Widgets Magazine

1 έως 24 Δεκεμβρίου: «Πάρε με, ταξίδεψε με, φίλησέ με, μέθυσέ με… Σ’αγαπώ!»
Η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει χαρά και αισιοδοξία στον Έρωτα! Ανεμελιά, φλερτ, διασκέδαση, συναντήσεις, τύχη, ανεξαρτησία και ευθύτητα χαρακτηρίζει τις ερωτικές μας σχέσεις! Ξεπερνάμε τον εαυτό μας και διευρύνουμε τους ερωτικούς μας ορίζοντες με δυναμισμό και πάθος. Ιδιαίτερα ευνοημένοι στον Έρωτα, είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα!

10 Δεκεμβρίου: «Μη, δεν είμαι εδώ, όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε τώρα…»Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα και η ερωτική μας ζωή χαρακτηρίζεται από πλάνες, ανασφάλεια, αβεβαιότητα, εξαπατήσεις και ψέματα, που οδηγούν σε σοβαρές απογοητεύσεις. Αποφεύγουμε ανέντιμες συμπεριφορές και εμπιστοσύνη σε «μεγάλα λόγια», αν ανήκουμε σε Μεταβλητό Ζώδιο του 2ου δεκαημέρου!

15 Δεκεμβρίου: «Πες μου μια λέξη, αυτή τη μόνη λέξη, σε λίγο πια θα φέξει, θα `ρθει η χλωμή αυγή.»
Σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης
και θα γίνει της… ερωτικής εξομολόγησης! Ερωτικές επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα και ραντεβουδάκια, είναι μέσα στο πρόγραμμα, ιδίως για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, του 2ου δεκαημέρου!

21 Δεκεμβρίου: «Έτσι ξαφνικά σε είδα απέναντί μου. Έτσι ξαφνικά μπήκες στη ζωή μου.»
Τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα λένε και είναι όντως με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού! Ερωτικές εκπλήξεις αλλά και ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα, θα ξαναφέρουν στα χείλη των Ζωδίων της Γης και της Φωτιάς του 3ου δεκαημέρου!

25 έως 31 Δεκεμβρίου: «Πέτρα που ριζώνει αυτή η αγάπη δεν τελειώνει… Αγάπη μου…»
Η Αφροδίτη πλέον στο Ζώδιο του Αιγόκερω και παίρνει το σοβαρό, ηθικό και έμπιστο πρόσωπο του! Ιδίως η συνεργασία της με τον Κρόνο, σταθεροποιεί σχέσεις και βάζει γερές βάσεις στις ερωτικές σχέσεις των Ζωδίων της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 20-27 Νοεμβρίου 2017
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 27 Νοεμβρίου – 3 Δεκεμβρίου 2017
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here