Widgets Magazine

Ο μήνας Αύγουστος είναι ένας αρκετά ευχάριστος μήνας για όλους. Χαρακτηρίζεται από έντονη αισιοδοξία, προσοχή μόνο στις υπερβολές. Νέοι έντονοι έρωτες για τους αδέσμευτους και ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο οι δεσμευμένοι. Υπάρχει ευχάριστη διάθεση και έντονη κοινωνικοποίηση. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω για το ζώδιό σας και μην ξεχνάτε να κοιτάτε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Κριός: Για το μήνα Αύγουστο καλό είναι να προσέχετε οι Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου τις συνεργασίες κυρίως τις επαγγελματικές που κάνετε και να μην είστε τόσο απαιτητικοί και δογματικοί με τους συνεργάτες σας.
Γύρω στις 10 του μήνα μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα στη δουλειά. Θα υπάρχει ένα κλίμα σύγχυσης και ασυνεννοησίας . Παρόλα αυτά το κλίμα στο σπίτι είναι πολύ καλό και σας βοηθάει να χαλαρώνετε.
Από τα μέσα του μήνα και μετά για τους αδέσμευτους μπορεί να υπάρξει κάποιο φλερτ που θα εξελιχθεί σε σχέση. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας. Ή μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα για θέματα σπουδών των παιδιών σας. Ίσως νιώσετε καταπίεση από δικά σας άτομα και να θελήσετε να διακόψετε συνεργασίες αλλά μην προβείτε σε τέτοιες ενέργειες πριν το σκεφτείτε καλά.

Ταύρος: Για το μήνα Αύγουστο καλό θα ήταν να προσέχετε την υγεία σας και να μην κάνετε υπερβολές στην καθημερινότητά σας. Ίσως υπάρχουν δυσκολίες για την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού.
Γύρω στις 10 του μήνα δημιουργούνται προβλήματα στην επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφο που μπορεί να δημιουργήσουν ένα κλίμα ανασφάλειας και σύγχυσης. Προτείνω να πάτε κάποιο ταξίδι ή έστω εκδρομή να αλλάξετε παραστάσεις.
Από τα μέσα του μήνα και μετά το διάστημα είναι κατάλληλο για να ξεκινήσετε κάποια εργασία από το σπίτι ώστε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Κατ’ επέκταση μεγαλώνει ο κοινωνικός σας περίγυρος και καλό θα ήταν πρώτα να διεκπεραιώσετε πρώτα τις καθημερινές σας υποχρεώσεις ή να τις αφήσετε για τον άλλον μήνα.

Δίδυμοι: Το μήνα Αύγουστο σας διακατέχει μία υπεραισιοδοξία. Αυξημένα έξοδα για διασκέδαση και τυχερά παιχνίδια και ίσως ασωτίες σε επίπεδο ερωτικής ζωής.
Γύρω στις 10 του μήνα το διάστημα δεν ενδείκνυται για επαγγελματικές συμφωνίες ούτε για διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων που σχετίζονται με το σπίτι.
Από τα μέσα του μήνα και μετά το διάστημα είναι αρκετά ευχάριστο. Περνάτε χρόνο διασκεδάζοντας με τα κοντινά σας πρόσωπα και το σύντροφό σας, όσοι έχετε. Σε γενικές γραμμές είναι ένας μήνας που χαρακτηρίζεται από καλοπέραση. Εκμεταλλευτείτε το.

Καρκίνος: Ο μήνας Αύγουστος σας βάζει σε έξοδα για το σπίτι. Ίσως προβείτε σε συγκατοίκηση με το σύντροφό σας. Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις και να μην γίνετε ο υποκινητής των όποιων συγκρούσεων.
Γύρω στις 10 του μήνα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις ή προβλήματα συνεννόησης σε θέματα που σχετίζονται με σπουδές και νομικά ζητήματα ή ακόμα και στις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Φροντίστε τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας και φλερτάρετε οι ελεύθεροι.
Από τα μέσα του μήνα και μετά το διάστημα ενδείκνυται για νέα επαγγελματικά σχέδια ή να οργανώσετε καλύτερα τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Πιθανόν να βοηθηθείτε οικονομικά από άτομα της οικογένειάς σας.

Λέων: Ο μήνας Αύγουστος ίσως σας βρίσκει ιδιαίτερα κουρασμένους και πιεσμένους από την καθημερινότητα. Μία καλή διέξοδος είναι κάποια πιθανά ταξιδάκια. Προσοχή σε εντάσεις με τα οικία άτομα του στενού περιβάλλοντος.
Γύρω στις 10 του μήνα μην προχωρήσετε σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να σας ζημιώσουν και μη δανείσετε χρήματα. Ίσως θελήσετε να απομονωθείτε από τον κοινωνικό σας περίγυρο και να ξεκουραστείτε.
Από τα μέσα του μήνα και μετά περνάτε καλά με φίλους και κοντινά πρόσωπα. Λύνονται πιθανά θέματα με το σύντροφό σας. Είναι γενικά δημιουργικό το διάστημα αυτό. Καλό θα ήταν βέβαια να μην είστε πολύ εγωκεντρικοί. Επίσης το διάστημα είναι κατάλληλο για να βάλετε στη ζωή σας την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική.

Παρθένος: Ο μήνας Αύγουστος σας βρίσκει σε μία διάθεση να κάνετε έξοδα για την καλοπέρασή σας κάτι που σίγουρα το χρειάζεστε αλλά καλό θα ήταν μα μην υπερβάλετε.
Γύρω στις 10 του μήνα θα πρέπει να προσέξετε τη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στη μεταξύ σας επικοινωνία. Περάστε χρόνο με φίλους.
Από τα μέσα του μήνα και μετά ίσως σας δημιουργηθεί η ανάγκη να απομονωθείτε και να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή με την οικογένειά σας. Επίσης το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για επαναπροσδιορισμό των στόχων σας που αφορούν οικονομικά ανοίγματα.

Ζυγός: Ο μήνας Αύγουστος σας βρίσκει σε μία όχι και τόση καλή διάθεση γιατί δε νιώθετε ικανοποιημένοι από την έκβαση των πραγμάτων στους περισσότερους τομείς. Ίσως σας προκύψουν προβλήματα που θα επηρεάσουν την οικογενειακή ή ιδιωτική σας ζωή.
Γύρω στις 10 του μήνα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια σχόλια εις βάρος σας που γίνονται μέσα στον εργασιακό χώρο, αλλά ταυτόχρονα βλέπετε ποιοι είναι αυτοί σας στηρίζουν πραγματικά.
Από τα μέσα του μήνα και μετά ίσως σας δοθούν ευκαιρίες μέσα από συλλογικές δραστηριότητες ή μέσω φίλων να κάνετε νέα πράγματα και να θέσετε στόχους σε όλους τους τομείς. Σας δίνετε επίσης η ευκαιρία να συναντήσετε άτομα σημαντικά που μπορεί να σας βοηθήσουν στην υλοποίηση των επαγγελματικών σας στόχων. Μην προκαλέσετε εντάσεις με άτομα της οικογένειας.

Σκορπιός: Ο μήνας Αύγουστος σας βρίσκει αντιμέτωπους με κάποιες αποκαλύψεις που αφορούν κοντινούς συγγενείς ή γείτονες. Επίσης θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις.
Γύρω στις 10 του μήνα ίσως υπάρχουν κάποια φλερτ με νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις ή ακόμα και σε κάποιο ταξίδι.
Από τα μέσα του μήνα και μετά αποκαλύπτονται κάποιες ενέργειες που ήταν σε βάρος σας στον επαγγελματικό χώρο. Επίσης υπάρχει οικονομική στενότητα. Υπάρχει πίεση στην καθημερινότητα. Προκύπτουν νέες γνωριμίες τις οποίες καλό θα ήταν να μην τις απορρίψετε αλλά να μην θεωρήσετε και τίποτα δεδομένο.

Τοξότης: Ο μήνας Αύγουστος για σας είναι έξοδα για την υλοποίηση των στόχων σας ή έξοδα με φίλους και κοινωνικές εκδηλώσεις.
Γύρω στις 10 του μήνα δεν είναι καλή περίοδος για επαγγελματικά ανοίγματα, ούτε για ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό χώρο. Αυτό το διάστημα όμως είναι καλό για να έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Επίσης μπορεί να πάρετε πίσω κάποια χρήματα.
Από τα μέσα του μήνα και μετά πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από ταξίδια ή να περάσετε καλά με φιλικά πρόσωπα. Αυτό πιθανό να σας βάλει σε έκτακτα έξοδα. Επίσης το διάστημα είναι κατάλληλο για να προγραμματίσετε σπουδές ή κάποια επιμορφωτικά σεμινάρια.

Αιγόκερως: Αυτό το μήνα θα δείτε μία επαγγελματική επιτυχία που ίσως την περιμένατε καιρό. Κατ’ επέκταση θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας και θα αυξηθούν τα οικονομικά σας.
Γύρω στις 10 του μήνα αν πρόκειται να ταξιδέψετε με το μεταφορικό σας μέσο φροντίστε να έχετε κάνει πρώτα όλους τους απαραίτητους ελέγχους. Όσον αφορά τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα αυτό το διάστημα.
Από τα μέσα του μήνα και μετά η περίοδος είναι κατάλληλο για να οργανωθείτε, να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συμφωνίες τις οποίες θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά και να τις υλοποιήσετε μετά τις 6 Σεπτεμβρίου που ορθοδρομεί ο Ερμής. Για τους αδέσμευτους υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργήσετε μία μικρής διάρκειας παθιασμένη σχέση και για τους δεσμευμένους υπάρχει αναθέρμανση της σχέσης σας με το σύντροφό σας.

Υδροχόος: Ο μήνας Αύγουστος σας βρίσκει να επανεξετάζετε θέματα σπουδών ή ταξιδιών. Επίσης ίσως βγουν στην επιφάνεια θέματα νομικά που θα σας δημιουργήσουν προβλήματα.
Γύρω στις 10 του μήνα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές. Μπορεί να χάσετε χρήματα ή ακόμα και να σας κλέψουν. Είναι καλή περίοδος να ασχοληθείτε με θέματα ευεξίας.
Από τα μέσα του μήνα και μετά είναι ένα αρκετά ευχάριστο διάστημα όπου περνάτε καλά με το σύντροφό σας πιθανότατα κατά τη διάρκεια κάποιου ταξιδιού. Επίσης ξεκαθαρίζετε θέματα που τυχόν υπάρχουν με κάποιους φίλους. Ίσως νιώσετε καταπίεση στον εργασιακό σας χώρο γεγονός που σας εμποδίζει να οργανώσετε τις διακοπές σας.

Ιχθύες: Αυτό το μήνα σας διακατέχει μία υπεραισιοδοξία για την επίτευξη των στόχων σας. Επίσης μπορεί να αποκοπείτε από κάποια άτομα που θεωρείτε αναξιόπιστα ή σας εμποδίζουν να εξελιχθείτε.
Γύρω στις 10 του μήνα η επικοινωνία με τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να μην είναι και τόσο ξεκάθαρη ή μπορεί ακόμα και να βρεθείτε εξαπατημένοι από αυτόν. Κάποιο καινούριο παροδικό φλερτ μπορεί να σας τονώσει.
Από τα μέσα του μήνα και μετά ίσως υπάρξει κάποια αναγνώριση στο εργασιακό περιβάλλον με την προϋπόθεση ότι έχετε εργαστεί με συνέπεια και αυτό να έχει και οικονομικά οφέλη κατ’ επέκταση.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι οικονομικές εξελίξεις των 12 ζωδίων για το μήνα Αύγουστο!
Επόμενο άρθροΣτον ρυθμό των Εκλείψεων του Αυγούστου 2017
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα πληροφορική στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η αστρολογία μου άρεσε από πολύ νεαρή ηλικία. Η νονά μου είναι εκείνη που ασχολιόταν και μου μετέδωσε το ενδιαφέρον. Είχα ξεκινήσει να διαβάζω από μικρή ό, τι έπεφτε στα χέρια μου με θέμα την αστρολογία και κάποια στιγμή έφτασα να προσπαθώ να κάνω ανάλυση γενέθλιου χάρτη. Κάπως έτσι το καλοκαίρι του 2014 μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να ξεκινήσω μαθήματα και να εμβαθύνω όσο μπορώ. Έχω σίγουρα πολλά ακόμα να μάθω και είναι ένα αντικείμενο που πάντα χρειάζεται να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου. Είναι η πρώτη φορά που γράφω προβλέψεις ενώ παραμένω μαθητευόμενη δίπλα στον Χρήστο Άρχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here