Widgets Magazine

Το 2017 και το 2018 θα είναι πολύ σημαντικές χρονιές για το ζώδιο του λιονταριού αφού ήρθε η εποχή και για εσάς, μετά από αρκετές δυσκολίες που έχετε περάσει, να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο! Λιονταράκια στοχεύστε ψηλά για τον επόμενο χρόνο και μη φοβάστε τίποτα!

Με το Δία στο ζώδιο του ζυγού και στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, μέχρι τις 10 Οκτωβρίου του 2017, έρχονται στο προσκήνιο θέματα με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες καθώς και θέματα εκπαίδευσης και επικοινωνιακής επιτυχίας, ιδιαίτερα αν το επάγγελμα σας σχετίζεται με το μάρκετινγκ, τα μέσα ή τη συγγραφή.

Αναλυτικά με τον Δια, τον πλανήτη της επιτυχίας και της επέκτασης, στον οίκο που έχει να κάνει με εκπαιδευτικά θέματα, ίσως νοιώσετε ότι έχει έρθει η ώρα να ασχοληθείτε με εκείνα τα μαθήματα αγγλικών, που αφήσατε στη μέση. Επίσης μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να ασχοληθείτε με κάποια μετεκπαίδευση ή σεμινάριο που έχει να κάνει με τη εργασία σας. Είναι μια χρονιά εξαιρετική για όσους θέλουν να ξετυλίξουν το συγγραφικό τους ταλέντο, καθώς και για όποιον ανήκει στο ζώδιο του Λιονταριού και έχει να παραδώσει οποιοδήποτε γραπτό κείμενο, όπως για παράδειγμα μια πτυχιακή εργασία, ένα σύγγραμμα ή ακόμα και ένα άρθρο.

Επίσης είναι μια χρονιά που θα βελτιωθούν πολύ οι σχέσεις σας με τους συγγενείς και ιδιαίτερα με τα αδέρφια σας, ακόμα και αν στο παρελθόν είχατε απομακρυνθεί. Είναι η ιδανική περίοδος για πολλά μικρά ταξιδάκια, στα οποία θα περάσετε όμορφα και ανέμελα. Εσείς που χρόνια σκεφτόσασταν να αγοράσετε αυτοκίνητο, τώρα θα σας δοθεί με κάποιο τρόπο η ευκαιρία, αν το θέλετε πραγματικά να το αποκτήσετε! Προσοχή όμως την περίοδο που θα το αγοράσετε ή θα περάσει στην κυριότητα σας να μην έχουμε ανάδρομο Ερμή!

Για τους ελεύθερους φλογερούς λέοντες, εκεί έξω υπάρχει η πιθανότητα το νέο φλερτ ή γιατί όχι το άλλο σας μισό να βρίσκετε πολύ πιο κοντά από ότι πιστεύετε!!! Ρίξτε μια μάτια στη γειτονιά, καθώς και στον φιλικό κύκλο των αδερφών σας.

Με τον Δία στον τρίτο οίκο σας θέλει λίγο προσοχή η επικοινωνία σας, διότι μπορεί να γίνετε υπερβολικά ομιλητικοί και κοινωνικοί, σε σημείο να κουράζετε τους άλλους και πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος, εκτός του να γίνετε βαρετοί (πράγμα που ένα λιοντάρι σε καμία περίπτωση δεν θέλει να γίνει), να φερθείτε με απερισκεψία και να αποκαλύψετε πράγματα που καλό θα ήταν να παραμείνουν κρυφά.

Από τις 10 Οκτωβρίου ο Δίας περνάει στο ζώδιο του σκορπιού και στον 5ο οίκο σας. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τα επόμενά σας γενέθλια, θα σας απασχολήσουν πολύ τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να αποκτήσετε κάποιο ακίνητο ή και κάποιο αγροτεμάχιο για να καλύψετε την έντονη ανάγκη του να αισθανθείτε ότι έχετε «ρίζες» κάπου. Επίσης μπορεί να επενδύσετε σε μια ανακαίνιση του σπιτιού σας ή και σε μια επέκταση του! Η οικογένεια σας είναι πολύ πιθανό να σας στηρίξει και να σας βοηθήσει αρκετά αυτή την περίοδο. Όσοι είσαστε σε σοβαρή σχέση, μπορεί να νοιώσετε έντονα την ανάγκη να κάνετε τη δική σας οικογένεια ή να επεκτείνετε την υπάρχουσα οικογένεια σας, με την απόκτηση ενός μωρού.

Με τον Κρόνο στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τα τελευταία περίπου 2 χρόνια νοιώθετε ότι κατά κάποιο τρόπο έχετε σοβαρέψει. Τα λιοντάρια φημίζονται για την παιδικότητα και τη ζωτικότητα τους, οπότε ο Κρόνος στον οίκο της καλοπέρασης και της διασκέδασης τους έχει λίγο ζορίσει. Θα έλεγε κανείς ότι ξαφνικά αρχίσατε να σκεφτόσαστε ευθύνες και υποχρεώσεις, ενώ τόσα χρόνια ήσασταν ανέμελοι και νοιώθατε παιδιά. Τα τελευταία δυο χρόνια έχει έρθει η συνειδητοποίηση ότι μεγαλώσατε και ότι η ζωή είναι παιχνίδι και χαρά, αλλά έχει και κανόνες που τη διέπουν. Επίσης σε αυτή την περίοδο μπορεί να κάνατε και μια σοβαρή σχέση, η οποία να εξελίχτηκε ή να εξελιχτεί στο άμεσο μέλλον σε γάμο. Όσοι από εσάς σπουδάζετε και ασχολείστε με ανώτερες σπουδές, μπορεί αυτή την περίοδο να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας με μεγαλύτερη συνέπεια και επιτυχία.

Υπάρχει η περίπτωση να αισθανθείτε ότι οι άνθρωποι γύρω σας δεν σας καταλαβαίνουν και ότι πια δεν μπορείτε να αισθανθείτε χαρά και ανεμελιά όπως πριν. Ακόμα μπορεί να νοιώθετε, ότι θέλετε να μείνετε μόνοι. Είναι απόλυτα φυσιολογικά αυτά τα συναισθήματα, καθώς είναι ένδειξη ότι βρίσκεστε σε διαδικασία ενηλικίωσης και ότι σιγά σιγά ξεκινάτε να γίνεστε πιο συνειδητοί στην ζωή σας. Αυτή είναι η φυσιολογική διαδικασία στην εξέλιξη μας. Τώρα καλείστε να αποδείξετε, ότι μπορείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες μέσα σας, ανάμεσα στο παιδί που μας χαρίζει την αιώνια νεότητα και στον ενήλικα που αντιλαμβάνεται ότι η ζωή δεν είναι μόνο παιχνίδι και διασκέδαση αλλά και δουλειά και επιμονή σε στόχους και αξίες.

Από τις 20 Δεκεμβρίου ο Κρόνος περνάει στον 6 οίκο σας, οπότε η δράση ουσιαστικά μεταφέρετε στο σκηνικό της εργασίας σας! Το τέλος του 2017 και ιδιαίτερα το 2018 ξεκινάει μια περίοδος, όπου θα αισθανθείτε, ότι πρέπει να εστιάσετε στο επαγγελματικό σας κομμάτι. Ο Κρόνος εδώ θα απαιτήσει από εσάς σκληρή δουλειά και αφοσίωση και θα σας ανταμείψει. Συνεπώς λέξη κλειδί είναι η στοχοθεσία. Βάλτε ένα στόχο, στον οποίο μπορείτε να παραμείνετε πιστοί και κυνηγήστε τον με υπομονή και επιμονή. Η συνέπεια είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να πετύχετε στους στόχους σας. Επίσης μπορεί να αισθανθείτε λίγο απογοητευμένοι από την καθημερινότητα σας, σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Κρόνος μας ωριμάζει, όπως αναφέραμε και πρωτύτερα, οπότε είναι φυσικό επακόλουθο και αυτό! Όσο πιο συνεπείς και συνειδητοί είσαστε στην καθημερινή σας ζωή, τόσο πιο καλά θα αισθανθείτε ότι σας φέρετε και ο Κρόνος.

Με τον ουρανό στον 9ο οίκο εδώ και καιρό, μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να ταξιδέψετε σε μακρινά μέρη και να ανακαλύψετε άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς! Έχει λοιπόν έρθει η ώρα. Επίσης αυτή την περίοδο, μπορεί να αναθεωρήσετε αρκετές από την απόψεις σας και τα πιστεύω σας, που είχατε υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια. Ο ουρανός ζητάει δραστικές αλλαγές, ευελιξία και αποδοχή του καινούριου και του διαφορετικού. Διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να μείνετε στις δικές σας αναχρονιστικές απόψεις, οι οποίες δεν θα σας επιτρέψουν την εξέλιξη σας! Για τους μεγαλύτερους σε ηλικία, ο ουρανός θα δώσει την ευκαιρία, εάν το θέλετε, να παρακολουθήσετε μαθήματα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και γενικά να ασχοληθείτε με επιτυχία με ό,τι έχει να κάνει με νέες τεχνολογίες. Για τους πιο νέους, μπορεί να σας ανοίξει τους ορίζοντες και να θελήσετε να ξεκινήσετε εκείνο το μεταπτυχιακό, που πάντα θέλατε να κάνετε ή να ασχοληθείτε με μια αρχαία διδασκαλία. Καθώς τον Μάιο του 2018 ο ουρανός περνάει στον ταύρο, η κοινωνική σας ζωή θα ταρακουνηθεί και θα προκύψουν ερωτήματα, όπως «είμαι στη σωστή εργασία?», «Είμαι στο σωστό κοινωνικό κύκλο?». Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και μη βιαστείτε και όλα σας τα ερωτήματα θα απαντηθούν εν καιρώ!

Ο Δίας στο ζυγό θα είναι σε αντίθεση με τον ουρανό στον κριό, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ήσαστε πιο προσεχτικοί και ήρεμοι. Αυτή η όψη μπορεί να δώσει μικρά ή μεγάλα ατυχήματα, επίσης τσακωμούς και εντάσεις με τους οικείους σας, λόγω υπερβολής. Οπότε μειώστε την ένταση σας ιδιαίτερα όταν ταξιδεύετε κυρίως με το αυτοκίνητο.

Το 2017 με τον Ποσειδώνα στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας η διαίσθηση θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Όλες οι αισθήσεις σας μπορεί να είναι σε υπερδιέγερση και τα όνειρα σας να είναι έντονα και ζωντανά σαν αληθινά. Επίσης είναι πολύ πιθανό να ενδιαφερθείτε ιδιαίτερα για τη μεταφυσική. Όσο ο Ποσειδώνας παραμείνει εκεί, καλό θα είναι να ελέγχετε τους συνεργάτες σας στα επαγγελματικά, ιδιαίτερα αν ασχολούνται με τη διαχείριση των χρημάτων σας. Προσοχή θέλουν και τα έντονα σεξουαλικά πάθη, τα οποία μπορεί να πάρουν λάθος δρόμο και να εξελιχτούν σε εμμονή ή κάτι πολύ αρρωστημένο.

Με τον Πλούτωνα στον 6ο οίκο σας θα σας απασχολήσουν αρκετά θέματα της καθημερινότητας σας στο εργασιακό περιβάλλον. Εκεί μπορεί να νοιώθετε ότι σας πιέζουν άτομα και καταστάσεις. Επίσης ο έκτος οίκος πραγματεύεται την υγεία μας. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν αυτή την περίοδο να θελήσετε να κάνετε μια στροφή σε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής με λιγότερες καταχρήσεις και περισσότερη άσκηση. Εδώ πρέπει λίγο να προσέξετε, γιατί όλα είναι καλά αλλά με μέτρο. Ο σωστός και υγιεινός τρόπος ζωής μας χαρίζει χρόνια και ποιότητα ζωής, όμως υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να το παρακάνουμε και να μας γίνει εμμονή. Αυτή την περίοδο μπορεί να αποκτήσετε και φοβίες που έχουν να κάνουν με την υγεία σας, γι αυτό θέλει παραπάνω προσοχή και προσπάθεια να βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά και όχι από το δικό σας πρίσμα.

Οι δεσμοί της σελήνης περνούν στις 9 Μαΐου από τον άξονα παρθένου –ιχθύ στον άξονα λέοντα –υδροχόου. Στο παρελθόν δίνατε έμφαση σε θέματα που είχαν να κάνουν με τις πεποιθήσεις σας, την αίσθηση ασφάλειας σας, καθώς και με τα οικονομικά, τα δικά σας και των συνεργατών σας. Πλέον με την είσοδο των δεσμών στον άξονα λέοντα –υδροχόου, αυτή η περίοδος θα είναι από τις πιο σημαντικές της ζωής σας. Αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο θα είναι η ανάπτυξη του εαυτού σας και του εγώ σας σαν προσωπικότητα και παράλληλα οι σχέσεις σας σε προσωπικό επίπεδο, καθώς και οι επαγγελματικές σας συνεργασίες! Για όσους είναι σε σοβαρή σχέση, ο γάμος είναι ένα θέμα το οποίο θα έρθει στο προσκήνιο .

Η σεληνιακή έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον υδροχόο γίνεται στον 7ο οίκο σας, οπότε οι σχέσεις σας με τους άλλους και το σύζυγο – σύντροφο είναι αυτό που θα σας απασχολήσει. Θα τεθούν ερωτήματα όπως, τι θέλω εγώ από τις σχέσεις μου, τι απαιτήσεις έχω, τι ονειρεύομαι, τι έχω και πως θα το διεκδικήσω. Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου γίνεται στον 1ο οίκο σας και εκεί θα σας απασχολήσει το πώς προβάλετε τον εαυτό σας στο σύντροφο σας, καθώς και στους συνεργάτες σας.  Η ηλιακή έκλειψη είναι πολύ θετική για εσάς, καθώς δημιουργείτε ένα μεγάλο τρίγωνο με τον ουρανό και τον Κρόνο. Όσοι έχουν μόνιμες σχέσεις είναι πολύ πιθανό να τις περάσουν στο επόμενο στάδιο, να τις επισημοποιήσουν ή να φτάσουν και στο γάμο!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠως θα μας επηρεάσει ο μήνας Αύγουστος. Όλες οι εξελίξεις στο ζωδιακό κύκλο με το Χρήστο Άρχο
Επόμενο άρθροΟι αστρολογικές όψεις του Αυγούστου 2017 & η επιρροή τους στα δεκαήμερα
Η Μαρία Σόγια γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης όπου και ζει. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Bradford, του Ηνωμένου Βασίλειου, BSc in Beauty Τherapy with Μanagement και διατηρεί το δικό της Εργαστήριο Αισθητικής. Ταξιδεύει στο εξωτερικό για σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις που αφορούν τη εργασία της. Από το 2011 ξεκίνησε την ενασχόληση της με την αστρολογία, αρχικά παρακολούθησε κάποια μαθήματα στην Κρήτη και στη συνέχεια, καθώς την μάγευε η αστρολογία, αποφάσισε να εντρυφήσει σε αυτή. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί μαθήματα με το Χρήστο Άρχο, ενώ συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα και σεμινάρια όταν της δοθεί ευκαιρία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τελευταία παρακολουθεί μαθήματα συμβουλευτικής και life coaching στο πανεπιστήμιο Αιγαίου. Πιστεύει ότι η αστρολογία σε συνδυασμό με την ψυχολογία βοηθούν το άτομο να ανακαλύψει τον πραγματικό εαυτό του, και να ξεπεράσει ότι του συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο και εποικοδομητικό τρόπο. Αποκτώντας αυτογνωσία, κάποιος διαχειρίζεται καλύτερα τη ζωή του, τις διαπροσωπικές του σχέσεις και τις επιλογές του. Μεγάλη της αγάπη εκτός από την αστρολογία είναι η ζωγραφική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here