Widgets Magazine

Να διαβάζεται και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζεται.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ουρανός θα περάσει  στον 2ο οίκο σας  στις 16/5/18 και θα φέρει ξαφνικές αλλαγές  το 2018  στα οικονομικά, όσων έχουν γεννηθεί στις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου.

Άλλοι θα έχουν απρόσμενα κέρδη  κι άλλοι κάποια ξαφνική ζημιά. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή αυτό το διάστημα στο πως διαχειρίζεστε τα χρήματά σας για να μην έχετε απρόβλεπτες απώλειες από κει που δεν το περιμένατε.

Αν βέβαια πιστεύετε ότι πρέπει να συμβούν αυτές οι αλλαγές και δεν αντισταθείτε αλλά αποδεχτείτε τα γεγονότα , τότε οι συνέπειες θα είναι ανύπαρκτες και το αποτέλεσμα της διέλευσης θα είναι θετικό.

Οι γεννημένοι  το 2ο και 3ο δεκαήμερο θα έχετε τον Δία στον οίκο των οικονομικών και θα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Εσείς θα έχετε μεγάλη εύνοια σε θέματα κληρονομικά και όχι μόνο. Μπορεί να κάνετε κάποια συνεργασία από την οποία θα βγάλετε χρήματα, μπορεί να πάρετε κάποια αύξηση, να πάρετε κάποια αποζημίωση η κάποιο δάνειο. Σημασία έχει ότι θ’ αυξηθούν τα οικονομικά σας. Αν είναι απαραίτητο να κάνετε συμβιβασμούς μη φοβηθείτε, θα είναι προς ώφελό  σας.

Με τον Κρόνο μέσα στον 10ο οίκο σας προσέξτε θέματα καριέρας. Οτι σπείρατε τα προηγούμενα χρόνια ήρθε η ώρα τώρα να θερίσετε. Αν δουλέψατε σκληρά θ’ αμειφθείτε, αν όχι να είστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι 10 Οκτωβρίου  ο Δίας από τον 7ο οίκο  ευνοεί τις συνεργασίες, με άλλα άτομα, από τις οποίες μπορεί να έχετε οικονομικό όφελος.

Οι γεννημένοι  τώρα το πρώτο δεκαήμερο  ( τα άλλα δεκαήμερα θα έχουν την εύνοια το 2019, υπομονή ) θα έχετε οικονομικά κέρδη από κάποια κληρονομιά που μπορεί να πάρετε, η θα μπορέσετε να διευθετήσετε κάποιο δάνειο, και γενικά  ότι έχει να κάνει με εφορία η τράπεζες. Πιθανόν  αυτό το διάστημα ν’ αποκτήσετε κάποια κληρονομιά η  να κάνετε κάποια συνεργασία και να ωφεληθείτε οικονομικά. Μπορείτε να ελπίζετε ότι θα πάρετε κάποιο δάνειο, κάποια αποζημίωση η ν’ αυξηθεί ο μισθός σας.

Γενικά με τα οικονομικά σας επειδή θα έχετε και τον Κρόνο μέσα στον 8ο οίκο σας , από τη μια θα βοηθάει ο Δίας κι από την άλλη θα σας δυσκολεύει και θα βάζει εμπόδια ο Κρόνος.

Θα προσέξετε να μην εμπλακείτε σε ύποπτες και παράνομες οικονομικές συναλλαγές. Κάποιες φορές δεν αποκλείετε να λειτουργείτε βιαστικά και επιπόλαια και να έχετε απώλειες οικονομικές .

Οι του 2ου δεκαημέρου  να είστε επιφυλακτικοί και να μην μπερδεύετε τα οικονομικά σας με τους φίλους γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης, είτε από σας είτε από τους άλλους.

Από 21-5-18 ο Ουρανός θα μπει στο ζώδιο σας και θα σας ωθήσει να κάνετε πολλές αλλαγές που δεν τολμούσατε να κάνετε μέχρι τώρα. Μπορεί να τελειώσετε μια συνεργασία, μια σχέση η ένα γάμο και αυτό να έχει κάποιες οικονομικές επιπτώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είναι δύσκολα τα οικονομικά σας αυτή τη χρονιά γιατί θα επηρεάζονται  από τον Κρόνο.

Πιθανόν να μειωθούν τα χρήματα σας που σχετίζονται με άλλους. Αν παίρνατε  κάποιο επίδομα, μπορεί να μειωθεί. Αν παίρνατε  διατροφή από τον πρώην σύζυγο μπορεί  να  την μειώσει η και να σταματήσει να πληρώνει. Σημασία έχει ότι θα πρέπει να  υπολογίζετε  μόνο στις δικές σας δυνατότητες. Καλό θα είναι ν’ αποφύγετε να δανειστείτε  η να δανείσετε αυτόν τον  χρόνο  γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα.

Ο Κρόνος απέναντι από τον οίκο των οικονομικών σας δείχνει να σταθεροποιεί  όμως τα ηδη υπάρχοντα χρήματά σας .

Θα νοιώθετε μια ανασφάλεια σε σχέση με τα οικονομικά σας. Ακόμη και να έχετε χρήματα μπορεί ν’ ανησυχείτε ότι κάτι θα γίνει και θα τα χάσετε η ότι θα σας τα κλέψουν. Οπότε ίσως να βγάζετε μια τσιγγουνιά  που δεν την είχατε.  Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να δείχνετε ότι είστε υπέρ άνω χρημάτων και να το παίζετε γενναιόδωροι.

Επειδή θα έχετε και την εύνοια του Δία με τον Πλούτωνα, αυτό μας δείχνει ότι θα υπάρχουν και έσοδα από την εργασία σας η από κάποια συνεργασία που μπορεί να κάνετε. Όσοι ασχολούνται με καλλιτεχνικά, μπορεί να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν κάποια χρήματα, εξ’ αιτίας του Ποσειδώνα που θα τριγωνίζει τον 2ο οίκο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου μέχρι τον Μάιο ο Ουρανός θα βρίσκεται στον 10ο οίκο σας και θα επηρεάζει τα επαγγελματικά σας. Προσέξτε γιατί μπορεί να εναντιωθείτε σε άτομα εξουσίας και να έχετε προβλήματα με τα οικονομικά σας και την δουλειά σας. Αν έχετε δική σας δουλειά και έχει σχέση με διαδίκτυο, θα είναι πιο καλά τα πράγματα.

 Οι Καρκίνοι που είναι γεννημένοι τις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου, μετά τον Μάιο  μπορεί να έχετε ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά που θα προκληθούν από φίλους, ομάδες η  συλλόγους. Μην αποφασίσετε να προγραμματίσετε καινούρια ξεκινήματα αν δεν μελετήσετε καλά όλες τις παραμέτρους γιατί μπορεί να μην έχουν διάρκεια. Ότι έχει σχέση βέβαια με το διαδίκτυο, καθώς και οι πρωτοποριακές ιδέες , ευνοούνται.  Αποφύγετε τις υπερβολές, τις απερισκεψίες και τις επιπολαιότητες γιατί μπορεί ξαφνικά να χάσετε χρήματα.

Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο μην αποφασίσετε να κάνετε καινούριες συνεργασίες γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Δεν θα είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα και πιθανόν να πέσετε θύμα εξαπάτησης.

ΛΕΩΝ

Αυτή τη χρονιά τα οικονομικά σας θα επηρεαστούν από τον Ποσειδώνα. Θα πρέπει να προσέξετε γιατί μπορεί  οι άλλοι να θελήσουν να σας εξαπατήσουν και να κινηθούν πίσω από την πλάτη σας. Θα υπάρχει μια  θολούρα και μια σύγχυση σε σχέση με τα οικονομικά που εμπλέκονται και άλλοι, όπως  τα περιουσιακά , οι τράπεζες, η εφορία κλπ. Αποφύγετε να πάρετε η να δώσετε δάνειο γιατί είναι πιθανόν να βρεθείτε μπλεγμένοι χωρίς να το καταλάβετε γιατί δεν θα είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα,  εξ αιτίας της επιρροής του Ποσειδώνα.

 Για τους  γεννημένους  τις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου,  από τις 16 Μαιου θα επηρεαστεί  από τον Ουρανό ο δέκατος οίκος σας που έχει να κάνει με την καριέρα σας και τα επαγγελματικά σας. Προσέξτε γιατί μπορεί να υπάρξουν ανατροπές από κει που δεν το περιμένετε. Μπορεί ν’ αλλάξετε  δουλειά η να πάτε σε άλλο πόστο όπου πιθανόν να είναι για λίγο διάστημα η να μην είστε  ευχαριστημένος/η.

Με τον Κρόνο να περνάει στον 6ο οίκο,  σας  περιμένει σκληρή δουλειά και αρκετές υποχρεώσεις. Ισως να νοιώθετε ότι δεν αναγνωρίζονται οι κόποι σας και δεν αμείβεστε ικανοποιητικά. Αυτά τα 2,5 χρόνια που ο Κρόνος θα σας επηρεάζει αν δουλέψετε σκληρά θα δείτε τους καρπούς των κόπων σας όταν ο Κρόνος θ’ αρχίσει να φεύγει από τον 6ο οίκο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή τη χρονιά θα επηρεαστείτε από τον Ποσειδώνα όσοι είστε γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Με τον Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιο σας, θα πρέπει ν’ αποφεύγετε συμφωνίες και δικαστήρια γιατί  μπορεί να χάσετε μια υπόθεση από κακό χειρισμό του δικηγόρου, των μαρτύρων η να βγει και λανθασμένη απόφαση. Οι συνεργασίες με άλλους δεν ευνοούνται γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα γιατί μάλλον θα είναι ¨δανεικά κι αγύριστα¨.

Με τον Ουρανό σε αντίθεση με τον 2ο οίκο σας,  έως 21 -5-18, θα επηρεάζεται το 3ο δεκαήμερο. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά σας σε σχέση με συνεργάτες, με κάποιο δάνειο, με τράπεζα,  εφορία η και με τα χρήματα του/της συντρόφου.  Συνήθως οι άλλοι θα σας δημιουργούν τα οικονομικά προβλήματα κι εσείς θα πρέπει να προσαρμοστείτε, γιατί οι ανατροπές του Ουρανού δεν ελέγχονται.

Με τον Κρόνο στον 5ο οίκο σας  αποφύγετε να ρισκάρετε κεφάλαια για καινούριες επενδύσεις. Όσοι όμως ασχολείστε με καλλιτεχνικά ( θέατρο κλπ.) εσείς μπορεί να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας και να γίνετε πολύ δημιουργικοί.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ουρανό απέναντι από  το ζώδιό σας, οι του 3ου δεκαημέρου μέχρι 21-5-18 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις συνεργασίες σας. Αν για παράδειγμα κινηθείτε γρήγορα μπορεί να κάνετε λάθος επιλογές, αν καθυστερήσετε μπορεί να χάσετε την ευκαιρία. Είναι προτιμότερο να χάσετε κάποια ¨ευκαιρία¨,  παρά να  ρισκάρετε και να βγείτε χαμένοι. Πιθανόν να έχετε κάποια επιτυχία η οποία όμως δεν θα έχει μακροχρόνια και σταθερή εξέλιξη. Στις συναλλαγές σας να προσέχετε τις λεπτομέρειες και να φροντίζετε να παίρνετε αποδείξεις, για να είστε κατοχυρωμένοι και να μην υπάρχουν περιθώρια να σας εκμεταλλευτούν.

Περισσότερη οικονομική εύνοια θα έχουν οι του 2ου και 3ου δεκαημέρου έως 8-11-18 με τον Δία μέσα στον 2ο οίκο σας που είναι ο τομέας των οικονομικών και κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 6ο οίκο. Επομένως θα έχετε κάποιες ευκαιρίες όσοι ασχολούνται με καλλιτεχνικά να κερδίσετε κάποια χρήματα. Αποφύγετε όμως λόγω υπερ αισιοδοξίας να ρισκάρετε οικονομικά  η να κάνετε αγοραπωλησίες με σκοπό την κερδοσκοπία  γιατί θα έχετε πρόβλημα.

Ο Κρόνος μέσα από τον 4ο οίκο σας θα επηρεάσει αυτή τη χρονιά τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Αυτή η θέση δείχνει ότι θα υπάρχουν αρκετά έξοδα που θα αφορούν επισκευές στο σπίτι η μπορεί να ξοδέψετε χρήματα για τους γονείς σας. Χρειάζεται να δείξετε υπομονή κι επιμονή  και με τα επαγγελματικά σας, ώστε να επωφεληθείτε οικονομικά μετά το πέρας αυτής της όψης.

Μετά τον Ιούλιο οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, πιθανόν να έχετε κάποιο  όφελος από την πατρική οικογένεια, από κάποια κληρονομιά που δεν την περιμένατε, από κάποια συνεργασία η ακόμη κι από τον /την σύζυγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή τη χρονιά με τον Δία μέσα στο 1ο οίκο σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες να εξελιχθείτε επαγγελματικά και να έχετε οικονομικό όφελος. Καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε με αξιόλογους ανθρώπους θα σας δώσουν την ευκαιρία να επεκταθείτε και να προοδεύσετε.

Ο Ουρανός από τον 6ο οίκο σας έως 21-5-17 θα επηρεάζει  τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και θα φέρνει ξαφνικές ανατροπές στην καθημερινότητά σας και στο πρόγραμμά σας. Υπάρχει η πιθανότητα ν’ αλλάξετε όχι δουλειά, αλλά τις συνθήκες εργασίας στη δουλειά  σας, γιατί χρειάζεστε περισσότερη ελευθερία και λιγότερες ευθύνες.

Από τον Ιούνιο και μετά οι γεννημένοι τις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στις συνεργασίες σας με συνέταιρους. Δεν αποκλείετε να μπλεχτείτε σε νομικές και δικαστικές περιπέτειες. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για καινούριες συνεργασίες γιατί δεν θα έχουν διάρκεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι γεννημένοι τις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου , μετά τις 21/5/18  θα έχουν ξαφνικές ανατροπές στην καθημερινότητά τους που θα έχουν σχέση με την εργασία τους. Θα ψάχνετε να βρείτε τρόπους να ξεφύγετε από τις απαιτήσεις των άλλων και θα έχετε μια επαναστατική διάθεση η οποία όμως μπορεί να σας κάνει να χάσετε την δουλειά σας. Μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις με τους υφισταμένους σας και να χαλάσει η σχέση σας. Αν αποφασίσετε ν’ αλλάξετε δουλειά θα πρέπει να βρείτε μια, που να σας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία για να μην νοιώθετε εγκλωβισμένοι.

Για κάποιους από εσάς  θα  είναι μια δύσκολη  χρονιά για τα οικονομικά σας ,  και πιθανόν να μειωθούν τα έσοδά σας. Θα πρέπει ότι εκκρεμότητες έχετε να τις ξεκαθαρίσετε τώρα γιατί μπορεί να υπάρξουν μακροχρόνιες ταλαιπωρίες .

Από 9/11/18 ο Δίας θα περάσει στον 1ο οίκο σας και θα παραμείνει στο ζώδιό σας για ένα χρόνο , οπότε θα είναι   σίγουρα  μια ευχάριστη περίοδος για σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να πάνε καλύτερα τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Με τον Κρόνο στον 1ο σας οίκο θα νοιώθετε πολύ πιεσμένοι. Δεν ευνοούνται καινούρια ξεκινήματα που χρειάζονται χρόνο για να ολοκληρωθούν. Αλλαγές μπορεί να συμβούν και σε θέματα ακίνητης περιουσίας, όπως ν’ αλλάξετε σπίτι, να μετακομίσετε, να δημιουργηθούν ξαφνικά ζημιές στο σπίτι σας και να πρέπει να τις επισκευάσετε και να προβείτε σε έκτακτα έξοδα που δεν ήταν στο πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να πιεστείτε οικονομικά.

Με τον Δία μέσα στον 11ο , υπάρχει η πιθανότητα να έχετε έσοδα από ομάδες, συλλόγους που θα σας  βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας και να κερδίσετε  κάποια χρήματα.

Από 21/5/18 και μετά οι γεννημένοι τις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου σας αποφύγετε να επεκταθείτε και να δημιουργήσετε κάποια επιχείρηση γιατί δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Μπορείτε όμως ν’ ασχοληθείτε με την προηγμένη τεχνολογία κι ότι έχει να κάνει με το internet.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετά τις 21/5/18  να είστε πολύ προσεκτικοί σε  νέα ξεκινήματα γιατί είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν ξαφνικά και αναπάντεχα κέρδη αλλά και απώλειες. Οι αλλαγές που θα φέρει ο Ουρανός  θα επηρεάσουν το οικογενειακό σας εισόδημα και την κατάσταση μέσα στο σπίτι.

 Ο Δίας μέσα από τον 10ο οίκο σας θα ευνοεί θέματα καριέρας και θα σας δώσει ευκαιρίες να επεκταθείτε επαγγελματικά και να πετύχετε. Αναγνωρίζετε η αξία σας και θα ευνοηθούν τα οικονομικά σας. Θα πρέπει όμως να είστε συνετοί γιατί οι επιπολαιότητες και απερισκεψίες καθώς και οι παράλογες απαιτήσεις θα είναι εις βάρος σας.

Από την άλλη ο Κρόνος μέσα από τον 12ο οίκο, σας  βάζει φρένο και μπλοκάρει τα καινούρια ξεκινήματα. Μπορείτε αυτή την εποχή να ολοκληρώσετε θέματα που είχατε ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια.

Θα ήταν προς όφελός σας να κάνετε καινούρια πράγματα στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σας . Να εφαρμόσετε καινούριες τεχνικές  για παράδειγμα.

Οι του 2ου δεκαημέρου προσέξτε τις εξαπατήσεις, την κακή εκτίμηση των καταστάσεων γιατί μπορεί να έχετε χάσιμο χρημάτων. Αποφύγετε να ρισκάρετε, να παίξετε τυχερά παιχνίδια γιατί οι πιθανότητες να καταστραφείτε είναι πολλές.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο έως 21/5/18 θα έχετε κάποιες ανατροπές στα οικονομικά σας θετικές η αρνητικές, με ξαφνικό κέρδος η ζημιά. Μπορεί όμως να βρείτε μια δουλειά σε σχέση με το internet, την αστρολογία η την προηγμένη τεχνολογία. Βγάζετε χρήματα αλλά μπορεί να  παρουσιαστούν και απρόοπτες καταστάσεις.

Με τον Δία στον 9ο οίκο σας πιθανόν να έχετε οικονομικό όφελος από το εξωτερικό, από συγγραφή, από το internet η από συνεργασία με αλλοδαπούς, αποφεύγοντας πάντα τις υπερβολές.

Με τον Κρόνο στον 11ο οίκο σας χρειάζεται   σκληρή δουλειά και πειθαρχία. Ότι πετύχατε πριν 2,5 χρόνια θα φανεί τώρα. Αν τότε κάνατε απερισκεψίες τώρα μην περιμένετε να υλοποιηθούν οι προσδοκίες σας.

Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο χρειάζεται  να προσέχετε πολύ στις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε γιατί θα είστε επιρρεπείς  να σας εξαπατήσουν, αλλά κι εσείς χωρίς να το καταλάβετε να εξαπατήσετε τους άλλους. Θα νοιώθετε πολύ μπερδεμένοι.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Ουρανός στον Ταύρο και οι Προβλέψεις των Ζωδίων
Επόμενο άρθροΛίγα λόγια για την εβδομάδα 18/12 – 24/12/2017
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here