Widgets Magazine
Ο Οκτώβριος κάνει πρεμιέρα!  Ο γλυκός μήνας  που σφραγίζει το φθινόπωρο με  τα γιασεμιά του, τις πρώτες ψύχρες, τη γιορτή του  Άη – Δημήτρη και την επέτειο  της 28ης, ήρθε με τα δικά του σημαντικά αστρολογικά σημεία και όψεις που φανερώνουν τις νέες εξελίξεις που συμβαίνουν στη ζωή μας κατά τη διάρκεια του.

Ας δούμε επιγραμματικά τις αστρολογικές όψεις του Οκτωβρίου 2018

3 Οκτωβρίου: Ο Ερμής στο Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στην 18η 45’ μοίρα. Δύσκολή όψη η οποία προκαλεί την υπονόμευση καταστάσεων με δολοπλοκίες και αρνητικές επιπτώσεις σε σχέσεις και συνεργασίες και αρκετά παιχνίδια ελέγχου. Δυσκολία στις επικοινωνίες, στα σχέδια μας και προκλητικές συμπεριφορές. Επηρεάζει τους παρορμητικούς του 2ου δεκαημέρου.

10 Οκτωβρίου: Ο Ερμής έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από την 1η 46’ μοίρα σχηματίζει μια όψη αντίθεσης με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, προκαλώντας αντιδραστικές συμπεριφορές, εκκεντρικές διαθέσεις, έλλειψη υπομονής και διαλλακτικότητας. Ταυτόχρονα είναι μια μέρα που ιδέες πρωτότυπες που αναζητούμε θα μας έρθουν απρόβλεπτα και  θα μας εξυπηρετήσουν για τη διαχείριση κάποιων καταστάσεων.

11 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη ανάδρομη από το Σκορπιό στην 10η 17’ σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου. Προβλήματα και εντάσεις στις σχέσεις και συναναστροφές, παθιασμένες καταστάσεις δημιουργούν εντάσεις, επιθετικότητα και καβγάδες. Στα οικονομικά απαιτείται προσοχή καθώς μπορεί να προκύψουν σπατάλες και κακή διαχείριση. Επηρεάζονται άμεσα Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.

12 Οκτωβρίου: Ο Ήλιος στην 18η 47΄μοίρα του Ζυγού βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Ξεκαθαρίσματα και οριστικές διαγραφές καταστάσεων και θεμάτων που ταλαιπώρησαν για πάρα πολύ καιρό ήρθε η ώρα να λήξουν. Ευνοείται η ριζική αποδόμηση συμπεριφορών και καταστάσεων και αναγέννηση ενός νέου πιο δυνατού εαυτού μέσα από αυτά τα τελειώματα. Επηρεάζονται άμεσα Κριοί και Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου.

13 Οκτωβρίου: Ο Ερμής από το Σκορπιό στην 3η 34’ σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Αυτή η όψη είναι βοηθητική ώστε να τακτοποιηθούν οι σκέψεις μας λόγω των καταστάσεων με ένα πιο ρεαλιστικό τρόπο και με συγκροτημένο τρόπο σκέψης να ξεπεραστούν τα εμπόδια.

  15 Οκτωβρίου: Ο Ερμής συναντά με όψη συνόδου την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού στην 8η  51’ μοίρα.  Αυτή η μέρα δίνει έμφαση στον τρόπο που εκφράζουμε τα συναισθήματα μας και έντονα πάθη θα εκφραστούν με ισχυρό συναίσθημα. Προσοχή χρειάζεται να δείξουμε στη διαχείριση των οικονομικών και  αισθηματικών θεμάτων και στην επιμονή των έντονων ανικανοποίητων επιθυμιών μας. Ιδιαίτερα αφορά Σκορπιούς 1ου δεκαημέρου και Ταύρους.

19 Οκτωβρίου: Ο Ερμής σχηματίζει ένα ωραίο τρίγωνο από την 14η 03’ μοίρα του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Μια όμορφη όψη που βοηθά να αξιοποιήσουμε δημιουργικά τα ταλέντα να προωθήσουμε τα όνειρά μας και να έχουμε όμορφες, ρομαντικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα .Ευνοημένοι θα είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου.

Θα πρέπει όμως να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο τετράγωνο που δημιουργεί ταυτόχρονα ο Ερμής με τον Άρη από τον Υδροχόο καθώς δημιουργεί εγωιστικές και απόλυτες συμπεριφορές, ρήξεις και νεύρα τα οποία μπορεί να μας κάνουν να χάσουμε την εύνοια του τριγώνου, ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του 2ου δεκαημέρου που έχουν την ευκαιρία να πετύχουν. Δυσκολία και πίεση για τους σταθερούς του 2ου δεκαημέρου.

22 Οκτωβρίου: Ο Ερμής σχηματίζει αρμονική όψη εξαγώνου από την 18η 52’ μοίρα του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η όψη αυτή μας βοηθά στην έρευνα και την βαθιά σκέψη προκειμένου να βρούμε τρόπους νέους για την πρόοδο και ουσιαστική αναδόμηση συμπεριφορών και σκέψεων και νέων σχεδίων.

23 Οκτωβρίου: Είσοδος Ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού.

Ο Ήλιος πλέον κάνει το πέρασμα του από το ζώδιο του Ζυγού στον Σκορπιό και σχηματίζει  αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Απρόοπτες εξελίξεις αλλάζουν τις ζωές των Σκορπιών και των Ταύρων και απελευθερωτικές τάσεις κυριαρχούν αυτό το διάστημα στην ζωή των Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων του 1ου δεκαημέρου. Αλλαγές στις συνθήκες της ζωής τους .

Τα ζώδια του σταθερού σταυρού Σκορπιοί, Λέοντες, Ταύροι, Υδροχόοι των πρώτων ημερών  αισθάνονται αυτή την ημέρα έντονο το αίσθημα της πίεσης και της ανατροπής, της ανάγκης για να σπάσουν τα όρια και να απελευθερωθούν από ότι έχει δοκιμάσει τα όρια τους και τους περιορίζει.

24 Οκτωβρίου: Ημέρα Πανσελήνου στην 1η μοίρα του Ταύρου. Ταυτόχρονα με την επιρροή της πανσελήνου συμμετέχει και η Αφροδίτη ανάδρομη από το Σκορπιό σχηματίζοντας  εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Ημέρα για σταθεροποίηση επιθυμιών και οικονομικών θεμάτων και για την λήψη αποφάσεων. Επιτυχία και σταθερότητα σε σχέδια οικονομικά και τακτοποίηση.

26 Οκτωβρίου: Ο Ήλιος και ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκονται αυτή την ημέρα σε σύνοδο στην 3η 07’ μοίρα του Σκορπιού. Ερωτισμός και έντονα συναισθήματα, επιθυμίες ανικανοποίητες και οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν θα μας απασχολήσουν. Επηρεάζονται Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.

27 Οκτωβρίου: Ο Ήλιος στην 4η 38’ μοίρα του Σκορπιού σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερο. Η μέρα κρίνεται ιδανική για να προχωρήσουν με αξιοπιστία και ωριμότητα τα θέλω μας και να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με μεγαλύτερη ευκολία στα καθήκοντα μας και τις υποχρεώσεις μας.

29 Οκτωβρίου: Ο Ερμής και ο Δίας βρίσκονται τη μέρα αυτή σε σύνοδο στην 27η 49’ μοίρα το Σκορπιού. Ευνοούνται ευχάριστα ταξίδια και συζητήσεις  για τους μεταβλητούς του 3ου δεκαημέρου. Η διάθεση για συζητήσεις και επικοινωνίες θα είναι αναπτυγμένη. Νέες προοπτικές και σχέδια μπορούν να μπουν στο πλάνο σας και όσοι έχετε κοπιάσει για κάποιο στόχο ή κάποια εργασία ήρθε η ώρα για ανταμοιβή.

31 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη ανάδρομη έρχεται να συναντήσει τον Ουρανό σε όψη αντίθεσης, φέρνοντας έντονες ανατροπές, απρόβλεπτους χωρισμούς, περίεργες και αντιφατικές συμπεριφορές  και ξαφνικές επιστροφές ατόμων που μας ταλαιπώρησαν και στο παρελθόν. Επηρεάζονται οι σταθεροί του 1ου δεκαημέρου. Έντονη ανάγκη για ελευθερία και απελευθέρωση από καταστάσεις που σας πιέζουν και περιορίζουν.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 24 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018
Ράνια Μαρκέλλη
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχω σπουδάσει Πληροφορική και έχω κάνει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση. Η Αστρολογία με έλκυε και μου κινούσε το ενδιαφέρον από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου χωρίς όμως να έχω εμβαθύνει σε γνώση. Μέσα από ένα βαθύ εσωτερικό ψάξιμο αυτογνωσίας άρχισε να αυξάνεται το ενδιαφέρον μου για την Αστρολογία όλο και περισσότερο από το 2009. Άρχισα να διαβάζω διάφορα άρθρα που αφορούσαν γενικά πολιτικές προβλέψεις της χώρας και έβλεπα να επιβεβαιώνονται γεγονότα και καταστάσεις που έφερνε στο πλανητικό σκηνικό η διέλευση του Ουρανού στον Κριό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο. Ξεκίνησα μόνη μου να διαβάζω και προμηθεύτηκα τα βιβλία της κ.Καλογερά ενώ παρακολουθούσα τα youtube μαθήματα της και εκπομπές . Παρακολούθησα κάποια σεμινάρια και αυτό μου εξίταρε το νου όλο και περισσότερο στο να εμβαθύνω και να ασχοληθώ με αυτό το εργαλείο αυτογνωσίας αρχικά για τον εαυτό μου. Είχα αρκετές ώρες εργασίας είχα ταυτόχρονα το Μεταπτυχιακό μου σε εξέλιξη και παρόλα αυτά ξεκίνησα στα τέλη του 2014 μαθήματα Αστρολογίας με το Χρήστο Άρχο. Με πολύ μεγάλη δυσκολία από θέμα χρόνου και υποχρεώσεων αλλά με απίστευτη δίψα για μάθηση βούτηξα μέσα στη μαγευτική γνώση της Αστρολογίας. Συνεχίζω να διδάσκομαι Αστροψυχολογία από το Χρήστο Άρχο και να παρακολουθώ σεμινάρια από διακεκριμένους δασκάλους. Στόχος μου να συνεχίσω να μαθαίνω , να ερευνώ και να βοηθώ μέσα από την Αστρολογία τον εαυτό μου και τους άλλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here