Widgets Magazine

Λίγα λόγια για την εβδομάδα   16 – 22/10/2017

Αλλάζουν τα δεδομένα αγαπητοί μου φίλοι αναγνώστες αυτή την εβδομάδα.Ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς η Αφροδίτη, αλλάζει κατοικία και, πάει να εγκατασταθεί στο ζώδιο της κυβέρνησής της, τον Ζυγό. Επίσης, ο Δίας, ο πλανήτης της υπερβολής και της επέκτασης, αλλάζει και αυτός και πάει να μείνει στο ζώδιο του Σκορπιού. Ακόμη, ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής, μετακινείται επίσης, στο ζώδιο του Σκορπιού, και αυτός.Ας δούμε λοιπόν πως θα επειρεαστούν οι εκπρόσωποι των ζωδίων λίγο πιο αναλυτικά με αυτές τις αλλαγές.

 

ΚΡΙΟΣ

Κριάρια μου αγαπημένα, ετοιμαστείτε για αλλαγές που, στο μεγαλύτερο μέρος, θα είναι ευνοϊκές για εσάς. Μηνύματα αισιοδοξίας όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή, υπόσχεται να φέρει η είσοδος της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού. Σχέσεις και συνεργασίες είναι τώρα, πολύ πιο εύκολο να τις διαχειριστείτε προς όφελός σας. Ιδιαιτέρως εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου θα ωφεληθείτε άμεσα από τις τρείς νέες εισόδους. Τα ωφέλη φυσικά θα είναι διαφορετικά για τον καθένα, διότι οι αλλαγές θα αφορούν, εκτός από τις ερωτικές γνωριμίες, και οικονομικές τακτοποιήσεις. Κλείσιμο συμβολαίων και νέων συνεργασιών, αλλαγή στον τρόπο που πλησιάζετε τον κόσμο γύρω σας, δηλαδή, τώρα χρησιμοποιείτε πολιτική αντί επιθετική και άμεση αντιμετώπιση, επωμίζεστε ευθύνες που ή εσείς θα τις διαλέξετε ή κάποιοι άλλοι, οι προϊστάμενοί σας ας πούμε, θα σας δώσουν. Το διάστημα από εδώ και πέρα, θα είναι πολύ δημιουργικό. Θα έχει πρακτικά αποτελέσματα, τα οποία θα σας χαροποιήσουν και ας κουραστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύροι μου εσείς, ήδη έχετε αρχίσει να ικανοποιείστε από το πρώτο μόλις βήμα, της εισόδου του Δία στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασίων σας. Η επικοινωνία σας γίνεται πιο άμεση και αποτελεσματική. Φαίνεται ότι τώρα ξέρετε τι ζητάτε ακριβώς και το απαιτείτε. Το πετυχαίνετε φυσικά διότι, δεν φοβάστε να ρισκάρετε, να ζητήσετε. Ανανεώνεστε και στον τομέα της εργασίας σας, και τακτοποιείτε τον χώρο σας ή τα οικονομικά σας. Αν δεν εργάζεστε, μπορείτε τώρα να ξανακτυπήσετε κάποιες πόρτες που δεν ανταποκρίθηκαν στο παρελθόν. Πάντως η τάξη έχει έρθει στην ζωή σας, και στο χάος, που νομίζατε, ότι είχατε στο κεφάλι σας. Λίγος εκνευρισμός έχει μείνει αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Έχετε επίσης, βοήθεια που δεν την βλέπετε και δεν την γνωρίζετε. Η βελτίωση είναι εμφανής πλέον της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπερφόρτωση, στον τομέα του σπιτιού αγαπητοί μου Δίδυμοι, θα σας κουράσει αρκετά. Πολλές οι ευθύνες που έχετε αναλάβει και θα ήθελα λίγη προσοχή στην υγείας σας. Τα καταφέρνετε όμως εξαιρετικά, και στον τομέα της εργασίας, και στον τομέα του σπιτιού. Κάτι νέο αναμένεται και στους δυο τομείς το οποίο θα έχει διάρκεια. Ξαφνικές είσοδοι και έξοδοι ατόμων από την ζωή σας, διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό, έρχεται να σας προσφέρει ομορφιά και ισορροπία μέσα στα διαπροσωπικά σας, ή νέες γνωριμίες και επαφές. Είστε καλά, και η διαχείριση εξακολουθεί να είναι στα χέρια σας, και παρά τις τρικλοποδιές, εσείς μαγικά ανταποκρίνεστε πάρα πολύ θετικά. Φιλικές συναναστροφές, εκπαίδευση και ταξιδάκια είναι η ανάσα για να συνεχίσετε την πολυάσχολη και γεμάτη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητοί μου Καρκίνοι, έντονη δραστηριότητα αναμένεται στην ερωτική σας ζωή, στο σπίτι και την οικογένεια. Ασχολείστε τώρα με την εργασία σας, με τον εαυτόν σας, τον εσωτερικό σας κόσμο, και γενικά ψάχνεστε μέσα και έξω. Δεν ξέρω τι θέλετε να ανακαλύψετε, αλλά ο καθένας θα βρει αυτό που θέλει. Αφουγκράζεστε τα μηνύματα και τους ψιθύρους γύρω σας, αφού όποιος γυρίζει, μυρίζει. Εσείς και γυρίζετε, και μυρίζετε αρκετά τώρα, και μαζεύετε πληροφορίες για να κατασταλάξετε, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, στο τι θα κάνετε στο εξής. Νομίζω ότι είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις ζωής πλέον, είτε αφορούν τον τομέα της εργασίας, ή τον αισθηματικό. Ιδιαιτέρως στα αισθηματικά σας θέματα, ή θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση, ή θα κάνετε μια νέα, που θα έχει σοβαρό χαρακτήρα. Προχωρήστε κατά τα θέλω και τις επιθυμίες σας!

ΛΕΩΝ

Ποικιλία στην ζωή σας, σε διαφορετικά επίπεδα για εσάς Λιοντάρια μου. Με τα οικονομικά σας, ακόμα παλεύετε, αλλά για πολύ λίγο ακόμη. Μπαίνετε, βγαίνετε, στην ζωή άλλων, ή μπαινοβγαίνουν στην ζωή σας άλλοι. Γνωριμίες νέες και παλιές, και τα έχετε κάνει μπάχαλο. Μπέρδεμα που όμως το χαίρεστε και το διασκεδάζετε. Ερωτικές γνωριμίες έρχονται και σας ηρεμούν τρόπον τινά, αφού ο σκοπός τους είναι η ισορροπία. Θα έχετε βοήθεια από αυτές, στο να αποφασίσετε και να κάνετε πράξεις άμμεσες σε ότι αφορά το σπίτι και τον χώρο που μένετε ή που εργάζεστε. Αλλάζετε τόπο κατοικίας, διακόσμηση, γραφείο ή ακόμα και εργασία. Όπως έχετε καταλάβει, όλος αυτός ο χρόνος και κάθε μήνας, έχει και κάτι καινούριο για εσάς, που πρέπει να το πάρετε και να το αξιοποιήσετε αναλόγως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κύβος ερρίφθη φίλοι Παρθένοι. Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και προχωράτε με βήμα ταχύ για την υλοποίηση των στόχων σας. Αμμεσότητα χαρακτηρίζει την ζωή σας πλέον, αφού οι πράξεις σας, μιλούν μόνες τους. Μετακινήστε, λαμβάνετε πληροφορίες, και χρήματα επίσης. Η επαγγελματική σας πορεία , μπαίνει σε τάξη για όσους ψάχνουν για εργασία , ή έρχονται κάποια χρήματα που σας όφειλαν. Όχι ότι θα τα δείτε να μένουν βέβαια, αλλά τουλάχιστον να τα ευχαριστηθείτε εσείς, παρά να είναι στις τσέπες των άλλων. Η επικοινωνία σας έχει ανοίξει και βγαίνουν πολλά, και θετικά από αυτό. Κλείνετε ένα θέμα και, αμέσως, έχετε βρεί λύση και διέξοδο για να συνεχίσετε την πορεία σας. Ενδεχομένως να αλλάξετε και τόπο κατοικίας, ακόμα και εργασία. Όλα είναι πιθανά. Κρυφή βοήθεια από το σύμπαν, θα είναι το μεγάλο σας ατού.

ΖΥΓΟΣ

Το ζητούμενο αυτής της περιόδου αγαπητοί μου Ζυγοί, είναι η ασχολία περισσότερο με τον εαυτόν σας. Αισθάνεστε ότι έχετε βάλει σε τάξη τα πράγματα. Επίσης, μπαίνουν σε τάξη και τα οικονομικά σας, και τι άλλο θέλετε. Λόγω βέβαια, του ότι θα ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας, οπωσδήποτε αυτό θα έχει και το ανάλογο αντίκτυπο στον έξω κόσμο, και στον κόσμο που συναναστρέφεστε. Θα συζητηθεί αυτή η στροφή σας, όπως και πολλά άλλα πίσω από την πλάτη σας. Το αντίθετο φύλο θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για το πρόσωπό σας. Η γοητεία σας λοιπόν είναι το πλεονέκτημά σας, συν το πορτοφόλι που αρχίζει να γεμίζει, τι μας δίνουν όλα αυτά??? Τα συμπεράσματα δικά σας! Μην ξεχνάμε όμως και τον Ουρανό απέναντί σας, που φέρνει κάποιες ανατροπές και στους τομείς της εργασίας και των συντρόφων. Βρίσκετε λύσεις για όλα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόοδος και ικανοποίηση, Σκορπιοί μου για εσάς φαίνεται στον ορίζοντα. Η είσοδος του Δία για καλά πλέον στο ζώδιό σας, δίνει δύναμη και ικανοποίηση να προχωρήσετε με τις κατάλληλες φυσικά αμοιβές, υλικές και ηθικές. Σχέσεις θα δημιουργηθούν οι οποίες θα έχουν και συναίσθημα. Αυτό βέβαια που θα σας απασχολήσει πιο πολύ, θα είναι ο εαυτός σας. Θα θελήσετε να κοιτάξετε μέσα σας, να κάνετε μια αυτοκριτική, μια εσωτερική ανασκόπηση των γεγονότων από το καλοκαίρι έως και αυτή την εβδομάδα. Από αυτά που θα ανακαλύψετε, θα εξαρτηθεί και η περαιτέρω πορεία σας. Θα συνεχίσετε με σοβαρότητα, για να έχετε και το κατάλληλο αποτέλεσμα? Ή θα τα αφήσετε όλα στην τύχη, και θα απολαμβάνετε εντέχνως  βοήθεια από άλλους? Η δεύτερη επιλογή πάντως να ξέρετε ότι έχει και ημερομηνία λήξης. Οι αποφάσεις δικές σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πνεύμα, αυτή  την εβδομάδα Τοξότες μου, είναι το ζητούμενό σας. Τι εννοώ! Ξαναγυρίζετε, στον παλιό καλό σας εαυτό. Ασχολείστε τώρα με τον κόσμο του πνεύματός σας. Έρχεστε σε επαφή με το υποσυνείδητο και το ασυνείδητο. Ενδοσκόπηση δηλαδή πνεύματος. Για αρκετά χρόνια, νοσούσε το πνεύμα, και πονούσε το σώμα. Το γνωρίζατε, αλλά δεν είχατε την δύναμη, το κουράγιο, τον χρόνο, να ασχοληθείτε. Τώρα λοιπόν τέρμα στις αναβολές, και σε προτεραιότητα μπαίνει ο εαυτός σας. Αποφασίσατε να έχετε την υγεία σας, πρώτα την πνευματική, για να έχετε και την σωματική. Φυσικά όλο αυτό έχει παρατηρηθεί και από τους γύρω σας και ακόμα ούτε στην αρχή δεν είστε. Μεγάλα πράγματα ετοιμάζεστε να κάνετε και γνωρίζετε καλά ότι χρειάζεστε πάνω απ΄ όλα καθαρό μυαλό. Εστιάζετε πιο πολύ  στον τομέα της εργασίας, όπου και εκεί πλέον έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, για το τι θα αλλάξει και τι θα μείνει. Φίλοι που σας εκτιμούν, θα βοηθήσουν σε αυτές τις αποφάσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι Αιγόκεροι, έχετε χρόνια νομίζω να δείτε τον εαυτόν σας να επικοινωνεί με τόσο κόσμο. Μιλάτε και επικοινωνείτε με πολύ άνεση, Έχετε βγει νομίζω, από το πολύ σοβαρό σας ύφος, και έχετε ανοίξει τον εσωτερικό σας κόσμο. Πλέον, πλησιάζετε, και αφήνετε να σας πλησιάσουν πιο εύκολα. Ασχολείστε τώρα με την εργασία, με τι άλλο? Αλλά, είναι φίλοι κοντά σας ισχυροί, που βοηθούν να αυξήσετε την ροή στο επάγγελμά σας κατά συνέπεια και την τσέπη σας. Αλλά δεν είναι το οικονομικό που μετράει τώρα. Είναι οι σοβαρές επαφές που κάνετε. Φυσικά, δεν είναι απ έξω και ο αισθηματικός τομέας. Μέσα από την κοινωνική σας δράση, θα προκύψει και η γνωριμία, που θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει να ξεκολλήσει το μυαλό σας από τα οικονομικά. Να περνάτε καλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόοι μου, με την είσοδο της Αφροδίτης στο σπίτι των ταξιδίων και των σπουδών, ποιός σας πιάνει. Νέες γνωριμίες, έρχονται στην ζωή σας, για να ανατρέψουν τα δεδομένα. Τα παλιά φεύγουν και, εσείς αποφασίζετε να αλλάξετε, ή να βάλετε σε νέα τάξη την ζωή σας. Αυτό αφορά, και τον επαγγελματικό, και τον αισθηματικό τομέα. Δεν γνωρίζω τι θα είναι η προτεραιότητα για τον καθένα από εσάς. Η φήμη σας πάντως τώρα είναι στα καλύτερά της. Αλλαγές, στον τρόπο και τον τόπο που ζείτε την ζωή σας, ανανεώνουν τον ψυχικό σας κόσμο και είστε ευχαριστημένοι, ακόμα και αν γίνει μέσα από δυσάρεστες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Τα πράγματα σαφώς τώρα, έχουν δείξει ότι αλλάζουν, προς το καλύτερο για εσάς Ιχθύες μου. Από τώρα και στο εξής, ακόμα καλύτερα. Ασχολείστε με την εργασία, την υγεία και τα αισθηματικά σας. Τα πάντα όλα δηλαδή. Όσο περισσότερα έχετε, τόσο καλύτερα λειτουργείτε. Ασχολείστε τώρα με το τι θέλετε εσείς, και αποφασίζετε να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους. Τα οικονομικά, σας απασχολούν όπως όλους φυσικά, αλλά τα δικά σας είναι με θετικό πρόσιμο, που είχατε χρόνια να το δείτε. Κοντέψατε να ξεχάσετε την ύπαρξή του στην άλγεβρα. Νέες επαφές, του αντίθετου φύλου, σας δίνουν χαρά και αναπτερώνουν το ηθικό σας. Επιτυχία στα σχέδια που δεν σας έβγαιναν πολύ καιρό τώρα. Τι άλλο?? Προχωρείστε και διορθώστε τα κακώς κείμενα. Η ζωή σας αλλάζει προς το καλύτερο και σε όλα τα επίπεδα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο πρότυπο της Γυναίκας Αφροδίτης
Επόμενο άρθροΕρωτικές Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16-23 Οκτωβρίου 2017
Μαίρη Νίνου
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος του Proficiency Level, όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, και έχω δύο υπέροχες κόρες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Από μικρή διάβαζα και ενημερωνόμουν, για τα ζώδια τότε, και πάντα με γοήτευε ο Ουρανός. Από το 1995 άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας, και όσο διάβαζα, τόσο έψαχνα κι άλλα, κι άλλα. Εργάστηκα , σε εταιρεία με αστρολογικές γραμμές. Εργαζόμουν πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν το έβλεπα ότι πήγαινα στη δουλειά. Ήταν η ξεκούρασή μου, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Σύντομα άρχισα να γράφω και στα δύο περιοδικά που είχε η ίδια εταιρεία. Έψαχνα από τότε να βρώ σχολή, αλλά υπήρχε μόνο στο εξωτερικό και έτσι έμαθα μόνο από τα βιβλία. Είμαι αυτοδίδακτη λοιπόν. Ήρθε η ώρα που γνώρισα τον Χρήστο τον Άρχο και πλέον διδάσκομαι κανονικά, και επιτέλους βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα. Ο μαθητής ήταν έτοιμος, και εμφανίστηκε ο δάσκαλος! Ποτέ δεν είναι αργά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here