαρεί. Απρόσμενες εξελίξεις που σας βρίσκουν απροετοίμαστους θα λάβουν χώρα.  Η ανάγκη σας να απαλλαχτείτε από ένα γάμο, ένα σύντροφο ή μια προσωπική ζωή που δεν σας ταιριάζει πλέον θα είναι ασυγκράτητη από την Άνοιξη και μετά. Ξαφνικοί χωρισμοί αλλά και νέες σχέσεις στα ξαφνικά, είναι πολύ πιθανές για Σκορπιούς αρχές του 1ου δεκαημέρου.

Από τις 11 Φεβρουαρίου εώς 7 Μαρτίου, η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτή την περίοδο ευνοούνται σχέσεις, νέες γνωριμίες και υπάρχει φλέρτ και ερωτισμός στην ζωή σας.

Στις 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο φέρνοντας μαζί της σημαντικές ανακατατάξεις στο σπίτι και σε σχέση με συμβίους για Σκορπιούς τέλη του 3ου δεκαημέρου. Οι αλλάγές θα είναι αιφνίδιες!

Απο 31 Μαρτίου εώς 24 Απριλίου, είναι μία ευνοική περίοδος για σταθεροποίηση της ερωτικής σας ζωής.

Από τις 9 Σεμπτεμβρίου μέχρι και τις 5 Οκτωμβρίου, αλλάζουν τα δεδομένα στην αισθηματική ζωή. Νέοι έρωτες είναι πιθανοί επίσης για το 1ο δεκαήμερο. Από τις 5 Οκτωμβρίου αναθεωρείται πολλά πράγματα στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ & ΕΡΩΤΑΣ 2018

Επιτέλους ο Κρόνος έφυγε από το ζώδιο σας από τις 20 Δεκεμβρίου 2017 και έτσι η νέα χρονιά ξεκινά για εσάς με μία αίσθηση ανακούφισης.

Από τις 11 Φεβρουαρίου εώς 7 Μαρτίου, η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτή την περίοδο ευνοούνται σχέσεις με συμβίους και οι πολύ στενές ερωτικές σας σχέσεις.

Από τις 24 Απριλίου μέχρι και τις 9 Μαίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και στον τομέα των σχέσεων σας. Η περίοδος αυτή προβλέπεται ερωτική, θα υπάρξει συντροφικότητα και ευκαιρίες για ανανέωση της ερωτικής σας ζωής.

Από 23 Μαρτίου μέχρι και τις15 Απριλίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Κριό και θα προβληματισει το 1ο και 2ο δεκαήμερο, με ερωτικές σχέσεις ή γνωριμίες από το παρελθόν που θα βρεθούν και πάλι στο προσκήνιο.

Το Φθινόπωρο του 2018 είναι η καλύτερη περίοδος για εσάς ερωτικά. Από 8 Νοεμβρίου ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο σας και οι Τοξότες των αρχών του 1ου δεκαημέρου, μέχρι και το τέλος της χρονιάς, θα βιώσουν την εύνοια του Δία και θα αισθανθούν τυχεροί ξανά στον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ 2018

Το πιο σημαντικό γεγονός της χρονιάς είναι η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο σας, αφού βασικά επιστρέφει στο ζώδιο το οποίο και κυβερνά. Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να ωριμάσετε σε θέματα σχέσεων αλλά και στην ζωή σας γενικά. Θα σας παρακινήσει να πάρετε τις σχέσεις περισσότερο στα σοβαρά, αναδιαμορφώνοντας τις καταστάσεις, για να δημιουργηθεί χώρος για περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά στην ζωή μας. Σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν, ή δεν σας προσφέρουν την απαιτούμενη ασφάλεια, σοβαρότητα και δέσμευση που χρειάζεστε θα τελειώσουν, ανοίγοντας τον δρόμο για κάτι καινούργιο πια. Περισσότερο το 2018, θα επηρεαστούν οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου

Η διέλευση του Ουρανού από τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας από τα μέσα του Μάη και μετά, σηματοδοτήσει αναπάντεχες αλλαγές στα ερωτικά σας. Σχέσεις που ξεκινούν ξαφνικά ή διακόπτονται ξαφνικά, επιλογές συντρόφων πολύ πιο διαφορετικούς από εσάς. Μέσα από αυτές τις σχέσεις , που θα προκύψουν θα κάνετε την προσωπική σας επανάσταση και θα απομακρυνθείτε από τα όρια που κάποιοι άλλοι είχαν θέσει στον έρωτα για εσάς. Κάποιοι από εσάς πιθανόν να αποκτήσουν και ένα παιδί.

Ερωτικές, περιόδοι για εσάς ειναί από 1 εώς και 18 Ιανουαρίου, όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σας, βοηθόντας σας να ανανεώσετε την αισθηματική σας ζωή.

Απο 31 Μαρτίου εώς 24 Απριλίου, είναι μία ευνοική περίοδος για φλέρτ, έρωτα, καινούργιες γνωριμίες και χαρά στην ερωτική σας ζωή.

Από τις 19 Μαίου μέχρι και τις 13 Ιουνίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον τομέα των σχέσεων σας και προβλέπεται ένα ερωτικό διάστημα για εσάς με ευκαιρίες για ανανέωση της ερωτικής σας ζωής.

Η Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου, θα επηρεάσει τέλη του 2ου και αρχές 3ου δεκαήμερου του Αιγόκερω. Οι πολύ διαπροσωπικές σχέσεις, θα κλονιστούν και είναι μία περίοδος που χρειάζεται προσοχή. Θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα εκείνη την περίοδο ενώ δεν θα λείψουν και μοιραίες,αυτοκαταστροφικές σχέσεις για αρχές 3ου δεκαημέρου.

Την ίδια περίοδο και με το τετράγωνο Κρόνου – Χείρωνα, θα πληγώσει και θα απογοητευσει το 1ο δεκαήμερο του Αιγόκερω.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ 2018

Από18 Ιανουαρίου μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα κινείται στο δικό σας ζώδιο και θα σας ανανεώσει σημαντικά. Θα δώσει καινούργιες ευκαιρίες για έρωτα στους αδέσμευτους και γενικά μία ερωτική διάθεση για όλα τα δεκαήμερα.

Η Ολική Έκλειψη στις 31 Ιανουαρίου στον Λέοντα, φέρνει για εσάς σημαντικές διαφοροποιήσεις και αλλαγές στα ερωτικά σας. Οι ελέυθεροι του 2ου δεκαημέρου πιθανόν να υποδεκτούν ένα νέο έρωτα.

Στις 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, φέρνοντας μαζί της σημαντικές ανακατατάξεις στον αισθηματικό τομέα για Λέοντες τέλη του 3ου δεκαημέρου. . Οι αλλάγές θα είναι αιφνίδιες αλλά και θετικές.

Από τις 24 Απριλίου μέχρι και τις 9 Μαίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων  και προβλέπεται ένα ερωτικό διάστημα για εσάς με ευκαιρίες για ανανέωση της ερωτικής σας ζωής, φλέρτ, έρωτα και πάθος.

Η διέλευση του Ουρανού από τον Μάη και μετά στον τομέα του σπιτιού για εσάς και της οικογενειακής σας ζωής θα επηρέασει έντονα τον γάμο σας, ή την σχέση σας με τον συμβίο σας. Ίσως κάποιοι από εσάς να βιώσετε και ένα διαζύγιο με αυτή την διέλευση μέχρι και το τέλος του 2018.. Επηρεασμένοι θα είναι οι Υδροχόοι αρχές του 1ου δεκαημέρου.

Από τις 13 Ιουνίου μέχρι και τις 10 Ιουλίου η Αφροδίτη θα κινείται στον Λέοντα και στον τομέα των σχέσεων σας. Βιώνετε χαρά, ευτυχισμένες στιγμές, συντροφικότητα και ερωτισμό.

Από 26 Ιουλίου μέχρι και τις 18 Αυγούστου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Λέοντα. Το 2ο και 3ο δεκαήμερο αναθεωρεί ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες. Το ερωτικό σας παρελθόν θα κάνει σίγουρα την εμφάνιση του εκείνο το διάστημα.


ΙΧΘΥΣ & ΕΡΩΤΑΣ 2018

Από τις 11 Φεβρουαρίου εώς 7 Μαρτίου, η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σας και αυτή την περίοδο ευνοούνται σχέσεις, νέες γνωριμίες, υπάρχει φλέρτ και ερωτσμός στην ζωή σας.

Από τις 19 Μαίου μέχρι και τις 13 Ιουνίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και προβλέπεται ένα ερωτικό, και παθιασμένο διάστημα για εσάς με ευκαιρίες για ανανέωση της ερωτικής σας ζωής και με έντονη σεξουαλικότητα.

Από 10  Ιουλίου εώς 7 Αυγούστου, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και στον τομέα των σχέσεων σας,  είναι η καλύτερη περίοδος για να προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές με το ταίρι σας. Μία περίοδος αρκετά ερωτική και σεξουαλική. Η σχέση σας αναθερμένεται και κάποιοι από εσάς ίσως προχωρήσετε και σε κάποια επισημοποίηση της σχέσης σας.

Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη από τις 5 Οκτωβρίου μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού. Θα υπάρξουν σίγουρα εξελίξεις με το ερωτικό παρελθόν και οι ευκαιρίες για επανασυνδέσεις δεν θα λεψουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here