Widgets Magazine

Αυτή την εβδομάδα η σύνοδος  Κρόνου – Ερμή, θα μας ταλαιπωρήσει λίγο και θα προκαλέσει κάποια προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις για τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού του 3ου δεκαημέρου (Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς).

 

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Τοξότη. Δίνει περισσότερη χαρά, διασκέδαση, αλλά και τάσεις πολυγαμίας και απιστίας, ειδικά για τους μεταβλητούς του 1ου δεκαημέρου (Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς).

 

Ο Άρης στον Ζυγό βρίσκεται σε μία δύσκολη όψη με τον Ουρανό και συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα για το 3ο δεκαήμερο του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους καιν Αιγόκερους). Φέρνει όμως και ξαφνικές σεξουαλικές εμπειρίες για Ζυγούς και Κριούς του 3ου δεκαημέρου.

 

Επίσης πραγματοποιείται μία Πανσέληνος, την Κυριακή στις 3 Δεκεμβρίου, στο ζώδιο των Διδύμων, η οποία φέρνει μαζί της ψευδαισθήσεις και λανθασμένες εκτιμήσεις για κάποιες επιλογές στον έρωτα για το 2ο δεκαήμερο του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς).

 

Την ίδια μέρα ένα πολύ ελπιδιφόρο τρίγωνο μεταξύ Δία-Ποσειδώνα φέρνει ανέλπιστη τύχη, στα ερωτικά αλλά και στα οικονομικά, για τα ζώδια του νερού του 2ου δεκαημέρου (Σκορπιούς, Καρκίνους και Ιχθύς )

 

Να θυμάστε: Ο Ωροσκόπος, το Ζώδιο, η Αφροδίτη και για τις γυναίκες η Σελήνη επίσης, είναι εξίσου σημαντικά στην ερωτική πρόβλέψη. Δώστε την ίδια βαρύτητα αν το δεκαήμερο σας αναφέρεται πιο κάτω!

ΚΡΙΟΣ

Προς το τέλος της εβδομάδας, οι Κριοί του 3ου δεκαημέρου, βιώνετε ξαφνικά γεγονότα που προκαλούν ένταση στην σχέση σας. Υπάρχει μία κατάσταση σύγκρουσης μέσα σας μεταξύ, του πως είναι τώρα η σχέση σας και του πως θα θέλατε πραγματικά να είναι. Μια προσωπική επανάσταση κορυφώνεται, λες και έχετε φτάσει στα όρια σας. Ακόμα υπάρχει η πιθανότητα χωρισμού  λόγω αντιπαλότητας για το 3ο δεκαήμερο. Για το 2ο δεκαήμερο, έντονο το σεξουαλικό κομμάτι και για κάποιους, μία φιλική σχέση εξελίσσεται σε ερωτική. Έχετε πολλές πιθανότητες για γνωριμίες μέσω του κοινωνικού σας κύκλου και μέσω φίλων. Ενώ το 1ο δεκαήμερο έχει να αντιμετωπίσει καποια ξαφνικά προβλήματα στα ερωτικά που συνδέονται με εξωτερικό ή άτομα άλλης κουλτούρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνεχίζεται να περνάτε μία απο τις καλύτερες περιόδους ερωτικά, ειδικά οι Ταύροι του 1ου και 2ου δεκαημέρου. Ευνοήστε φοβερά για έντονες ερωτικές γνωριμίες και μάλιστα με άτομα απο εξωτερικό, ή κάποια γνωριμία σε ταξίδι σας. Ευκαιρίες υπάρχουν και σας ευνοεί η τύχη γι’αυτό εκμεταλλευτήτε το… Όσοι έχετε ήδη μία σχέση, αυτή ενδυναμώνεται ειδικά όσοι είστε γεννημένοι αρχές του 2ου δεκαημέρου. Οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου  επικεντρώνεστε σε σχέσεις απο το παρελθόν αυτή την εβδομάδα και θέματα που εμφανίζονται απο το πουθενά. Όσοι είστε ήδη σε σχέση, υπάρχει κίνδυνος για χωρισμό για το 3ο δεκαήμερο στις αρχές τις εβδομάδας, γι’αυτό και χρειάζεται προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το 3ο δεκαήμερο του Διδύμου ευνοήτε με ξαφνικές προσκλήσεις και καλέσματα σε κοινωνικό ή φιλικό κύκλο. Θα έχετε νέες ερωτικές γνωριμίες, έντονο φλέρτ και ανταπόκριση στα ερωτικά σας. Για κάποιους, μία υφιστάμενη φιλία ή γνωριμία μετατρέπεται εντελώς ξαφνικά από φιλική, σε ερωτική σχέση. Το 2ο δεκαήμερο επηρεάζεται και από την Πανσέληνο που γίνεται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο δικό σας ζώδιο. Ανάλογα με τον προσωπικό σας χάρτη ενδέχεται ή να πέσετε σε ψευδαισθήσεις, λανθασμένες εκτιμήσεις και εξαπάτηση στα ερωτικά σας θέματα ή να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας κάνοντας επιλογές και παίρνοντας αποφάσεις που αντιπροσωπεύουν περισσότερο τα δικά σας πιστεύω και θέλω. Προς το τέλος της εβδομάδας εύνοια και για το 1ο δεκαήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεχίζει να ευνοήτε το 1ο δεκαήμερο του Καρκίνου στα ερωτικά του ζητήματα. Θα υπάρξουν ερωτικές ευκαιρίες για εσάς, γι΄αυτό έχετε τα μάτια σας ανοικτά. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν έντονες ερωτικές στιγμές για τέλη 1ου δεκαημέρου και αρχές 2ο δεκαήμερου του Καρκίνου, το οποίο θα έχει την ευκαιρία για κάτι πολύ ρομαντικό και όμορφο να μπαίνει στην ζωή του το επόμενο χρονικό διάστημα. Τύχη, επιτυχία και θετικότατες εξελίξεις προβλέπονται για εσάς. Το 3ο δεκαήμερο όμως ακόμα δυσκολεύεται και συνεχίζετε να είστε πιεσμένοι σε θέματα σπιτιού με συμβίο ή την πολύ στενή σας ερωτική σχέση.

ΛΕΩΝ

Από το τέλος της εβδομάδας και με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Τοξότη, οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου θα έχουν επιτυχία και θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά. Αυξημένη σεξουαλικότητα και εύνοια γενικά για όλους τους Λέοντες. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο, για γυναίκες Λέοντες γεννημένες τέλη 1ου  δεκαημέρου με αρχές 2ου δεκαημέρου, όπου η κορύφωση του τετράγωνου Ήλιου-Ποσειδώνα, πιθανόν να φέρει λάθος εκτιμήσεις για το ανδρικό φύλλο και να υπάρξει κίνδυνος εξαπάτησης για γυναίκες…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν σας φτάνουν και τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα για εσάς τους Παρθένους του 3ου  δεκαημέρου, συνεχίζεται ακόμα να πιέζεστε και στο σπίτι. Τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν και μάλιστα ξαφνικά, πιθανόν να έπαιξαν και αυτά τον ρόλο τους στις απογοητεύσεις και πιέσεις που δέχεστε στο σπίτι σας τον τελευταίο καιρό. Δυστυχώς συνεχίζετε να επηρεάζεστε και αυτή την εβδομάδα γι’αυτό και χρειάζεται προσοχή. Το 2ο δεκαήμερο απο την άλλη είναι σε μία εντελώς άλλη φάση όπου πιθανόν να γνωρίσετε και τον έρωτα της ζωής σας, ειδικά οι γεννημένοι αρχές του 2ου δεκαημέρου, ενώ οι Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου ευνοήστε και εσείς θετικά.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου θα έλθετε αντιμέτωποι με σημαντικές ανατροπές και προβλήματα στις ερωτικές σας σχέσεις, οι οποίες θα προκύψουν απο το πουθενά!!! Η αλήθεια είναι ότι πιέζεστε αρκετά το τελευταίο διάστημα με τον Ουρανό να κάνει την αντίθεση του με τον Άρη στο ζώδιο σας. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή αυτή για να κάνετε εσείς, τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν άμεσα, αλλιώς οι αλλαγές θα προκύψουν έτσι κι’αλλιώς και θα σας αιφνιδιάσουν… Το 2ου δεκαήμερου του Ζυγού από την άλλη, αυτή την εβδομάδα ευνοείτε φοβερά για νέες γνωριμίες, φλέρτ, σεξ, πάθη και έρωτα. Οι υφιστάμενες σχέσεις βελτιώνονται και για το 1ο δεκαήμερο επίσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2ο δεκαήμερο του Σκορπιού δέχεται φοβερή εύνοια με το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα, το οποίο κορυφώνεται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου. Θεωρείται η μεγαλύτερη τύχη και εύνοια που μπορεί να τύχει! Αν έχετε πλανήτες στο ζώδιο του Σκορπιού κοντά στην 11η μοίρα, ανέλπιστη τύχη και εύνοια σας περιμένει το επόμενο διάστημα. Οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου είναι οι πλέον ευνοημένοι με βελτίωση των υφιστάμενων σχέσεων, ενώ αν είστε ελεύθεροι και ειδικά κοντά στην 11η μοίρα του Σκορπιού, ένας νέος έρωτας σίγουρα θα σας κτυπήσει την πόρτα.  Γενικά όλα τα δεκαήμερα του Σκορπιού ευνοούντε στα αισθηματικά τους, με το 2ο δεκαήμερο όμως, να είναι το πλέον ευνοημένο με ανέλπιστη τύχη το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 1ο δεκαήμερο του Τοξότη ευνοείτε ερωτικά. Οι ελεύθεροι μπορούν να περιμένουν νέες γνωριμίες και επιτυχία στα ερωτικά τους ζητήματα. Το 2ο δεκαήμερο του Τοξότη και με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται τέλη της εβδομάδας στον τομέα των σχέσεων σας, ενδέχεται ή να πέσετε σε ψευδαισθήσεις, λανθασμένες εκτιμήσεις και εξαπάτηση στα ερωτικά σας θέματα. Ή να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας κάνοντας επιλογές και πέρνωντας αποφάσεις που αντιπροσωπεύουν περισσότερο τα δικά σας πιστεύω και θέλω για το μέλλον σας.  Ξαφνικοί χωρισμοί είναι πολύ πιθανοί για το 3ο δεκαήμερο και χρείαζεται προσοχή. Για τους ελεύθερους του 3ου δεκαημέρου, ξαφνικές σεξουαλικές εμπειρίες θα προκύψουν σίγουρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Ευνοήστε θετικά για νέες γνωριμίες και σχέσεις, κοινωνικοποιήστε αρκετά και υπάρχουν ευκαιρίες για γνωριμίες και φλέρτ μέσα απο τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο. Το 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω όμως ακόμα δυσκολεύεται και συνεχίζετε να είστε πιεσμένοι σε θέματα σπιτιού, με συμβίο ή την πολύ στενή σας ερωτική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, ευνοούντε ερωτικά με ξαφνικές νέες γνωριμίες μέσα από ομάδες και κοινωνικοποίηση. Βελτιώνεται η διάθεση σας και αισθάνεστε πιο όμορφα στην καθημερινότητα σας. Οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου που είναι σε σχέση με άτομο απο εξωτερικό ή σε σχέση εξ’αποστάσεως, τελευταία βιώνουν πολλά προβλήματα και επικοινωνιακές δυσκολίες, τα οποία δυστυχώς θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα. Χρειάζεται προσοχή…

 

ΙΧΘΥΣ

Η ερωτική διάθεση συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα. Το 2ο δεκαήμερο του Ιχθύ επηρεάζεται θετικά από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου και σχετίζεται με την σχέση με τον συμβίο σας, ή την πολύ στενή προσωπική σας σχέση.  Προσοχή όμως μην επηρεαστήτε και πέσετε σε ψευδαισθήσεις, λανθασμένες εκτιμήσεις και εξαπάτηση στα ερωτικά σας τον επόμενο μήνα, γιατί θα το μετανιώστε στην συνέχεια. Εκμεταλευτείτε θετικά την επιρροή της Πανσέληνου και πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας κάνοντας επιλογές και πέρνωντας αποφάσεις που αντιπροσωπεύουν περισσότερο τα δικά σας πιστεύω και θέλω για το μέλλον σας. Επίσης δέχεστε φοβερή εύνοια με το τρίγωνο του Κυβερνήτη σας, Ποσειδώνα με τον Δία, το οποίο κορυφώνεται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου. Θεωρείται η μεγαλύτερη τύχη και εύνοια που μπορεί να τύχει! Ανέλπιστη τύχη σας περιμένει το επόμενο χρονικό διάστημα. Οι Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου είναι οι πλέον ευνοημένοι με βελτίωση των υφιστάμενων σχέσεων. Ευνοείστε επίσης και σεξουαλικά με καινούργιες εμπειρίες ή αναθέρμανση του ερωτικού πάθους στην υφιστάμενη σας σχέση. Αν είστε ελεύθεροι και ειδικά κοντά στην 11η μοίρα, ένας νέος έρωτας σίγουρα θα σας κτυπήσει την πόρτα το επόμενο διάστημα…

 

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here